NK Čelik
Re: NK Čelik
Ima jedno zanimljivo istraživanje koje kaže da je u 90% slučajeva prvak ona ekipa čiji igrači imaju najveće prosječne plaće u ligi.
Eh sad, svi smo svjesni okolnosti i mogućnosti, ali da bi se očitavale bukvice i koristio bič, treba ti i pokoja mrkva.
Eh sad, svi smo svjesni okolnosti i mogućnosti, ali da bi se očitavale bukvice i koristio bič, treba ti i pokoja mrkva.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Nit smo mi toliko losi nit su druge ekipe toliko dobre osim Stupcanice,tako da je mozda nama malo teze to gostovanje jer se svi naloze na nas i igraju 200% protiv nas ,kao sto smo mi npr proti Borca Sarajeva itd ,dosta je nama teze nego drugima jos ovako mlada ekipa bez nekih individualni kvaliteta ali vidjecemo mozda nas i iznenade
Koliko znam “bukvica” nema veze sa igrama nego sa ponasanjem. A da igraju za kikiriki, za to nema opravdanja.
Press u 13:30 I u 14:00,nekako mi neki osjećaj govori da nije dobro, ali vidjet ćemo.
c'mon likČe
-
Ovdje nema dana da ne dočekaš na ovom portalu.. Bivši igrač Čelika, još kad ih krenu izvlačit iz naftalina gdje ih nađu.Onaj se rodio u bolnici bio 24 u Zenici ide vijest bivši zeničanin.Daj bolan ohanite malo.
Danas press pa da čujemo, od Zaimovića već znamo šta je rečeno.
Danas press pa da čujemo, od Zaimovića već znamo šta je rečeno.
-
Opet zavisi od lešinara i to je to.Plus minus nula ovo smo i znali sve isto.Za Plandilo je bili očekivati da će ići glatko.Ma samo da ne ispadnemo i da ranije matematički obezbjedimo opstanak.
Nikad manje reakcija na press, kao da je Čelik umorio sve.
Nego sutra.
FK GORAŽDE-NK ČELIK
Glavni sudija: Hadžović Ermin (Sarajevo)
Prvi asistent: Parla Eldar (Sarajevo)
Drugi asistent: Trklja Edis (Sarajevo)
Četvrti sudija: Ćatibović Deni (Sarajevo)
Nego sutra.
FK GORAŽDE-NK ČELIK
Glavni sudija: Hadžović Ermin (Sarajevo)
Prvi asistent: Parla Eldar (Sarajevo)
Drugi asistent: Trklja Edis (Sarajevo)
Četvrti sudija: Ćatibović Deni (Sarajevo)
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Pres klasika! Otprilike kako sam i znao i pretpostavljao! Znaci jos 500000 km do te magične 0...Super posao za 5 godina stabilizacije a raja bi kao eto neke dobre iskusne igrace da se dovedu i skupo placaju a sve se dalo cak i crno ispid nokata da se ove godine odblokira racun! Sutra hrabro i otvoreno igrati i sve uciniti da se ne izgubi.
-
Je li ima li neki prenos/stream?
-
Ne izgleda dok ne zagaziš na njega.Kad zagaziš izvrneš zglob.Delirijum1988 je napisao/la: ↑07 ožu 2025, 20:19
Teren ne izgleda loše, pogotovo u poređenju sa ostalim oranicama. Nadam se da će nas sve pozitivno iznenaditi i pružiti dobru partiju.
Da poželim ekipi samo sreću u nastavku sezone do zadnjeg kola ćemo strahovati ja msm ali koliko novca takva ekipa i to je to
Sutra poraz očekujem i sta je tu je
Sto se tice ostalih stvari tako smo blizu rješenja problema a isto tako daleko
Nadam se da ce u ovih par sedmica u mjeseci kanton I grad ispuniti svoja obećanja
Sretno nam i trebat ce nam živaca bgmi ovu polusezoni puno ja msm
Sutra poraz očekujem i sta je tu je
Sto se tice ostalih stvari tako smo blizu rješenja problema a isto tako daleko
Nadam se da ce u ovih par sedmica u mjeseci kanton I grad ispuniti svoja obećanja
Sretno nam i trebat ce nam živaca bgmi ovu polusezoni puno ja msm
-
- BatistutA19
Da nam pozelim sretan nastavak sezone vise podrske ,sabura i zivaca.
Ciljevi
1.Opstanak
2.Deblokada.
3.Plandilo.
4.Podrska od grada veca i sto bolji odnos da bude zaboravit na proslost i podrska od ZDK i onda ce bit vise i sponzora i navijaca,clanova i krenut jos jace..
To bi bila sezona iz snova

Danas kad i bi bod uzeli valjalo mada ce sve bit zaebane utakmice pogotovo u gostima livade a ovde gosti imaju tepih.
Ciljevi
1.Opstanak
2.Deblokada.
3.Plandilo.
4.Podrska od grada veca i sto bolji odnos da bude zaboravit na proslost i podrska od ZDK i onda ce bit vise i sponzora i navijaca,clanova i krenut jos jace..
To bi bila sezona iz snova
Danas kad i bi bod uzeli valjalo mada ce sve bit zaebane utakmice pogotovo u gostima livade a ovde gosti imaju tepih.