To ti kazem, ko garantuje da u tuzli isto nece biti ili kod nas, iako dovedemo 8 kapitalaca? Vise vjerujem kada se gradi tim, nego pojedinci i tim je uvijek pobijedio. Normalno, za tim moras imati i kvalitete, nece doci nista samo tako.prisonbreak je napisao/la: ↑26 srp 2024, 22:00Ma prosle godine Nala je zajebo situaciju. Mislim da je najveci problem u tome bio.Redbull je napisao/la: ↑26 srp 2024, 21:56 Ni imena nisu mjerilo. Sloboda prosle godine imala imena i dobre igrace, pa se jedva provukli do pl i to vise sto stupcanica nije htjela, nego sto su oni znali.
Nama je bitno da imamo kvalitet u ekipi, a ne u pojedincu. To je ono i sto se gradi ovdje i po meni je to puno bolje nego imati nadrkane pojedince koji se izderavaju na djecu.
Treba kvaliteta, al tesko da ima u Susnjari i onom drugom
Ima jos vremena, nije nista gotovo, ali ja se ne bi nadao nekim velikim pojacanjima, cak su to i najavili. Ukoliko budemo u vrhu, na zimu mozemo ocekivati dobra pojacanja i time napasti pl. Ovako samo drzati, da ne zaostajemo puno. Logican i pametan potez, jer nismo u mogucnosti da rizikujemo toliko.