NK Čelik

Larsson

Re: NK Čelik

Post Postao/la Larsson »

Pa sta ako du Husarini igraci,jb mi se ciji su samo nek dolaze. Nama niko ne bi ugodio,jbt zovot ljudi se bore u klubu sa minimalnim srestvim da nekog dovedu a mi bi da biramo ko im je menadjer. Ma jbt nas!
Samo Čelik!
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Šero je top pojačanje, čak i sljedeće godine borbu za PL. :like:
prisonbreak

Za nastavak sezone bez strahovanja potreban je centralni vezni, al kvalitetan i stoper. Ostalo manje-vise moze se popuniti.
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Jebo ga Sero, kako ja ne znam ko je i kakav je.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Nihad Šero je već dobro pojačanje uzevši u obzir stanje u kojem se Čelik nalazi. Nadam se da ćemo dobiti i na sredini kalibar i kvalitet barem takvog igrača kao Šero jer mislim da je najveci razlog zbog kojeg mi pratimo publiku i imamo loše rezultate su nedostatak dva kreativna igrača u sredini koje tražimo i najavljujemo pa 3 godine skoro. Od Arežine.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
strucnjak9

Post Postao/la strucnjak9 »

Larsson je napisao/la: 18 sij 2025, 13:18 Pa sta ako du Husarini igraci,jb mi se ciji su samo nek dolaze. Nama niko ne bi ugodio,jbt zovot ljudi se bore u klubu sa minimalnim srestvim da nekog dovedu a mi bi da biramo ko im je menadjer. Ma jbt nas!
Husara je Zaimov jaran. Mnogo malverzacija su pravili zajedno. Ako mu treba sve to halaliti onda ok
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Redbull je napisao/la: 18 sij 2025, 13:46 Jebo ga Sero, kako ja ne znam ko je i kakav je.
Sero ti je amidzic od Osmanovica iz Lukavca jel ti sad jasnije :D Samo nemoj sad napisat da ne znas ko je i Osmanovic :lol:
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Zamorano je napisao/la: 18 sij 2025, 14:01
Redbull je napisao/la: 18 sij 2025, 13:46 Jebo ga Sero, kako ja ne znam ko je i kakav je.
Sero ti je amidzic od Osmanovica iz Lukavca jel ti sad jasnije :D Samo nemoj sad napisat da ne znas ko je i Osmanovic :lol:
sad mi je sve jasnije :mrgreen:
prisonbreak

Ozbiljna glava :like: :D
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Koliko nam je vise taj veznjak zelja ova pojacanja nekako nisu ono radost neka hahaha.
Mislim kad legne veznjak bar solidan bice ludilo.
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Srce, čast i ponos!
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Dobro dosli Sero i ovaj momak iz Slobode,tek je poceo prelazni rok najvise me brinu stoper odu 2 stopera dovedes mladog ali ja vjerujem da ce oni dovest stopera jednog iskusnijeg boljeg.
Danas su svi igraci nekih menadjera ti moras nekog uzet poenta je sto je dobra stvar ne moze bit malverzacija ugovora mada i meni se ne svidja sto je Husarin ali jbga moras nekog i svi imaju neke menadjere.
Kazem opet opstanak je najbitnijj a ovo ostalo se polahko slazu kockice sve.
Zadovoljan sa clanstvom i vijerujem u novi rekord do kraja godine.
Za rodjendan utakmica Dinamo Zagreb ,Hajduk Split,Partizan Beograd a vjerujem da bi izasli ovi klubovi u susret Celiku a strani neki klubovi nista.Ako ne mozes ove nemoj radije nikog.
ETS2

Post Postao/la ETS2 »

Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

BatistutA19 je napisao/la: 18 sij 2025, 14:25 Dobro dosli Sero i ovaj momak iz Slobode,tek je poceo prelazni rok najvise me brinu stoper odu 2 stopera dovedes mladog ali ja vjerujem da ce oni dovest stopera jednog iskusnijeg boljeg.
Danas su svi igraci nekih menadjera ti moras nekog uzet poenta je sto je dobra stvar ne moze bit malverzacija ugovora mada i meni se ne svidja sto je Husarin ali jbga moras nekog i svi imaju neke menadjere.
Kazem opet opstanak je najbitnijj a ovo ostalo se polahko slazu kockice sve.
Zadovoljan sa clanstvom i vijerujem u novi rekord do kraja godine.
Za rodjendan utakmica Dinamo Zagreb ,Hajduk Split,Partizan Beograd a vjerujem da bi izasli ovi klubovi u susret Celiku a strani neki klubovi nista.Ako ne mozes ove nemoj radije nikog.
Sve klubove sto si nabrojao nebi namjerno doveo da igraju ,nisu prvo zasluzili a i nebi ti ni dosli.
Samo pozvat ove sto smo mi kod njih igrali Graz ili neke nista ove iz bivse drzave
bartoli

Post Postao/la bartoli »

Hoće li dolaziti Jatta u Čelik?
LimVo likČe
Odgovori