NK Čelik

FRLegioen

Re: NK Čelik

Post Postao/la FRLegioen »

prisonbreak je napisao/la: 22 vel 2025, 15:11 Tragedija bi to bila, sav rad unazad godinama bi bio uzaludan.
Sa ovom ekipom tesko sa mozemo ostati.
Druze mislim da ispasti necemo!Bez obzira koliko smo losi bili ove 2-3 utakmice.Slazem se sa tvojim misljjenjem u vezi pomoci kantona,grada ako ispadnemo da je to vrlo lose po nas,ali nas glavni cilj je ocuvanje imena, grba I tradicije!Problem su pasivni celikovci,sto klub nema jos 600 clanova,sto ovu utakmicu gledalo 100 ljudi,sto su zenicki privrednici zidovi,cifuti...
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Cinvict35 je napisao/la: 22 vel 2025, 15:58
Truhlo je napisao/la: 22 vel 2025, 15:50
Cinvict35 je napisao/la: 22 vel 2025, 15:30 Nismo najlosija ekupa sigurno i neznam odkud sad taj pesimizam da cemo glat ispast ,ima boebe tu i svega ali nije sad da smo odron i da memozemo dobit vecinu kuci i sta uzet sa strane
Brate pogledaj raspored, nakon 3, 4 kola mi ćemo nažalost biti zakovani za dno uz Radnički. Ova ekipa je defanzivno lošija od one na jesen, nema šanse da šta otkine u Goraždu i Bihaću, onda nam dolazi Travnik koji napada PL iz sjene i raskovat će nas na Bilinom, ona utakmica u kupu nije mjerodavna jer su izveli B sastav da ispadnu. Tu će nam biti kraj i kasno će tada biti vaditi se.

Raspored je užas živi, svim konkurentima za ispadanje idemo u goste a na Bilino dolaze većinom ekipe iz vrha. Stupčanica, Travnik, Banovići, Gradina, Tuzla, itd.

Razumijem da nemamo prebijene pare, ali dok se čeka kanton, grad, da nemamo 20, 30 hiljada da se na ruke da za polusezonu dvojici ili trojici prvoligaških rutonja, da imamo iskustva nekog u ekipi u svakoj liniji što trener kaže, to mi nije jasno. Puno se kockamo zbog te neke manje uštede, pa posuditi nije smak svijeta do ljeta ili kraja godine da se preživi ovaj pakao što nas čeka...
Raspored je onako igrat je sa svima a nemozes rec da cemo sve izgubit od konkurenata a na bilinom kiksat ,mi smo najbolje tekme odigralu protiv najaci ekipa
Za ovo se drugo slazem uprava ka organ koji je tu da obezbijedi pare za bar 3 dobra iskusniha igraca je zakazala i nisu ni blizu onoga sto se u pozoristu najavljivalo,malo su se i oni precijenili sto se tice svojih mogucnosti pronalaska kesa i sl,ostalo ok postenje ljubav rad na drugim poljima sve top topova
Pa trebalo se mozda malo zarizikovat pa mozda i pozajmicu alu samo za 3 igraca i 100% sam ubijedzen da bi se isplatilo kroz karte i sl i da bi se kes vratio
Ma imaju volovska muda ići sa ovom djecom u borbu za opstanak. Radnik Hadžići koji je uvijek forsirao djecu doveo rutonje Bekiće jer znaju šta ih čeka na proljeće. Ovo je baš ogroman rizik krenuti sa ovom djecom u sezonu, ja iskreno bez stopera i veznjaka iskusnog za ove lige, pa i napadača ne bi startao sezonu.

Pozajmica kažem nije smak svijeta, yebi joj mater, vraćaju tuđe dugove godinama, može se živjeti sa još 50 hiljada duga, halal. Ispadanje bi baš katastrofa bilo, pa samo na ulaznicama bi izgubio preko 100 hiljada, današnja posjeta protiv Laktaša to bi imao u drugoj ligi centar, 50 na jugu i 50 na zapadu, o sponzorima, donatorima, 12. igrač da ne pričamo, već se tu osjeti pad 12. igrač, manje ljudi, manje ekipa momaka učestvuje u odnosu na prije godinu dvije.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Cinvict35 je napisao/la: 22 vel 2025, 15:30 Nismo najlosija ekupa sigurno i neznam odkud sad taj pesimizam da cemo glat ispast ,ima boebe tu i svega ali nije sad da smo odron i da memozemo dobit vecinu kuci i sta uzet sa strane
Brate pogledaj raspored, nakon 3, 4 kola mi ćemo nažalost biti zakovani za dno uz Radnički. Ova ekipa je defanzivno lošija od one na jesen, nema šanse da šta otkine u Goraždu i Bihaću, onda nam dolazi Travnik koji napada PL iz sjene i raskovat će nas na Bilinom, ona utakmica u kupu nije mjerodavna jer su izveli B sastav da ispadnu. Tu će nam biti kraj i kasno će tada biti vaditi se.

Raspored je užas živi, svim konkurentima za ispadanje idemo u goste a na Bilino dolaze većinom ekipe iz vrha. Stupčanica, Travnik, Banovići, Gradina, Tuzla, itd.

Razumijem da nemamo prebijene pare, ali dok se čeka kanton, grad, da nemamo 20, 30 hiljada da se na ruke da za polusezonu dvojici ili trojici prvoligaških rutonja, da imamo iskustva nekog u ekipi u svakoj liniji što trener kaže, to mi nije jasno. Puno se kockamo zbog te neke manje uštede, pa posuditi nije smak svijeta do ljeta ili kraja godine da se preživi ovaj pakao što nas čeka...
Isto tako se ljetos pisalo po ovom forumu da se posude pare dok grad ne uplati... Da su se tada posudile bi li se mogle vratiti ili bi bio jos veci problem jer ja koliko znam grad u prosloj polusezoni nije nista uplatio?
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Više vole ispasti da se nebi slučajno pročulo da je novi dug .Bježi bogati veze s vezom ovo nema.Sjedit skrštenih ruku i molit boga da što prije vratiš dug i da ne ispadneš.Vidiš nemaš opcija i ako je to jedina opcija iskoristi.Ne znam hitna sjednica GV da li može šta uraditi ili mimo GV da li se može odobriti nešto.Gledam Zaimovića čovjek pokisao spustio glavu provlači da nema hljeba u ovim igračima.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Truhlo je napisao/la: 22 vel 2025, 16:08
Cinvict35 je napisao/la: 22 vel 2025, 15:58

Raspored je onako igrat je sa svima a nemozes rec da cemo sve izgubit od konkurenata a na bilinom kiksat ,mi smo najbolje tekme odigralu protiv najaci ekipa
Za ovo se drugo slazem uprava ka organ koji je tu da obezbijedi pare za bar 3 dobra iskusniha igraca je zakazala i nisu ni blizu onoga sto se u pozoristu najavljivalo,malo su se i oni precijenili sto se tice svojih mogucnosti pronalaska kesa i sl,ostalo ok postenje ljubav rad na drugim poljima sve top topova
Pa trebalo se mozda malo zarizikovat pa mozda i pozajmicu alu samo za 3 igraca i 100% sam ubijedzen da bi se isplatilo kroz karte i sl i da bi se kes vratio
Ma imaju volovska muda ići sa ovom djecom u borbu za opstanak. Radnik Hadžići koji je uvijek forsirao djecu doveo rutonje Bekiće jer znaju šta ih čeka na proljeće. Ovo je baš ogroman rizik krenuti sa ovom djecom u sezonu, ja iskreno bez stopera i veznjaka iskusnog za ove lige, pa i napadača ne bi startao sezonu.

Pozajmica kažem nije smak svijeta, yebi joj mater, vraćaju tuđe dugove godinama, može se živjeti sa još 50 hiljada duga, halal. Ispadanje bi baš katastrofa bilo, pa samo na ulaznicama bi izgubio preko 100 hiljada, današnja posjeta protiv Laktaša to bi imao u drugoj ligi centar, 50 na jugu i 50 na zapadu, o sponzorima, donatorima, 12. igrač da ne pričamo, već se tu osjeti pad 12. igrač, manje ljudi, manje ekipa momaka učestvuje u odnosu na prije godinu dvije.
100% se slazem ,samo od karti bi se vrlo lahko vratilo da smo 2 ili 3 na tabeli ,to sam pisao par puta pa sam napadan i ismijavan ali moralo se rizikovat.
Pa et i ja sam pozajmljivao i uzimao robu da bi napredovao u poslu a isplatilo se a rizikovao sam sve
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Ko ce ovo gledati vise jbt led. Neko ima obraza okriviti navijace sto ne dolaze masovnije :oops:
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Rz88 je napisao/la: 22 vel 2025, 16:26

Isto tako se ljetos pisalo po ovom forumu da se posude pare dok grad ne uplati... Da su se tada posudile bi li se mogle vratiti ili bi bio jos veci problem jer ja koliko znam grad u prosloj polusezoni nije nista uplatio?
Jeste to nepotrebno bilo, ali brate sad gori pod nogama, trener u ekipu ne vjeruje, žali se da bi htio 2, 3 iskusna igrača. Laktaši nam slože tricu, hajd prijateljska, ali je za alarma.

Dugoročna pozajmica na godinu dana, do kraja godine, isplivat ćemo iz govana, toliko smo blizu jbt. Ogromna bi šteta bila da se padne u treći rang, sad kad si pred deblokadom, 80. rođendan, itd.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
KenoRob

Post Postao/la KenoRob »

Losi su rezultati definitivno, o igri slabo znam.
Nadati se da ce biti to bolje i jace kada bude za bodove. Sto se tice ispadanja, velika je vjerovatnoca da niko nece uci u PL iz ove lige. 9-10 u PL bit ce federalci i igrat ce se playoff sa prvakom prve lige. Cisto sumnjam da iko moze parirati premijerligasima iz ove lige.
To znaci da ce vjerovatno jedno mjesto manje ispasti iz ove lige ali sve u svemu bice rutavo jer nas stvarno ebu rezultati sa gostovanja a kuci cemo igrati sa malo jacim ekipama ove lige Travnik, Tuzla, Stupca…
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

RubikovaKocka je napisao/la: 22 vel 2025, 16:51 Ko ce ovo gledati vise jbt led. Neko ima obraza okriviti navijace sto ne dolaze masovnije :oops:
Gledace onaj ko je naucio da gleda,kome rang takmicenja i pozicija na tabeli nije bitna,ko iskreno klub voli!
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Truhlo je napisao/la: 22 vel 2025, 16:55
Rz88 je napisao/la: 22 vel 2025, 16:26

Jeste to nepotrebno bilo, ali brate sad gori pod nogama, trener u ekipu ne vjeruje, žali se da bi htio 2, 3 iskusna igrača. Laktaši nam slože tricu, hajd prijateljska, ali je za alarma.

Dugoročna pozajmica na godinu dana, do kraja godine, isplivat ćemo iz govana, toliko smo blizu jbt. Ogromna bi šteta bila da se padne u treći rang, sad kad si pred deblokadom, 80. rođendan, itd.
Ma slazem se ja, stanje je alarmantno. Svojim komentarom vise sam razmisljao o tome da pitanje kada bi dobili pare od grada da vratimo tu pozajmicu. Obecano je pocetkom 2024. godine pare pa onda na ljeto pa kada se budget odredi pa na kraju ako budemo prvi i sada cekamo opet nesto, a ni sami valjda ne znamo sta cekamo vise. Tako isto za deblokadu za koju ne znam imaju li svoje prste umiiesane grad i fudo, koliko mogu i zele pomoci.
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

FRLegioen je napisao/la: 22 vel 2025, 17:02
RubikovaKocka je napisao/la: 22 vel 2025, 16:51 Ko ce ovo gledati vise jbt led. Neko ima obraza okriviti navijace sto ne dolaze masovnije :oops:
Gledace onaj ko je naucio da gleda,kome rang takmicenja i pozicija na tabeli nije bitna,ko iskreno klub voli!
Danas si vidio koliko je takvih, 50-100.
Ljudi zele da nesto vide napokon na jbenom terenu.
Mi igraca kvalitetnog nismo izbacili za ovih 5 godina od "reseta" u kantonalnu. To mnogo toga govori. Mislilo se da je to Međuseljac al i on propade.
habuba

Post Postao/la habuba »

Hljebu ovdje se prica o izbacivanju nekakvog igraca iz žlj liga.

Ostajemo u ligi 100%. Bez obzira na lose prpremne utakmice. Sada je samo pitanje hocemo li docekati maj u egalu i krenuti odmah u kreiranje tima koji ce biti ozbiljan pretendent na premijer ligu slijedece sezone. Ako ne budemo cisti do kraja maja nema nista ni od slijedece godine.
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

FRLegioen je napisao/la: 22 vel 2025, 17:02
:Hahaha
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

Znaci u pet godina popraviti sve ono sto ne valja od 1997? Dajte malo realnosti.

Mi rezervnog kluba nemamo. Bez obzira na rang, rezultate i igrace, MORAMO dolaziti na stadion. Ti sto se vade na izgovore treba istjerat kad budemo u PL. U najgorem momentu za klub, neko ima obraza izdati klub i kriviti igru za to.
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Jel ide klub na zimske pripreme igdje van Zenice?
Odgovori