NK Čelik
Re: NK Čelik
Po čemu je Hodžić imo bolju sezonu od Rasevica i Muse,njih ne branim i ja sam za to da idu,al hajmo realno Hodžić je odigro samo jednu top utakmicu i to je ona protiv Tomislava kad je asistirao Masicu i iskreno bio je najbolji na toj utakmici.
Osim te utakmice ne mogu se sjetit ikad da je dobro odigro a znam jednu utakmicu gledat više puta.
Potvrda ovog mog pisanja je zadnje kolo protiv Gradine momcina pravi faulove na sredini terena i u 10 minuti dobije crveni gdje to ima?
Osim kod nas nema nigdje.
Osim te utakmice ne mogu se sjetit ikad da je dobro odigro a znam jednu utakmicu gledat više puta.
Potvrda ovog mog pisanja je zadnje kolo protiv Gradine momcina pravi faulove na sredini terena i u 10 minuti dobije crveni gdje to ima?
-
Po meni je bio dobar zato sto se nije osjetio pad u igri ako mijenja nekog od njih. Moje mjerilo je da ako nismo losiji kad igra neko od juniora umjesto nekog od starijih igraca, odigrao je dobro. Da se razumijemo, imao je Hodzic losih partija al je imao i Rasevic. Pa kontam da ako necije greske treba trpit onda bolje trpit od mladjeg igraca.R0B1J4SH je napisao/la: ↑20 sij 2025, 15:54 Po čemu je Hodžić imo bolju sezonu od Rasevica i Muse,njih ne branim i ja sam za to da idu,al hajmo realno Hodžić je odigro samo jednu top utakmicu i to je ona protiv Tomislava kad je asistirao Masicu i iskreno bio je najbolji na toj utakmici.
- limvolikce
Čejakte dok dođu posudbe iz Saraj'va.
A sad pitanje: Hoće li doći posudbe iz Saraj'va?
A sad pitanje: Hoće li doći posudbe iz Saraj'va?
Sve to okej i ja vise volim Hodžića,prvo što je naše dijete,drugo mlađi je a sto se tice kvalitete tu je negdje sa onom dvojicom,ali iskreno trenutno ne zaslužuje da svaku utakmicu počne od prve minute,ja mislim da mu treba dozirat minutazu.KakhaKaladze je napisao/la: ↑20 sij 2025, 16:23Po meni je bio dobar zato sto se nije osjetio pad u igri ako mijenja nekog od njih. Moje mjerilo je da ako nismo losiji kad igra neko od juniora umjesto nekog od starijih igraca, odigrao je dobro. Da se razumijemo, imao je Hodzic losih partija al je imao i Rasevic. Pa kontam da ako necije greske treba trpit onda bolje trpit od mladjeg igraca.R0B1J4SH je napisao/la: ↑20 sij 2025, 15:54 Po čemu je Hodžić imo bolju sezonu od Rasevica i Muse,njih ne branim i ja sam za to da idu,al hajmo realno Hodžić je odigro samo jednu top utakmicu i to je ona protiv Tomislava kad je asistirao Masicu i iskreno bio je najbolji na toj utakmici.
Elmin Hadžikadunic se razisao sa Jedinstvom, da li će mozda uslijediti povratak na Bilino Polje?
-
Statistika odlazeci igraca je pretanka da bih se ovoliko polemisalo.
Gojkovic i Memisevic kad su dolazili is Slobode bili su golobradi mladici. Ne kazem da ce isto biti niti zelim sve juniore u ekipi ali ljudi idu iz kraja u kraj.
Jedino sto se slazem sa svima je da nam treba pravi vezni igrac vec 2-3 godine. Ostalo mi nista nije ostavilo neki dubok trag.
Gojkovic i Memisevic kad su dolazili is Slobode bili su golobradi mladici. Ne kazem da ce isto biti niti zelim sve juniore u ekipi ali ljudi idu iz kraja u kraj.
Jedino sto se slazem sa svima je da nam treba pravi vezni igrac vec 2-3 godine. Ostalo mi nista nije ostavilo neki dubok trag.
-
Ma jasno ko dan da nam fali vezni, i bolje bilo dva dijete dovesti a platiti Boju i slicne. Valjda vec jednom ubdemo sa veznim
-
Šta mislite o onom Farisu Kadricu sto je na probi?
Imal kakve sanse da ostane čini se kao pristojno rješenje za ovu polusezonu?
Imal kakve sanse da ostane čini se kao pristojno rješenje za ovu polusezonu?
Nisam ga gledao uzivo pa ne zelim jos suditi. On je u sezoni 2023/24 na jesen imao finu minutazu kod trenera Klafurica koji ga na zimu pusta da ide u Tursku. U 2024. godini je mijenjao par klubova. Po mapi kretanja u Velezu je igrao 8-icu pa cak vise 10-ku nego 6-icu.
https://m.youtube.com/watch?v=vefcONGn3 ... Mga2Fkcmlj
Ako vratimo film na zadnje 2-3 godine kada malo ozbiljnije dovodimo igrace, vidimo da nema ama bas nikakvog pravila. Dobri i prekaljeni igraci su se znali pokazati kao fule, a mladi i neiskusni kao dobri. Naravno, bilo je i obratnih situacija. Ono sto hocu da kazem je da niko pojma nema kakvi ce ovi igraci biti i da je to u ovoj ligi ocito lutrija. Ocito je i da klub jos uvijek nema znacajnije pare na raspolaganju da dovodi sve redom, pa se bira.
I dalje smatram da ce nam najvece pojacanje biti 6-7 sedmica priprema za cijelu ekipu, bez kasnijih dolazaka, a pogotovo ako ali, talha, dzankvovic, hamza, marin i jusic dodju na optimalnu formu. Ako oni ne budu kako treba, ni mesi medju pojacanjima nam nece pomoci.
I dalje smatram da ce nam najvece pojacanje biti 6-7 sedmica priprema za cijelu ekipu, bez kasnijih dolazaka, a pogotovo ako ali, talha, dzankvovic, hamza, marin i jusic dodju na optimalnu formu. Ako oni ne budu kako treba, ni mesi medju pojacanjima nam nece pomoci.
Gledajuc ovaj video momak je odlican,ipak ovde protiv Zrinje ,Sarajeva Zelje i sl ,momak lijepo igrao siguran okretan pokretljiv ima i pas ,na odnosu nasih Prguda ,Tolja i ostalih djeluje kao Modric jbtRz88 je napisao/la: ↑20 sij 2025, 19:11Nisam ga gledao uzivo pa ne zelim jos suditi. On je u sezoni 2023/24 na jesen imao finu minutazu kod trenera Klafurica koji ga na zimu pusta da ide u Tursku. U 2024. godini je mijenjao par klubova. Po mapi kretanja u Velezu je igrao 8-icu pa cak vise 10-ku nego 6-icu.
https://m.youtube.com/watch?v=vefcONGn3 ... Mga2Fkcmlj
-
Nema od ovih igrača ništa dva igrača max koja bi mogla ulaziti sa klupe u PL.Kakvi oni, dođe ti mahmuran Arežina nagne se na loptu i ove golobrade maneke nabije na karnjaču.Ovo je sve na silu kod nas.Nema para nema opstanka.Kako umijemo i znamo moramo dovesti dva iskusna igrača jednog stopera i jednog veznjaka.Bogami ako misle da će sa juniorima opstanak izborit igraju se.Ovaj iz Stupčanice da je valjao nebi kod nas došao.