NK Čelik

phillies

Re: NK Čelik

Post Postao/la phillies »

Znaci ipak su majmuni ovo izglasali. Koji gubarluk.
Samo Čelik zenički !!!
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Ne bih imao ništa protiv da igramo baraž protiv Slobode za ulazak u premijer ligu :rock:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
FliX

Post Postao/la FliX »

Truhlo je napisao/la: 28 srp 2024, 21:17 Ne bih imao ništa protiv da igramo baraž protiv Slobode za ulazak u premijer ligu :rock:
Samo je bitno da se izbjegne Wisla iz Olova. :lol:
Almir2018

Post Postao/la Almir2018 »

Može li mi ovo objasniti za baraz za ulazak u PL
Dakle ako npr. 9 bude lupam Radnik i 10 lupam Sloboda
Onda sa njima igraju prvaci entitskih liga baraz
A ako bude npr.Sloboda 9 i gosk 10 onda Sloboda igra sa prvakom 1 lige FBiH
Jesam li ovo dobro skontao?
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Ne znam ko se sjetio ovakva pravila izglasati 😂

Cirkus kolorado se nastavlja haha. Jos promjena, igraci sa drzavljanstvom neke eu zemlje nisu vise stranci. Kad smo to usli u EU? 😂😂
FliX

Post Postao/la FliX »

Almir2018 je napisao/la: 28 srp 2024, 21:31 Može li mi ovo objasniti za baraz za ulazak u PL
Dakle ako npr. 9 bude lupam Radnik i 10 lupam Sloboda
Onda sa njima igraju prvaci entitskih liga baraz
A ako bude npr.Sloboda 9 i gosk 10 onda Sloboda igra sa prvakom 1 lige FBiH
Jesam li ovo dobro skontao?
Samo ako bude 9. mjesto i 10. mjesto klubovi iz Federacije onda igraju baraz s prvakom iz nase lige. Sve ostale varijante nema baraza ulazi prvak Federalne direkt.
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Logicnije bi bilo da prvak federacije i rs ide u razigravanje, pa nek samo jedan tim udje, a ne ovako.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Redbull je napisao/la: 28 srp 2024, 21:39 Logicnije bi bilo da prvak federacije i rs ide u razigravanje, pa nek samo jedan tim udje, a ne ovako.
Namazan je Vico pravo :mrgreen:

Šanse da Sloga i Radnik završe na 9. i 10. mjestu su nikakve, što znači prvak iz RS ulazi skoro pa sigurno bez baraža, dok je prvak iz federacije realno nagužen sa ovim pravilom.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Truhlo je napisao/la: 28 srp 2024, 21:47
Redbull je napisao/la: 28 srp 2024, 21:39 Logicnije bi bilo da prvak federacije i rs ide u razigravanje, pa nek samo jedan tim udje, a ne ovako.

Šanse da Sloga i Radnik završe na 9. i 10. mjestu su nikakve, što znači prvak iz RS ulazi skoro pa sigurno bez baraža, dok je prvak iz federacije realno nagužen sa ovim pravilom.
Yebo im ja mater, daj selju u barazu, da se pokoljemo do krvi.
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Treba bit talenat pa da se ovakva glupost smisli. Ja mislim da smo po ovome jedinstveni u svijetu.
Srce, čast i ponos!
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Redbull je napisao/la: 28 srp 2024, 21:51
Truhlo je napisao/la: 28 srp 2024, 21:47

Yebo im ja mater, daj selju u barazu, da se pokoljemo do krvi.
:lol: :lol:

Što kaže @flix, prvo da prođemo pretkola protiv Wisle iz Olova i Trabzonspora iz Gračanice :grljenje:
Redbull

Post Postao/la Redbull »

PatrickBateman je napisao/la: 28 srp 2024, 21:53 Treba bit talenat pa da se ovakva glupost smisli. Ja mislim da smo po ovome jedinstveni u svijetu.
Bar u ovome imamo talenata na izvoz 😂

Treba vidjeti, da li se ovo kosi i sa nekim eufa pravilima, gdje prvak druge lige nema zagarantovano .jesto u ligi iznad. Ja jos nigdje nisam cuo da prvak igra razigravanje.
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Cestitke igracima uopste za igru pod ovim nenormalnim uslovima od vrucine.Bitno je da svi igraju da se spremaju i da povreda ne bude. Jos najmanje dvije prijateljske odigrat na BP da se jos vidi i iskristalise prvih jedanaest.
R0b

Post Postao/la R0b »

Momcima sve cestitke na osvojenom turniru, a ovo razigravanje je nevjerovatno glupo smisljeno.
schalke 04

Post Postao/la schalke 04 »

Redbull je napisao/la: 28 srp 2024, 21:55
PatrickBateman je napisao/la: 28 srp 2024, 21:53 Treba bit talenat pa da se ovakva glupost smisli. Ja mislim da smo po ovome jedinstveni u svijetu.
Bar u ovome imamo talenata na izvoz 😂

Treba vidjeti, da li se ovo kosi i sa nekim eufa pravilima, gdje prvak druge lige nema zagarantovano .jesto u ligi iznad. Ja jos nigdje nisam cuo da prvak igra razigravanje.
Pa igrao si razigravanje za ulazak u 1. ligu FBiH.
Samo ako je jedna niža liga, onda prvak mora biti promovisan...
Odgovori