NK Čelik

Zamorano

Re: NK Čelik

Post Postao/la Zamorano »

kurton je napisao/la: 23 vel 2025, 13:34
Rz88 je napisao/la: 23 vel 2025, 13:01 Sta je s novim dresovima? Je li u njima otvaramo polusezonu i kada zvanicno izlaze?
Ne zna se jos tacno kada ce bit gotovi...
Imaju novi dresovi doduse gostujuci al vrhunski kvalitet imam ga u kolekciji :D A ovi crno-crveni,pola-pola nek budu do rodzendana ja zadovoljan ;)
disara

Post Postao/la disara »

Kad smo vec kod dresova i plocica na njima, sta je sa postavljanjem ostatka plocica na zapadu? Zadnji put kad sam sa Haretom pricao, kaze da smo zakasnili jedan dan za prvu turu, zna li iko kad ce postavljati drugu turu plocica?
Šta zna hrđa kako se kalio ČELIK!!!
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Red je i da klub objavi da imamo novog generalnog sekretara
bartoli

Post Postao/la bartoli »

Eugen je napisao/la: 23 vel 2025, 16:55 Red je i da klub objavi da imamo novog generalnog sekretara
Ko je doticni?
LimVo likČe
laudrup

Post Postao/la laudrup »

R0B1J4SH je napisao/la: 23 vel 2025, 13:19 Gdje nam je to Laudrup nema ga ušutio se :mrgreen: salim se,ajde obraduj nas nekim lijepim vijestima,ne mogu stalno citat ovu negativu.
Radno pa manje ulazim na forum, tu sam ispratim i pročitam šta stignem, pozz za ekipu :alkohol:
Kontras'88

Post Postao/la Kontras'88 »

laudrup je napisao/la: 23 vel 2025, 18:00
R0B1J4SH je napisao/la: 23 vel 2025, 13:19 Gdje nam je to Laudrup nema ga ušutio se :mrgreen: salim se,ajde obraduj nas nekim lijepim vijestima,ne mogu stalno citat ovu negativu.
Radno pa manje ulazim na forum, tu sam ispratim i pročitam šta stignem, pozz za ekipu :alkohol:
Nemas sta pametno ni procitati, jedni prizivaju gasenje kluba drugima sikirancija ispadanje iz lige, treci bi kritikovali sve zivo, prozenićko razmisljanje.
Zivio likČe
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Kontras'88 je napisao/la: 23 vel 2025, 19:27
laudrup je napisao/la: 23 vel 2025, 18:00
Nemas sta pametno ni procitati, jedni prizivaju gasenje kluba drugima sikirancija ispadanje iz lige, treci bi kritikovali sve zivo, prozenićko razmisljanje.
Zivio likČe
Ima nas i previse optimisticni,nisu svi crnjaci :rock:
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Gdje neće biti sikirancija za ispadanje kad Vico očigledno šilji da ispadaju 4 iz federacije iz PL, što znači 6 klubova iz prve lige federacije...

Stvarno bi bila ogromna šteta ispasti kad je klub izgurao mračni tunel, ne da se nazire svjetlo nego šljašti napolju :lol: Sa tom uplatom grada, deblokada nikad bliže, 80. rođendan, teren na plandilu, gledaj samo omladinske škole, pa digli su je ne za jednu nego 50 stepenica. Samo da ne ispadnemo, pa ako treba neka opstanak osiguramo u zadnjem kolu protiv Gradine :pivo:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Truhlo je napisao/la: 24 vel 2025, 08:46 Gdje neće biti sikirancija za ispadanje kad Vico očigledno šilji da ispadaju 4 iz federacije iz PL, što znači 6 klubova iz prve lige federacije...

Stvarno bi bila ogromna šteta ispasti kad je klub izgurao mračni tunel, ne da se nazire svjetlo nego šljašti napolju :lol: Sa tom uplatom grada, deblokada nikad bliže, 80. rođendan, teren na plandilu, gledaj samo omladinske škole, pa digli su je ne za jednu nego 50 stepenica. Samo da ne ispadnemo, pa ako treba neka opstanak osiguramo u zadnjem kolu protiv Gradine :pivo:
Ma nema od ispadanja ništa,sad ce druga polusezona sad ce ove pojedine ekipe iz vrha past strmoglavo,a neke ce se dignut na tabeli a nadam se da smo to mi.
Prva 3 kola su ključna ako uhvatimo dobar zamah,lansirat ce nas odma na tabeli.
PS: juniori na pripremama u Hrvatskoj,svaka čast stvarno se radi odličan poso u akademiji.
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Truhlo je napisao/la: 24 vel 2025, 08:46

Upravu si, tako blizu smo punom oporavku kluba i da nas jedno ispadanje sjebe, tragedija.

Ove godine moramo sva dugovanja na 0 svesti, najvaznije rijesit se ove porezne, da ne naplacuju sve sto dodje na racun. Sa transom od grada mislim da bi sve blokade bile pokrivene sa tim parama i onda samo sud da to sto prije zavrsi, da se ne odugovlaci. Pare od sponzora opet bi vjerovatno bile dostupne, jos ako kanton uleti sa 600.000 ili vise, to sve ide u plus, ulaganje u ekipu i nove projekte. Tek onda mozemo krenuti kako treba i gurati naprijed, ne osvrcuci se na dugove.
MrAdislic

Post Postao/la MrAdislic »

Evo mali Rijad poslje poziva uleti i u agenciju..kakv posao se poceo raditi u akademiji lijepo vidjet neke pozititivne stvari nakon svega.
Kad bi se sada ugovorm vezao nekako ili kako ce to funkcionisat vec u dogovoru sa ovim novima.

Stvarno sa ovim uigravanjem je trebao stati protiv Laktasa i igrati sa prvim timom 90min jer takav je protivnik bio, nemamo mi toliko neki roster pa da svi probavaju, zna se vise ko moze i ko ne moze, dala im se sansa u prvim utakmicama.
Znali smo mi i doci nekako do kaznenog, ali realizacija je katastrofa..najveci problem ce nam biti u napadu, jer od ove trojice ne mozemo jednog solidnog izvuc..nadat se da ce nekako proigrat

Nadam se samo da sa Horicem nije nista strasno sto se tice povrede, covjek je 50% tima sto se vidilo i u subotu
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Rano je jos pricati o akademiji, to tek treba da zaživi.Kad ti juniori budi igrali u PL i budeš izbacio igrača onda je akademija.Svi oni prodefiluju kroz reprezentaciju ali većina igrača kad dolazi u neki klub je samo bivši omladinski reprezentativac da se istakne naslov i da je fol pojačanje.
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

MrAdislic je napisao/la: 24 vel 2025, 13:26 Evo mali Rijad poslje poziva uleti i u agenciju..kakv posao se poceo raditi u akademiji lijepo vidjet neke pozititivne stvari nakon svega.
Kad bi se sada ugovorm vezao nekako ili kako ce to funkcionisat vec u dogovoru sa ovim novima.

Stvarno sa ovim uigravanjem je trebao stati protiv Laktasa i igrati sa prvim timom 90min jer takav je protivnik bio, nemamo mi toliko neki roster pa da svi probavaju, zna se vise ko moze i ko ne moze, dala im se sansa u prvim utakmicama.
Znali smo mi i doci nekako do kaznenog, ali realizacija je katastrofa..najveci problem ce nam biti u napadu, jer od ove trojice ne mozemo jednog solidnog izvuc..nadat se da ce nekako proigrat

Nadam se samo da sa Horicem nije nista strasno sto se tice povrede, covjek je 50% tima sto se vidilo i u subotu
Kakve veze ima Akademija s Rijadom? Pa nije momak za mjesec dana postao igrac dajte malo ljudi realnosti. Rijad je bio talenat i prije akademije samo je odnedavno dobio priliku da to i pokaze. On je produkt stare strukture i prije svega njegovog rada i ne moze se pripisati da je ovo uspjeh akademije. Za dvije godine, ko dodje do nivoa prvog tima omladinske repke itd je produkt akademije, sve do tad to nema veze s tim da je to akademija napravila. Lijepa vijest i lijepo je to i procitati i nove pozitivne talase u omladinskom pogonu sto je znak da se napreduje ali polako. Rezultate tog rada cemo vidjeti u godinama koje dolaze. Lijepo je vidjeti i kamere i pobjede i sve je to super samo da ne trcimo pred rudu i ne letimo visoko. Dzaba tebi i kampovi i svi moguci uslovi ako nemas talentovane djece i po meni sljedeci korak treba biti sto je neko vec pisao, da omladinski pogon Celika izadje van okvira Zenice na nivo kantona.
Polako za sve treba vremena, najbitnije je da se imamo za sta uhvatiti i necemu se nadati da se rade neke stvari na unapredjenju.
MrAdislic

Post Postao/la MrAdislic »

KakhaKaladze je napisao/la: 24 vel 2025, 14:01
MrAdislic je napisao/la: 24 vel 2025, 13:26 Evo mali Rijad poslje poziva uleti i u agenciju..kakv posao se poceo raditi u akademiji lijepo vidjet neke pozititivne stvari nakon svega.

Kakve veze ima Akademija s Rijadom? Pa nije momak za mjesec dana postao igrac dajte malo ljudi realnosti. Rijad je bio talenat i prije akademije samo je odnedavno dobio priliku da to i pokaze. On je produkt stare strukture i prije svega njegovog rada i ne moze se pripisati da je ovo uspjeh akademije. Za dvije godine, ko dodje do nivoa prvog tima omladinske repke itd je produkt akademije, sve do tad to nema veze s tim da je to akademija napravila. Lijepa vijest i lijepo je to i procitati i nove pozitivne talase u omladinskom pogonu sto je znak da se napreduje ali polako. Rezultate tog rada cemo vidjeti u godinama koje dolaze. Lijepo je vidjeti i kamere i pobjede i sve je to super samo da ne trcimo pred rudu i ne letimo visoko. Dzaba tebi i kampovi i svi moguci uslovi ako nemas talentovane djece i po meni sljedeci korak treba biti sto je neko vec pisao, da omladinski pogon Celika izadje van okvira Zenice na nivo kantona.
Polako za sve treba vremena, najbitnije je da se imamo za sta uhvatiti i necemu se nadati da se rade neke stvari na unapredjenju.
Dobro Rijad je bio i prije naravno, ali kada se vidi nova perspektiva i novi ozbiljniji rad akademije logicno da ce biti blizi i nekoj agenciji i reprezentaciji kao i ostali igraci koji ce izlaziti.
Od priprema, kamera i ozbiljnijeg pristupa vec se vidi velik napredak u mjesec dana, a sta bi bilo da se jos dobije plandilo, s tim ces i dobiti ekspanziju akademije na kanton, a sto da ne i probrati sta dalje.

Naravno korak po korak, od opstanka do saniranja dugova i dalje, da smo blizu fine buducnosti jesmo.
KenoRob

Post Postao/la KenoRob »

Truhlo je napisao/la: 24 vel 2025, 08:46 Gdje neće biti sikirancija za ispadanje kad Vico očigledno šilji da ispadaju 4 iz federacije iz PL, što znači 6 klubova iz prve lige federacije...

Nemoj zaboraviti ako su 10 i 9 iz federacije onda se igra playoff izmedju 9-og i prvaka federalne lige.
Ja sam vec pisao, velika je sansa da niko ne udje u PL iz federacije. Eto nama Slobode, Goska, Igmana a ostaje Stupca.
Federalna ce biti u rangu posljeratne PL

Dodaj jos da ulaze vjerovatno NK Vitez, Rudar Kakanj
Odgovori