NK Čelik

RubikovaKocka

Re: NK Čelik

Post Postao/la RubikovaKocka »

Karinaši
JonSnow

Post Postao/la JonSnow »

Čeka nas grčevita borba za opstanak.
U ekipi imamo možda 3-4 igrača koji su upoznati s osnovama ove igre, a ostali...ne znaju primat loptu, ne znaju se gradit, ne znaju kad trebaju pravit faul a kad ne, ne znaju dozirat pas...jednostavno NE ZNAJU!
Borba za klub mora ići dalje, ali ovakvi antitalenti unazađuju tu borbu svojim predstavama.
Nek nam je Bog na pomoći.
SDA stranci, njihovim derivatima najebem se mile mame. Bolje da nas je kuga pokosila 5 puta, nego što smo bili osuđeni na vlast tih zelenih krmaka. Sve ovo što nam se dešava s klubom je njihovo maslo i posljedica njihovih kadrova.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

9. na tabeli i ideš Jedinstvu.J.ebem ti sportski segment i račun, hoće ljudi sve pošteno u nepoštenoj državi.Pakovat se možete svi komplet ako ispadnemo.
Ludilom predoziran

Post Postao/la Ludilom predoziran »

R0B1J4SH je napisao/la: 08 ožu 2025, 16:38
crnocrvenaarmija je napisao/la: 04 ožu 2025, 14:00
R0B1J4SH je napisao/la: 04 ožu 2025, 13:17

Tučemo ih 3 0,Bajric iz penala,Puce i Dzankovic
Oni ni na treningu ne mogu dati 3 gola hahaha a kamoli na utakmici :lol: :lol:
Sta kažeš ne mogu dat ni na treningu 3 gola?
Ko je od njih trojice danas dao gol? :shock:
Isključivo trenerova greska, prerano je zatvorio utakmicu, sve napadače izveo
Zadnja izmjena: Ludilom predoziran, dana/u 08 ožu 2025, 17:09, ukupno mijenjano 1 put.
gaaillc06

Post Postao/la gaaillc06 »

uz ovake navijace klub je super. Vecih jadova od vas forumasa nema
carsija072

Post Postao/la carsija072 »

Nema potrebe za psovkama, momci su dali svoj maksimum, da nas je neko pitao prije utakmice da li smo zadovoljni bodom, vjerujem da bi svi rekli da jesmo, tako da nemoj te srat.. Šteta jest i ostaje žal za 3 boda ali aBda idemo u Bihać po 3..
Ludilooooo :srce: je zarobiloooo
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

:lol:
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Pa kako ce iko bit zadovoljan na pocetku nadokande imas dca gola prednosi i prodas to laganini. Suđenje bas lose, ali za ovo nema opravdanja.

Stvarno nema baksuzuluka koji se nama nije desio
Srce, čast i ponos!
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

Sudija je odradio svoje i navukao im bod, ali znali smo sta nas ocekuje, u Bihacu jos gore sudjenje ce da bude.
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

gaaillc06 je napisao/la: 08 ožu 2025, 17:08 uz ovake navijace klub je super. Vecih jadova od vas forumasa nema
Uz ovakve navijaće klub nije u kantonalnoj ligi.
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Ludilom predoziran je napisao/la: 08 ožu 2025, 17:06
R0B1J4SH je napisao/la: 08 ožu 2025, 16:38
crnocrvenaarmija je napisao/la: 04 ožu 2025, 14:00

Oni ni na treningu ne mogu dati 3 gola hahaha a kamoli na utakmici :lol: :lol:
Sta kažeš ne mogu dat ni na treningu 3 gola?
Ko je od njih trojice danas dao gol? :shock:
Isključivo trenerova greska, prerano je zatvorio utakmicu, sve napadače izveo
Nebitno ko daje golove al ova sramota danas nije problem hajd al da se desi s vremena na vrijeme al u nas KONSTANTNO.
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Sta rec sretan povratak svima u Zenicu ,o utakmici mislim sami smo sebe sjebali prepali se pobjede to je vise taj mentalni sklop imas 2 razlike 10 minuta do kraja sa nadoknadom.Prvo penal pravis jel bio nije cak nisam ni vidio to a treci gol da li je ono Durmo mogo branit je li nekog zakacilo ne znam uglavnom prejeftin gol iz preteske pozicije.
Necu komentarisat pojedinacno nikog kao ekipa za trenutak smo fino izgledali,nekad toliko panicni riskantni bezidejni mentalno losi ali nadat se boljem ,sudija ko.sudija ocekivano sve ,Robija kapa do poda,Zaimovic je fino.postavio utakmicu ali pred kraj lose i rano izveo.igrace a i nije imo covjek nekih zamjena.
Svi smo vecinom.rekli da je bod odlicno je ali zalosno je sto smo imali 3 u dzepu ali sta ces idemo dalje ko sto ram reko trebat ce puno.podrske sabura.
Koliko god mi strepimo ,strepe i drugi puno vise ,koliko god mi pricali slabi nam igraci nista nisu ni drugi bolji vidi se i po rezultatima danas sve je to u 5 grama izuzev Stupcanice mozda i opet kazem i mi nit smo slabiji ni bolji.
Sad Jedinstvo pokusat ne izgubit i ne bi bilo lose za pocetak.🖤❤️
likceze

Post Postao/la likceze »

Kakve mi napadace imamo svi neka pojacanja niko gola zabiti ali nase juniore necemo probati i oni ovako mogu isto igrati ako ne i bolje makar sto sansi masili helem nejse ocaj zivi.....
MrAdislic

Post Postao/la MrAdislic »

Ne znam sta ste gledali kao i ovi po fbu sto pisu, mozda losije preko prenosa, ali uzivo je izgledalo top..ocekivali smo jedva bod,a momci su mogli uzet i to glat.

Sudija opet imao svoje kao sto smo i navikli.

I onog njihovog stooera Hukaru sto nas je gadjao kamenom treba suspendovat definitivno, ali eto navikli smo ponavljam.
I pitar onaj Tatar sto se fata dole i gleda prema nama bez ikakve potrebe.
Ljudi njima nista nisu rekli,samo sudiji, a onakvo ponasanje i mrznja :dupe:
Zadnja izmjena: MrAdislic, dana/u 08 ožu 2025, 18:18, ukupno mijenjano 2 puta.
asimdemineri

Post Postao/la asimdemineri »

Prije utakmice bi svi prihvatili bod. Na kraju krajeva mislim da smo žestoko oštećeni, penalom kojim je sudija poklonio bod Goraždu. Da se to nije desilo, svi bi ovdje hvalili igrače. Šteta, ali takva je liga nekako se moramo prilagoditi svim uslovima, čini mi se da nama to najteže ide. Druga utakmica zaredom gdje nam se sudi nepostojeći penal, u ovoj banana državi sa ovakvim savezom pošten čovjek nema šta tražiti osim čira, pritiska, raka...

Šteta... Idemo dalje Samo Čelik !
Zadnja izmjena: asimdemineri, dana/u 08 ožu 2025, 18:05, ukupno mijenjano 1 put.
Alija Izetbegović Čelik
Odgovori