- Screenshot_20250118_214053_Facebook.jpg (209.67 KiB) Pogledano 227 puta.
NK Čelik
Re: NK Čelik
Jel ovo istina da ode Masic sto pišu?
Ako ode bgmi teška borba za opstanak nam predstoji
Ako ode bgmi teška borba za opstanak nam predstoji
Ako se dopusti odlazak Masica pogotovo u Stupcanicu ,razumio bi u PL ali Federalnu ne u ovoj situaciji kakvoj jesmo bi bilo pogubno i sa sportske strane a pogotovo bi se imidz kluba srozao na veoma niske grane.
Jer to bi odjeknulo veoma ruzno u javnosti kako u Zenici tako i dalje
Danas je mozda I najbolji bio, covjek je masina. Pred kraj sezone je pokazao sta moze i koliko je potreban ekipi
Ide masic u stupcanice definitivno to je to
Bajric nije zamjena za Masica, a pamte mu se postupci iz Olova s utakmice. Od trenutnih napadaca u ovoj ligi volio bih vidjeti Sijamiju. Vjerujem da bi imao i manju platu od Masica pa tu razliku uloziti u jos boljeg veznog.
-
Jahja Bajrić brutalan igrač!
Jedan ozbiljan downgrade, Bajric ne posjeduje visok ritam igre kao Mašić, ni brzinu niti išta
Jeste Jahja perspektivan igrac, ali nam ne treba u ovom momentu.
Za mene je ovo nizak udarac mogu vam reci, ali ako uprava uspije izvuci koji keš od Šumara e onda mi je oke
Nidje veze najboljeg igraca prodas jednom od konkurenata! Dbd im alma ras propala ko secija kod moje nene
Samo Čelik!
Nezz sta bi čovjek rekao
Ne krivim ni masica ni upravu našu
Čovjek hoce da ide gdje je bolje i ja bi otišao prvi
Nadam se ce uprava naći kakvog dobrog napadača i to je to
Ne krivim ni masica ni upravu našu
Čovjek hoce da ide gdje je bolje i ja bi otišao prvi
Nadam se ce uprava naći kakvog dobrog napadača i to je to
Kad sam procitao na prvu ovu vijest, pomislio sam da tek onako cistih papira ode u Stupcanicu. Sad kad vidim da je i klub ukljucen u pricu, da ce biti i obestecenje, da je vjerovatno i Zaim dao svoj blagoslov, onda je to ok.
Anesu (ako ode) nek je sa srecom! Mi idemo dalje. Igraci ce dolaziti i odlaziti.
Anesu (ako ode) nek je sa srecom! Mi idemo dalje. Igraci ce dolaziti i odlaziti.
Samo Čelik zenički !!!
Znaci ipak Sumari odlucili u PL ,vidi se po ovim pojacanjima.
Nista uzet im dobre pare za rentabje Bilinog Polja i ulozit iduce godine te pare i sto se dobije od grad kanton i napast PL ,bice j..o ali moze se ganjat PL
Nista uzet im dobre pare za rentabje Bilinog Polja i ulozit iduce godine te pare i sto se dobije od grad kanton i napast PL ,bice j..o ali moze se ganjat PL
Cini mi se da je klub prije godinu dana za Sivca trazio 12 hiljada KM. Ako je zaista bila ta brojka onda necemo ni za Masica dobiti puno vise. Koliko su to ozbiljne pare klubu i sta mogu uraditi s njima ne znam, ali ne bih prihvatio Bajrica nego bi trazio vise para. Takodjer se nadam da imaju neka imena u planu koja su vec kontaktirana.phillies je napisao/la: ↑18 sij 2025, 22:23 Kad sam procitao na prvu ovu vijest, pomislio sam da tek onako cistih papira ode u Stupcanicu. Sad kad vidim da je i klub ukljucen u pricu, da ce biti i obestecenje, da je vjerovatno i Zaim dao svoj blagoslov, onda je to ok.