NK Čelik
-
Re: NK Čelik
Too bože.Početi hajcat raju, brojač staviti i 5000 sociosa protiv šumara.
-
Mnogi bi se trebali izvinuti Maseticu, pocevsi od novinara ovog portala pa mnogih drugih, koji su momka busili bez ikakvog povoda 
Hvala Bogu zlata vrijedna pobjeda, u utakmici bez sansi, u kojoj se ne zna koja je ekipa bila gora, ali eto mi smo iskoristili svoje polusanse

Hvala Bogu zlata vrijedna pobjeda, u utakmici bez sansi, u kojoj se ne zna koja je ekipa bila gora, ali eto mi smo iskoristili svoje polusanse

-
Isaković dvije PERFEKTNE utakmice. Ja njegove bolje utakmice nisam gledao, smirenk, bez price. Masetic takodjer odlican od drugog poluvremena sa Tuzlom.
Mislim da smo s ovom pobjedom baa blizu opstanka.
Odlično je ovo bilo.
Odlično je ovo bilo.
Sta sam vam rekao jebote bod mi smo slavni Čelik koji se tukao po Marakani, Maksimiru, Poljudu i protiv svih protivnika u ovoj ligi moramo sa hendikepom pobjedjivati.
15 000 gledalaca protiv Stupčanice
Idemo ludilo napraviti i malo slaviti polagano velikih 8 DECENIJA VELIKANA SLAVNOG
Mašetić bog Allah fudbala zadnje vrijeme
15 000 gledalaca protiv Stupčanice

Idemo ludilo napraviti i malo slaviti polagano velikih 8 DECENIJA VELIKANA SLAVNOG

Mašetić bog Allah fudbala zadnje vrijeme
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
VELIKA 3 boda, ovo ce nam olaksati igru u nastavku i mirno da privedemo sezonu.
-
Čestitke na opstanku 99% iz Bihaca
-
Ma bolji od Horića, mada bi ja njih dvojicu stavio da igraju zajedno.prisonbreak je napisao/la: ↑10 svi 2025, 18:54 Isaković dvije PERFEKTNE utakmice. Ja njegove bolje utakmice nisam gledao, smirenk, bez price. Masetic takodjer odlican od drugog poluvremena sa Tuzlom.
Odlično je ovo bilo.
Svaka cast ekipi na pobjedi i 99% izborenom opstanku. Sero i Marin izvukli sezonu. Danas velika vecina na visokom nivou. Masetica sam kritizirao, ali je odigrao 2 dobre utakmice i samo neka nastavi ovako. Nadam se da ce Jusic biti dobro i da nije teza povreda. Protiv Stupcanice svi moramo animirati ljude da sto veca brojka bude. S tom pobjedom opstanak je manje vise osiguran.
-
Danas se odlično ostali rezultati utakmica poklopili.
-
Bravo za komentar!
-
Zadnjih 5 kola(2 domace-3 gostujuce):
-12 bodova
-Gol razlika 12:1
-6. mjesto na tabeli
Fantasticno.
Nikad vise nisu zasluzili nasu podrsku zato nam daj sto bolji termin protiv Stupcanice da gori Bilino onako kako dugo nije. Nek i šumari osjete jednom kako je igrati u takvoj atmosferi.
BRAVO BOJANE! BRAVO MOMCI!
-12 bodova
-Gol razlika 12:1
-6. mjesto na tabeli
Fantasticno.
Nikad vise nisu zasluzili nasu podrsku zato nam daj sto bolji termin protiv Stupcanice da gori Bilino onako kako dugo nije. Nek i šumari osjete jednom kako je igrati u takvoj atmosferi.
BRAVO BOJANE! BRAVO MOMCI!
Gdje ste pljuvaci,ajde ne čujem vas,vodili smo 2 0,nalazili ste mahane,zapitajte se u vlastitu pamet.
Volim te Če.
Volim te Če.
Hajcaj od večeras da oborimo rekord po posjeti i u ovoj ligi.
Stupčanica će se prepasti reflektora i publike naši ne moraju ni igrati, uzet će ih jug i zapad 2:0
Ne smiju zvanične stranice i kluba i navijaca sada praviti pauzu nego jahati na ovim pobjedama i euforiji svaki dan do utakmice.
Pobjeda znaci opstanak.
80 godina
Stupčanica će se prepasti reflektora i publike naši ne moraju ni igrati, uzet će ih jug i zapad 2:0

Ne smiju zvanične stranice i kluba i navijaca sada praviti pauzu nego jahati na ovim pobjedama i euforiji svaki dan do utakmice.
Pobjeda znaci opstanak.
80 godina

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
- limvolikce
Kad igraš loše normalno da će ljudi pljuvati, kad igraš dobro, naravno da ide pohvala. Šta tu nije jasno? Znali smo smo popušiti kad smo imali 2:0 u gostima, znali smo izgbutiti bodove na 3:1 dvije minute do kraja, znali smo s igračem više primiti gol na vodstvo u gostima od 1:0, pa logično da se plašilo tog scenarija i sada. Srećom, bolji smo bili u odbrani danas i svaka čast ekipi, pobjeda je zaslužena!!
- limvolikce
Stupčanica je lošija nego u prvoj polusezoni, može se to dobiti kao Tuzlu ili Travnika, takav tip utakmice s takvim zalaganjem, i pobjeda ne bi trebala doći u pitanje.