NK Čelik

Guest.1945

Re: NK Čelik

Post Postao/la Guest.1945 »

Ja sam znao penal 10 puta su rukom mahali za svaki klinac i samo sam čekao.Svaki duel faul,domaćinski sudija ali to ne opravdava ovo ostalo.Po meni definitivno imamo problema sa psihom vidilo se sa razlikom kod 2:1 i 3:1.Kod 3:1 smo krenuli i mogli smo dati 4. iz čiste pozicije Talha ko curica.
Psiholog obavezan!
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Ma 5-6 godina mi nikoga u savez nismo progurali utjecajnog da zastupa naše stavove zato nas i jebe kako koji sudija hoce.. Pišam se i po ovom našem JEBANDZICU iz kantona preventivno. Ne vadim se na sudije ovo je levatski tim sastavljan od otpada i glupana koji su krivi sami za 2 gola u produžetku ali imam osjecaj da sudije sa većom zadrskom sude da ne oštete Klis i Nemilu nego Čelik, ono jebo Čelik propo evo penal ko vas jebe.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

OD SJAJA DO OČAJA! Bod kao kuca! Bitno je bilo ne izgubiti. Izvaljali smo se po terenu i zadrzavali maximum vrijeme tako da 6 minuta nadoknade nas i kostalo. Durmo se hvata za glavu na Jusicev gol a ne hvata se za glavu kad primi iz mrtvog ugla! Nista,sad u Bihac po bod i to je to. Bitno je sad da klub financijski se izvuce iz dubioze.
bartoli

Post Postao/la bartoli »

Sta je uradio golman gorazda pa je dobio crveni karton? Nije se vidjelo na live-u pa da pitam ko je bio na tekmi.
LimVo likČe
Guest.1945

Ma psihologa na rate uzeti.Mladi su padaju psihicki odmah i seru se.3 pasa nisu mogli cijelu utakmicu odraditi sem na 2:0 i 3:1 kada je 2 razlike.Vidimo to svi a i zbog toga je Zaimovic tražio barem 2 iskusna igrača.Isaković je gotov ispao je iz forme i svega.Puce i onaj kad su izašli prvi pojačali ekipu.

Ništa tuči se sa Jedinstvom i gledati da prvih 45. minuta ne dajemo golove nego da se lagaaa samo dodajemo i u drugom krenuti ka golu. :!:
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Još bod u Bihaću kad bi uzeli, bio bi odličan start i dobra pozicija pred borbu za opstanak.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Ma tesko je vise razmisljati, a kamoli pricati o ovome... Igra katastrofa, ali povedemo 2-0. Primimo toliko glup gol i uvuce se strah. Nekako prezivimo do poluvremena. U drugom se ne povucemo, nego pokusavamo se nadmetati. Igra opet katastrofa, u biti se ovo ne moze ni nazvati nogometnom igrom. Zabijamo treci gol, Jusicu svaka cast na hrabrosti tokom citavog prodora i konacnom sutu slabijom nogom. Gorazde se raspadne i mi umjesto da to iskoristimo se igramo. (mala digresija: nakon promasaja Talhe sjetio sam se suta Hamzica na BP-u protiv Gradine cini mi se kada je iz voleja pogodio precku. Ni jedan ni drugi nisu zabili, ali razlika u odnosu prema sansi je nebo i zemlja. Ipak, ako netko treba imati kredita u ovom timu to je onda Talha da mu se ovakva sansa oprosti). I na samom kraju glupost Bajramovica. Je li penal nisam uspio vidjeti i je li ono faul bio, ali na kraju mi iz tih njegovih gresaka primamo golove. Ne znam ga licno, ali kao fudbaler on je meni katastrofa. Mozda i najgori u ovoj velikoj konkurenciji amatera. Od razmisljanja i procjena pa do tehnike i fizike. Ako smo negdje mogli pobijediti to je bilo Gorazde koje je imalo katastrofalne uslove: novi trener, prakticno bez pojacanja, kasnile pripreme, Tatar i Salanovic nisu uopce trenirali jer nisu dobili platu i tek se nedavno prikljucili timu... Velika, velika steta. Sljedece kolo imamo teze gostovanje, tezeg protivnika, gore sudije, gori teren i ne vidim nacin da pobijedimo. Takodjer, Talha i Dzankovic su dobili treci zuti i nema ih u Bihacu.
macak_

Post Postao/la macak_ »

Meni igra nije bila losa, taman onako kako treba da se dobije ovakva utakmica. Pogotovo kada poredimo sa srebrenikom i banovicima. Oni nisu imali konkretne prilike i suta, a mi smo zabili sta smo trebali, plus imali 2-3 dobre sanse. Kostala nas je nepotrebna dekoncentracija i strah pa smo sami sebi dali 3 gola ni iz cega.

Ako ovo ponove u bihacu, mislim da necemo izgubiti, a sa povratkom kadrica bice jos bolje.

Dodatno, hodzica treba vratit na stopera umjesto masetica i bajrama, a u sredini da igraju vardo/kadric.
Guest.1945

Žalosno sta čovjek pročita da neće da treniraju ova dvojica jer nisu dobili plate.E jest nas krenulo.
Ludilom predoziran

Post Postao/la Ludilom predoziran »

Brotherze je napisao/la: 08 ožu 2025, 16:12 Uvest Isakovica zadnjih pola sata da se tuce s njima, nema druge haha
Ti se moralo uraditi! Njegovo iskustvo i bezobrazluk nam je trebao u zadnjim minutama
Avenija

Post Postao/la Avenija »

https://streamable.com/7mu1ny

Penal nije bio, igrač plavi baca se u igrača Čelika koji izbjegava kontakt. Oduzeta su nam dva regularna boda.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Avenija je napisao/la: 08 ožu 2025, 20:47 https://streamable.com/7mu1ny

Penal nije bio, igrač plavi baca se u igrača Čelika koji izbjegava kontakt. Oduzeta su nam dva regularna boda.
Strasno
MrAdislic

Post Postao/la MrAdislic »

Guest.1945 je napisao/la: 08 ožu 2025, 20:20 Žalosno sta čovjek pročita da neće da treniraju ova dvojica jer nisu dobili plate.E jest nas krenulo.
Misli na igrace Gorazda
MrAdislic

Post Postao/la MrAdislic »

Ma penal nije bio, a i cist faul prije njihovog zadnjeg napada.
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

Avenija je napisao/la: 08 ožu 2025, 20:47 https://streamable.com/7mu1ny

Cista kradja i to nam se stalno desava jer i ovima u savezu ne odgovara klub koji zeli posteno da igra i naravno da niko nece stati iza nas tamo.

Ali i pored ociglednog domacinskog sudjenja 2 gola prednosti su se morala sacuvati u sudijskom vremenu, i siguran sam da bi 95% ekipa iz ove lige u tome uspjelo ali eto nama se po ko zna koji put ne da.
Pa na Bilinom prije sezonu-dvije mi Tosku zabijemo go za 1-0 u 95-oj minuti ali ostanemo bez pobjede, to samo nasi talenti mogu al eto, nama je trpit i nadat se boljem.
Odgovori