Mislim da će stotka pasti u iduća 3-4 dana...
NK Čelik
- BatistutA19
Re: NK Čelik
A kako ide sad npr ko se u clanio u Maju ili Juni ili August da li stare sad vrede npr ako odes u fan shop kupis nesto .Do kad vrede do 1 Januara ili dok ne istekne godina
Članstvo je za kalendarsku godinu.BatistutA19 je napisao/la: ↑21 pro 2024, 00:16A kako ide sad npr ko se u clanio u Maju ili Juni ili August da li stare sad vrede npr ako odes u fan shop kupis nesto .Do kad vrede do 1 Januara ili dok ne istekne godina
- BatistutA19
Znaci ko je se uclanio prije 7 dana vazi samo do 1 Januarajaskozee je napisao/la: ↑21 pro 2024, 00:17Članstvo je za kalendarsku godinu.BatistutA19 je napisao/la: ↑21 pro 2024, 00:16A kako ide sad npr ko se u clanio u Maju ili Juni ili August da li stare sad vrede npr ako odes u fan shop kupis nesto .Do kad vrede do 1 Januara ili dok ne istekne godina
Ko hoće da obnovi članstvo ima 90 dana, do kraja marta mjeseca. Ako član ne obnovi članstvo u tom roku, onda se briše iz članstva i npr ako obnovi članstvo u maju, smatrat će se kao da se prvi put učlanio, tj neće imati pravo glasa na skupštini narednih 6 mjeseci.BatistutA19 je napisao/la: ↑21 pro 2024, 01:16Znaci ko je se uclanio prije 7 dana vazi samo do 1 Januarajaskozee je napisao/la: ↑21 pro 2024, 00:17Članstvo je za kalendarsku godinu.BatistutA19 je napisao/la: ↑21 pro 2024, 00:16
A kako ide sad npr ko se u clanio u Maju ili Juni ili August da li stare sad vrede npr ako odes u fan shop kupis nesto .Do kad vrede do 1 Januara ili dok ne istekne godina
Tako nekako ide, mrsko mi kopati po statutu kluba. Uglavnom za ovih 90 dana sam 100% siguran za obnovu članstva.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Upravo tako, svi uclanjeni od 1.1 do 31.03 imaju pravo glasa na skupstini. Sad jedino ako se Skupstina zakaze nekad poslije 30.9 onda ulaze i kasniji clanovi ali samo sa preko sest mjeseci clanstva u tekucoj godini.
Uglavnom, zna se gradjanska duznost a ove godine posebno.
Samo Čelik zenički !!!
Drug moj se uclanio nekad krajem aprila i uredno bio na spisku glasao na skuostini ,znam sigurno jer je bio kraj menephillies je napisao/la: ↑21 pro 2024, 10:26 Upravo tako, svi uclanjeni od 1.1 do 31.03 imaju pravo glasa na skupstini. Sad jedino ako se Skupstina zakaze nekad poslije 30.9 onda ulaze i kasniji clanovi ali samo sa preko sest mjeseci clanstva u tekucoj godini.
Za to ne znam. Ja sam razumio Statut ovako, sto se tice clanstva. Mozda nisam u pravu.
Samo Čelik zenički !!!
Po meni sudbonosna godina (2025) ili ćemo isplivati iz govana ili ćemo se ugušiti u njima zato svaki pojedinac dati maksimum od sebe za oporavak Čelika i masivnost u svim akcijama od članstva do posjete na stadionu.
80 godina tradicije to zaslužuje.
80 godina tradicije to zaslužuje.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Potrude se ispocetka pa poslije im tesko podatke azurirat kao ne moze se stizat sve!!! Dobre brojke su bile predprosle godine gdje se na dan 31.12 imalo 200 clanova a konacna cifra na kraju godine bila 1022 clana!!!
Pa sad eto pratite jel dobro ove godine krenulo!
-
Volio bih da dobijem veliki demant pred kraj 2025, ali ne vjerujem sa ćemo preći 1000.
Uostalom, zanimljivo će biti ispratiti šta će uprava da uradi u ovom sportskom/igračkom segmentu koji je malo je reći katastrofalan. Minimum pola igračkog kadra, ako ne i više, zaslužuje šut skartu bez mogućnosti povratka.
Uostalom, zanimljivo će biti ispratiti šta će uprava da uradi u ovom sportskom/igračkom segmentu koji je malo je reći katastrofalan. Minimum pola igračkog kadra, ako ne i više, zaslužuje šut skartu bez mogućnosti povratka.
Možda i hoće, i šta onda? Čitavu godinu stagnacija dok se jedva ne nabere nekih 800, 900 ljudi
2025. je 80. godina kluba. Ako se ne skupi 2000 članova to je pokazatelj da Zenica i Zeničani ne zaslužuju uspješan Čelik. Vi sad prosipajte šuplju pričama rezultati igrači itd. Klub je iznad svega i treba pomoć u ovoj fazi svog oporavka.
-
2.000 ? Boga mi to je nerealno i preoptimisticno skroz u ovakvoj situaciji i atmosferi. Ja kazem ako bude 1001 biti ce beton, ali ..
Ja mislim da je realno, ali nije toliko bitno šta ja mislim.RubikovaKocka je napisao/la: ↑21 pro 2024, 20:05 2.000 ? Boga mi to je nerealno i preoptimisticno skroz u ovakvoj situaciji i atmosferi. Ja kazem ako bude 1001 biti ce beton, ali ..
Govorim samo, da u godini u kojoj klub slavi 80 godina, 2000 članova je cilj koji se mora postaviti i uraditi veliki posao da se do cilja dođe.