NK Čelik

RubikovaKocka

Re: NK Čelik

Post Postao/la RubikovaKocka »

Pretanko je ovo, realno ..
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Neka nam ovih korpulentnih u ekipi dosad sve nesto mrljavo hahahha ev i ovaj Jahja i stoper iz slobode i Peco a i Sero svi su fizicki jaki a to nam je trebalo da se mozemo pofajtat.
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Na hajr i na dobro. Nisam nesto optimista, ne znam kako bi ovo stanje ocijenio.
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Zadnji vezni premijerligaske kvalitete okrece situaciju za 180 stepeni.
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

Rz88 je napisao/la: 20 sij 2025, 13:38 Zadnji vezni premijerligaske kvalitete okrece situaciju za 180 stepeni.
Ne prihvatam ispod kvalitete za evropa ligu. :dislike:
Ali45

Post Postao/la Ali45 »

Koliko će nam Bajrić bit od pomoći stvarno ne znam,nit mogu procijenit.
Klub se još uvijek nije oglasio za Mašića,nije mi jasno iz kojeg razloga,nadam se samo da nije razmjena za Bajrića,al valjda bi naveli to u članku.
c'mon likČe
bartoli

Post Postao/la bartoli »

Ljudi u upravi su radili u korist kluba tako da nema brige <3 Limvo LIkče
LimVo likČe
disara

Post Postao/la disara »

Sto se tice Masica, Laudrup je sve objasnio, da je se klub zastitio i to je to sto se mene tice. Sad da li je on izrazio zelju, sef odlucio da mu ne treba, to je do njih.
Doveli smo dva visoka napadaca, Jahja i Puce, sad treba istraziti formaciju i kako ce se oni ukomponivati u sistem, pogotovo znajuci koliko je se Masic vracao nazad i kupio lopte. Vrijeme ce pokazati sve pa pred nama je.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

RubikovaKocka je napisao/la: 20 sij 2025, 13:16 Pretanko je ovo, realno ..
Musu i Raševića zamjenio izlazni junior Slobode, Mašića izlazni junior Veleža i mladi Bajrić. Jedini je Šero pojačanje. Lično se ne bih usudio sa ovom ekipom krenuti u borbu za opstanak, ozbiljan stoper, vezni i napadač je potreban kako se ne bi doveli u ozbiljne probleme na proljeće.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Kakva crna pojacanja. Nemojte da se zavaravamo. Zamijeniti Masica i Rasevica izlaznim juniorima nije pojacanje nego rezanje troskova. Doveo si jednog poluprovjerenog igraca i kamaru izlaznih juniora koji su bili visak u svojim ekipama ili su igrali nizi rang od naseg. Meni su svi ovi potpisi samo eto da se nesto desava a ne neka pojacanja. Moze se ispostaviti da ce neko od potpisanih biti pravi pogodak ali su svi realno macke u vreci i ne znas sta od njih mozes dobiti. Proslu polusezonu nam nije falilo mladosti nego nam je falilo iskusnijih igraca od kojih mladji mogu nesto nauciti. Ocigledno se ponovo ide na kvantitet a ne na kvalitet. Razumijem da su svi ovi juniori puno jeftiniji od nekog konkretnog igraca al prosle sezone smo se uvjerili da bi nam vise koristio jedan prekaljeni igrac nego 5 juniora. Ne znam kako se ocekuje napredak Alija i Talhe ako im je mentor Vardo ili Marin a oni su vec sad na nivou iznad njih, kako da ostvare ikakav napredak? Kako da napreduje Ahmetspahic ako "uci" od vrsnjaka od po 19 godina? Kako da napreduju mladi igraci ako nemaju nekog iskusnijeg da od njega uce? Mislim da cemo imati isti problem kao i proslu polusezonu. Jedna vrh jedna kanal jer tako igraju mladji fudbaleri i to po meni nije njihova odgovornost. Super je imati mladu ekipu al mora postojati neki kompromis. Sta povrijedi ti se Horic, ko drzi glavnu rijec u svlacionici? Treba ekipu da "postroji" Vardo kojeg nema pola sezone ili Marin koji se ne moze sastavit? I opet ponavljam, ocigledno finansije ne dozvoljavaju neke konkretne poteze ali imam osjecaj da nam se transfer politika svodi na daj sta das, ovog mozemo dovest a ne da se gleda sta nam zapravo treba. Bolje je ne dovest nikog nego dovodit nego tek da bi se doveo.
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

Ako je Sero poluprovjeren, ko je to onda provjeren igrac za ove lige? I kako smo do sada prolazili sa "provjerenim" igracima? Da ne pricamo o tome kako je jedan Hodzic imao bolju sezonu nego Musa i Rasevic.

Zamjenili igrace koji su podbacili juniorima i kukamo? Pa ovi jedino sto su i imali jesu bile godine, kvalitet ocigledno nisu.

I koji je jos igrac dosao iz ranga ispod?
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Ma ovo je tankosava.Opet se s nekim juniorima kreće koji ne mogu u Stupčanici igrati.Treba nam dva iskusna igrača.Ovde nema ko sa kim igrati.Daj bože opstanak da izborimo.Kakav Marin i Vardo.Marin radio po Njemačkoj nije lopte šutno dvije godine do dolaska u Čelik a vidilo se i po finim kilama što je dobio.
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Allgunsblazing je napisao/la: 20 sij 2025, 14:42 Ako je Sero poluprovjeren, ko je to onda provjeren igrac za ove lige? I kako smo do sada prolazili sa "provjerenim" igracima? Da ne pricamo o tome kako je jedan Hodzic imao bolju sezonu nego Musa i Rasevic.

Zamjenili igrace koji su podbacili juniorima i kukamo? Pa ovi jedino sto su i imali jesu bile godine, kvalitet ocigledno nisu.

I koji je jos igrac dosao iz ranga ispod?
Ja ne kazem da ih nije trebalo zamijeniti, nego da ih je trebalo zamijeniti igracima koji su kvalitetniji ako ih vec mijenjamo. Trebalo ih je zamijeniti igracima kvaliteta Sere a ne juniorima. Ja se slazem da je Hodzic imao bolju sezonu nego Rasevic i Musa, kao sto je Smajlovic imao bolju sezonu nego Bajramovic. Ali su isto tako Tolja, Ahmetspahic, Palackic, Basic, Prguda, Ibrakovic, Karic bili losi. Isti epilog ocekujem da ce biti i sada. Jedan ili dvojica ce bit dobri a ostali ce bit losi. Matematika je jednostavna 1 valja trojica losi. Nek imaju po 500KM, 4 puta po 5 stoja je 2 hiljade. Za te pare se moze dovest solidan igrac. Nagadjam ciframa i ne kazem da je tako ali nadam se da razumijes moju poentu.
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

Treba nam jedan ISKUSAN veznjak,koji se ne boji duela,zvizduka s tribina,,da poveze ovu mladu ekipu...Ljudi ne smijemo se za.ebavati,bez dobrog veznjaka bice ovo rutavo !
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Bez tri igrača sa iskustvom i to na poziciji stopera i dva vezna mi nemamo šta tražiti opstanak u proljetnoj polusezoni. Sada TRENUTNO smo još slabiji nego na zimu gdje smo na bod od mjesta koje vodi u niži rang. Umjesto da se vukovi i stari lisci dovode da se preživi do maja opet pogresno, dječurlija od koje se ne moze očekivati da preuzmu odgovornost.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Odgovori