NK Čelik
Re: NK Čelik
Ne znam za vas, ali tesko cemo mi do bodova protiv Bratstva. Prvo jer su najbolja domaca ekipa u ligi, a mi jedni od najgorih sa samo jednom pobjedom na strani, dok oni samo jedan poraz kuci.
X bi bio sasvim dovoljan i uspjesan.
X bi bio sasvim dovoljan i uspjesan.
Da je nekim cudom tri boda donjeti sa gostovanja bas bi prodisali problem je sto ruku na srce nasi igraci to ne mogu kako god da skontam prokontam nemoguca misija sa ovim igracima
Mislim nismo mi tolko losi ali nema ko zabit gola realno i tu vidim najveci problem a i kad bi ga zabili odbrana a posebno golman tolko su nesigurni da svaka frljoka gostujuci ubacaj,napad bukvalno go visi u zraku.
Bit ce borba do kraja valjda nas sreca pomazi ali ja nikako nemam povjerenja u ovu ekipu.
Mislim nismo mi tolko losi ali nema ko zabit gola realno i tu vidim najveci problem a i kad bi ga zabili odbrana a posebno golman tolko su nesigurni da svaka frljoka gostujuci ubacaj,napad bukvalno go visi u zraku.
Bit ce borba do kraja valjda nas sreca pomazi ali ja nikako nemam povjerenja u ovu ekipu.
Kad zele i hoce, danas to izgleda tako bez obzira na protivnika. Slozio bi se da je sredina danas najtanja bila, a Alijev promasaj nebi komentarisao.
Najsmjesniji Regoje kad je uvodio Kadrica, objasnjava mu nesto pa na kraju dobi pljusku po glavi.
Ono sto mi je zasmetalo je to da su dvojica rutonja uzela Bajrica bezveze prozivati i pri ulasku i kad je se tekma zavrsila. Ubijaju bezveze momak u pojam, pa kakav god bio mislim da ono nije nacin.
Najsmjesniji Regoje kad je uvodio Kadrica, objasnjava mu nesto pa na kraju dobi pljusku po glavi.
Ono sto mi je zasmetalo je to da su dvojica rutonja uzela Bajrica bezveze prozivati i pri ulasku i kad je se tekma zavrsila. Ubijaju bezveze momak u pojam, pa kakav god bio mislim da ono nije nacin.
Šta zna hrđa kako se kalio ČELIK!!!
Culo se i na prijenosu ono prozivanje Bajrica, to mogu biti neki rodjaci od Ahmetspahica pa pokusavaju da otjeraju konkurenciju hehe. Ali ko god je takve seljacine treba upozorit i ako treba odstranit sa tribina.disara je napisao/la: ↑04 svi 2025, 23:13 Kad zele i hoce, danas to izgleda tako bez obzira na protivnika. Slozio bi se da je sredina danas najtanja bila, a Alijev promasaj nebi komentarisao.
-
Pobjeda, tri utakmice bez primljenog gola, osjeti se sigurnost u igri, borbenost, mnogo toga ima za pohvalit, svaka čast igračima i stručnom štabu, vidi se da je atmosfera u ekipi na nivou. Sve pohvale i za nas publiku, posjeta odlična, ako uzmemo bod(ove) u Gračanici i plus neka vijest bude tipa "uplaćena prva tranša od Kantona" protiv Stupčanice treba očekivat 7-8 hiljada, jedina zamjerka ide istoku što sjede i uopšte ne pjevaju himnu, to je nepoštovanje prema klubu, ne znam da li ima iko ovdje da ide na istok da malo animira publiku da bar ustanu. Jug kapa dole, da ih ima još 100 u kopu, bili bi daleko ispred svih najvijačkih skupina u državi. Volim te Čelik!
Ludilooooo
je zarobiloooo

Sto se tice "prozivanja" Bajrica, to je bila zajebancija od momaka koji su sve al "seljacine" nisu. Mislim nije bilo nekih teskih rijeci, ili ja nisam cuo...za razliku od pojedinaca koji psuju mater Dzankovicu na skoro svaki njegov (po njihovom casnom sudu) pogresan potez.Brotherze je napisao/la: ↑04 svi 2025, 23:22Culo se i na prijenosu ono prozivanje Bajrica, to mogu biti neki rodjaci od Ahmetspahica pa pokusavaju da otjeraju konkurenciju hehe. Ali ko god je takve seljacine treba upozorit i ako treba odstranit sa tribina.disara je napisao/la: ↑04 svi 2025, 23:13 Kad zele i hoce, danas to izgleda tako bez obzira na protivnika. Slozio bi se da je sredina danas najtanja bila, a Alijev promasaj nebi komentarisao.
Da pohvalim i stream (sad sam pogledao), vidim i prateca grafika, svaka cast. Samo mi slika nesto slabija iako mi je na 1080p HD (automatski).
A zbog cega Vardo dobi zuti karton? Zbog starta nije sigurno. Jedino ako nije zbog prigovora (al i to sumnjam). Uostalom pogledajte momenat na 1:44:45.
Samo Čelik zenički !!!
Sinoć delegat pisao 2500 duša, po meni realna procjena, možda da je bilo stoja, dvije više. Svejedno, preuzeli smo 6. mjesto po posjeti u državi u ligaškim utakmicama

Protiv Stupčanice nam treba 3300 posjeta da prebacimo u prosjeku 2000, samo da budemo neporaženi u Gračanici, uz opet noćni termin, subota, išli bi sigurno na preko 4000.

Protiv Stupčanice nam treba 3300 posjeta da prebacimo u prosjeku 2000, samo da budemo neporaženi u Gračanici, uz opet noćni termin, subota, išli bi sigurno na preko 4000.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
Ne podrzavam psovanje nikome pogotovo pri ovakvom rezultatu.phillies je napisao/la: ↑05 svi 2025, 00:03Sto se tice "prozivanja" Bajrica, to je bila zajebancija od momaka koji su sve al "seljacine" nisu. Mislim nije bilo nekih teskih rijeci, ili ja nisam cuo...za razliku od pojedinaca koji psuju mater Dzankovicu na skoro svaki njegov (po njihovom casnom sudu) pogresan potez.Brotherze je napisao/la: ↑04 svi 2025, 23:22Culo se i na prijenosu ono prozivanje Bajrica, to mogu biti neki rodjaci od Ahmetspahica pa pokusavaju da otjeraju konkurenciju hehe. Ali ko god je takve seljacine treba upozorit i ako treba odstranit sa tribina.disara je napisao/la: ↑04 svi 2025, 23:13 Kad zele i hoce, danas to izgleda tako bez obzira na protivnika. Slozio bi se da je sredina danas najtanja bila, a Alijev promasaj nebi komentarisao.
Da pohvalim i stream (sad sam pogledao), vidim i prateca grafika, svaka cast. Samo mi slika nesto slabija iako mi je na 1080p HD (automatski).
A zbog cega Vardo dobi zuti karton? Zbog starta nije sigurno. Jedino ako nije zbog prigovora (al i to sumnjam). Uostalom pogledajte momenat na 1:44:45.
Meni je Dzankovic bio ocajan jucer. Ono malo lopti sto je dobio je uprskao svojim najvecim problemom u igri - potez viska. S tim sto je kad igras centarfora to jos veci problem jer ima manje loptu nego kad je na krilu. I sad stavimo i to po strani, jucer je jedini bio na kojeg je Regoje urlao pa i to nesto govori da to nezadovoljstvo nije samo od kospicara sa zapada. Momak po meni jednostavno ima pogresan pristup u odbrani. Moj forte je napad a u odbrani et tek tolko kolko moram. Cesto veci pritisak na stopere su vrsili i Ali i Talha koji bi trebali bit iza njega.
Meni je definitvno Martinovic broj 1 na centarforu kad je zdrav i daleko nam je igra smislenija i opasnija s njim nego i s Pucetom i Bajricem.
- limvolikce
Ako se kad bude pravila nova muzička verzija himne bilo bi dobro da se promijeni jedna riječ u ovom tekstu koja me strašno nervira:
I ovaj grb na mome šalu, puno mi znači
I kad gubiš mi smo s tobom, vjerni navijači --->u "vjerni Robijaši"; glupo totalno zvuči ovo navijači.
https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=rKAFb4S37iE
I ovaj grb na mome šalu, puno mi znači
I kad gubiš mi smo s tobom, vjerni navijači --->u "vjerni Robijaši"; glupo totalno zvuči ovo navijači.
https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=rKAFb4S37iE
- Zenicanin988
Borac nam bjezi 350 dusa u prosjeku po tekmi a bore se za titulu, igraju Europu a gosti su im Velez, Zrinjski, Saraj, Zeljo, Siroki a nama Gradina, Tosk, Bratstvo u ostali.Truhlo je napisao/la: ↑05 svi 2025, 09:37 Sinoć delegat pisao 2500 duša, po meni realna procjena, možda da je bilo stoja, dvije više. Svejedno, preuzeli smo 6. mjesto po posjeti u državi u ligaškim utakmicama![]()
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
- Zenicanin988
Akcija kod trećeg gola kreće od Isakovica, skolski odigrano. 

Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
U svemu se slazemo kolega, Dzankovicu je potez viska veliki problem. Ali, isto tako igra na neprirodnoj poziciji i cesto se izgubi zbog tog. On nije centarfor i mi trenutno nemamo klasicnog centarfora u ekipi (osim mozda Bajrica, ali on mi je za Druge lige Federacije po prikazanoj igri), pa se krpimo i trpimo slabije partije igraca. Martinovic moze odigrati centarfora, ali i to je prinudno rjesenje.KakhaKaladze je napisao/la: ↑05 svi 2025, 10:00Ne podrzavam psovanje nikome pogotovo pri ovakvom rezultatu.phillies je napisao/la: ↑05 svi 2025, 00:03Sto se tice "prozivanja" Bajrica, to je bila zajebancija od momaka koji su sve al "seljacine" nisu. Mislim nije bilo nekih teskih rijeci, ili ja nisam cuo...za razliku od pojedinaca koji psuju mater Dzankovicu na skoro svaki njegov (po njihovom casnom sudu) pogresan potez.
Meni je Dzankovic bio ocajan jucer. Ono malo lopti sto je dobio je uprskao svojim najvecim problemom u igri - potez viska. S tim sto je kad igras centarfora to jos veci problem jer ima manje loptu nego kad je na krilu. I sad stavimo i to po strani, jucer je jedini bio na kojeg je Regoje urlao pa i to nesto govori da to nezadovoljstvo nije samo od kospicara sa zapada. Momak po meni jednostavno ima pogresan pristup u odbrani. Moj forte je napad a u odbrani et tek tolko kolko moram. Cesto veci pritisak na stopere su vrsili i Ali i Talha koji bi trebali bit iza njega.
Meni je definitvno Martinovic broj 1 na centarforu kad je zdrav i daleko nam je igra smislenija i opasnija s njim nego i s Pucetom i Bajricem.
Meni je akcija za drugi gol top. Jusic uzima loptu, salje je naprijed, Dzankovic spusta prsima Aliju, koji uposljava Popovica, ovaj pronalazi Tabakovica, a Tabakovic razantnim udarcem uz desnu stativu pogadja mrezu i baca u delijirum gledaoce na stadionuZenicanin988 je napisao/la: ↑05 svi 2025, 10:55 Akcija kod trećeg gola kreće od Isakovica, skolski odigrano.![]()

Samo Čelik zenički !!!
Ali najjaci mi je Isaković, inače se glupira često, dribla itd ali jucer kad je značaj utakmice da moras pobjediti i da bi nekog tragičara utakmice grad razapeo čovjek odigra sigurno i bez ikakvih gluposti, rizika itd kao da je u prajmu karijere.
Tako to bude kad se ozbiljno shvati utakmica.
Nadam se da će Regoje pripremati igrače na tri boda u Gračanici. Onaj kiklop Poturalić ne igra, ne visi im opstanak, a mi ako poginemo i pobjedimo vjerovatno rješavamo opstanak.
Bit će tu i značajna podrška navijaca.
Najveca nam je mana tromi i spori vezni red koji ne moze drzati loptu, Ali, Talha, Vardo, svako ima odredjene kvalitete ali kao trojac u sredini nikako se ne mogu sastaviti i rjesiti utakmicu.
Kadrić umjesto Varde, Martinović umjesto Dzankovića,
Takodjer gledam onog Jusica, momak gine kao da je rođeni Zeničanin, svi se mogu ugledati na njega. Jedino ta mana ali mislim da je to do trenera, kada se dodje do 16, nema rjesenja ide se napamet, umjesto da trojica igrača su na svojim pozicijama koje on već uigrano zna i da tu šalje loptu. Nakucao bi 15 asistencija.
Nadam se da će Regoje pripremati igrače na tri boda u Gračanici. Onaj kiklop Poturalić ne igra, ne visi im opstanak, a mi ako poginemo i pobjedimo vjerovatno rješavamo opstanak.
Najveca nam je mana tromi i spori vezni red koji ne moze drzati loptu, Ali, Talha, Vardo, svako ima odredjene kvalitete ali kao trojac u sredini nikako se ne mogu sastaviti i rjesiti utakmicu.
Takodjer gledam onog Jusica, momak gine kao da je rođeni Zeničanin, svi se mogu ugledati na njega. Jedino ta mana ali mislim da je to do trenera, kada se dodje do 16, nema rjesenja ide se napamet, umjesto da trojica igrača su na svojim pozicijama koje on već uigrano zna i da tu šalje loptu. Nakucao bi 15 asistencija.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
Kolko je do igraca naprijed toliko je i do Jusica. Momak se bori, gura trci i to niko ne moze osporit i time kupuje navijace. Svaka cast na tome ali realno gledajuci u jako puno situacija krene u prodor a da niko nije ni blizu. Naprimjer on presjece loptu i gas ne obaziruci se na ostatak ekipe. I sad ispada Jusic povuko a ovih nema, nije bas izvodivo da Jusic presjece na pola terena i sad lupam Marin da stigne od naseg sensesterca do protivnickog i bude tu. Jusic obori glavu i gura se, pregled igre ne postoji i proigravanje je ocajno (i kad ima rjesenja). Sve u svemu on je odlican za nase uslove i ovaj nivo ali se realno bolje slika nego sto zapravo jeste sto bi se reklo. Trka borba zalaganje to skidam kapu i nema tu sta. Opet se svede na jednostavnu stvar, on je u maltene najboljim igrackim godinama i nije dogurao do premier lige i to daje odgovor na sve ove moje zamjerke. Al da je nama jos 2 3 Jusica za dogodine ne bih se ja bunio.Avenija je napisao/la: ↑05 svi 2025, 12:51 Ali najjaci mi je Isaković, inače se glupira često, dribla itd ali jucer kad je značaj utakmice da moras pobjediti i da bi nekog tragičara utakmice grad razapeo čovjek odigra sigurno i bez ikakvih gluposti, rizika itd kao da je u prajmu karijere.
- Allgunsblazing
Nedostatak pravog spica bi pokrio sve to. Realno momak je igrao sa Masicem, koji nije pravi spic, i igra sad sa ovim krilima na spicu. Jednostavno, nemaju osjecaj za prostor. Da ima recimo Sijerkica u napadu, jucer samo bi imao mozda i dvije asistencije. Ovo mu je prva sezona da jos uvijek nema asistencije, a do sad je imao 3, pa 6 pa 3. Jos on i nije toliko ofanzivan bek.
Jedina pozicija gdje se potrefilo sa pojacanjem. Imao je manji pad na kraju prvog dijela, ali sve ostalo je bilo konstantno. Jednu utakmicu ga napatilo ono krilo, ostali nisu imali previse prostora. Za Celik je bolji nego sto je Sivac bio u ovom rangu.
Jedina pozicija gdje se potrefilo sa pojacanjem. Imao je manji pad na kraju prvog dijela, ali sve ostalo je bilo konstantno. Jednu utakmicu ga napatilo ono krilo, ostali nisu imali previse prostora. Za Celik je bolji nego sto je Sivac bio u ovom rangu.