NK Čelik

goku

Re: NK Čelik

Post Postao/la goku »

Larsson je napisao/la: 18 sij 2025, 22:21 Nidje veze najboljeg igraca prodas jednom od konkurenata! Dbd im alma ras propala ko secija kod moje nene 😂😂

Za sta konkurenti?
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

Mozda se ipak Stupcanica odlucila da se okusa u PL jer vide da nemaju ozbiljnog konkurenta trenutno u prvoj ligi.

Steta za Masica ali ako se moze uzeti nesto para bolje i to nego da ode na ljeto dzaba. Dobar je igrac, jest da nam je vadio zivce silnim promasajima ali nas je isto tako vadio u nekim tekmama i puno je znacio ekipi i trosio se vracajuci se po loptu.

Valjda se neko od ovih mladih sad uspije nametnuti, a moze i neko od ove trojice krilnih, Martinovic, Dzankovic i Sero, u vrh da se ubaci.

Mislim da je bitnije veznjaka dobrog dovesti a ovi u napadu ce se skrpit nekako, nadam se da Zaimovic zna sta radi.
goku

Post Postao/la goku »

Ma Darwin Nunez ce ga dobro zamijeniti :rock:
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

bartoli je napisao/la: 18 sij 2025, 22:35 Steta bi bilo da ode, on je konkretniji u napadu nego trenutni roster...
Konkretno dao dva gola. Kita od igraca koji misli da moze birati utakmice. Kvalitet ima, ali nema mentalitet.
samocelik

Post Postao/la samocelik »

Larsson je napisao/la: 18 sij 2025, 22:21 Nidje veze najboljeg igraca prodas jednom od konkurenata! Dbd im alma ras propala ko secija kod moje nene 😂😂
Uz dužno poštovanje nama Stupčanica nije konkurent. Barem ne na terenu.
Vjerujem da je Mašića taj lov premijer lige jako primamljiv, ali gotovo sam siguran da on PL bi mogao igrati samo sa Čelikom i to kroz naredne 2 sezone. Jednostavno nije taj kapacitet. Hvala na trudu i sretno Anese.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Jak udarac na ono malo ega navijača Čelika, ako je šta ostalo od njega nakon silnih godina niskih udaraca :D
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Ma nama treba kakav iskusan rutonja koji ima utakmica i u PL.
JonSnow

Post Postao/la JonSnow »

Živim za dan kad će raznorazne Stupčanice, Donji Jebići i Gornji kurčići bit naše filijale u nižim ligama koje ćemo šamarat s 3 ili više golova razlike
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Mašić je odličan nogometaš što se tiče tehnike, kretanja i igre, ali je taraba od napadača, pogotovo kad je u formaciji jedini napadač. Bio bih sretan kad bi se milja naplatila za njega, ima boljih devetki koje se mogu dovesti. Sva zvona na našem veznom redu a ovaj profula za polusezonu 40 100% prilika.

Inače može Šero desno, Garnačo lijevo i Martinovića u špic :rock:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Truhlo je napisao/la: 18 sij 2025, 23:49 Mašić je odličan nogometaš što se tiče tehnike, kretanja i igre, ali je taraba od napadača, pogotovo kad je u formaciji jedini napadač. Bio bih sretan kad bi se milja naplatila za njega, ima boljih devetki koje se mogu dovesti. Sva zvona na našem veznom redu a ovaj profula za polusezonu 40 100% prilika.

Vidjeli smo Martinovica protiv TOSK-a u spici. Vecina nasih igraca nije skolovana da igra sekundarne pozicije pa tako i on.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Truhlo je napisao/la: 18 sij 2025, 23:49 Mašić je odličan nogometaš što se tiče tehnike, kretanja i igre, ali je taraba od napadača, pogotovo kad je u formaciji jedini napadač. Bio bih sretan kad bi se milja naplatila za njega, ima boljih devetki koje se mogu dovesti. Sva zvona na našem veznom redu a ovaj profula za polusezonu 40 100% prilika.

Mislim ipak da ce Sero u spic
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Zalayeta22 je napisao/la: 18 sij 2025, 19:09 Bilo je zanimljivih stvari danas za vidjet. Ovaj napadac Puce je ogroman, korpulentan mislim da nije duel izgubio jos je i gol zabio. Donosi nam nesto novo u igri da imas igraca koji ce svaku loptu primit zadrzat i jos plus mozes mu nabacit. Jos jedan momak sto je igro u Velezu je tu zaboravio sam mu ime, zadnji vezni dobar bio, moze trcati do besvjesti, vidi se da je spremniji od drugih za 30%. Juske masina, Masic zabio fin gol. Hamza kad je stranu promijeno bio najbolji igrac. Dzankovic isto dobar bio. Uglavnom 3:2 bilo za markere. Strijelci Dzankovic i Bratkovcic (ovaj iz Slobode) a na drugoj strani Masic Puce i zaboravio sma ko jos 😀
Eh šefe de ti reci kako se zove taj iz Veleza i taj zadnji vezni da mi ovde procjenimo jel za Celik il nije :D
FliX

Post Postao/la FliX »

JonSnow je napisao/la: 18 sij 2025, 23:33 Živim za dan kad će raznorazne Stupčanice, Donji Jebići i Gornji kurčići bit naše filijale u nižim ligama koje ćemo šamarat s 3 ili više golova razlike
Upravu si 100%, isti sam.
Odgovori