NK Čelik

Guest.1945

Re: NK Čelik

Post Postao/la Guest.1945 »

Ipak hin nećemo gledati na TV
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Kakvu postavu ocekivati u Gorazdu
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Guest.1945 je napisao/la: 05 ožu 2025, 12:31 Ipak hin nećemo gledati na TV
Sad očekujem da nas sve manje i manje prenose,jer MY TV ce radije prenosit Sloboda Gosk nego bilo koju utakmicu Prve lige.
SenadBrkić

Post Postao/la SenadBrkić »

R0B1J4SH je napisao/la: 05 ožu 2025, 17:34
Sad očekujem da nas sve manje i manje prenose,jer MY TV ce radije prenosit Sloboda Gosk nego bilo koju utakmicu Prve lige.
Može se stream sa zvaničnog Youtube kanala odradit.
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

SenadBrkić je napisao/la: 05 ožu 2025, 18:08
Znam drug moj al govorim sad samo za MY TV, što se tiče streama stvarno svaka čast jedni smo od rijetkih koji snimaju svaku utakmicu nebitno jel kod kuće il u gostima.
bihacusrcu

Post Postao/la bihacusrcu »

R0B1J4SH je napisao/la: 05 ožu 2025, 18:37

Znam drug moj al govorim sad samo za MY TV, što se tiče streama stvarno svaka čast jedni smo od rijetkih koji snimaju svaku utakmicu nebitno jel kod kuće il u gostima.
Da, ali pitanje hoće li Gorazde dati. Oni se pitaju
SenadBrkić

Post Postao/la SenadBrkić »

bihacusrcu je napisao/la: 05 ožu 2025, 21:30
R0B1J4SH je napisao/la: 05 ožu 2025, 18:37

Ma to sigurno, dobili su dio Premijer lige, iskorištavaju to...
Da, ali pitanje hoće li Gorazde dati. Oni se pitaju
Ma rijetko ko je branio, samo Travnik nije dao...
bartoli

Post Postao/la bartoli »

Cujem da je Cerim ocitao bukvicu igracima.
LimVo likČe
Eugen

Post Postao/la Eugen »

bartoli je napisao/la: 06 ožu 2025, 07:21 Cujem da je Cerim ocitao bukvicu igracima.
Za sta ce im ocitat bukvicu ne kontam. Imas 17 od 25 igraca do 21 godine, ekipa je mlada ocekuju nas 2 teska gostovanja pa onda nikad jaci Travnik u Zenici
4 boda iz ove 3 utakmice su premija za nas
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Mi smo najgori gostujuci tim lige nakon 15 kola, mislim da smo osvojili 1-2 boda, na strani onaj zakucani za dno Radnički Lukavac ima vise osvojenih bodova, ima i pobjedu protiv nas.

Kakva je to mentalna blokada toliko biti loš van Zenice iako imas PODRSKU na svakom gostovanju to je za izučavanje.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Avenija je napisao/la: 06 ožu 2025, 12:30 Mi smo najgori gostujuci tim lige nakon 15 kola, mislim da smo osvojili 1-2 boda, na strani onaj zakucani za dno Radnički Lukavac ima vise osvojenih bodova, ima i pobjedu protiv nas.

Kakva je to mentalna blokada toliko biti loš van Zenice iako imas PODRSKU na svakom gostovanju to je za izučavanje.
Nije za izucavanje iz jednog jednostavnog razloga koji je objektivan i nema veze sa psihom. Treniras na tepihu igras na oranici i to napravi problem Real Madridu a ne da nece napravit djeci u Celiku. Malo vise smara ta prica s gostovanjima i rezultatima prije svake gostujuce utakmice. Dobro shvatili smo, vise bodova uzimamo kuci a u gostima smo prelosi. Siguran sam da igraci ne igraju planski losije niti da oni su svjesni da igraju losije.
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Eugen je napisao/la: 06 ožu 2025, 11:22
bartoli je napisao/la: 06 ožu 2025, 07:21 Cujem da je Cerim ocitao bukvicu igracima.
Za sta ce im ocitat bukvicu ne kontam. Imas 17 od 25 igraca do 21 godine, ekipa je mlada ocekuju nas 2 teska gostovanja pa onda nikad jaci Travnik u Zenici
4 boda iz ove 3 utakmice su premija za nas
I ova prica je postala dosadna. Slazem da imamo mlad i neiskusan tim, ali zar takav nemaju Gradina, Buducnost, Tomislav.... Sloboda je prosle sezone titulu uzela s timom koji je imao starijih i iskusnijih igraca. S druge strane, Stupcanica ce osvojiti ligu s timom kojem je prosjek 24 godine. Osim Mehanovica koji to igrac ima preko 30? Nas problem je taj sto nemamo kvalitet, a ne starije igrace. Jusic ima 24 godine i 2-3 godine igranja u ovoj ligi. Rasevic i Musa su igrali i u PL i van BiH pa je s njima odbrana izgledala komicno. Sero je igrao u PL, prvu ligu je prekucao i imao statistiku koju ce tesko neki igrac nadmasiti u buducnosti. Sta je to ako nije iskustvo na nivou PLF. Neka tim ima prosjek 20 godina i uz to iskusnog i kvalitetnog igraca u svakoj liniji koji moze imati i 27-28 godina, a ne 33 i moze se uzeti titula. Kljuc je da imaju KVALITET i da ovi mladji zele usvojiti taj kvalitet i napredovati. Ne znaci da ako je igrac mlad i ako je junior da mora igrati. Mora to potvrditi na terenu.
Dakle, nije da nam nedostaje iskustvo da bi nadigrali Rahic, Gradinu, Radnik, Buducnost... vec nam treba kvalitet kako mladjih tako i starijih igraca.
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Iskreno, prve tri utakmice ako osvojimo više od jednog boda biti će uspjeh s ovakvom ekipom i igračima. Niti ima kvaliteta niti se ovi sto su tu posebno trude da se poboljsaju.
Zadnja izmjena: RubikovaKocka, dana/u 06 ožu 2025, 15:40, ukupno mijenjano 1 put.
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Meni se cini samo da je Zaimovic sve blizi sudbini Duvnjaka i Damjanovica. Kad je tek dosao hajp preporodit ce nas i kako vrijeme prolazi dubioza sve veca i veca uz povremene bljeskove. Poceo je jos i kukat ko Damjanovic za pojacanjima, a doveo svakog hercegovca koji nije imao kluba. Mnogi su nakon dolaska Zaimovica govorili da je on taj trenerski kalibar koji ce izvuc maksimum iz ovih igraca i evo ja se pitam sad jel to taj maksimum?
I nek smo ih potjerali i duvnjake i damjanovice al nadam se da cemo naucit neke stvari a prije svega da promjena trenera gasi pozar medju navijacima a ne rjesava probleme. Pa da cemo umjesto ganjanja nekih trenera ganjat neka pojacanja igracka, a ekipu nek vodi kamber. I za kraj ja razumijem da nije dobio mozda pojacanja kakva je zelio, ali onda budes gospodin i kazes ja s ovom ekipom ne mogu ostvariti zeljene rezultate i odes. Umjesto toga izabrao je da muze plate i pokusa ozivit nekog propalog talenta Veleza ili Stupcanice i uhvatit se noge na kraju sezone.
Generalno nam se sva prica svodi na pljuvanje igraca koji jesu losi al nije Puce sam sebe doveo u Celik. Morao je i te tako lose igrace neko izabrat a moje pitanje je ko je taj koji ih je birao?
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Pa nije on kriv sto klub ne moze zadrzati ni trenutne igrače poput Masića a kamoli dovesti pojačanje. I ne branim ga uopste ni on više nema moju podršku kao što je izgubio i Damjanović kada je ostao u klubu kukati kindergarten/zivot ide dalje... a uprava mu nije mogla dovesti pojačanja koja je tražio, prihvatiš to i onda kmečiš. Ne ide.
Prihvatio si to i sad nema kmečanja nego se bori,, vazi isto i za Zaimovića.

I ovo Gorazde je karina od ekipe mozda i u istoj situaciji sa novcima kao mi tako da ih nije problem ni dobiti samo sto smo mi nesposobni za bilo sta i nespremni za travnjake prve lige jer se trenira po plastici i BP dok svaki igrač Goražda je već godinama naucio kako će se lopta odbiti od gudure i serpentine + seljačka namazanost i protivnik koji se ne moze snaci na gostovanjima kao Čelik.

Rekao bi imamo prednost navijaca a onda vidim da su najlosijih gost lige iako su Robijaši bili masovna podrska na svim gostovanjima i ništa.

Neka nam je Bog na pomoci ako ga ima pa da nas pogleda malo sreće.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Odgovori