NK Čelik

Allgunsblazing

Re: NK Čelik

Post Postao/la Allgunsblazing »

Kaze Sivac u svemu bolji, a pogledas statistiku 4 asistencije i gol, u Celiku koji je na kraju zavrsio 3. :lol:

Kaze imao onaj jedan klizeci protiv Sarajeva, bolji u defanzivi. Onda je i Arnautovic najbolji lijevi bek Premijer lige, imao je tu jednu utakmicu protiv Sarajeva.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Allgunsblazing je napisao/la: 06 svi 2025, 07:27 Kaze Sivac u svemu bolji, a pogledas statistiku 4 asistencije i gol, u Celiku koji je na kraju zavrsio 3. :lol:

Kaze imao onaj jedan klizeci protiv Sarajeva, bolji u defanzivi. Onda je i Arnautovic najbolji lijevi bek Premijer lige, imao je tu jednu utakmicu protiv Sarajeva.
A godina prije u DLC,ko je proglasen najboljim i gdje igra Sivac sad a gdje svi ostali igraci Celika ,kolliku platu ima i iskustvo koje ce imat i treninge na kojem nivou,mi bi trebali aminovat da dodze kod nas iako ima jos godinu ugovora sa Radnikom
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Ne znam kako uopšte možete Sivca prizivati, kad se ponio kao najveće smeće prema klubu onim odlaskom na trening čmelje dok je pod ugovorom sa Čelikom. Ne bih ga nikad više vratio kad bi za repku zaigrao. Isto važi i za onog smrdu Karalića što je slavio golove Zvijezde protiv nas.

U suštini ne treba nikog vraćati, nego gledati naprijed, tražiti kvalitetne igrače za ovaj rang, nove Šere, Jusiće, itd i naravno svake sezone promovisati 2, 3 igrača iz naše škole.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Truhlo je napisao/la: 06 svi 2025, 09:18 Ne znam kako uopšte možete Sivca prizivati, kad se ponio kao najveće smeće prema klubu onim odlaskom na trening čmelje dok je pod ugovorom sa Čelikom. Ne bih ga nikad više vratio kad bi za repku zaigrao. Isto važi i za onog smrdu Karalića što je slavio golove Zvijezde protiv nas.

U suštini ne treba nikog vraćati, nego gledati naprijed, tražiti kvalitetne igrače za ovaj rang, nove Šere, Jusiće, itd i naravno svake sezone promovisati 2, 3 igrača iz naše škole.
A sve bilo u dogovoru sa upravom da ode i da se proba koja marka uzet ,kaf zeljo nije pristao na trazeno momak gurnut kao zrtveno janje.
Sto nije suspendovan ,sto je igrao ako je tako uradio ,pa uprava bi ga razapela i otjerala kao i ovu trojicu neki dan,
Nije to bilo uredu i lijepo ali tu nije samo Sivac kriv ako cemo trazit krivce ali nema potrebe pisat i komentarisat ,bilo proslo idemo dalje
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Subota 17 sati utakmica u Gračanici?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

Avenija je napisao/la: 06 svi 2025, 10:05 Subota 17 sati utakmica u Gračanici?
Po rasporedu je subota 17,ali mozda bude I u nedelju.U cetvrtak ce se znati
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Cinvict35 je napisao/la: 06 svi 2025, 07:49
Allgunsblazing je napisao/la: 06 svi 2025, 07:27 Kaze Sivac u svemu bolji, a pogledas statistiku 4 asistencije i gol, u Celiku koji je na kraju zavrsio 3. :lol:

A godina prije u DLC,ko je proglasen najboljim i gdje igra Sivac sad a gdje svi ostali igraci Celika ,kolliku platu ima i iskustvo koje ce imat i treninge na kojem nivou,mi bi trebali aminovat da dodze kod nas iako ima jos godinu ugovora sa Radnikom
Vodi ga ti sebi.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

FRLegioen je napisao/la: 06 svi 2025, 10:36
Avenija je napisao/la: 06 svi 2025, 10:05 Subota 17 sati utakmica u Gračanici?
Po rasporedu je subota 17,ali mozda bude I u nedelju.U cetvrtak ce se znati
Evo vidim da je savez ukucao termine, Čelik subota 17:00
Dvije utakmice, Rahić i Stupčanica domaćini u nedelju
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Preživiti ovu sezonu,odblokirati račun i remont ekipe da se više nikada ne dovedemo u ovu situaciju da se borimo za opstanak.Ovde se davno vidilo ko koliko može.Imaš 4-5 igrača koji ti igraju u kontinuitetu ostalo talašika.Najviše ćemo morati uložiti u odbranu.Pored golmana dobrog,moramo tražiti igrače umjesto Isakovića a i Horića.Horić je slabo pokazao za razliku od onoga što se više čekivalo od njega, ekipa meni više izgleda sigurnija kada je Isaković na terenu.Ma samo da namaknemo kakve love i da se oslobodimo ovih utega što je ostalo.

Samo stream da pohvalim.Ljepota kad se snima sa zapada i novitete koje su uveli.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Prenosi nas MYTV u subotu, ako nista dobro je zbog sudija, mora biti posteno sudjenje, javnost gleda. :D

@truhlo skaute imas li kakvih informacija o ekipi Bratstva.?
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Avenija je napisao/la: 06 svi 2025, 12:16 Prenosi nas MYTV u subotu, ako nista dobro je zbog sudija, mora biti posteno sudjenje, javnost gleda. :D

Nisam ih ove sezone ispratio, jednom na jesen ih gledao kad su igrali na tušnju protiv Tuzle. Al onako po imenima, sastavu, beton su, dugo na okupu kostur ekipe. Čak i bez Poturalića pobjeđuju, tu su Jaganjac, Ćosić, Smajić, Pandžić u vezi, odbrana Vasiljević i Devedžić dobri stoperi, imaju solidne bekove, golmana od 2 metra :mrgreen: itd.

Iskreno očekujem poraz, remi bi bio ogroman za nas, posebno zbog buildupa pred Stupčanicu. Inače Bratstvo se naloži kući posebno protiv hajmo reći imena. Redovno školuju Stupčanicu, prošle sezone rasuše Slobodu, ne znam kako smo im mi onaj bod uzeli onda :lol: čak smo i bolji bili drugo poluvrijeme, bliži pobjedi, al zato nas na Bilinom onda uzeše golčinom Smajića i zatvorili nas skroz ne znam da smo pošten šut na gol imali.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
disara

Post Postao/la disara »

Guest.1945 je napisao/la: 06 svi 2025, 11:41 Preživiti ovu sezonu,odblokirati račun i remont ekipe da se više nikada ne dovedemo u ovu situaciju da se borimo za opstanak.Ovde se davno vidilo ko koliko može.Imaš 4-5 igrača koji ti igraju u kontinuitetu ostalo talašika.Najviše ćemo morati uložiti u odbranu.Pored golmana dobrog,moramo tražiti igrače umjesto Isakovića a i Horića.Horić je slabo pokazao za razliku od onoga što se više čekivalo od njega, ekipa meni više izgleda sigurnija kada je Isaković na terenu.Ma samo da namaknemo kakve love i da se oslobodimo ovih utega što je ostalo.

Samo stream da pohvalim.Ljepota kad se snima sa zapada i novitete koje su uveli.
Za golmane bi se raspitao kod ovog Trake iz Tuzle, inace je momak iz Preocice kod Viteza, znaci tu je nas domaci. Malo ludja glava, ali dobro brani, cak je i u Slogi i malo u Slobodi branio u Premijer ligi.
Druga opcija malo slabija Mujezinovic iz Travnika, on je sa Poculice. Vrti se tu po prvoj ligi, po meni zasigurno bolja opcija od Nanica sa kojim Biscani nisu bili odusevljeni.
Šta zna hrđa kako se kalio ČELIK!!!
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

disara je napisao/la: 06 svi 2025, 12:44
Guest.1945 je napisao/la: 06 svi 2025, 11:41 Preživiti ovu sezonu,odblokirati račun i remont ekipe da se više nikada ne dovedemo u ovu situaciju da se borimo za opstanak.Ovde se davno vidilo ko koliko može.Imaš 4-5 igrača koji ti igraju u kontinuitetu ostalo talašika.Najviše ćemo morati uložiti u odbranu.Pored golmana dobrog,moramo tražiti igrače umjesto Isakovića a i Horića.Horić je slabo pokazao za razliku od onoga što se više čekivalo od njega, ekipa meni više izgleda sigurnija kada je Isaković na terenu.Ma samo da namaknemo kakve love i da se oslobodimo ovih utega što je ostalo.

Za golmane bi se raspitao kod ovog Trake iz Tuzle, inace je momak iz Preocice kod Viteza, znaci tu je nas domaci. Malo ludja glava, ali dobro brani, cak je i u Slogi i malo u Slobodi branio u Premijer ligi.
Druga opcija malo slabija Mujezinovic iz Travnika, on je sa Poculice. Vrti se tu po prvoj ligi, po meni zasigurno bolja opcija od Nanica sa kojim Biscani nisu bili odusevljeni.
Ima i Irfan Jašarević u Gorkom, inače iz Viteza, premijerligaški lijevi bek. U dobrim godinama, dobro bi nam došao kao konkurencija Smajloviću a tu je 15 minuta vožnje, bio bi kući, itd.

Edit: Trako branio dvije sezone za naše juniore :mrgreen: Šta mislite da otvorimo drugu temu, potencijalna pojačanja? Da kopamo ovako ovu centralno bosansku jaliju :mrgreen: Ko Bilbao, samo igrači iz Zenice, Viteza, Kaknja i Žepča :lol:
Zadnja izmjena: Truhlo, dana/u 06 svi 2025, 13:03, ukupno mijenjano 1 put.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Truhlo je napisao/la: 06 svi 2025, 12:23
Avenija je napisao/la: 06 svi 2025, 12:16 Prenosi nas MYTV u subotu, ako nista dobro je zbog sudija, mora biti posteno sudjenje, javnost gleda. :D

Nisam ih ove sezone ispratio, jednom na jesen ih gledao kad su igrali na tušnju protiv Tuzle. Al onako po imenima, sastavu, beton su, dugo na okupu kostur ekipe. Čak i bez Poturalića pobjeđuju, tu su Jaganjac, Ćosić, Smajić, Pandžić u vezi, odbrana Vasiljević i Devedžić dobri stoperi, imaju solidne bekove, golmana od 2 metra :mrgreen: itd.

Iskreno očekujem poraz, remi bi bio ogroman za nas, posebno zbog buildupa pred Stupčanicu. Inače Bratstvo se naloži kući posebno protiv hajmo reći imena. Redovno školuju Stupčanicu, prošle sezone rasuše Slobodu, ne znam kako smo im mi onaj bod uzeli onda :lol: čak smo i bolji bili drugo poluvrijeme, bliži pobjedi, al zato nas na Bilinom onda uzeše golčinom Smajića i zatvorili nas skroz ne znam da smo pošten šut na gol imali.
Oni su se prosle godine provukli nekako protiv nas i jedva izvukoše bod kuci, očekujem pobjedu ovaj put.

Samo ako se naši ne budu zajebavali, ako budu agresivni i ako shvate da bi tom pobjedom praktički rjesili opstanak.

I u tvom postu se vidi koliko je nama svima godinama nabijem od navijaca do igrača, kluba luzerski mentalitet dalje od petlje ili Lašva ili Blatuša zavisi gdje se putuje :mrgreen:
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

Avenija je napisao/la: 06 svi 2025, 12:59
Truhlo je napisao/la: 06 svi 2025, 12:23

Oni su se prosle godine provukli nekako protiv nas i jedva izvukoše bod kuci, očekujem pobjedu ovaj put.

Samo ako se naši ne budu zajebavali, ako budu agresivni i ako shvate da bi tom pobjedom praktički rjesili opstanak.

I u tvom postu se vidi koliko je nama svima godinama nabijem od navijaca do igrača, kluba luzerski mentalitet dalje od petlje ili Lašva ili Blatuša zavisi gdje se putuje :mrgreen:
Prosle godine su ubili nimet u nama prvih pola sata,vile su nas nosale.Poslije smo dosta bolje odigrali I izvukli 2-2.U Zenicu protiv njih nismo im osutali na gol,osim onog ponistenog(opravdano) gola u nadoknadi.Gracanica dobra ekipa,ali mislim da mozemo izvuci pozitivan rezultat.Izgubiti nemamo sta.Idemo napasti ,pokusati pobjediti,a ni remi nije los.Tamo se moze igrati,nisu krkanska ekipa kao ni Tomislav I ocekujem iskreno pozitivan ishod.Ko je u Zenici manite se streamova, ovo su odlucujuce tekme za opstanak ,zato SVI U GRACANICU!
Odgovori