Truhlo je napisao/la: ↑04 svi 2025, 21:29
Mala pobjeda i sve je savršeno.
Sad malo realno, ne dižite ih u nebesa, kao što sam najavio pred utakmicu, 3 razlike lagano, bez stresa,
čisto jer je Tuzla došla osakaćena, sa dva solidna igrača (Halilović i Čivić), ostalo su djeca, juniori bili.
Marina smo najviše kritikovali sa razlogom skoro cijelu sezonu, ali kao što @avenija kaže popravlja se korak po korak iz utakmice u utakmicu, večeras je sa asistencijom, golom, generalno igrom, zaslužio da ga izglasamo za igrača utakmice.
Najneozbiljniji Šerex, zabio gol na početku i zayebavao se ostatak utakmice, yebi ga može mu se, klasa za ovu ligu. I kad je ispodprosječan nastup, opet odskače od ostatka ekipe.
Pisao sam i za kartone prije tekme, drago mi je što Vardo dobi 3. žuti

Neka odmori jedan vikend, jer nam protiv Stupčanice treba njegova najbolja utakmica u karijeri ako planiramo uzeti 3 boda.
Da sam Regoje, protiv Bratstva bi samo gurno na zadnjeg veznog Hodžića umjesto kartoniranog Varde, a sa Horom upario Mašetića, jer je zbog večeras zasluẓ̌io poziciju startera , da mu se pruži prilika.
Dakle Durmo, Jusić, Horić, Mašetić, Smajlović, Hodžić, Tabaković, Međuseljac, Šero, Popović, Džanković. Martinovića još sačuvati za Stupčanicu. Idemo po 3 boda, invazija u Gračanicu