NK Čelik
Re: NK Čelik
Šteta za Vazdu,bar znamo da je postojao kontakt.
Šečerović bi bio možda bolja opcija zbog nekog renomea.
Šečerović bi bio možda bolja opcija zbog nekog renomea.
c'mon likČe
-
Vazda je top igrac ali garant kod njega ima nesto zbog cega ga nismo uzeli.
Srce, čast i ponos!
Iskreno, Secerovic prvo ime sa spiska sigurno. Dovoljno je pogledati lige u kojima je igrao. Sa druge strane, sumnjam da ce doci zbog lige i finansija koje mozemo ponuditi.
Realnija opcija je Matkovic, koji ima pristojnu karijeru, a i trenutak mu je da karijeru okrene u pravom smjeru. Slicna situacija kao kod Masica, prije nego je dosao kod nas.
-
Bravo za sniženje i veliki popust za članove Čelika
Već sam pisao o ovome da se kroz cijene karata napravi ta osjetna razlika, pripaze članovi, ali ovako je još bolje !
Veliko bravo uprava !
Već sam pisao o ovome da se kroz cijene karata napravi ta osjetna razlika, pripaze članovi, ali ovako je još bolje !
Veliko bravo uprava !
-
Koliko vidim imao je neke minute u prosloj sezoni kod prvaka RS(Radnika). I meni djeluje kao bolja opcija od ovog iz Leotara.Redbull je napisao/la: ↑25 srp 2024, 19:36Iskreno, Secerovic prvo ime sa spiska sigurno. Dovoljno je pogledati lige u kojima je igrao. Sa druge strane, sumnjam da ce doci zbog lige i finansija koje mozemo ponuditi.
Realnija opcija je Matkovic, koji ima pristojnu karijeru, a i trenutak mu je da karijeru okrene u pravom smjeru. Slicna situacija kao kod Masica, prije nego je dosao kod nas.
A da budem iskren nisu ovo neke opcije za vrh tabele.
Sta je s Vladicem iz Simm Bau? Haman prosle godine oko 17 golova, moze igrati krilo i napadaca. Za mene jako dobra opcija. Povezivao se sa Slobodm al vidim nema ga na pripremama, jos nema zvanicno da je negdje otisao.
Vladić bi nam baš sjeo jer kao što kažeš može i krilo i centralnog napadača. Nama takav i treba da možemo igrati 4 4 2 baklavu i 4 3 3. Krilni napadač i zadnji vezni su pod moranje pred pripreme, samo 3 sedmice ostalo do početka prvenstva.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Ovo za sezonske karte za članove kluba je top ponuda koji idu na svaku utakmicu na zapad naprimjer izaći će ih karta manje od 3 marke ovo ne moze bgmi bolje fenomenalna ponuda
Sto se tice veznjaka po iskustvu secerovic je dobar ali msm da je on tezak po karakteru ne bi on 18 klubova promijenio
Meni su i ova druga dvojica dobri
Nek dođe ko god hoće samo da riješimo problem sa veznim redom i jos da bi krilog napadača i beka i to bi bilo za sada ok ekipica
Sto se tice veznjaka po iskustvu secerovic je dobar ali msm da je on tezak po karakteru ne bi on 18 klubova promijenio
Meni su i ova druga dvojica dobri
Nek dođe ko god hoće samo da riješimo problem sa veznim redom i jos da bi krilog napadača i beka i to bi bilo za sada ok ekipica
-
Na zadnjoj utakmici protiv nas na Bilinom, mislim da je Vardi opsovao balijsku majku i zbog toga ga niko nije kontaktirao, ma da ruku na srce bi nam legao kao igrac. Cuo sam da je i dok je bio u Simm Bau imao par nacionalistickih ispada
Debitova Hamzić za Sarajevo i to u Evropi
Fuj, daleko mu kuća bila.strucnjak9 je napisao/la: ↑25 srp 2024, 22:27Na zadnjoj utakmici protiv nas na Bilinom, mislim da je Vardi opsovao balijsku majku i zbog toga ga niko nije kontaktirao, ma da ruku na srce bi nam legao kao igrac. Cuo sam da je i dok je bio u Simm Bau imao par nacionalistickih ispada
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
Ne znam samo sta Hamzic ima, a Talha nema pa je ovaj dobio priliku u Sarajevu, a ovaj drugi nije.. al hvala im u svakom slucaju, aBda da im Talha na godinu zabije na kosevu da podivljamoooo..
Ludilooooo je zarobiloooo
- mosalikce7
Da li neko zna kada ce krenuti prodaja novih dresova?
Mi volimo KP-Dom i njegov bijeli sjaj, mi volimo Celika i nikog vise znaj
Da se jos malo vratim na sezonske karte, jer mislim da nismo sve rekli (jbg, vas uhvatila groznica oko pojacanja )
Na fb objavi pise: Cijene sa popustom (ovim putem molim admina sportbc portala da ispravi clanak, jer je nepotpun. Hvala) pa su onda navedene cijene koje smo komentarisali. Ono sta jos u cijenu ulazi je: Gledanje jedne utakmice po zelji iz VIP-a (uz prethodnu najavu), obilazak stadiona (uz prethodnu najavu), 10% niza cijena sezonske karte slijedece sezone. Ovo su sve lijepi benefiti za ono sto placas.
Dalje, sto se tice dresova. Sadrzaj sa Celicnog zida bice na dresovima igraca u drugom dijelu polusezone. Da li to znaci da do tada ce se igrati u proslosezonskoj garnituri? Hoce li samo igraci imati ove dresove ili ce ici i u slobodnu prodaju? Nadam se da ce se marketing sluzba oglasiti povodom ovog pitanja
Naprijed Če!!!
Na fb objavi pise: Cijene sa popustom (ovim putem molim admina sportbc portala da ispravi clanak, jer je nepotpun. Hvala) pa su onda navedene cijene koje smo komentarisali. Ono sta jos u cijenu ulazi je: Gledanje jedne utakmice po zelji iz VIP-a (uz prethodnu najavu), obilazak stadiona (uz prethodnu najavu), 10% niza cijena sezonske karte slijedece sezone. Ovo su sve lijepi benefiti za ono sto placas.
Dalje, sto se tice dresova. Sadrzaj sa Celicnog zida bice na dresovima igraca u drugom dijelu polusezone. Da li to znaci da do tada ce se igrati u proslosezonskoj garnituri? Hoce li samo igraci imati ove dresove ili ce ici i u slobodnu prodaju? Nadam se da ce se marketing sluzba oglasiti povodom ovog pitanja
Naprijed Če!!!
Samo Čelik zenički !!!
Mislim da ce sadrzaj sa Celicnog zida biti na dresovima igraca pocetkom sljedece sezone za 80-i rodjendan kluba.phillies je napisao/la: ↑25 srp 2024, 23:57 Da se jos malo vratim na sezonske karte, jer mislim da nismo sve rekli (jbg, vas uhvatila groznica oko pojacanja )
Naprijed Če!!!
Novi dresovi, sa natpisima sa čeličnog zida će biti u drugoj polusezoni. Verovatno pred početak polusezone će stići i bit će u prodaji sigurno