Svidja mi se ova formacija dušu dala za nas samo treba sad najboljih 11 koji su u formi, i opstanak ne dolazi u pitanje.Cinvict35 je napisao/la: ↑24 sij 2025, 09:48 Ma vjerovatno ce bit jos koji igrac jer ovi malo bolji sve nesto cekaju do zadnjeg trenutka neke klubove i tesko je nama sad dovest takvog igraca,malo kasnije sve je moguce a cekaju se pare i od kantona i grda jer nikom nemozes vjerovat 100%
SERO
DZANKOVIC PUCE/ALI MARTINOVIC
TALHA KADRIC
SMAJLOVIC HORIC VARDO JUSIC
DURMO
TO JE OTPRILIKE STO SAD IMAMO KAO NAJACE ,TACNO BI NAS 3 DOBRA IGRACA ISPALILA KVALITETOM TOP
Sad imamo vise opcija u napadu,došli su Jahja,Puce,Šero a otiso Masic,a ostali su Martinović Dzankovic pa čak i Smajlovic na krilu.
Sad svaki igrac ima rotaciju sto mi se svidja a ne ko prošle polusezone npr Martinović,sta ce covjek nema ko igrat umjesto njega i boli ga.
Sad kad je dobio konkurenciju mora bit bolji,ako ne bude hvala Bogu ima ko igrat.
Niko nije spomenuo ovde al nama ljudi treba i ozbiljniji golman Durmo je previše greski napravio za ovu polusezonu,koliko nepotrebnih istrcavanja,ispucavanja pogotovo prije sam pratio,kad šalje dugu na beka svaka ide u noge beku,ovu polusezonu od 5 pogodi 2.
Otkako je Nurkovic otiso on stagnira i to previše,valjda ce se dovest nekad trener golmana malo ozbiljniji.