NK Čelik
Re: NK Čelik
Klub se mora oglasiti po ovom pitanju i to vec danas
-
E ovakve vijesti ne vraćaju niti će vratiti masovno ljude i simpatizere na Bilino polje.
Ovo je bas užas.
Ovo je bas užas.

Udjes na mreže i odmah te ovo podsjeti na traume iz mladosti za koje sam mislio da više neću gledati..iz perioda Sarajlića, Nuhagića, Zaimovića i sličnih kada je Čelik redovno punio negativne sportske rubrike i naslove. Ovo tjera i demotiviše raju jednako kao poraz. U petoj godini "stabilizacije"......

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Jest, bas ce ljudi reci: Celik ostao duzan Damjanovicu, necu na utakmicu...Celik ako osvoji bod(ove) u subotu, protiv Stupcanice ce biti najbolja posjeta sezone, duboko sam uvjeren.
Kao sto smo dosad mnogo puta vidjeli, rezuktati su jedino mjerilo koje nase ljude privlaci na stadion odnosno odvlaci od stadiona.
A ovo sa Damjanovicem, jednostavno je posljedica svih desavanja oko finansija u protekloj godini. Niko u klubu nije rekao: necemo platiti, ko ga yebe...jednostavno ljudi se krpe sa onim sto imaju.
Evo vidite i pare od kantona iako izglasane, cini mi se jos nisu uplacene, a i one ce ici u dvije rate...ali trenutno nema nijedne. Nadam se da ce se pare od sponzora moci uplatiti na racun omladinske skole ( za to valjda treba dozvola UIO), pa da se mogne isplatiti dug prema Damjanovicu. A i dobra posjeta protiv Stupcanice to bi mogla iznivelisati.
NAPRIJED ČELIK!!!
Kao sto smo dosad mnogo puta vidjeli, rezuktati su jedino mjerilo koje nase ljude privlaci na stadion odnosno odvlaci od stadiona.
A ovo sa Damjanovicem, jednostavno je posljedica svih desavanja oko finansija u protekloj godini. Niko u klubu nije rekao: necemo platiti, ko ga yebe...jednostavno ljudi se krpe sa onim sto imaju.
Evo vidite i pare od kantona iako izglasane, cini mi se jos nisu uplacene, a i one ce ici u dvije rate...ali trenutno nema nijedne. Nadam se da ce se pare od sponzora moci uplatiti na racun omladinske skole ( za to valjda treba dozvola UIO), pa da se mogne isplatiti dug prema Damjanovicu. A i dobra posjeta protiv Stupcanice to bi mogla iznivelisati.
NAPRIJED ČELIK!!!
Samo Čelik zenički !!!
Problem je sto damjanovic nije dobijao platu ni dok je bio u klubu, i vecina ovog duga je za taj prosli period. Rekli su na pressu da je on oprostio vecinu tog “buduceg” ugovora, a mislim da je po dogovoru isplacen do kraja ove sezone, a narednu da je halalio.
Koliko se sjecam, na proslom pressu Cerim je i rekao da ga nisu ispostovali zbog ove situacije oko racuna i ostalog. Ono sto dosad nismo znali jeste ta cifra od 25 maca, kako ce rijesiti i na koji nacin, nek nam je Bog na pomoci.
Sto se tice nase borbe u ligi, citam da je ovaj Gorazdak dobio suspenziju, sta to znaci za Gorazde i da li ce i oni poskliznuti vidjeti cemo, ako neko nesto vise zna nek napise.
Sto se tice nase borbe u ligi, citam da je ovaj Gorazdak dobio suspenziju, sta to znaci za Gorazde i da li ce i oni poskliznuti vidjeti cemo, ako neko nesto vise zna nek napise.
Šta zna hrđa kako se kalio ČELIK!!!
Prolongirace se ta isplata,postoji mogucnost zalbe I slicno da se kupi vrijeme dok kanton ne uplati obecano...Dobice on svoje pare...Kad se zavrsi sezona I obezbijedi aBd opstanak morace se mnogo toga mijenjati....Ovako ne moze!Ali sad nam je najbitnije da pruzimo podrsku nasem Celiku,da budemo svi ko jedan.SVI U GRACANICUdisara je napisao/la: ↑06 svi 2025, 20:00 Koliko se sjecam, na proslom pressu Cerim je i rekao da ga nisu ispostovali zbog ove situacije oko racuna i ostalog. Ono sto dosad nismo znali jeste ta cifra od 25 maca, kako ce rijesiti i na koji nacin, nek nam je Bog na pomoci.
-
Dobit će svoje pare, al što kaže kolega gore ovako ne može više poslije završetka ove sezone.Ko je dao njemu ugovor na 2 godine taj neka se ne fata više sporskih aktivnosti u klubu.Haj da je on imao debel CV pa bi čovjek progledao kroz prste, ali ovo ko je uradio je silovanje.Čim sam vidio da su mu dali ugovor na 2 godine ovde sam prvi reagovao.Ne znam jesu imali oči na leđima.
Isplatiti neznalicu nece od cega imati ziviti.Kakav on i njegov fudbal.
Isplatiti neznalicu nece od cega imati ziviti.Kakav on i njegov fudbal.
Pošto opet neće biti Horića baš da vidimo mogu li Isaković i Mašetić ponoviti dobru partiju, ovaj put ih neće napadati juniori Tuzle, nego prekaljene rutonje federacije Smajić, Ćosić, Jaganjac. Nek nam je sa srećom, nadam se da će najbolje partije sezone odigrati naš trojac u napadu Šerex, Martinović i Popović.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Dariju krmetu isplatit 25000 i nikad ga blizu stadiona pustit da prodje pola mu mame jebem posto je ko fol pola duga halalio!
A koji majmun mu je dao ugovor na 2 godine nek sad dobro razmisli za buduce trenere.
Bod iz Gracanice privuci ce sigurno 4000 gledalaca na stadion gdje bi se 70% duga krmetu moglo isplatit!
A koji majmun mu je dao ugovor na 2 godine nek sad dobro razmisli za buduce trenere.
Bod iz Gracanice privuci ce sigurno 4000 gledalaca na stadion gdje bi se 70% duga krmetu moglo isplatit!
Treba mu ponudit 10 000 sutra sporazumno neka uzme ko to jos naplati u ovoj ligi cijeli iznos? Jel to zabilježeno? Realno i to je puno. Dobio si otkaz majstore nakon poraza od ekipa koje su ispale a Radnicki ima samo jednu pobjedu u sezoni i to protiv tebe na Bilinom Polju. Trebao si ti ostavku dati jer nas to moze koštati opstanka. Ali opet greška je napravljena, vjerovatno mu se nije isplatilo preko zime dogovoreno i nadam se da se nešto naučilo za budućnost idemo dalje, pobjediti Bratstvo i prekucati sa posjetom Stupčanicu i zavrsit pricu o opstanku.
Nadam se da su igrači nabrijani nakon 4 utakmice bez poraza.
Jusic i Regoje su iskusni lisci sa milijardu utakmica u nogama po Bosni pa se nadam da će to lijepo pripremiti za subotu.
Opet sve zavisi od igrača i ono koliko su spremni dati sebe za pozitivan rezultat. Valjda se i njima igra pred 5-6 hiljada protiv Stupčanice.
Nadam se da su igrači nabrijani nakon 4 utakmice bez poraza.
Jusic i Regoje su iskusni lisci sa milijardu utakmica u nogama po Bosni pa se nadam da će to lijepo pripremiti za subotu.
Opet sve zavisi od igrača i ono koliko su spremni dati sebe za pozitivan rezultat. Valjda se i njima igra pred 5-6 hiljada protiv Stupčanice.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
Ma hajd znaj sta su oni dogovorili sa Damjanovicem,a i ako se nije moglo isplatit to sto je dogovoreno zimus onda ga se trebalo kontaktirat i trazit odgodu i sigurno bi covjek pristao.Al ako sute ko mulci i prave se ludi onda je covjek tuzio vjerovatno i sad trazi sve.
Greska je uradjena jer nemamo prije svega sportskog direktora i nekog ko se razumije vise u sport, falilo je para za nekog takvog al valjda sad uspiju naci nekog za tu poziciju a ne da nam treneri kao Zaimovic uvali nekih igraca i ispali se nakon 2 kola.
Greska je uradjena jer nemamo prije svega sportskog direktora i nekog ko se razumije vise u sport, falilo je para za nekog takvog al valjda sad uspiju naci nekog za tu poziciju a ne da nam treneri kao Zaimovic uvali nekih igraca i ispali se nakon 2 kola.
Ne treba se nagadjati, nego sacekati Upravu da se oglasi po ovom pitanju i organizuje press.
Sutnja u ovim momentima moze dosta stetiti klubu, jer odmah se javljaju teorije zavjere i sumnje u sam rad Uprave. Izaci pred javnost i reci sta je i kako je i idemo dalje.
Ps. Jel iko ko ima sezonsku trazio da jednu tekmu gleda iz VIPa? Koja je procedura?
Sutnja u ovim momentima moze dosta stetiti klubu, jer odmah se javljaju teorije zavjere i sumnje u sam rad Uprave. Izaci pred javnost i reci sta je i kako je i idemo dalje.
Ps. Jel iko ko ima sezonsku trazio da jednu tekmu gleda iz VIPa? Koja je procedura?
Samo Čelik zenički !!!
- Zenicanin988
Ovaj Damjanovic da je covjek sam bi dao otkaz poslije one igre i poraza.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
-
Ja bih volio da cujem jednog jedinog igraca ili trenera kojem se ostalo duzno a da su navijaci rekli a dobro realno nek mu se isplate dugovi zasluzio je. Brate stvorila se takva klima da kad neko trazi ono sto mu je ugovorom garatovano da je necovjek i ne znam ti ni ja sta. Dajte ljudi malo da poradimo na tome, desavale su se ovakve stvari i ocigledno ce se desavati. Potrazivanje sredstava nije greska igraca/trenera nego ljudi koji su im te ugovore dali i nisu ispostovali. Svi trebaju doc i igrat bez plata a napismeno dobili da ce im bit placeno, ma hajte molim vas.
Mi mozemo diskutovati o tome ko je kako opravdao ta obecana sredstva garantovana ugovorima ali ljudi moji pa da vama neko dodje ponudi 5k plata sta vi bi dosli i rekli ma nemoj Bgt puno mi je 5 ne vrijedim ja toliko daj mi 2k i meni dosta. Sta se svi prave Englezi, ljudima je Celik firma, to sto mi shvatamo i dozivljavamo Celik na drugaciji nacin to je drugi par rukava. I moj komentar nije upucen za trenutni UO nego i za sve prethodne. Ako se pravi ista greska onda ne mogu jedne krivit a druge pravdat. Dosta ljudi je oprostilo, dosta je naplatilo ali nista ne ucimo iz toga ni mi kao navijaci simpatizeri. Uvijek je na stubu srama onaj koji potrazuje novac. Slagali se mi s tim ili ne ti ljudi su u pravu. Zasluzeno ili ne njih taj novac sljeduje i tu se prica zavrsava. Previse se gleda subjektivno i u interesu kluba.
I za kraj jedno pitanje, kad ce izvjestaji? Jel se nesto promijenilo i sad dobijamo dvogodisnje ili trogodisnje izvjestaje pa cemo dobit sljedece godine? Jesam li nesto propustio? Jel to transparentnost? Jel to posljedica nestrucnosti, neznanja ili se nesto prikriva?
Mi mozemo diskutovati o tome ko je kako opravdao ta obecana sredstva garantovana ugovorima ali ljudi moji pa da vama neko dodje ponudi 5k plata sta vi bi dosli i rekli ma nemoj Bgt puno mi je 5 ne vrijedim ja toliko daj mi 2k i meni dosta. Sta se svi prave Englezi, ljudima je Celik firma, to sto mi shvatamo i dozivljavamo Celik na drugaciji nacin to je drugi par rukava. I moj komentar nije upucen za trenutni UO nego i za sve prethodne. Ako se pravi ista greska onda ne mogu jedne krivit a druge pravdat. Dosta ljudi je oprostilo, dosta je naplatilo ali nista ne ucimo iz toga ni mi kao navijaci simpatizeri. Uvijek je na stubu srama onaj koji potrazuje novac. Slagali se mi s tim ili ne ti ljudi su u pravu. Zasluzeno ili ne njih taj novac sljeduje i tu se prica zavrsava. Previse se gleda subjektivno i u interesu kluba.
I za kraj jedno pitanje, kad ce izvjestaji? Jel se nesto promijenilo i sad dobijamo dvogodisnje ili trogodisnje izvjestaje pa cemo dobit sljedece godine? Jesam li nesto propustio? Jel to transparentnost? Jel to posljedica nestrucnosti, neznanja ili se nesto prikriva?