NK Čelik

Bandit

Re: NK Čelik

Post Postao/la Bandit »

Ova wwin reklama kao sponzor lige na ramenu unisti dres, jbt preko cijelog ramena
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

KenanA je napisao/la: 26 stu 2024, 13:55
Truhlo je napisao/la: 26 stu 2024, 09:50
KakhaKaladze je napisao/la: 26 stu 2024, 09:04

100% se slazem. Palackic,Prguda, Hodzic, Tolja, Basic svi mogu bit okej opcija sa klupe. Ako zelimo nesto vise oni nam ne mogu biti opcije za prvih 11 i tjt. Ima propusta i u odbrani i u napadu ali po meni sredina nam je najtanja ubjedljivo i zato ni nemamo neke igre.
I tih 5, 6 komada svedi na dvojicu. Isto tako odbrana, Rašević, Musa, Bajramović, komotno svu trojicu otjerati dovesti stoperčinu da igra sa horom, a u slučaju kartona Isaković i Hodžić mogu uskočiti. Svesti roster na 15ak igrača, fokusirati se na kvalitet, yebo kvantitet.

Po mom mišljenju veliki je promašaj Talha. Moralo se birati ili on ili Međuseljac. Ovako imaš dvojicu mlađih, skloni oscilacijama umjesto jednog da trpiš i dva kvalitetna provjerena veznjaka.

Rezerve na krilu nema, pa se gura junior od 2 metra i brzine 2km/h. Roster je takav, da kao da je neko cijepao drva i nabacao na kamaru. Nikakvog smisla i rezona.

Uzdam se samo u Zaimovića, neka traži 5 provjerenih igrača i ispravi ovaj nakaradni vezni red. Vardo i 7 juniora u vezi, pa to ne bi djeca na football manageru tako složila. Yebao nas je kmečavac iz Modriče do jaja.
Zato sam ja, Truhlo, i pitao ko je zadužen za sportski segment. Sjetiti ćeš se da je rečeno, kada je Dubvnjak dobio otkaz, da su pogriješili što su dopustili treneru da vodi sve oko dovođenja igrača. Pa ko je onda ove doveo? Ako je Damjanović, to nam govori da smo opet istu grešku uradili? Ako nije, ko je ta osoba?
Tačno je da se i ovdje na forumu ide iz krajnosti u krajnost, pogotovo ovo za Durmu (Durmo je bio odličan dok je imao trenera, tako da momku se nema šta reći), ali dosta pitanja je na mjestu.
Ovo nema veze sa ambicijama ulaska u PL, koje ni nisu bile realne, nego ima veze, kako ti kažeš, sa renomenom kluba.
Koliko se ja sjecam na skupstini Tarik H. Je rekao da je on zaduzen za sportski segment
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Ko god je zaduže za sport nema veze s vezom.Sjedio u kući igro football manager vidio da tamo ide sa slabijim igračima pa prenjeo ovde.Bitno je bilo napisati kilometarski tekst kako je sramota naših navijača sto nisu dosli na humanitarnu utakmicu i još se tu izvinjavaju.Koje budale pa nas time blamirali i sebe u medijima.Ti bi reko imaju uvid koliko je navijača doniralo i na koji način, dovesti Klis u Zenicu umjesto atraktivnijeg protivnika, a termim utakmice.da.ne komentarisem, stvarno nemam riječi.Iz dana.u dan me.sve više i više iznenađuju
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Guest.1945 je napisao/la: 26 stu 2024, 16:52 Ko god je zaduže za sport nema veze s vezom.Sjedio u kući igro football manager vidio da tamo ide sa slabijim igračima pa prenjeo ovde.Bitno je bilo napisati kilometarski tekst kako je sramota naših navijača sto nisu dosli na humanitarnu utakmicu i još se tu izvinjavaju.Koje budale pa nas time blamirali i sebe u medijima.Ti bi reko imaju uvid koliko je navijača doniralo i na koji način, dovesti Klis u Zenicu umjesto atraktivnijeg protivnika, a termim utakmice.da.ne komentarisem, stvarno nemam riječi.Iz dana.u dan me.sve više i više iznenađuju
Pa Klis je doveden jer su pogođeni tim poplavama, zbog kojih se odigrala humanitarna utkamica. Eto trebalo je Sarajevo dovest, pa da nas osramote u humantiranoj utakmici onda bi bilo sto ste njih doveli. I zbog cega je termin utakmice bio problem? Petak pola sedam, pa sta je trebalo u vrijeme dzume stavit.

Mjesta za kritku uvijek ima i treba da ga bude jer nismo Sjeverna Koreja. Ali de molim te ne seri bezveze.
Zadnja izmjena: PatrickBateman, dana/u 26 stu 2024, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.
Srce, čast i ponos!
Almir2018

Post Postao/la Almir2018 »

Guest.1945 je napisao/la: 26 stu 2024, 16:52 Ko god je zaduže za sport nema veze s vezom.Sjedio u kući igro football manager vidio da tamo ide sa slabijim igračima pa prenjeo ovde.Bitno je bilo napisati kilometarski tekst kako je sramota naših navijača sto nisu dosli na humanitarnu utakmicu i još se tu izvinjavaju.Koje budale pa nas time blamirali i sebe u medijima.Ti bi reko imaju uvid koliko je navijača doniralo i na koji način, dovesti Klis u Zenicu umjesto atraktivnijeg protivnika, a termim utakmice.da.ne komentarisem, stvarno nemam riječi.Iz dana.u dan me.sve više i više iznenađuju
I trebaju pisat onakav tekst za humanitarnu utakmicu ja bi čak i gori napisao
Teško jel bilo kupiti kartu 10 KM pomoći nekom
A ovamo se kurcimo mi humatarci mi smo kurac obični..
A koga bi ti bgti doveo atraktivnijeg protivnika kad su sve ekipe zauzete cak i Klis je morao svoju utakmicu pomjeriti da dođu
Ne bi me čudilo da si i ti jedan od onih koji su na fb pisali kako igramo dobro je i to ljudi došlo kakve ima veze igra na terenu i u prvenstvu sa hunatarnom utakmicom??
Sto se tice pojačanja koliko love takvi i dolaze i tu sva rasprava završava...
Cinvict35

Almir2018 je napisao/la: 26 stu 2024, 17:26
A koga bi ti bgti doveo atraktivnijeg protivnika kad su sve ekipe zauzete cak i Klis je morao svoju utakmicu pomjeriti da dođu
Ne bi me čudilo da si i ti jedan od onih koji su na fb pisali kako igramo dobro je i to ljudi došlo kakve ima veze igra na terenu i u prvenstvu sa hunatarnom utakmicom??
Slozio bi se sa svim ali zadnja recenica nije tacna i to je pravdanje lose odradzenog posla ko god da je bio zaduzen.
Gradina se sabrala pred prvenstvo za nas Barselona Travnik isto sabrao par igraca uz one sto su iznijeli drugu ligu za nas M.City pa Buducnost pa Tosk da ne nabrajam nijedan taj jlub nije imao vise novca za sportski segment od nas,vjerovatno i manje nwgo mi.
jaskozee

Post Postao/la jaskozee »

Treba biti malo objektivan. Prije malo više od 4 godine klub je bio pred gašenjem. Izvađen iz te situacije, doveden da se već sanja PL iako finansijski i organizaciono realno nije na tom nivou.

Naša publika izuzetno slabo prati svojim aktivnostima. Aktivnosti kluba ozbiljno podržava 500-1000 ljudi iz Zenice i zbog tih ljudi koji daju više nego što mogu djeluje da je više. Pokazatelj su i utakmice ali i ponašanje prema našoj djeci. Nedostatak strpljenja, tjeranje iz kluba, pljuvanje po njima kad odu i tako u krug.
Sreća pa je Čelik organizovan po Socios modelu, pa navijači imaju mogućnost da kad su nezadovoljni radom uprave istu u smijene.

Naravno, najglasniji su oni koji ne samo da nisu članovi, nego u svom životu nikad nisu rukovodili bilo čime, pa je lako onda pametovati kako se treba raditi. Tako da ostane palamuđenje po forumu.

Klub mora biti iz dana u dan bolji i to neće biti veliki pomaci. Nego polako, korak po korak.

Kome se ne sviđa, okupi ekipu i na skupštini smijeni upravu. Ako ne može, onda ostane da se žali na sve živo.
Guest.1945

Almir2018 je napisao/la: 26 stu 2024, 17:26
I šta si dobio sa onim tekstom?Kako ti znaš ko je koliko kupio, a izaslo je da je vise skupljeno mimo utakmice?Mjerilo ti ne može biti prazan stadion jer su ljudi kupovali i dali vise nego koliko je karta koštala ali nisu bili na utakmici i onda pišeš Teško je bilo kupit kartu 10 KM.Tako da nemoj nikoga uzimati u usta jer ti je priča neosnovana.Ako nisi bio na utakmici ne valjas a daš 50 KM i ako nisi na utakmici jebe.s tih 50 KM bitan je cener, ovo je tvoja priča.
Onda duduk moras biti da očekuješ po onoj zimi da će ti biti gledalaca i to protiv Klisa.Ne moraš igrati protiv Klisa da bi skupio za taj klub,ja prvi nebi prisustvovao u onom terminu da se mrznem a vise dam jer je njima bitan novac i to je relno nemaš u ligi toliko gledalaca da imaš sad protiv Klisa bez obzira sto se radi o humanitarnoj utakmici.Ljudi su se vodil daj da pomognemo ovako i više a da se ne mrznemo po noći
Što se tiče atraktivnog protivnika.Druže mi se našli sad glumiti humanitarce a mi u istim govnima nama isto navijači učestvuju u kojekakvim akcijama.Da si pratio moje postove ali vidim da ne vidiš šumu od drveta, rekao sam odmah da se požurilo sa ovom organizacijom.Prvo nemas atraktivnog protivnika o kojem govoris, drugo izabrao si vrijeme kada i nama treba pomoć u govnima smo velikim,treće termin utkmice ti je katastrofalan.Žure pred rudu a to se osjeti i sada što nas košta.
Što se tiče prozivanje po fb, ja ću ti reći na to jednom izrekom pare govore a govna plivaju.
Guest.1945

PatrickBateman je napisao/la: 26 stu 2024, 17:24
Pa Klis je doveden jer su pogođeni tim poplavama, zbog kojih se odigrala humanitarna utkamica. Eto trebalo je Sarajevo dovest, pa da nas osramote u humantiranoj utakmici onda bi bilo sto ste njih doveli. I zbog cega je termin utakmice bio problem? Petak pola sedam, pa sta je trebalo u vrijeme dzume stavit.

Mjesta za kritku uvijek ima i treba da ga bude jer nismo Sjeverna Koreja. Ali de molim te ne seri bezveze.
Druže bolan kakve veze ima što su oni pogođeni?To ti je isto da onima kojima se organizuje humanitarni koncert da oni dođu da pjevaju sa Halidom jer Halid to organizuje.Ne mora biti Sarajevo a i da je Sarajevo mislis da bi te neko natankao na humanitarnoj utakmici gdje ti samo značnje govori od koje riječi je nastala.Mislis da bi ti neki protivnik iz PL izašao sa prvom postavom da ih naši mesari povrijede a isto sa drugim timom ti je to, jer ako nisi znao dogovori se prije utakmice sta kako pa i to npr. pristup igri, izmjene..a sigurno da je najveci fokus povrede.Mislim da si pomješao pripremne utakmice sa humanitarnim.
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Guest.1945 je napisao/la: 26 stu 2024, 20:43
PatrickBateman je napisao/la: 26 stu 2024, 17:24

Druže bolan kakve veze ima što su oni pogođeni?To ti je isto da onima kojima se organizuje humanitarni koncert da oni dođu da pjevaju sa Halidom jer Halid to organizuje.Ne mora biti Sarajevo a i da je Sarajevo mislis da bi te neko natankao na humanitarnoj utakmici gdje ti samo značnje govori od koje riječi je nastala.Mislis da bi ti neki protivnik iz PL izašao sa prvom postavom da ih naši mesari povrijede a isto sa drugim timom ti je to, jer ako nisi znao dogovori se prije utakmice sta kako pa i to npr. pristup igri, izmjene..a sigurno da je najveci fokus povrede.Mislim da si pomješao pripremne utakmice sa humanitarnim.
Cuj kakve veze ima sto su pogođeni? Pa yebem ga valjda je cilj da ljudima i na simbolicki, a i na konkretan nacin pokazes da si uz njih. Na kraju krajeva totalno je irelevanto ko je protivnik u humanitarnoj utakmici. Jedino sto je bitno jeste da se da doprinos u vidu kupovine karte i da se prisustvom pokaze da nam je stalo do ljudi koji su pogođeni nesrecom. U ovom drugom smo potpuno zakazali i klupska objava je apsolutno na mjestu. Jbg ko hoce nađe nacina, ko nece nađe izgovor.

Sarajevo sam uzeo u svrhu karikiranja, ali eto i sam si rekao da koji god klub da je dosao izveo bi drugi sastav i opcenito bi igrao bez noge na gasu. Pa sta je onda bitno da li je Klis ili bilo koji tim iz PL? Ista mi stvar ha Klis ha Sloga iz Doboja sa desetim sastavom, ili bilo ko drugi. Sam sebi u usta upadas

Ovo je dokaz da kad hoces da na nesto gledas negativno uvijek ces nac nacin. Svaki ti je post u fazonu "joj vidi im glave" i "ma sta ce oni ba ja bi bolje". A da dodjes sutra ne neku poziciju na kojoj se treba nesto odlucit i uradit, ne bi znao gdje gonis. Klasicni Bosnjo sindrom.
Srce, čast i ponos!
Guest.1945

@PatrickBateman
Sve to simboličan način sve je to dobro, ali radi se o tajmingu.Pa imalo da se razumiješ u organizaciju, misleći na upravu treba da predvidiš situaciju, za koju ti treba minimalno iskustvo.Klub ti je na klimavim nogama, situacija u gradu generalno vezana za Čelik je napeta, vremenski uslovi loši, neatraktiv protivnik narodu pun klinac Čelikovih amatera i nižih rangova....Ako si htio organizivovati na simbolicki način pozivom Klisa izabrali su najgore moguće vrijeme.Trebali su samo sačekat par mjeseci i da se narod ohladi od Čelika, da se riješe problemi, bolji vremenski uslovi i onda dovesti Klis.

Druže šta za tebe znači atraktivan protivnik,to što igra PL?Kažeš irelevantno ko je.Pa ne možes u takmičarskim utakmicama imati publike a da imaš na humanitarmim, tako da je itekako relevantno, samo sto se kod nas nisu još pomirili kao i ti sa relnošću, jer vidi se da se još ovdje vode diskusije zasto nema navijaca,koliko ima Hajduk....to su prežvakane teme i tu više nema priče, to je tako generalno nažalost u državi.Da imaš u takmičarskim imao bi i na humanitarnim to jedno drugo vuce.A da te napomenem kad smo bili u DLC igrali smo sa timovi iz PL kao što je npr. Velež.Ne upadam ja sam sebi u usta nego mi hoćemo nešto na silu da mijenjami i to ono nemoguće a tonje da promjenimo narod, a gore sam ti naveo i u prošlom postu šta je klub barem trebao uraditi.

Ja ću pohvaliti kada je dobro a kritikovat ću kada ja smatram loše a to samo radi interesa kluba, tako da početak rečenicom ovog pasusa ti jasno u vezi mene,ali opet kažem za sportski segment nemaju veze s vezom, vidi se brate iz svega prilozenog, mogu ti nabrajat do ujutru a ne izmišljam ja nego smo svi vidili.
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Ko će na transfer listu?
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Eugen je napisao/la: 27 stu 2024, 22:07 Ko će na transfer listu?
Osim Horica,Talhe i Alija mogu vala svi van iz kluba! Ko god ode ako i ode a ne znam i gdje ce nece se ni osjetiti njihov nedostatak u ekipi!
Previse je taraba i ubleha u ekipi i na jednom mjestu.Al da smo prvi po glupostima i zutim kartonima to jesmo! Mislim da smo daleko ispred ostalih u FL po zutim kartonima!
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Zamorano je napisao/la: 28 stu 2024, 05:51
Osim Horica,Talhe i Alija mogu vala svi van iz kluba! Ko god ode ako i ode a ne znam i gdje ce nece se ni osjetiti njihov nedostatak u ekipi!
Previse je taraba i ubleha u ekipi i na jednom mjestu.Al da smo prvi po glupostima i zutim kartonima to jesmo! Mislim da smo daleko ispred ostalih u FL po zutim kartonima!
Najgore sto ne smijes puno igraca otpustiti u zimskom prelaznom roku jer tesko koga mozes dovesti.

Mislim da ce tim napustit 4-5 igrača
Cinvict35

Zamorano je napisao/la: 28 stu 2024, 05:51
Nebi ja ni Masica pustio ,sa bojim veznim redom i ekipom uvijek ce dat 15+ golova
Odgovori