Kaze imao onaj jedan klizeci protiv Sarajeva, bolji u defanzivi. Onda je i Arnautovic najbolji lijevi bek Premijer lige, imao je tu jednu utakmicu protiv Sarajeva.
A godina prije u DLC,ko je proglasen najboljim i gdje igra Sivac sad a gdje svi ostali igraci Celika ,kolliku platu ima i iskustvo koje ce imat i treninge na kojem nivou,mi bi trebali aminovat da dodze kod nas iako ima jos godinu ugovora sa RadnikomAllgunsblazing je napisao/la: ↑06 svi 2025, 07:27 Kaze Sivac u svemu bolji, a pogledas statistiku 4 asistencije i gol, u Celiku koji je na kraju zavrsio 3.![]()
Kaze imao onaj jedan klizeci protiv Sarajeva, bolji u defanzivi. Onda je i Arnautovic najbolji lijevi bek Premijer lige, imao je tu jednu utakmicu protiv Sarajeva.
A sve bilo u dogovoru sa upravom da ode i da se proba koja marka uzet ,kaf zeljo nije pristao na trazeno momak gurnut kao zrtveno janje.Truhlo je napisao/la: ↑06 svi 2025, 09:18 Ne znam kako uopšte možete Sivca prizivati, kad se ponio kao najveće smeće prema klubu onim odlaskom na trening čmelje dok je pod ugovorom sa Čelikom. Ne bih ga nikad više vratio kad bi za repku zaigrao. Isto važi i za onog smrdu Karalića što je slavio golove Zvijezde protiv nas.
U suštini ne treba nikog vraćati, nego gledati naprijed, tražiti kvalitetne igrače za ovaj rang, nove Šere, Jusiće, itd i naravno svake sezone promovisati 2, 3 igrača iz naše škole.
Vodi ga ti sebi.Cinvict35 je napisao/la: ↑06 svi 2025, 07:49A godina prije u DLC,ko je proglasen najboljim i gdje igra Sivac sad a gdje svi ostali igraci Celika ,kolliku platu ima i iskustvo koje ce imat i treninge na kojem nivou,mi bi trebali aminovat da dodze kod nas iako ima jos godinu ugovora sa RadnikomAllgunsblazing je napisao/la: ↑06 svi 2025, 07:27 Kaze Sivac u svemu bolji, a pogledas statistiku 4 asistencije i gol, u Celiku koji je na kraju zavrsio 3.![]()
Evo vidim da je savez ukucao termine, Čelik subota 17:00
Nisam ih ove sezone ispratio, jednom na jesen ih gledao kad su igrali na tušnju protiv Tuzle. Al onako po imenima, sastavu, beton su, dugo na okupu kostur ekipe. Čak i bez Poturalića pobjeđuju, tu su Jaganjac, Ćosić, Smajić, Pandžić u vezi, odbrana Vasiljević i Devedžić dobri stoperi, imaju solidne bekove, golmana od 2 metra
Za golmane bi se raspitao kod ovog Trake iz Tuzle, inace je momak iz Preocice kod Viteza, znaci tu je nas domaci. Malo ludja glava, ali dobro brani, cak je i u Slogi i malo u Slobodi branio u Premijer ligi.Guest.1945 je napisao/la: ↑06 svi 2025, 11:41 Preživiti ovu sezonu,odblokirati račun i remont ekipe da se više nikada ne dovedemo u ovu situaciju da se borimo za opstanak.Ovde se davno vidilo ko koliko može.Imaš 4-5 igrača koji ti igraju u kontinuitetu ostalo talašika.Najviše ćemo morati uložiti u odbranu.Pored golmana dobrog,moramo tražiti igrače umjesto Isakovića a i Horića.Horić je slabo pokazao za razliku od onoga što se više čekivalo od njega, ekipa meni više izgleda sigurnija kada je Isaković na terenu.Ma samo da namaknemo kakve love i da se oslobodimo ovih utega što je ostalo.
Samo stream da pohvalim.Ljepota kad se snima sa zapada i novitete koje su uveli.
Ima i Irfan Jašarević u Gorkom, inače iz Viteza, premijerligaški lijevi bek. U dobrim godinama, dobro bi nam došao kao konkurencija Smajloviću a tu je 15 minuta vožnje, bio bi kući, itd.disara je napisao/la: ↑06 svi 2025, 12:44Za golmane bi se raspitao kod ovog Trake iz Tuzle, inace je momak iz Preocice kod Viteza, znaci tu je nas domaci. Malo ludja glava, ali dobro brani, cak je i u Slogi i malo u Slobodi branio u Premijer ligi.Guest.1945 je napisao/la: ↑06 svi 2025, 11:41 Preživiti ovu sezonu,odblokirati račun i remont ekipe da se više nikada ne dovedemo u ovu situaciju da se borimo za opstanak.Ovde se davno vidilo ko koliko može.Imaš 4-5 igrača koji ti igraju u kontinuitetu ostalo talašika.Najviše ćemo morati uložiti u odbranu.Pored golmana dobrog,moramo tražiti igrače umjesto Isakovića a i Horića.Horić je slabo pokazao za razliku od onoga što se više čekivalo od njega, ekipa meni više izgleda sigurnija kada je Isaković na terenu.Ma samo da namaknemo kakve love i da se oslobodimo ovih utega što je ostalo.
Samo stream da pohvalim.Ljepota kad se snima sa zapada i novitete koje su uveli.
Druga opcija malo slabija Mujezinovic iz Travnika, on je sa Poculice. Vrti se tu po prvoj ligi, po meni zasigurno bolja opcija od Nanica sa kojim Biscani nisu bili odusevljeni.
Oni su se prosle godine provukli nekako protiv nas i jedva izvukoše bod kuci, očekujem pobjedu ovaj put.Truhlo je napisao/la: ↑06 svi 2025, 12:23Nisam ih ove sezone ispratio, jednom na jesen ih gledao kad su igrali na tušnju protiv Tuzle. Al onako po imenima, sastavu, beton su, dugo na okupu kostur ekipe. Čak i bez Poturalića pobjeđuju, tu su Jaganjac, Ćosić, Smajić, Pandžić u vezi, odbrana Vasiljević i Devedžić dobri stoperi, imaju solidne bekove, golmana od 2 metraitd.
Iskreno očekujem poraz, remi bi bio ogroman za nas, posebno zbog buildupa pred Stupčanicu. Inače Bratstvo se naloži kući posebno protiv hajmo reći imena. Redovno školuju Stupčanicu, prošle sezone rasuše Slobodu, ne znam kako smo im mi onaj bod uzeli ondačak smo i bolji bili drugo poluvrijeme, bliži pobjedi, al zato nas na Bilinom onda uzeše golčinom Smajića i zatvorili nas skroz ne znam da smo pošten šut na gol imali.
Prosle godine su ubili nimet u nama prvih pola sata,vile su nas nosale.Poslije smo dosta bolje odigrali I izvukli 2-2.U Zenicu protiv njih nismo im osutali na gol,osim onog ponistenog(opravdano) gola u nadoknadi.Gracanica dobra ekipa,ali mislim da mozemo izvuci pozitivan rezultat.Izgubiti nemamo sta.Idemo napasti ,pokusati pobjediti,a ni remi nije los.Tamo se moze igrati,nisu krkanska ekipa kao ni Tomislav I ocekujem iskreno pozitivan ishod.Ko je u Zenici manite se streamova, ovo su odlucujuce tekme za opstanak ,zato SVI U GRACANICU!Avenija je napisao/la: ↑06 svi 2025, 12:59Oni su se prosle godine provukli nekako protiv nas i jedva izvukoše bod kuci, očekujem pobjedu ovaj put.Truhlo je napisao/la: ↑06 svi 2025, 12:23Nisam ih ove sezone ispratio, jednom na jesen ih gledao kad su igrali na tušnju protiv Tuzle. Al onako po imenima, sastavu, beton su, dugo na okupu kostur ekipe. Čak i bez Poturalića pobjeđuju, tu su Jaganjac, Ćosić, Smajić, Pandžić u vezi, odbrana Vasiljević i Devedžić dobri stoperi, imaju solidne bekove, golmana od 2 metraitd.
Iskreno očekujem poraz, remi bi bio ogroman za nas, posebno zbog buildupa pred Stupčanicu. Inače Bratstvo se naloži kući posebno protiv hajmo reći imena. Redovno školuju Stupčanicu, prošle sezone rasuše Slobodu, ne znam kako smo im mi onaj bod uzeli ondačak smo i bolji bili drugo poluvrijeme, bliži pobjedi, al zato nas na Bilinom onda uzeše golčinom Smajića i zatvorili nas skroz ne znam da smo pošten šut na gol imali.
Samo ako se naši ne budu zajebavali, ako budu agresivni i ako shvate da bi tom pobjedom praktički rjesili opstanak.
I u tvom postu se vidi koliko je nama svima godinama nabijem od navijaca do igrača, kluba luzerski mentalitet dalje od petlje ili Lašva ili Blatuša zavisi gdje se putuje![]()