NK Čelik
Re: NK Čelik
Nebi bilo lose da klub napravi neko saopstenje i sl o racunu ipak su garantovali odnosno Tarik da ce bit do nove godine,nemoj da budu kao politicari obecaj budi izabfran i usutit se,mala sala ali nebi bilo lose da se oglase pa nema veze imamo problema tako i tako bice radimo ovo ono.
Ko je bio na skupstini zna o cemu pisem
Ko je bio na skupstini zna o cemu pisem
-
Hajde daj nam taj Vares da se osilimo
Ako dobijemo Vareš u gostima 100% ispadamo! Kako smo jaki!
-
Joj al ne mogu ovakvih komentara. Brate tanki smo al j*g sad ispade Fortuna bolje od Celika, nemoj za*ebavati. Vares je najlosija ekipa ubjedljivo i ako ne prizeljkujemo Vares jer ih ne mozemo proci sto onda igramo kup? Nek posalje uprava dopis da se povlacimo iz kupa pa da se pripremamo za gostovanja Krivaji i Nemili sljedece sezone jer ispadamo iz lige. Daj ba vise dosta i crnjaka. Nismo dobri al brate de malo nismo bas nivo kantona.
-
-
Ne znam vala sta da mislim za ovaj kup. Jbg ako dobijemo nekog laganog i prođemo onda valja igrat cetvrtinu finala i dvije utakkice protiv nekog jakog,a to nam definitvno ne pase. Da smo u malo boljoj pozciji u ligi pa hajd, ali ovako je dosta kritcno.
Tesko da mozemo izbacit nekog favorita kao sto smo Sarajevo, proritet treba bit da se izbjegne neko sramocenje. Onda protiv Zrinjskog je bio ocajan momentum, a i Dariova taktika je bila dugme za samounistenje.
Ja bi iskreno najvise volio mozda Velez, nisu bas jako kao top 4, a opet bi privukli dosta publike. Uz dobra pojacanja, sa njima bi se mogli nosit.
Tesko da mozemo izbacit nekog favorita kao sto smo Sarajevo, proritet treba bit da se izbjegne neko sramocenje. Onda protiv Zrinjskog je bio ocajan momentum, a i Dariova taktika je bila dugme za samounistenje.
Ja bi iskreno najvise volio mozda Velez, nisu bas jako kao top 4, a opet bi privukli dosta publike. Uz dobra pojacanja, sa njima bi se mogli nosit.
Srce, čast i ponos!
-
Tesko da je moglo gore hahahah nit kuci nit se imas cemu nadat
Jesmo pehovi haman Cerim dzunupast isao na izvlacenje hahhahahha
-
-
Nikad se ne zna, lopta je okrugla mozda ne primimo 7. Treba razmisljat pozitivno, ako prodjemo Borac u gostima, dalje moze bit samo lakse hahaha
-
Jos u gostima hahahhaha, pa sta bi sa prvilom da slabiji ima prednost domaceg terena. Sto se mene tice ne moramo ovo ni igrat, nema svrhe.
Junior poslat da se izletaju i tjt.
Junior poslat da se izletaju i tjt.
Srce, čast i ponos!
Predstavnik željezničara prilazi stolu da izvuče zadnji par, i ovaj mu pokazuje odakle treba uzeti kuglice kao da je ovaj glup pa nije vidio odakle su svi prethodni izvlačili, i baš mu pokaže na gornju kuglicu kako bi borac bio domaćin, ma hajde molim vas.
A ovaj amaterizam pri samom izvlačenju, od power pointa do zbunjivanja svaki put pri izgovoru imena grada, katastrofa živa.
Koje ublehe se nalazu u savezu, da Bog sačuva.
A ovaj amaterizam pri samom izvlačenju, od power pointa do zbunjivanja svaki put pri izgovoru imena grada, katastrofa živa.
Koje ublehe se nalazu u savezu, da Bog sačuva.
Ako nista malo Robija da se pokaže na velikoj sceni da izdominiraju i Banja Luku.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- BatistutA19
Evo procita Borac,sta rec ,nije moglo gore bar da je u Zenici i casno ispast i zaradit na kartama ali sta je tu je,onda sa Sarajevom imali srece pa sa i sa Zrinjskim osim rezultata.
Sad Borac em jaki em u gostima .vakjda nas nece bas ono ponizit to ne bi volio nikako.
To je to sto se kupa tice posvetit se maximalno ligi i dobro spremit za sezonu ako se moze sta pojacat i nadat se van terena boljim vjestima.
Ovo Vico savez glupost opet je po meni realna tabela mozda Sarajevo je osteceno i trebalo bit blize bodovno ,ostalo poredano taman po kvalitetu i kako god i sa varom bolje nego ranije,gledam pisu da li je bio gol u Tuzli pa ono corav vidi da je 10 cm preslo gol liniju.
Sad Borac em jaki em u gostima .vakjda nas nece bas ono ponizit to ne bi volio nikako.
To je to sto se kupa tice posvetit se maximalno ligi i dobro spremit za sezonu ako se moze sta pojacat i nadat se van terena boljim vjestima.
Ovo Vico savez glupost opet je po meni realna tabela mozda Sarajevo je osteceno i trebalo bit blize bodovno ,ostalo poredano taman po kvalitetu i kako god i sa varom bolje nego ranije,gledam pisu da li je bio gol u Tuzli pa ono corav vidi da je 10 cm preslo gol liniju.