NK Čelik
Re: NK Čelik
Otići i izaći totalno drugačije. Izmisliti neku formaciju ultra ofanzivnu 3-4-3 povest 0-2 do 15. minute i odugovlačiti
Zaboraviti na Kup do slijedece sezone. Prvo igramo protiv Borca, drugo ne igramo kuci, trece termin odigravanja je za qrac. Mjesec dana prije pocetka prvenstva kad nam je ekipa jos u trenaznom procesu i ni blizu takmicarskoj formi a trebamo odigrati najtezu utakmicu sezone nasuprot ekipe kojoj prvenstvo pocinje za sest dana od utakmice Kupa i vjerujem da ce biti daleko spremniji (na stranu jos kvalitet ekipe). Sve je protiv nas.
Al ko ih yebe, naprijed Čelik!!!
Al ko ih yebe, naprijed Čelik!!!
Samo Čelik zenički !!!
Kad im je Sloboda mogla uvaljati dva, sto mi ne bi mogli hahahahahaa
Samo Čelik zenički !!!
Odličan žrijeb, na izlet u Banjaluku, ispasti i posvetiti se grčevitoj borbi za opstanak.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Ako na srecu pobjedimo borac, onda u cetvrtfinalu opet u gostima pobjedniku iz duela Famos/Posusje
LimVo likČe
-
Jbt daj nemoj da pravimo od Čelika invalid klub.
Cuj ispasti, kakav smo to mentalitet postali, sve razumijem i vico i Borac, al daj izadji probaj moze moze ne moze ispadnes posteno i vozdra.
Mozda grijesim ne znam...
Cuj ispasti, kakav smo to mentalitet postali, sve razumijem i vico i Borac, al daj izadji probaj moze moze ne moze ispadnes posteno i vozdra.
- BatistutA19
Ma kakvo proc a 1/4 je 2 utakmice a ne jedna ,steta sto nije u Zenici bar nesto zaradit ali sta je tu je posvetit se maximalno ligi nece bit lahko nimalo pogotovo ako ne bude van terena dobro i ako se ne pojacama..Sto se tice kupa to je to za ovu sezonu.
- Juzni Front 1988
-
Barem se nadam da cemo ih namlatit posetno. Opet pokusat zenickog Mekgregora dovest. Mislim da u historiji fudbala nije postojala sugavija ekipa od ovog borca.
Srce, čast i ponos!
- BatistutA19
Citam komentare na fb i ne mogu da vjerujem sta sve ljudi pisu namjesten zdrijeb,te ce nas Vico sjebat sa sudijama a ljudi 10 levela iznad nas dokazuju i u Europi.
Ali sto mi poseban jedan komentar u oci bode je od Fude oficijelni glavni profil i nije fejk i napisano Sretno u komentaru ali eto vidjet cemo hoceli bit kakve tu pomoci.
Sto se tice utakmice tu ne ocekujem nista nit ce me to razocarat.
Ali sto mi poseban jedan komentar u oci bode je od Fude oficijelni glavni profil i nije fejk i napisano Sretno u komentaru ali eto vidjet cemo hoceli bit kakve tu pomoci.
- BatistutA19
Od kontejnera do kontejnera nismo imali srece bar da je u Zenica a u gostima mi nigdje favoriti bili a ovo da ne pricam.
-
Klasicni debili. Borac je za nas Real Madrid. Nadat se da nece htjeti da trpaju vise od 5 komada.BatistutA19 je napisao/la: ↑17 pro 2024, 15:33 Citam komentare na fb i ne mogu da vjerujem sta sve ljudi pisu namjesten zdrijeb,te ce nas Vico sjebat sa sudijama a ljudi 10 levela iznad nas dokazuju i u Europi.
- BatistutA19
Ma to na stranu kvalitet Borca naravno ljudi su iznad 5 levela trenutno ,rezultat kakav bude bude boze moj nece me to razocarat ,nije nas ni Zrinjski htio bas toliko ponizit valjda nece ni oni.RubikovaKocka je napisao/la: ↑17 pro 2024, 15:36Klasicni debili. Borac je za nas Real Madrid. Nadat se da nece htjeti da trpaju vise od 5 komada.BatistutA19 je napisao/la: ↑17 pro 2024, 15:33 Citam komentare na fb i ne mogu da vjerujem sta sve ljudi pisu namjesten zdrijeb,te ce nas Vico sjebat sa sudijama a ljudi 10 levela iznad nas dokazuju i u Europi.
Nego ovo Fudino me nesto dotaklo jer on nikad nije piso do nedavno na stranici Celika ,valjda nesto grad pomogne finansijski o tome razmisljam.
Izgleda ti zaboravio izdanja invalida na jesen u gostimaKontras'88 je napisao/la: ↑17 pro 2024, 14:11 Jbt daj nemoj da pravimo od Čelika invalid klub.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
Normalno da nisam, al ne mozes prizeljkivat od svog kluba da skine gace jos u svlacionici.Truhlo je napisao/la: ↑17 pro 2024, 17:13Izgleda ti zaboravio izdanja invalida na jesen u gostimaKontras'88 je napisao/la: ↑17 pro 2024, 14:11 Jbt daj nemoj da pravimo od Čelika invalid klub.
Pa sve razumijem, politika ih gura, upumpavaju pare Bog sami zna vise odakle, pa ne samo borac, zrinjski i ostali, samo ruzno je za procitati ovo i gotovo.
Otidji daj sve od sebe izgubi 5 0 idi kuci i hajd, a ne prepali se ne mozemo mi to i hajd.
Pa zrinjski da je tako razmisljao Aston Villa bi ih ubila 8 0
Ljudi otisli igrali fudbal i eto kako je zavrsilo, parirali su.
Ne mogu vjerovat da igraci koji sutaju loptu cijeli zivot i trce kako znaju za sebe, ne mogu odigrati mozda 3 4 utakmice vise u 2 mjeseca i da radi toga se prizeljkuje ispadanje.
Svasta.