Mislim da nije, bit će malo i odmora. A pripreme su samo 3 dana izgleda.
Koliko para, toliko muzike
Mislim da nije, bit će malo i odmora. A pripreme su samo 3 dana izgleda.
Obe utakmice na Bilinom uz neku polunoćnu satnicu od 19:30 ili 20:00 bi prebacile 1000 ulaznica, sigurno dovoljno da se pokriju troškovi organizacije utakmice, a bile bi dobre provjere pred ligaške utakmice.
Da su dosla 2 kapitalca vjerovatno i po 2000 ,znas nasu raju hHhaTruhlo je napisao/la: ↑28 srp 2024, 16:22Obe utakmice na Bilinom uz neku polunoćnu satnicu od 19:30 ili 20:00 bi prebacile 1000 ulaznica, sigurno dovoljno da se pokriju troškovi organizacije utakmice, a bile bi dobre provjere pred ligaške utakmice.
.Prvih 11 za NK Čelik:
Karić, Hodžić, Sivac, Palačkić, Ibraković, Ahmetspahić, Prguda, Baručija, Babić, Zahirović, Bašović.
Na klupi su:
Durmo, Bajramović, Vardo, Međuseljac, Martinović, Ivoš, Musa, Smajlović, Tabaković, Rašević
Tacno je mislim truhlo ili neko drugi pisao da smo mi cak i malo slabiji nego proslw god .
Sranje i glupostkirat410 je napisao/la: ↑28 srp 2024, 20:55 U slučaju da deveto i deseto mjesto na kraju takmičenja zauzmu dva kluba iz istog entitetskog saveza, tada iz Wwin lige BiH na kraju direktno ispadaju tri najslabije plasirana kluba.
Ekipa koja bude devetoplasirana na tabeli Wwin lige BiH će razigravati za plasman u Wwin ligu BiH za takmičarsku sezonu 2025/26 s prvoplasiranom ekipom iz Prve lige istog entitetskog nogometnog saveza za sezonu 2024/25, u dvije međusobne utakmice.