NK Čelik

R0B1J4SH

Re: NK Čelik

Post Postao/la R0B1J4SH »

Rz88 je napisao/la: 20 sij 2025, 19:11
R0B1J4SH je napisao/la: 20 sij 2025, 18:50 Šta mislite o onom Farisu Kadricu sto je na probi?
Imal kakve sanse da ostane čini se kao pristojno rješenje za ovu polusezonu?
Nisam ga gledao uzivo pa ne zelim jos suditi. On je u sezoni 2023/24 na jesen imao finu minutazu kod trenera Klafurica koji ga na zimu pusta da ide u Tursku. U 2024. godini je mijenjao par klubova. Po mapi kretanja u Velezu je igrao 8-icu pa cak vise 10-ku nego 6-icu.
https://m.youtube.com/watch?v=vefcONGn3 ... Mga2Fkcmlj
Po ovom videu ovaj momak djeluje bolje od našeg cijelog veznog reda,mislim cak da bi možda mogo igrat i zadnjeg veznog bez problema.
Neko je gore bio napiso da je 30% spremniji od svih naših igrača,za nadat se da ce da ostane.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

KenoRob je napisao/la: 20 sij 2025, 18:17 Statistika odlazeci igraca je pretanka da bih se ovoliko polemisalo.

Gojkovic i Memisevic kad su dolazili is Slobode bili su golobradi mladici. Ne kazem da ce isto biti niti zelim sve juniore u ekipi ali ljudi idu iz kraja u kraj.

Jedino sto se slazem sa svima je da nam treba pravi vezni igrac vec 2-3 godine. Ostalo mi nista nije ostavilo neki dubok trag.
Ma nije niko protiv mladih igrača, ovo je jedini ispravan put, ali ti mladi igrači moraju stasati uz kvalitet, iskustvo premijerligaško pored sebe.

Eto baš primjera koje si naveo, Gojković i Mešanović onda djeca, ali smo tada imali 15 rutonja prekaljenih premijerligaških. Mešanović igrao uz prime Kajkuta, Dedić iza njih, Bašić onaj ćelo iz Sinja, Bajraktarević, Mišić, Lakićević, Jusić ako se dobro sjećam, Barać, itd jedna od najjačih ekipa Čelika ikad u PL koja je igrala finale kupa i završila na diobi trećeg mjesta.

Ovoj ekipi je falilo iskustva na jesen, a sad pogotovo. Jedna povreda Hore i ode sve niz brdo.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
goku

Post Postao/la goku »

R0B1J4SH je napisao/la: 20 sij 2025, 23:19
Rz88 je napisao/la: 20 sij 2025, 19:11
R0B1J4SH je napisao/la: 20 sij 2025, 18:50 Šta mislite o onom Farisu Kadricu sto je na probi?
Imal kakve sanse da ostane čini se kao pristojno rješenje za ovu polusezonu?
Nisam ga gledao uzivo pa ne zelim jos suditi. On je u sezoni 2023/24 na jesen imao finu minutazu kod trenera Klafurica koji ga na zimu pusta da ide u Tursku. U 2024. godini je mijenjao par klubova. Po mapi kretanja u Velezu je igrao 8-icu pa cak vise 10-ku nego 6-icu.
https://m.youtube.com/watch?v=vefcONGn3 ... Mga2Fkcmlj
Po ovom videu ovaj momak djeluje bolje od našeg cijelog veznog reda,mislim cak da bi možda mogo igrat i zadnjeg veznog bez problema.
Neko je gore bio napiso da je 30% spremniji od svih naših igrača,za nadat se da ce da ostane.
Na ovoj trening utakmici, ovaj mali najbolji bio..
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Fini protivnici na pripremama, Kruševo vodi Velibor Pudar oni su izbacili Slobodu iz Kupa, Vitez lider na tabeli sljedeće sezone će igrati u 1.ligi FBiH vodi ih naš Duvnjak, Laktaši jesenji prvak 1.lige RS-a vodi ih Starčević, tu je i duel protiv Rudara iz Kaknja lidera Druge lige FBiH, jos generalka i to je to
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Truhlo je napisao/la: 20 sij 2025, 14:14
RubikovaKocka je napisao/la: 20 sij 2025, 13:16 Pretanko je ovo, realno ..
Musu i Raševića zamjenio izlazni junior Slobode, Mašića izlazni junior Veleža i mladi Bajrić. Jedini je Šero pojačanje. Lično se ne bih usudio sa ovom ekipom krenuti u borbu za opstanak, ozbiljan stoper, vezni i napadač je potreban kako se ne bi doveli u ozbiljne probleme na proljeće.
Ma brate moj slabo Boga mi. Nama treba provjeren kvalitet. Igrača moraš platiti džaba je, da se ne dovedeš u situaciju da ne izletiš. Mi ako izletimo otići će sve u qrc al bukvalno.
FliX

Post Postao/la FliX »

RubikovaKocka je napisao/la: 21 sij 2025, 18:40
Truhlo je napisao/la: 20 sij 2025, 14:14
RubikovaKocka je napisao/la: 20 sij 2025, 13:16 Pretanko je ovo, realno ..
Musu i Raševića zamjenio izlazni junior Slobode, Mašića izlazni junior Veleža i mladi Bajrić. Jedini je Šero pojačanje. Lično se ne bih usudio sa ovom ekipom krenuti u borbu za opstanak, ozbiljan stoper, vezni i napadač je potreban kako se ne bi doveli u ozbiljne probleme na proljeće.
Ma brate moj slabo Boga mi. Nama treba provjeren kvalitet. Igrača moraš platiti džaba je, da se ne dovedeš u situaciju da ne izletiš. Mi ako izletimo otići će sve u qrc al bukvalno.
:lol: :lol: :lol: Ovo je bogatstvo naseg jezika. :D
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Moze li mi neko objasniti kako klub moze dobiti pare od Stupcanice ako se dogovori sporazumni raskid s Masicem i on kao slobodan igrac potpise za njih?
Nisam bas upucen kako te stvari funkcionisu ali mi nekako po zdravoj logici zvuci kao da Stupcanica nista ne duguje Celiku.
macak_

Post Postao/la macak_ »

Igrac da bi presao mora dobiti slobodne papire i ispisnicu. A da bi to dobio potrebam je neki dogovor, kompenzacija i slicno. U ovom slucaju je to dogovor dva kluba.

Ocito je da je on tek dobio slobodne papire, a za njih potpisao prije 5 dana, toliko o njegovom postovanju kluba.
Redbull

Post Postao/la Redbull »

macak_ je napisao/la: 22 sij 2025, 11:29 Igrac da bi presao mora dobiti slobodne papire i ispisnicu. A da bi to dobio potrebam je neki dogovor, kompenzacija i slicno. U ovom slucaju je to dogovor dva kluba.

Ocito je da je on tek dobio slobodne papire, a za njih potpisao prije 5 dana, toliko o njegovom postovanju kluba.
Mozda je i prije dobio slobodne papire, samo se klub sad oglasio. Sigurno bez saglasnosti Čelika, da ne bi otisao nigdje. Kako tako sudite ljudima, a ne znate sta i kako se desilo.
macak_

Post Postao/la macak_ »

Pa klub objavio da je tek jucer dobio. Vjerovatno se zato nisu ni oglasavali dok nije sve zavrseno
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Vjerovatno se dobilo nesto kesa ,e sad bi to trebalo iskoristit za drugog napadaca pa da mozemo sta dat i na ugovor odma+plata .
Postoji sansa da se ubode i efikasniji napadac jer iskreno koliko je god on bio dobar igrac a jeate, nije kod nas opravdavao platu tim nekim golovima i asistencijama,mada bi vjerovatno bio bolji da je imao bolji vezni red
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Cinvict35 je napisao/la: 22 sij 2025, 14:13 Vjerovatno se dobilo nesto kesa ,e sad bi to trebalo iskoristit za drugog napadaca pa da mozemo sta dat i na ugovor odma+plata .
Postoji sansa da se ubode i efikasniji napadac jer iskreno koliko je god on bio dobar igrac a jeate, nije kod nas opravdavao platu tim nekim golovima i asistencijama,mada bi vjerovatno bio bolji da je imao bolji vezni red
Ja bih pokušao dovesti Haračića, slično kao Šero ima nekog iskustva u PL, al nije dovoljno dobar za PL :mrgreen:

Ima brutalnu statistiku u prvoj ligi fbih, skoro 100 golova zabio, ne vjerujem da je nešto skup jer je igrao za Gorki :lol:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Ja se iskreno nadam da ce nam Sarajevo dati ovog Jattu na posudbu, juce sam ih malo ispratio na pripremnoj utakmici, ovaj je bio bas dobar. Zna da iznese loptu, u duelima dobar i pokriva dosta terena. Popravio bi nasu sredinu i sa tehnickog i sa fizickog aspekta.

On i Vardo bi bili odlicni na duplim pivotima
Srce, čast i ponos!
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Nestvarno kako vrijeme brzo prolazi. Gostovanje u Banja Luci za 15 dana. :shock:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

Avenija je napisao/la: 22 sij 2025, 15:05 Nestvarno kako vrijeme brzo prolazi. Gostovanje u Banja Luci za 15 dana. :shock:
09.02 2025 Svi u BL
Odgovori