NK Čelik

phillies

Re: NK Čelik

Post Postao/la phillies »

U augustu produzeni ugovori i sekretaru i direktoru na 4 godine.

Sretno Harise!
Samo Čelik zenički !!!
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Ma samo da ostanu barem tribine crvene da se barem vidi vizuelna povezanost sa Čelikom.Ja ne vidim zašto bi oni diktirali tempo što se ove problematike tiče, jer to je najmanje što Čelik može dobiti.Jedna jako važna stvar je iznajmljivanje stadiona, gdje se toga nebi odricao.Mi smo dobili dobre love od Sarajeva kada je izvještaj izašao.Tako da se trebamo ograditi i sa finansijske strane.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Guest.1945 je napisao/la: 28 pro 2024, 22:21 Ma samo da ostanu barem tribine crvene da se barem vidi vizuelna povezanost sa Čelikom.Ja ne vidim zašto bi oni diktirali tempo što se ove problematike tiče, jer to je najmanje što Čelik može dobiti.Jedna jako važna stvar je iznajmljivanje stadiona, gdje se toga nebi odricao.Mi smo dobili dobre love od Sarajeva kada je izvještaj izašao.Tako da se trebamo ograditi i sa finansijske strane.
Ma i nemas vise kome iznajmljivat stadion ,Velez uskoro imatop stadion ,Zeljo isto ,Borac ,Zrinjski ,jedino ostaje Sarajevo a i oni ce vjerovatno na Grbavicu vjerovatno kad naprave ovi tribinu,
AeroMs33

Post Postao/la AeroMs33 »

Ljudi moji reprezentacija igra cetri do sest puta godisnje,eto nek i neke mlade selekcije nekad odigraju . Deset tekmi u godini.
Nek nasi srede da bude sve ko i do sad sto se tice repke.kad.dolazi sto se tice prava i obaveza a mi dobijemo najmanje dvadesetak mil ulaganje u infrastrukturu.
Prica o boji stolica je smjesna ljudi. Nek pude.pi ky sto se mene tice al nek budu najnovije .
Normalno ako ce se poceti k i siriti i zahtjevati vise nego do sada onda gledati se ugraditi se za plandilo i sa vecim i sa manjim pravima nfsbih
Nas problem u ovim pregovorima moze biti samo ovi migranti u vjecu grada Zenica jer to nisu Zenicani i oni bi vrlo lako mogli igrati za racun NFSBIB.sto i ocekujem i tad bi mogao nastati problem
Larsson

Post Postao/la Larsson »

Čitajući ove komentare i polemiku kojw če biti boje stolica,a nismo marke osim farbanja ugrade godinama ulozili,klub nam nema ni za kifle. Na zadnjem gostovanju da nije bilo gospodina Horiča koji im je po sendvič uzeo igrači bi igrali gladni. I sad mi nesto palamudimo koje ce biti boje stolice! Pa hvala bogu da hoče da ga srede,jer sad ako ga ne srede mi i onako nečemo nikad,a za stolice koje boje bas me briga!
Samo Čelik!
Cinvict35

Larsson je napisao/la: 29 pro 2024, 11:48 Čitajući ove komentare i polemiku kojw če biti boje stolica,a nismo marke osim farbanja ugrade godinama ulozili,klub nam nema ni za kifle. Na zadnjem gostovanju da nije bilo gospodina Horiča koji im je po sendvič uzeo igrači bi igrali gladni. I sad mi nesto palamudimo koje ce biti boje stolice! Pa hvala bogu da hoče da ga srede,jer sad ako ga ne srede mi i onako nečemo nikad,a za stolice koje boje bas me briga!
Svaka cast na komentaru ,mi sirotinja zesca a nebi kao dozvolili jedno velelepno izdanje u centru grada gdje bi jedan takav objekat promjenio sliku pola grada ili ti kvarta.
A sto se tice Celika i toga oko koristenja pa jeb..u ovi momci iz kluba mozda tesko dolaze do novca jer nam je grad i privrednici takvi kakvi jesu ( seljaci se vecinom obogatili) ali brate skolovani su i pametni i vole klub i ja nemam ni sekunde bojazni da nece uraditi sve da nas jos bolje ugrade u koristenje i stanovanje na stadionu nego sto je do sada slucaj.
MOMCI SU I VISE NEGO SPOSOBNI ZA TAJ DIO POSLA 100%.
ZELIM DANAS SUTRA KAD PRODZEM BULEVAROM ILI NOVOM ZENICOM DA SE DIVIM I DA SAM PONOSAN NA TAKAV JEDAN OBJEKAT.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Nadam se da ce pojacanja za opstanak biti vec na prozivci a ne kao zadnjih 68 prelaznik rokova da se igraci prikljucuju zadnjih 10 dana i onda kuknjava kako smo nespremni neuigrani jer se na vrijeme nije ekipa napravila.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

Nama je stadion sredjen. Ne treba nam vise, pa i kad bi igrali Evropu. To sto bi neki od nas prodali guzice za koju marku, to je njihov obraz. Nismo dali da se Celik tako prodaje, a sad hocemo stadion.

Odjebat reprezentaciju skroz. Kakvi ba nacionalni stadioni? Eno gore Fudina zemlja odmah na kruznom, nek prave.

Zna se ko je pravio stadion. Zna se za koga se pravio stadion. Taj klub je na prvom mjestu. Sto Savez nije pravio zgradu Saveza u Zenici? Tad je odgovaralo Sarajevo.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Allgunsblazing je napisao/la: 29 pro 2024, 15:03 Nama je stadion sredjen. Ne treba nam vise, pa i kad bi igrali Evropu. To sto bi neki od nas prodali guzice za koju marku, to je njihov obraz. Nismo dali da se Celik tako prodaje, a sad hocemo stadion.

Odjebat reprezentaciju skroz. Kakvi ba nacionalni stadioni? Eno gore Fudina zemlja odmah na kruznom, nek prave.

Zna se ko je pravio stadion. Zna se za koga se pravio stadion. Taj klub je na prvom mjestu. Sto Savez nije pravio zgradu Saveza u Zenici? Tad je odgovaralo Sarajevo.
Samo fudizirane glave mogu podržavati nacionalni stadion umjesto klupskog i to kapaciteta 18 000 u gradu od 70000 ljudi :lol:

I neka mi neko objasni zašto je jeftinije rušiti tribinu po tribinu i praviti nove, umjesto livade na kojoj se ne treba ništa rušiti.

Ovi komentari tipa nije klub ofarbao ogradu, nema vas hiljadu i ostalo, tačno dolaze iz migrantsko vakufske kuhinje. Jest nije klub ništa, u međuvremenu je skinuo preko 4 miliona duga u zadnje 4 godine uz sve moguće opstrukcije. Al eto nema za farbe i sendviča :lol:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Cinvict35

Truhlo je napisao/la: 29 pro 2024, 15:39
Allgunsblazing je napisao/la: 29 pro 2024, 15:03 Nama je stadion sredjen. Ne treba nam vise, pa i kad bi igrali Evropu. To sto bi neki od nas prodali guzice za koju marku, to je njihov obraz. Nismo dali da se Celik tako prodaje, a sad hocemo stadion.

Samo fudizirane glave mogu podržavati nacionalni stadion umjesto klupskog i to kapaciteta 18 000 u gradu od 70000 ljudi :lol:

I neka mi neko objasni zašto je jeftinije rušiti tribinu po tribinu i praviti nove, umjesto livade na kojoj se ne treba ništa rušiti.

Ovi komentari tipa nije klub ofarbao ogradu, nema vas hiljadu i ostalo, tačno dolaze iz migrantsko vakufske kuhinje. Jest nije klub ništa, u međuvremenu je skinuo preko 4 miliona duga u zadnje 4 godine uz sve moguće opstrukcije. Al eto nema za farbe i sendviča :lol:
Jest skinuto ali ko je platio 80% od tog duga.
A zaboravio sam bio napisat radi truhle da mrzim kroolja i smatram da je lopov i varalica i da svakodnevno ratujem sa onim debilom salivenom i to sa pravog profila,da nebi bilo ovaj je fudin ovo ono
Larsson

Post Postao/la Larsson »

E moj truhlo ti mislis ako neko iznese svoje misljenje odma je kf pristalica. Iskreno nit sam kad bio u nekoj politickoj stranci niti cu kad biti. Da je vico kojim slucajem uzeo kosevo umjesto B.polja svi bi mu mi kao i ti jbl mater,uzimaju i ono malo para sto Celik i grad uaradi od repke.Sad kad se hoce i renovirati opet nevalja.Ma jb ti nas. Grad od 100 000 stanovnika ne moze imati 1000 clanova a mi ko sad da jos otjeramo repku ..ccc ... :dislike:
Samo Čelik!
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Larsson je napisao/la: 29 pro 2024, 11:48 Čitajući ove komentare i polemiku kojw če biti boje stolica,a nismo marke osim farbanja ugrade godinama ulozili,klub nam nema ni za kifle. Na zadnjem gostovanju da nije bilo gospodina Horiča koji im je po sendvič uzeo igrači bi igrali gladni. I sad mi nesto palamudimo koje ce biti boje stolice! Pa hvala bogu da hoče da ga srede,jer sad ako ga ne srede mi i onako nečemo nikad,a za stolice koje boje bas me briga!
Ja ne znam jel' ovo istina sto si napisao za sendviče jer svako na forumu moze se sprdat ili trollati ali ako je istina bolje se časno ugasiti nego se spuštati na taj nivo i ponižavati klub od 80 godina tradicije.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
FliX

Post Postao/la FliX »

Cinvict35 je napisao/la: 28 pro 2024, 23:14
Guest.1945 je napisao/la: 28 pro 2024, 22:21 Ma samo da ostanu barem tribine crvene da se barem vidi vizuelna povezanost sa Čelikom.Ja ne vidim zašto bi oni diktirali tempo što se ove problematike tiče, jer to je najmanje što Čelik može dobiti.Jedna jako važna stvar je iznajmljivanje stadiona, gdje se toga nebi odricao.Mi smo dobili dobre love od Sarajeva kada je izvještaj izašao.Tako da se trebamo ograditi i sa finansijske strane.
Ma i nemas vise kome iznajmljivat stadion ,Velez uskoro imatop stadion ,Zeljo isto ,Borac ,Zrinjski ,jedino ostaje Sarajevo a i oni ce vjerovatno na Grbavicu vjerovatno kad naprave ovi tribinu,
Imat ces Stupcanici, u kompenzaciju da nasi igraci mogu ici u banje u Olovo.
jaskozee

Post Postao/la jaskozee »

Larsson je napisao/la: 29 pro 2024, 16:27 E moj truhlo ti mislis ako neko iznese svoje misljenje odma je kf pristalica. Iskreno nit sam kad bio u nekoj politickoj stranci niti cu kad biti. Da je vico kojim slucajem uzeo kosevo umjesto B.polja svi bi mu mi kao i ti jbl mater,uzimaju i ono malo para sto Celik i grad uaradi od repke.Sad kad se hoce i renovirati opet nevalja.Ma jb ti nas. Grad od 100 000 stanovnika ne moze imati 1000 clanova a mi ko sad da jos otjeramo repku ..ccc ... :dislike:
100% baš nezrelo s njegove strane. Grad od 70000 ljudi a ne možemo imati 2-3 hiljade članova. Na utakmice dolazi 1000-2000 ljudi. Ljudi stvarno nisu objektivni. Stadionu je pod hitno potrebno renoviranje i sređivanje.
FliX

Post Postao/la FliX »

Truhlo je napisao/la: 29 pro 2024, 15:39

A de mi objasni kako Hoffenheim ima oko tri hiljade stanovnika, a stadion preko 30 hiljada? 8-)
Odgovori