NK Čelik

Cinvict35

Re: NK Čelik

Post Postao/la Cinvict35 »

Mozemol ocekivat uskoro kakva pojacanja ,trebali bi do priprema da se uigramo i fizicki spremimo da ne kaskamo kao i svaki prelazni rok ,nadam se da ima kesa za 3 igraca da su pojacanja
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Cinvict35 je napisao/la: 03 sij 2025, 11:44 Mozemol ocekivat uskoro kakva pojacanja ,trebali bi do priprema da se uigramo i fizicki spremimo da ne kaskamo kao i svaki prelazni rok ,nadam se da ima kesa za 3 igraca da su pojacanja
Eto ti Honde nazad.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Cinvict35 je napisao/la: 03 sij 2025, 11:44 Mozemol ocekivat uskoro kakva pojacanja ,trebali bi do priprema da se uigramo i fizicki spremimo da ne kaskamo kao i svaki prelazni rok ,nadam se da ima kesa za 3 igraca da su pojacanja
Onako od oka i onako kako smo na jesen izgledali, trebali bi dovesti minimalno golmana, stopera, desnog beka, ozbiljnog veznog i krilnog napadača.

Uz to bi trebali očistiti igrački kadar, jedno 10+ komada raskid ugovora.

Mislim da od toga neće biti ništa, neke minimalne promjene, 2 možda nova i 5, 6 raskida i to je to.

Uz ovo povećanje minimalne bruto plate, da klub ostane na istom, od februara će morati izmisliti dodatnih 5000 KM mjesečno, a mogao bi biti i pad sponzorstva, prvenstveno 12tih igrača i manjih sponzora, jer će prije otpuštanja radnika prvo gledati da smanje troškove marketinga i ostale hajmo reći luksuze.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Guest.1945 je napisao/la: 03 sij 2025, 13:29
Eto ti Honde nazad.
Moglo bi se na Hondi uštedit :mrgreen: Riješimo se Bajramovića koji je svakako rupa bio, a Honda domaći nema stanarine i može grijati klupu Smajloviću :mrgreen:

Jučer sam vidio u gradu našeg najdražeg Karalića :srce: :lol:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Truhlo je napisao/la: 03 sij 2025, 13:38
Eto ti Honde nazad.
Moglo bi se na Hondi uštedit :mrgreen: Riješimo se Bajramovića koji je svakako rupa bio, a Honda domaći nema stanarine i može grijati klupu Smajloviću :mrgreen:

Pa po meni Honda svakako ima mjesta.
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

prisonbreak je napisao/la: 03 sij 2025, 14:09
Truhlo je napisao/la: 03 sij 2025, 13:38

Eto ti Honde nazad.

Pa po meni Honda svakako ima mjesta.
"Reci treneru da sam povrijedjen. Ne ide mi se u Tesanj ionako cemo izgubiti."
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Kakav Honda led te jebao :sjekira: Čuj ima mjesta :lol:
Bgm ne bi se ja iznenadio da mi iz lige izletimo ...
Cinvict35

Mustafa Numanovic itekako zanimljiv igrac iz Gradine 20 godina ,dobar prodoran daje i golove i protiv nas je nase levatio prolazio ih veoma lako.
Mlad perspektivan a mislim da Gradina nije trenutno u situaciji da zadrzava igrace ako bi ga mi ili neko trazio
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Numanovic iz Gradine,Osmic Tuzla,Buza Bratstvo,golman Tomislava...Sta ce nam Honda ne vozimo motore mi ganjamo loptu :D
FliX

Post Postao/la FliX »

prisonbreak je napisao/la: 02 sij 2025, 15:07
Zamorano je napisao/la: 02 sij 2025, 13:02 U RSu moze biti 1000 km minimalac a u Federaciji mora but 610 :D De ba malo realnosti ;) eto povecalo se clanstvo za 10km nek povecaju i cijenu karte za 1 km ako je vec minimalac 1000km. Ako bude minimalac 1000 km onda i zapad komotno moze biti 10 km! Sad ce neko rec preskupo,nije na minimalac od 1000 km!
U RS kada su povecali plate smanjili su doprinose, sto ovdje i poslodavci navode kao najveci problem. U RS doprinosi iznose oko 30% a u Federaciji 42.5%. Niko od poslodavaca nije rekao da ne treba biti minimalna plata 1000 KM, nego sto nisu to napravili da umanje doprinose, i da se sve poravna.

Ovdje je rijec o pokusaju da se zacepe rupe u budzetu, i to ne bi trebalo proci tek tako.

Da se razumijemo nisam privatnik, ili ti ga poslodavac al ovo nije dobro za nasu privredu.
Znas li da je u Federaciji 0% doprinos na topli obrok, a u RS 31% na topli obrok? Ja bih na kraju svake godine dizao minimalnu platu za 100KM dok se ne izjednacimo sa EU prosjecnim minimumom, a doprinose bi na kraju svake godine korigovo da budu prosjek kao u zemljama EU.
PS sad nek radnici daju poslodavcima nazad na ruke :srednjak:
RealMadrid

Post Postao/la RealMadrid »

Koga dovesti? Smajić izgleda ostaje u Bratstvu, Gornji Rahić ne pušta svoje najbolje fudbalere (Mehmedović, Softić, Fačić).
Cinvict35

Mi haman ni iz zenicke Fortune nemozemo dovest talentovanog igraca koji je dao 34 gola u svojim vrsnjacima ,i haman Zeljo ga uzme iz nase avlije.
Nije mi to normalno da djeca iz naseg grada nece u Celik ,pa to je prije bila zivotna zelja svih djecaka iz nasih manjih zenickih klubova
jaskozee

Post Postao/la jaskozee »

Skoro 280 članova 😉😉😉
Dvije sedmice učlanjenja.
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Cinvict35 je napisao/la: 04 sij 2025, 17:00 Mi haman ni iz zenicke Fortune nemozemo dovest talentovanog igraca koji je dao 34 gola u svojim vrsnjacima ,i haman Zeljo ga uzme iz nase avlije.
Nije mi to normalno da djeca iz naseg grada nece u Celik ,pa to je prije bila zivotna zelja svih djecaka iz nasih manjih zenickih klubova
Ne gra se više fudbal iz ljubavu.Ostavilo je od ranijih vremena negativnog utiska ono da babini igraju samo u Čeliku.Novac se gleda i u kojoj ligi igraju.To je greška većine mlađih igrača zato neće ni dobaciti daleko.U PL je jaka konkurencija, ako imalo valjas onda ako gdje ima mjesta to je u Čeliku i da stekneš neko iskustvo.Skupljali smo ekipu sa ulice.
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Može li do Borca 500+ ? :alkohol:

Zaista se nadam da ćemo sklopiti kvalitetniju ekipu za proljetni dio pa da se u ovom drugom dijelu nekad i radujemo pobjedi na gostovanju.
Odgovori