Neka ga na gol liniji, nek ne izlazi bogati. Svakako ga znaju lobovat i kad je na gol liniji.
NK Čelik
Re: NK Čelik
Ti umjesto sto se pravis fin, bolje ti je da mu nabavis kakve štule.
Grohotom se evo sramim al grohotom!!!
Prosle sezone je bio ok i dobar al ove polusezone je preslab! Kad je neko dobar dobar je nije meni tesko to priznat,al kad grijesi ne ubjedjuj me pored mojih ociju.Cim je vama i Vardo top igrac sve je jasno!
@Flix nema tu ozbiljnog golmana ako samo na gol liniji stojis.
-
- Allgunsblazing
Ako zeli biti golman, Durmo mora popraviti igru nogom i izlaske. Ima veliku manu visine i to se ne moze promjeniti, ali ove stvari mogu. To sto ce nekad primiti gol koji bi visi golman odbranio, nije ni bitno, ako ce unijeti sigurnost u odbranu.
Recimo da je golman Arsenala visok 1,83m. Navas je visok 1,85m. Nije to sad neka ogromna razlika i to pokazuje da golman moze biti i nizi, samo je pitanje sta donosi ekipi. Durmo se pokazao kao dobar golman, zna je dobro skinuti 1na1 i generalno nije nesiguran. Samo mora malo vise izlaziti na lopte. Opet on sa svojih 1,80m treba moci pokupiti svaku loptu u 16 metara osim recimo ako skace recimo Isakovic ili Poturalic, ali svakako ima i ostatak ekipe tu. Moze raditi i na skoku, na brzini. Jedino sebi ne moze dopustiti da se udeblja, jer onda nema nista od onog sto ga cini dobrim golmanom.
Recimo da je golman Arsenala visok 1,83m. Navas je visok 1,85m. Nije to sad neka ogromna razlika i to pokazuje da golman moze biti i nizi, samo je pitanje sta donosi ekipi. Durmo se pokazao kao dobar golman, zna je dobro skinuti 1na1 i generalno nije nesiguran. Samo mora malo vise izlaziti na lopte. Opet on sa svojih 1,80m treba moci pokupiti svaku loptu u 16 metara osim recimo ako skace recimo Isakovic ili Poturalic, ali svakako ima i ostatak ekipe tu. Moze raditi i na skoku, na brzini. Jedino sebi ne moze dopustiti da se udeblja, jer onda nema nista od onog sto ga cini dobrim golmanom.
-
Durmo je dobar samo unutar šesnaest kada šutaju, a za dalekometne lopte i na procjeni kada istrčati je slab.Ovo ispucavanje manje više to se može popraviti.Puno znači za golmane kada je viši za 5-8 cm, za igrača na terenu to je ništa.
Durmo je dobar golman za ovo sto smo mi trenutno a to je igranje i sredina tabele u FL.
Za napad na prvo mjesto i eventualn igranje u PL trenutno nije sto ne znaci da nemoze doc na taj nivo,sad za ovo je dobar a na njemu je da radi za tonesto vise
Za napad na prvo mjesto i eventualn igranje u PL trenutno nije sto ne znaci da nemoze doc na taj nivo,sad za ovo je dobar a na njemu je da radi za tonesto vise
-
Šta je sa strujom na Bp ?
Kako misliš? Jel to nestalo ?
Drago mi je da ce Durmo dobiti konkurenciju. Samo da i i taj novi golman ne pocne stagnirati s trenutnim uslovima. Takodjer se nadam dolasku jos jednog veznog koji ce pomoci ekipi. Valjda nam se kockice sloze pa da konacno rijesimo tu poziciju.
A ko je taj novi golman?