Imaju novi dresovi doduse gostujuci al vrhunski kvalitet imam ga u kolekciji

Imaju novi dresovi doduse gostujuci al vrhunski kvalitet imam ga u kolekciji
Nemas sta pametno ni procitati, jedni prizivaju gasenje kluba drugima sikirancija ispadanje iz lige, treci bi kritikovali sve zivo, prozenićko razmisljanje.
Ima nas i previse optimisticni,nisu svi crnjaciKontras'88 je napisao/la: ↑23 vel 2025, 19:27Nemas sta pametno ni procitati, jedni prizivaju gasenje kluba drugima sikirancija ispadanje iz lige, treci bi kritikovali sve zivo, prozenićko razmisljanje.
Zivio likČe
Ma nema od ispadanja ništa,sad ce druga polusezona sad ce ove pojedine ekipe iz vrha past strmoglavo,a neke ce se dignut na tabeli a nadam se da smo to mi.Truhlo je napisao/la: ↑24 vel 2025, 08:46 Gdje neće biti sikirancija za ispadanje kad Vico očigledno šilji da ispadaju 4 iz federacije iz PL, što znači 6 klubova iz prve lige federacije...
Stvarno bi bila ogromna šteta ispasti kad je klub izgurao mračni tunel, ne da se nazire svjetlo nego šljašti napoljuSa tom uplatom grada, deblokada nikad bliže, 80. rođendan, teren na plandilu, gledaj samo omladinske škole, pa digli su je ne za jednu nego 50 stepenica. Samo da ne ispadnemo, pa ako treba neka opstanak osiguramo u zadnjem kolu protiv Gradine
![]()
Upravu si, tako blizu smo punom oporavku kluba i da nas jedno ispadanje sjebe, tragedija.Truhlo je napisao/la: ↑24 vel 2025, 08:46
Stvarno bi bila ogromna šteta ispasti kad je klub izgurao mračni tunel, ne da se nazire svjetlo nego šljašti napoljuSa tom uplatom grada, deblokada nikad bliže, 80. rođendan, teren na plandilu, gledaj samo omladinske škole, pa digli su je ne za jednu nego 50 stepenica. Samo da ne ispadnemo, pa ako treba neka opstanak osiguramo u zadnjem kolu protiv Gradine
![]()
Kakve veze ima Akademija s Rijadom? Pa nije momak za mjesec dana postao igrac dajte malo ljudi realnosti. Rijad je bio talenat i prije akademije samo je odnedavno dobio priliku da to i pokaze. On je produkt stare strukture i prije svega njegovog rada i ne moze se pripisati da je ovo uspjeh akademije. Za dvije godine, ko dodje do nivoa prvog tima omladinske repke itd je produkt akademije, sve do tad to nema veze s tim da je to akademija napravila. Lijepa vijest i lijepo je to i procitati i nove pozitivne talase u omladinskom pogonu sto je znak da se napreduje ali polako. Rezultate tog rada cemo vidjeti u godinama koje dolaze. Lijepo je vidjeti i kamere i pobjede i sve je to super samo da ne trcimo pred rudu i ne letimo visoko. Dzaba tebi i kampovi i svi moguci uslovi ako nemas talentovane djece i po meni sljedeci korak treba biti sto je neko vec pisao, da omladinski pogon Celika izadje van okvira Zenice na nivo kantona.MrAdislic je napisao/la: ↑24 vel 2025, 13:26 Evo mali Rijad poslje poziva uleti i u agenciju..kakv posao se poceo raditi u akademiji lijepo vidjet neke pozititivne stvari nakon svega.
Kad bi se sada ugovorm vezao nekako ili kako ce to funkcionisat vec u dogovoru sa ovim novima.
Stvarno sa ovim uigravanjem je trebao stati protiv Laktasa i igrati sa prvim timom 90min jer takav je protivnik bio, nemamo mi toliko neki roster pa da svi probavaju, zna se vise ko moze i ko ne moze, dala im se sansa u prvim utakmicama.
Znali smo mi i doci nekako do kaznenog, ali realizacija je katastrofa..najveci problem ce nam biti u napadu, jer od ove trojice ne mozemo jednog solidnog izvuc..nadat se da ce nekako proigrat
Nadam se samo da sa Horicem nije nista strasno sto se tice povrede, covjek je 50% tima sto se vidilo i u subotu
Dobro Rijad je bio i prije naravno, ali kada se vidi nova perspektiva i novi ozbiljniji rad akademije logicno da ce biti blizi i nekoj agenciji i reprezentaciji kao i ostali igraci koji ce izlaziti.KakhaKaladze je napisao/la: ↑24 vel 2025, 14:01Kakve veze ima Akademija s Rijadom? Pa nije momak za mjesec dana postao igrac dajte malo ljudi realnosti. Rijad je bio talenat i prije akademije samo je odnedavno dobio priliku da to i pokaze. On je produkt stare strukture i prije svega njegovog rada i ne moze se pripisati da je ovo uspjeh akademije. Za dvije godine, ko dodje do nivoa prvog tima omladinske repke itd je produkt akademije, sve do tad to nema veze s tim da je to akademija napravila. Lijepa vijest i lijepo je to i procitati i nove pozitivne talase u omladinskom pogonu sto je znak da se napreduje ali polako. Rezultate tog rada cemo vidjeti u godinama koje dolaze. Lijepo je vidjeti i kamere i pobjede i sve je to super samo da ne trcimo pred rudu i ne letimo visoko. Dzaba tebi i kampovi i svi moguci uslovi ako nemas talentovane djece i po meni sljedeci korak treba biti sto je neko vec pisao, da omladinski pogon Celika izadje van okvira Zenice na nivo kantona.MrAdislic je napisao/la: ↑24 vel 2025, 13:26 Evo mali Rijad poslje poziva uleti i u agenciju..kakv posao se poceo raditi u akademiji lijepo vidjet neke pozititivne stvari nakon svega.
Kad bi se sada ugovorm vezao nekako ili kako ce to funkcionisat vec u dogovoru sa ovim novima.
Stvarno sa ovim uigravanjem je trebao stati protiv Laktasa i igrati sa prvim timom 90min jer takav je protivnik bio, nemamo mi toliko neki roster pa da svi probavaju, zna se vise ko moze i ko ne moze, dala im se sansa u prvim utakmicama.
Znali smo mi i doci nekako do kaznenog, ali realizacija je katastrofa..najveci problem ce nam biti u napadu, jer od ove trojice ne mozemo jednog solidnog izvuc..nadat se da ce nekako proigrat
Nadam se samo da sa Horicem nije nista strasno sto se tice povrede, covjek je 50% tima sto se vidilo i u subotu
Polako za sve treba vremena, najbitnije je da se imamo za sta uhvatiti i necemu se nadati da se rade neke stvari na unapredjenju.
Nemoj zaboraviti ako su 10 i 9 iz federacije onda se igra playoff izmedju 9-og i prvaka federalne lige.Truhlo je napisao/la: ↑24 vel 2025, 08:46 Gdje neće biti sikirancija za ispadanje kad Vico očigledno šilji da ispadaju 4 iz federacije iz PL, što znači 6 klubova iz prve lige federacije...
![]()