NK Čelik
-
Re: NK Čelik
a ko ce to sve da plati? Malo realnosti nije na odmet.
Svidjaju mi se ovi popusti i benefiti. Vidi se da klub radi na tome da privuce navijace, a opet da ne snizava cijenu karata.
Protiv gorazda mora biti bar 5 milja na stadionu
Protiv gorazda mora biti bar 5 milja na stadionu
Cijene su fantastične, za 110 KM na godišnjem nivou članska i sezonska zapad, mislim da ne može niže. Pa to nije ni 10 KM mjesečno a Bati o nekoj socijali i merhametu priče prosipa
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
100 KM druze, 60 clanska i 40 sezonska s popustom. 8,33 marke mjesecno. Pa jbm mu kruske, tolika sirotinja nismo al niko nece da stedi, da odvaja mjesecno, nije to nama u krvi. Nemojte reci nema se od cega, ima itekako ima.
Samo Čelik zenički !!!
Ja koliko sam shvatio to su iznosi popusta 90 - 40 KM?
Kad god ko socijalu prosipa treba mu zalijepiti izvještaj porezne uprave o fiskalnom prometu zenice i broj zaposlenih zeničana oko 28 000 duša. Da svaki 20 zaposleni kupi sezonsku i člansku zvadili bi klub iz govana. To bi bilo 1400 članova i vlasnika sezonskih, ali ne lakše reć sirotinja daj besplatan ulaz
Zadnja izmjena: Truhlo, dana/u 25 srp 2024, 18:15, ukupno mijenjano 1 put.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Klub treba intenzivno raditi na promociji ovih sezonskih, na svim medijima trubiti o ovome i da imamo makar 500 sezonskih prodatih
U prošloj akciji Čelicni zid, izrađeno je ukupno 248 pločica.
S ponosom možemo reći da smo sada već na pola jer su naši navijači i partneri već rezervisali 120 pločica.
Možemo li do početka prvenstva da oborimo rekord iz prošle akcije? Imamo još 3 sedmice, mi smo sigurni da možemo!
Napominjemo da će se svi nazivi sa pločica koje budu uplaćene do 31.08. naći utisnuti u dres u kojem će Čelik igrati domaće utakmice u drugom dijelu sezone.
Požurite, broj pločica je ograničen!
https://nkcelik.ba/celicni-zid/
S ponosom možemo reći da smo sada već na pola jer su naši navijači i partneri već rezervisali 120 pločica.
Možemo li do početka prvenstva da oborimo rekord iz prošle akcije? Imamo još 3 sedmice, mi smo sigurni da možemo!
Napominjemo da će se svi nazivi sa pločica koje budu uplaćene do 31.08. naći utisnuti u dres u kojem će Čelik igrati domaće utakmice u drugom dijelu sezone.
Znači gleda se likČe sa zapadne tribine za 2.66 KM po utakmici. Što kaže @zamorano vi što niste članovi ko vas yebe
Adnan Šećerović
Dragan Matković
Marko Šušnjar
Dragan Matković
Marko Šušnjar
Hoce li ovaj dres biti u prodaji tj onaj sto reklamiraju pola crno pola crveno sa pločicama utisnutim na njemu da vec idem uplatiti avans?Bandit je napisao/la: ↑25 srp 2024, 18:19 U prošloj akciji Čelicni zid, izrađeno je ukupno 248 pločica.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
-
Ovaj Susnjar bi mozda bio najbolja opcija. Jbg bio u TSC-u, ocito ima neki kvalitet. Secerovica se sjecam iz zadnjeg mandata u Sarajevu, on bi mozda bio dobar zbog iskustva. Za ovog Matkovica nemam neke informacije.
Srce, čast i ponos!
Tino Sven Sušić
-
Taj Secerovic meni uvijek bio tanak do bola za PL, vjerovatmo bi u federalci pravio razliku, a ima i finog iskustva. Susnjara izgleda okej.PatrickBateman je napisao/la: ↑25 srp 2024, 19:16 Ovaj Susnjar bi mozda bio najbolja opcija. Jbg bio u TSC-u, ocito ima neki kvalitet. Secerovica se sjecam iz zadnjeg mandata u Sarajevu, on bi mozda bio dobar zbog iskustva. Za ovog Matkovica nemam neke informacije.
Mada bi Bojo po meni najbolje sjeo od svih. Steta sto Vazda nije potpisao, bas steta.