15.kolo Prve lige FBiH HNK Tomislav-NK Čelik 22.03.2026
15.kolo Prve lige FBiH HNK Tomislav-NK Čelik 22.03.2026
Pošto niko nije otvorio temu, Avenija i co su malo zakazali, evo nam i utakmice protiv Tomislava. Kući nemaju poraza, ekipa protiv koje se može igrati, idealni uslovi, domaćin voli nadigravanje, tv prenos. Nadam se pobjedi i tri boda pred Slobodu
Re: 15.kolo Prve lige FBiH HNK Tomislav-NK Čelik 22.03.2026
Sve osim tri boda je poslije ovog remija katastrofično za nas i dovodi nas u još veći pritisak kako na zelenom terenu, tako i na tlakomjeru u kućama navijača
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Ne znam šta bi reko, da smo dobili Travnik i bod bi bio ok. Ovako je ko i ok i ko nije, bodom i dalje zadržavamo prvo mjesto, međutim razlika se smanjuje i konkurenti približavaju.
Pobjeda bi donijela opet mir u kući i velik hype za okršaj sa Gorkim. Iskreno više bi volio da dobijemo Tomislav, da se napuni stadion, pa onda ako treba ne smeta ni kiks protiv Gorkog.
Pobjeda bi donijela opet mir u kući i velik hype za okršaj sa Gorkim. Iskreno više bi volio da dobijemo Tomislav, da se napuni stadion, pa onda ako treba ne smeta ni kiks protiv Gorkog.
Nek mirišu avlije
Nek se Čelik raduje
širom Bosne ponosne
Nek se pjeva Bajram je
0:2
Sijamija, Šero!
Nek se Čelik raduje
širom Bosne ponosne
Nek se pjeva Bajram je
0:2
Sijamija, Šero!
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Kod: Označi sve
HNK TOMISLAV - NK ČELIK (Tomislavgrad, 22.03.2026. - 13:00 sati) MY TV
Glavni sudija: Šarić Armin (Stolac)
Sudija asistent 1: Grljević Sanel (Mostar)
Sudija asistent 2: Marčinko Antonio (Čitluk)
Četvrti sudija: Limov Denis (Gabela)
Posmatrač suđenja: Prošić Elvis (Cazin)
Delegat: Čilić Darijo (Čapljina)Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
To su navijaci Zelje pjevali, ne treba ih kopirat. Svaka pobjeda protiv Tomislava je dobra, oni kod kuće nemaju poraza, ali daleko od toga da se ne može igrati protiv njih i vjerujem u više nego korektno suđenje, tako da je sve na stručnom štabu i igračima
Budite se 
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"