NK Čelik

PonosniSmogovci

Re: NK Čelik

Post Postao/la PonosniSmogovci »

a ko ce to sve da plati? Malo realnosti nije na odmet.
zastava

Post Postao/la zastava »

Svidjaju mi se ovi popusti i benefiti. Vidi se da klub radi na tome da privuce navijace, a opet da ne snizava cijenu karata.

Protiv gorazda mora biti bar 5 milja na stadionu
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Cijene su fantastične, za 110 KM na godišnjem nivou članska i sezonska zapad, mislim da ne može niže. Pa to nije ni 10 KM mjesečno a Bati o nekoj socijali i merhametu priče prosipa :lol:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
phillies

Post Postao/la phillies »

100 KM druze, 60 clanska i 40 sezonska s popustom. 8,33 marke mjesecno. Pa jbm mu kruske, tolika sirotinja nismo :) al niko nece da stedi, da odvaja mjesecno, nije to nama u krvi. Nemojte reci nema se od cega, ima itekako ima.
Samo Čelik zenički !!!
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

phillies je napisao/la: 25 srp 2024, 18:01 100 KM druze, 60 clanska i 40 sezonska s popustom. 8,33 marke mjesecno. Pa jbm mu kruske, tolika sirotinja nismo :) al niko nece da stedi, da odvaja mjesecno, nije to nama u krvi. Nemojte reci nema se od cega, ima itekako ima.
Ja koliko sam shvatio to su iznosi popusta 90 - 40 KM?

Kad god ko socijalu prosipa treba mu zalijepiti izvještaj porezne uprave o fiskalnom prometu zenice i broj zaposlenih zeničana oko 28 000 duša. Da svaki 20 zaposleni kupi sezonsku i člansku zvadili bi klub iz govana. To bi bilo 1400 članova i vlasnika sezonskih, ali ne lakše reć sirotinja daj besplatan ulaz :rock:
Zadnja izmjena: Truhlo, dana/u 25 srp 2024, 18:15, ukupno mijenjano 1 put.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Klub treba intenzivno raditi na promociji ovih sezonskih, na svim medijima trubiti o ovome i da imamo makar 500 sezonskih prodatih
Bandit

Post Postao/la Bandit »

U prošloj akciji Čelicni zid, izrađeno je ukupno 248 pločica.

S ponosom možemo reći da smo sada već na pola jer su naši navijači i partneri već rezervisali 120 pločica.

Možemo li do početka prvenstva da oborimo rekord iz prošle akcije? Imamo još 3 sedmice, mi smo sigurni da možemo!

Napominjemo da će se svi nazivi sa pločica koje budu uplaćene do 31.08. naći utisnuti u dres u kojem će Čelik igrati domaće utakmice u drugom dijelu sezone.

Požurite, broj pločica je ograničen!

https://nkcelik.ba/celicni-zid/
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Truhlo je napisao/la: 25 srp 2024, 18:12
phillies je napisao/la: 25 srp 2024, 18:01 100 KM druze, 60 clanska i 40 sezonska s popustom. 8,33 marke mjesecno. Pa jbm mu kruske, tolika sirotinja nismo :) al niko nece da stedi, da odvaja mjesecno, nije to nama u krvi. Nemojte reci nema se od cega, ima itekako ima.

I ja sam mislio, ali onda vidim djecija sezonska 1km. Nece biti popust 1km, nego je to cijena na kraju, sa popustom.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Redbull je napisao/la: 25 srp 2024, 18:27
Truhlo je napisao/la: 25 srp 2024, 18:12

I ja sam mislio, ali onda vidim djecija sezonska 1km. Nece biti popust 1km, nego je to cijena na kraju, sa popustom.
Znači gleda se likČe sa zapadne tribine za 2.66 KM po utakmici. Što kaže @zamorano vi što niste članovi ko vas yebe :lol:
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Adnan Šećerović
Dragan Matković
Marko Šušnjar
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Bandit je napisao/la: 25 srp 2024, 18:19 U prošloj akciji Čelicni zid, izrađeno je ukupno 248 pločica.

S ponosom možemo reći da smo sada već na pola jer su naši navijači i partneri već rezervisali 120 pločica.

Možemo li do početka prvenstva da oborimo rekord iz prošle akcije? Imamo još 3 sedmice, mi smo sigurni da možemo!

Napominjemo da će se svi nazivi sa pločica koje budu uplaćene do 31.08. naći utisnuti u dres u kojem će Čelik igrati domaće utakmice u drugom dijelu sezone.

Požurite, broj pločica je ograničen!

https://nkcelik.ba/celicni-zid/
Hoce li ovaj dres biti u prodaji tj onaj sto reklamiraju pola crno pola crveno sa pločicama utisnutim na njemu da vec idem uplatiti avans?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Redbull je napisao/la: 25 srp 2024, 19:02 Adnan Šećerović
Dragan Matković
Marko Šušnjar
Sta ti kazes RedBull?

Truhlo tvoje misljenje?
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Ovaj Susnjar bi mozda bio najbolja opcija. Jbg bio u TSC-u, ocito ima neki kvalitet. Secerovica se sjecam iz zadnjeg mandata u Sarajevu, on bi mozda bio dobar zbog iskustva. Za ovog Matkovica nemam neke informacije.
Srce, čast i ponos!
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

prisonbreak je napisao/la: 25 srp 2024, 19:12
Redbull je napisao/la: 25 srp 2024, 19:02 Adnan Šećerović
Dragan Matković
Marko Šušnjar
Sta ti kazes RedBull?

Truhlo tvoje misljenje?
Tino Sven Sušić :grljenje:
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

PatrickBateman je napisao/la: 25 srp 2024, 19:16 Ovaj Susnjar bi mozda bio najbolja opcija. Jbg bio u TSC-u, ocito ima neki kvalitet. Secerovica se sjecam iz zadnjeg mandata u Sarajevu, on bi mozda bio dobar zbog iskustva. Za ovog Matkovica nemam neke informacije.
Taj Secerovic meni uvijek bio tanak do bola za PL, vjerovatmo bi u federalci pravio razliku, a ima i finog iskustva. Susnjara izgleda okej.

Mada bi Bojo po meni najbolje sjeo od svih. Steta sto Vazda nije potpisao, bas steta.
Odgovori