NK Čelik

Truhlo

Re: NK Čelik

Post Postao/la Truhlo »

RealMadrid je napisao/la: 09 vel 2025, 19:30 Propušta li Kadrić utakmice u ligi zbog crvenog kartona?
Propušta Goražde. Solidan je, dosta se nudio, tražio loptu u posjedu, defanzivno baš radilica.

Dali su sve od sebe, častan poraz, suđenje se nema šta komentarisati. Robija lekcija navijanja, prava navijačka, svaka čast.

Iskreno i dalje mislim da ćemo imati problema i da će biti borba za opstanak. Ima naša ekipa nekog potencijala, na momente ko nešto odigraju, ali generalno loše. Klupa nam je tanka baš, valjda bude bolje kad se oporave Šero i ostali.

Treba nam taj iskusni veznjak, da malo uveže ovu mladost i da neku sigurnost u posjedu, al jbg kad nemamo za kifle, samo da ne ispadnemo i mirna Bosna.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
phillies

Post Postao/la phillies »

Na kraju visok rezultat u odnosu na prikazano.
Cestitke nasim momcima, vidjela se zelja da se odigra muski protiv favoriziranog protivnika. Odbrambeno smo dobro stajali. Mene brine napadacki dio ekipe, jer nismo nesto aman pokazali. Ovo mi lici isto reprezentacija, igramo protiv jedne Francuske i drzimo nulu disciplinom u odbrani i prijetimo iz kontri. Nakon toga dodje neka ekipa koja se protiv nas povuce i mi trebamo diktirati tempo i probijati, e onda bude patnja. Bojim se da tako ne bude i sa Celikom u prvenstvu.

Sto se tice crvenog, po meni opravdano. Nagazio ga je Kadric po desnom gleznju s ledja. Sto se tice penala, nije bio, Ali isto tako kad je penal izveden ucinilo mi se u prvi mah da je Durmo krenuo trenutak ranije. Jbg.
Uglavnom kako smo mislili da ce teci ova utakmica, mozemo biti zadovoljni. Nisu nas igrom razvalili, iako su igrali u najjacem sastavu. Ima hljeba od ovih prinova, pa vidjecemo sta se Zaim uraditi do pocetka prvenstva.

Sta ima sa Serom? Kad se ocekuje da ce on moci igrati?

PS. Robija :pray: :pray: :pray:
Samo Čelik zenički !!!
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Hahah igraju u najjačoj postavi do kraja.
Komentar utakmice, nevjerovatno da prvo protiv mladih igrača od 21. godine štimaš utakmicu.Ofsajd, 5 metara igrač Borca iza lopte od našeg.Penal k.určev i još odbranimo i on ponavlja nepostojeći preran ulazak igrača gdje se vidi i na snimku.Mislim da bi otišli na penale da je ostala odbrana Durme.Tu su bili razočarani i pali su psihički i vidilo se da momak izlazi plače.Opravdan samo crveni karton.
Tabakovič ih šalje na ćevape u Pikolo.

Robija prekucala mrtvace.Smijurija od kluba i navijača.
Zadnja izmjena: Guest.1945, dana/u 09 vel 2025, 19:45, ukupno mijenjano 2 puta.
JonSnow

Post Postao/la JonSnow »

FliX je napisao/la: 09 vel 2025, 19:36
JonSnow je napisao/la: 09 vel 2025, 19:22 Na stranu ova lakrdija, predstava je bila prava muška.
Znamo da nemamo neki vezni red, ali ako ovakvu agresivnost, energiju i spremu prenesemo u nastavak prvenstva, možemo se nadati nečemu.
Mislim da imamo takav set igrača da protivnike možemo mljeti intenzitetom.
Samo se plasim, da su na ovoj utakmici izgarali, jer su znali da ima i tv prijenos i zavrsnica je kupa, mnogi ih gledaju, pa se mogu mozda i prodat. Kad krene nasa liga pa gostovanje gdje je 50 ljudi na tribinama.. toga se plasim.
Da, slažem se, ali tad je bitan trener, jer on ih mora gurat.
Nadam se da ćemo i te jebene financije posložit, jer nam taj segment u budućnosti ne smije štekat. To je isto jedan dio motivacijskog kolača, kad je zalaganje u pitanju.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

phillies je napisao/la: 09 vel 2025, 19:42 Na kraju visok rezultat u odnosu na prikazano.
Cestitke nasim momcima, vidjela se zelja da se odigra muski protiv favoriziranog protivnika. Odbrambeno smo dobro stajali. Mene brine napadacki dio ekipe, jer nismo nesto aman pokazali. Ovo mi lici isto reprezentacija, igramo protiv jedne Francuske i drzimo nulu disciplinom u odbrani i prijetimo iz kontri. Nakon toga dodje neka ekipa koja se protiv nas povuce i mi trebamo diktirati tempo i probijati, e onda bude patnja. Bojim se da tako ne bude i sa Celikom u prvenstvu.

Sto se tice crvenog, po meni opravdano. Nagazio ga je Kadric po desnom gleznju s ledja. Sto se tice penala, nije bio, Ali isto tako kad je penal izveden ucinilo mi se u prvi mah da je Durmo krenuo trenutak ranije. Jbg.
Uglavnom kako smo mislili da ce teci ova utakmica, mozemo biti zadovoljni. Nisu nas igrom razvalili, iako su igrali u najjacem sastavu. Ima hljeba od ovih prinova, pa vidjecemo sta se Zaim uraditi do pocetka prvenstva.

Sta ima sa Serom? Kad se ocekuje da ce on moci igrati?

PS. Robija :pray: :pray: :pray:
Joj isto sam pomislio :lol: Super je ovo protiv jačih protivnika postavka, super se stajalo taktički, čekala kontra, ali šta ćemo u ligi kad nas po ko zna koji put nekom frljokom pobjede, kad nama stanu u defanzivni blok, itd.

Ako ništa, ovo je vodilja kako čvrsto treba igrati i na gostovanjima u našoj ligi, ako šta zabiješ iz kontre, dobro i jest. Nema tu umiranja u ljepoti.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Neka ovako odigraju u Goraždu i dobit će ih. Ja ne znam šta je njima u ovoj drugoj ligi, strah ili sudije ili neuslovni tereni.

Što se tiće Borca sve dok smo imali snage bili smo ravnopravni..tamo negdje do 65. Znaci neka iduci mjesec samo rade kondiciju i jebeni završni kljucni pas.

O Robijasima i gostovanjima koja odradjuju već 2 godine u ovakvih izdanjima ne treba ni rijec napisati. U top 3 gostujuce navijačke grupe u drzavi i pored poraza od niželigaša i drugih liga što daju dodatnu težinu. Svaka čast.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Mogu mislit kad je neko slavlje u Borca, i kad dodju svirači i pitaju šta da sviramo,ja msm da igraci Borca kažu penal.
Topuzu jebem staru,ako ikad bude dolazio na Bilino sve mu noge polomit.
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Ponosam sam na ekipu kao i na navijace. Znao sam da ovdje ne mozemo puno, i sto smo pokusali uradit ova govna su sasjekla u korjenu.

Dobro smo markirali njihove igrace nismo im ostavljali prostor, imali i neke solidne kontre, a pristup je bio odlican.

Ako ovako nastavimo ne bi se trebali bojati religacije.
Srce, čast i ponos!
asimdemineri

Post Postao/la asimdemineri »

Svi zajedno možemo biti jako ponosi kako smo se predstavili u Banja Luci.
Od igre ma terenu, navijanja na trbinama, odnosu prema Topuzoviću. Pokazali smo da smo veliki klub.

Naravno na prvo mjesto, Robijaši.
Wow izdanje, vjerovatno najbolje ikada u Banja Luci. Koreografija, brojka, navijanje čista desetka, još jednom lekcija vjernosti i dokaz da ovaj klub ne mora da brine, jer ovo što Čelik ima u Robijašima, nema 10 klubova na Balkanu. Čestitke za zatvaranje usta svima koji govore da se nekadašnja izdanja Robijaša neće ponoviti, ta će se izdanja i nadmašiti. Još jednom sve pohvale.

Što se tiče igre na terenu hrabra postavka Zaimovića koju nisu ispratili naši mladi igrači. Zadovoljan sam sa Talhom koji je bio stvarno sjajan prvo poluvrijeme, Džankovic i Kadrić dobri. Ima tu materijala, izborit će se opstanak. Ja stvarno vjerujem da je Zaimović jako dobar izbor samo da ga zdravlje posluži.

Još jednom čestitke za večerašnje izdanje, uprkos porazu.

Samo Čelik !
Alija Izetbegović Čelik
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Sta rec ocekivan poraz ali hajd nebitno ,Celik.solidno odigro koliko moze i Borac je bio u najjacem sastavu nemam zamjerki .Kod penala ja ne skonta zasto je ponovio je li zbog Durme ili igraca nekog .
Kod ovog sumnjivog ofsajda sto je najgore pomocni sudija je u liniji sa posljednjim igracem Borca i pravo postavkjen i svira ofsajd i imali smo tih nekih finih situacija napred a svidja mi se nema tog izbijanja samo nego neko dodavanje.
2 poluvreme slicno kao i prvo malo vise Borac pritisno ali bezidejno,crveni po meni opravdan i eto pali malo pred kraj nedostatak snage a i pad koncentracije..
Nemam zamjerki ni treneru ni igracima,vidjet cemo u ligi kako ce to sve ici ,nadam se solidno jos kad tu uleti i Sero.
Robijasi kapa do poda za brojku,navijanje i dekor i sretan povratak u Zenicu.
strucnjak9

Post Postao/la strucnjak9 »

Pozitivno me danas iznenadio vezni red kojeg su drzala 3 devetnaestogodisnjaka: Talha, Kadric i Puce. Stvarno su izgledali kao da imaju stotine ovakvih utakmica u nogama. Bolji od ostalih su jos bili Horic i Dzankovic.

Lijepo je ovo danas izgledalo i ponosan sam na momke
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Prvo nisu nas nabili!!! Drugo bolji su al ne toliko koliko smo mi mislili da su bolji! Naši momci sto se tice borbenosti vrhunski su odradili. Durmo nocas odlican kao i Talha! Ostali korektni u vecini. Marin mi ni sekunde nije napredovo u igri. Ahmetspahic bez veze i ulazi. Martinovic nula obicna. Hajd ovaj Puce ko nesto i moze,Ali i Smajlovic tanko skroz. Horic moze igrat al vidi se realno da mu je FL plafon da igra.Dzankovic toplo hladno ko i do sad. U globalu ne osjeti se uopste nedostatak ni Muse ni Rasevica mozda se osjeti malo nedostatak Masica jer on je bas znao fino aut izvest a sad nema ko fino taj aut da izvede!!! Najvece pojacanje ove polusezone je ostanak Zaimovica! Robija ma sta se ima za momke reci osim fantazija! Igrat ovako hrabro svaku tekmu i nema teorije da se ispadne!!!
Avenija

Post Postao/la Avenija »

slika

Pripremite se i odigrajte polusezonu za Robove!

Mene bi bilo stid izaci pred ovakve navijace i da me neko nadtrči i nadigra u drugoj ligi a svako gostovanje imaju ovakvu podršku!

Samo ovu polusezonu da je preživiti.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Avenija je napisao/la: 09 vel 2025, 19:52 Neka ovako odigraju u Goraždu i dobit će ih. Ja ne znam šta je njima u ovoj drugoj ligi, strah ili sudije ili neuslovni tereni.

Što se tiće Borca sve dok smo imali snage bili smo ravnopravni..tamo negdje do 65. Znaci neka iduci mjesec samo rade kondiciju i jebeni završni kljucni pas.

O Robijasima i gostovanjima koja odradjuju već 2 godine u ovakvih izdanjima ne treba ni rijec napisati. U top 3 gostujuce navijačke grupe u drzavi i pored poraza od niželigaša i drugih liga što daju dodatnu težinu. Svaka čast.
Nekako mislim da treba vremena da se igrači oporave od onog kmečavca od Modriče, koji im je usadio isprepadani luzerski mentalitet.

Skeptičan sam bio oko Zaima, ali ima čovjek cojones, što jest jest. Postavi ekipu na gostovanjima baš kako treba, samo što nas syebe neiskustvo i tanka klupa, tad sami sebe pobjedimo.

Nadam se da će ovako čvrsti biti u Goraždu, Bihaću, Gradačcu, onda sigurno neće biti problema za opstanak.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Bravo momcima na terwni i na tribinama ,svaka cast nije nas borac nadigrao nismo se ni sekunde osramotili igrali smo koliko nam je i sudija dozvilio ,odbrana ,sredina je bila super malo napad vise pod strahom ali sve u svemu ok.
Uopste ne razumijen neke ovde koji strepe za opstanak ,et i veceras smo dokazali da mozemo.
PISAO SAM VAM MA NEMA SANSE DA ISPADNEMO I DO POCETKA PRIPEEMA BICEMO JOS BOLJI DOK SE I NEKI IGRACI VRATE OD POVREDE I DOK SE JOS BOLJE SPREMIMO I UIGRAMO
Odgovori