NK Čelik

Almir2018

Re: NK Čelik

Post Postao/la Almir2018 »

Sta reci poslije današnjeg utakmice toliko sam.se iznervirao ne mogu opisat
Očekivao sam ovakvo suđenje definitivno ali opet čovjeku ne moze biti svejedno jbt
Sto se tice naše ekipe
Preponosan na ekipu i igru iznenadili su me samo tako večeras
Nadam se da ce ovako se boriti i našoj ligi
A za robiju sta reci kapa do poda ljudi...
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

Maloprije iz BL.Ponosan na igru,taktiku,zalaganje nasih igraca ,a Robija je odlicno odradilla gostovanje,od organizacije do navijanja.Kapa do poda momcima koji su dosli iz Njemacke,kao I GAK-ovcima!Prvi put da pohvalim I ponasanje policije u BL,stvarno su korektni bili.Nadam se da ce igraci imati ovakav pristup I zalaganje u svim utakmicama,jer ovo je sto trazimo od njih.Rezultat ove utakmice manje vise,nismo cudo ni ocekivali,ali odnos prema dresu mora biti uvijek ovakav!Sudjenje bez komentara,svi su vidjeli lakrdiju.
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Svaka cast igracima, trenerima i opcenito svim crno crvenim akterima ovog susreta! Borac je kvalitetniji, iako igrao s pola gasa jednostavno puno bolja ekipa. Veliku ljigu ostavljaju ovakvim ponasanjem na svoj imidj. Pohvale idu policiji na fer i korektnom ponasanju za razliku od seljaka iz Tuzlanskog kantona. Lijepo osvjezenje. Sretan povratak kuci dijaspori i Gakovim navijacima i veliko hvala im. Igraci dali sve od sebe, najvaznije da ovaj pristup prenesu i na ligaske utakmice.
Zenicanin988

Post Postao/la Zenicanin988 »

Truhlo je napisao/la: 09 vel 2025, 19:48
phillies je napisao/la: 09 vel 2025, 19:42 Na kraju visok rezultat u odnosu na prikazano.
Cestitke nasim momcima, vidjela se zelja da se odigra muski protiv favoriziranog protivnika. Odbrambeno smo dobro stajali. Mene brine napadacki dio ekipe, jer nismo nesto aman pokazali. Ovo mi lici isto reprezentacija, igramo protiv jedne Francuske i drzimo nulu disciplinom u odbrani i prijetimo iz kontri. Nakon toga dodje neka ekipa koja se protiv nas povuce i mi trebamo diktirati tempo i probijati, e onda bude patnja. Bojim se da tako ne bude i sa Celikom u prvenstvu.

Sto se tice crvenog, po meni opravdano. Nagazio ga je Kadric po desnom gleznju s ledja. Sto se tice penala, nije bio, Ali isto tako kad je penal izveden ucinilo mi se u prvi mah da je Durmo krenuo trenutak ranije. Jbg.
Uglavnom kako smo mislili da ce teci ova utakmica, mozemo biti zadovoljni. Nisu nas igrom razvalili, iako su igrali u najjacem sastavu. Ima hljeba od ovih prinova, pa vidjecemo sta se Zaim uraditi do pocetka prvenstva.

Sta ima sa Serom? Kad se ocekuje da ce on moci igrati?

PS. Robija :pray: :pray: :pray:
Joj isto sam pomislio :lol: Super je ovo protiv jačih protivnika postavka, super se stajalo taktički, čekala kontra, ali šta ćemo u ligi kad nas po ko zna koji put nekom frljokom pobjede, kad nama stanu u defanzivni blok, itd.

Ako ništa, ovo je vodilja kako čvrsto treba igrati i na gostovanjima u našoj ligi, ako šta zabiješ iz kontre, dobro i jest. Nema tu umiranja u ljepoti.
Samo igrat ovu taktiku, i protiv slabih protivnika 😂😂
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Sta reći sve je vec rečeno,zakinuti smo i to teško,igračima Borca je bilo neugodno,vidjeli ste herreru nakon ponovljenog penala odlazi i čestita Durmi.
Durmo i Horic večeras najbolji,samo se nadam da ce Durmo ostati na ovom nivou tokom sezone.
Puce je solidan bio cijelu utakmicu,Talha i Kadric u prvom poluvremenu ekstra odigrali,u drugom je to vec bilo slabije,i Kadricu neću nikad zaboravit suze,kakav god igrač bio u budućnosti.
Martinović je presebican igrač i mislim kad Šero bude spreman da Martinović ide na klupu,Dzankovic je isto bio solidan,Bajramovic više los nego dobar al eto sta je tu je.
strucnjak9

Post Postao/la strucnjak9 »

slika

Bravo za Bajramovica. Opravdano ponovljen neopravdano dosudjeni penal
MrAdislic

Post Postao/la MrAdislic »

Uspio sam nakon dolaska vratiti tekmu i stvarno kad se lijepo pogleda odigrali smo ekstra.

Veliki naklon gospodinu Zaimovicu na ovome i abd ga ostavit koliko mu dusa zeli da ostane.

Ona formacija, trka sviju, popunjavanje rupa i pokusavanje kontri sa ovim timom je za 10.

Dzankovica stavit na lijevog beka i da odigra predobro i pojede Kulasina koji nije nista uradio.
Horic se osjeti kako je level vise od ostalih i samo abd da ne bude povreda ne bojat se s njim nikog..ono postavljanje i pravovremeni izlazak je top.
Kadric ekstra pojacanje.
Najlosiji su Martinovic i Puce od ovih sto su poceli, momci su trcali, vracali se,borili, ali vidi se da su losi..cak i onaj Bajric zna smiriti i ostaviti loptu kao pravi sidras.
Durmo ima nekad sitnih gresaka, ali je Durmo ekstra golman za nas.

Najlosiji smo sto se tice te kondicije jer to je Zaimov fudbal, a nemamo izmjene da mogu to popraviti.

Sve u svemu mislim da smo stvarno mogli napravit nesto da se nije desio taj nepostojeci penal..jos tu da su bili Hodzic i Sero npr

I poz naravno Robiji, bez premca, najjaci..da nas dodje ovoliko i ovako da odradimo sve, a klub nam se bori za opstanak u drugoj ligi je za nepovjerovat.
Kontras'88

Post Postao/la Kontras'88 »

Koliko samo znaci kad igras protiv ekipe koja ne nabija izbija udara kao ova sela po federalnoj.
Kad ti protivnicka ekipa ne da napravit posteno 3 pasa onda imas negledljiv fudbal kakav gledamo evo vec neko vrijeme.
Pozitivno sam iznenadjen momcima, jer se vidi da se moze, kad imas uslove za lijepu igru, a ne samo izbij je u kukuruze pa ako uleti koja frljoka dobro je.
AeroMs33

Post Postao/la AeroMs33 »

Povratak u stvarnost.
Ja nisam prema naprijed vidio nista
Ko ce nam davati golove protiv ekipa sa kukuruzista koji tuku u kost i ne mozes tri dodavanja uvezat a sudija isto silji protiv nas a vecina gostujuce utakmice.
Bit ce zafrkano za golove jer je otisao napadac.
Daj boze da grijesim
bartoli

Post Postao/la bartoli »

Odbrana ekstra, napad bajric relativno slabo, a martinovic zavrsnica fali
LimVo likČe
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

AeroMs33 je napisao/la: 10 vel 2025, 08:07 Povratak u stvarnost.
Ko ce nam davati golove protiv ekipa sa kukuruzista koji tuku u kost i ne mozes tri dodavanja uvezat a sudija isto silji protiv nas a vecina gostujuce utakmice.
Daj boze da grijesim
Jest vala teze je puno davat golove Jedinstvu Hadzicima ,Tosku nego Borcu stvarno neznam kako cemo to izvodit,ipak trebali smo borcu spakovat 2 ili 3 komada sta ce Borac.
AeroMs33

Post Postao/la AeroMs33 »

Cinvict35 je napisao/la: 10 vel 2025, 08:27
Daj boze da grijesim
Jest vala teze je puno davat golove Jedinstvu Hadzicima ,Tosku nego Borcu stvarno neznam kako cemo to izvodit,ipak trebali smo borcu spakovat 2 ili 3 komada sta ce Borac.
Trebali smo napraviti smislenu akciju u napadu.
Ko ce ti davati rutinske golove na snagu protiv drugoligaskih krkana?Meduseljac,ko?
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

AeroMs33 je napisao/la: 10 vel 2025, 09:57
Daj boze da grijesim
Ko ce ti davati rutinske golove na snagu protiv drugoligaskih krkana?Meduseljac,ko?
A ko je do sad davao te golove? Da nije mozda Masic??? Ili Martinovic ili mozda Dzankovic?
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

Kako ce Ali propasti, nije ni sam svjestan. Samo nastavi, ugovor svakako istice na kraju sezone.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

AeroMs33 je napisao/la: 10 vel 2025, 09:57
Daj boze da grijesim
Lik ba dozovi se ,sta si tigkedao igrali smo smisljenije bar do gola ,bolje i visenego protiv fenjerasa 1LF ,kad smo oduzimali loptu igrali smo koliko toliko nismo samo izbijali pogotovo prvo poluvrijeme Kadric i Talha imali i par lijepi kontri ali Martinovic ili Dzankovic imaju taj probkem preriblaju 2 ili cak tri igraca ali ne dovrse kako treba ili nas fauliraju ali naravno ne dobijes prekrsaj.
Ako si ti mislio da cemo mi Borcu plest oko sesnesterca ili imati 3 ili 4 sanse ti prmjeni gledanje sporta na vaterpolo ili slicno.
Njima jedna Sloga ,Gosk,Sloboda ,Zeljo i sl ne naprave sansu kako treba i prime po 2,3 ili 5 komada sta je tebi.
Mi na sredini priprema oni tempirani u top formi ,generalka im pred historiske evropske utakmice
Odgovori