NK Čelik

Truhlo

Re: NK Čelik

Post Postao/la Truhlo »

R0B1J4SH je napisao/la: 04 svi 2025, 22:04
Truhlo je napisao/la: 04 svi 2025, 21:29 Mala pobjeda i sve je savršeno.

Sad malo realno, ne dižite ih u nebesa, kao što sam najavio pred utakmicu, 3 razlike lagano, bez stresa, čisto jer je Tuzla došla osakaćena, sa dva solidna igrača (Halilović i Čivić), ostalo su djeca, juniori bili.

Marina smo najviše kritikovali sa razlogom skoro cijelu sezonu, ali kao što @avenija kaže popravlja se korak po korak iz utakmice u utakmicu, večeras je sa asistencijom, golom, generalno igrom, zaslužio da ga izglasamo za igrača utakmice.

Najneozbiljniji Šerex, zabio gol na početku i zayebavao se ostatak utakmice, yebi ga može mu se, klasa za ovu ligu. I kad je ispodprosječan nastup, opet odskače od ostatka ekipe.

Pisao sam i za kartone prije tekme, drago mi je što Vardo dobi 3. žuti :mrgreen: Neka odmori jedan vikend, jer nam protiv Stupčanice treba njegova najbolja utakmica u karijeri ako planiramo uzeti 3 boda.

Da sam Regoje, protiv Bratstva bi samo gurno na zadnjeg veznog Hodžića umjesto kartoniranog Varde, a sa Horom upario Mašetića, jer je zbog večeras zasluẓ̌io poziciju startera , da mu se pruži prilika.

Dakle Durmo, Jusić, Horić, Mašetić, Smajlović, Hodžić, Tabaković, Međuseljac, Šero, Popović, Džanković. Martinovića još sačuvati za Stupčanicu. Idemo po 3 boda, invazija u Gračanicu :srce:
Ja da sam Regoje,stavio bi Kadrica umjesto Hodžića,Hodžić neandertalac čovjek,meni je zao stvarno ali tako je,dižemo ga u nebesa radi jedne dobre utakmice,zapravo dvije utakmice,prva protiv Slobode na debiju kad smo pobijedili 1 0 i druga utakmica kad smo pobijedili Tomislava na Bilinom.
Hodžić je kod Zaimovića na zadnjem veznom skoro sve utakmice fantastično odradio. Tomislav, Stupčanica u gostima sa Prgudom u paru igrao jbt, Goražde u gostima izdominirao. Meni je žao što ga guraju na stopera, jer je na zadnjem veznom baš imao izdanja. A to "neandertalac", takvi nam trebaju za gostovanja da oru i mogu što dalje izbiti loptu :mrgreen: Kadrić mi je baš tanak, protiv juniora ne bi mogao duela uzeti, a znamo kako je gadna ova liga i da samo sivonje i rutonje ovdje dobro prolaze.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

limvolikce je napisao/la: 04 svi 2025, 22:06
Avenija je napisao/la: 04 svi 2025, 21:45 slika

Tek sad treba iskoristiti pozitivan niz i bolju atmosferu i dotegnuti pojedine igrače da se ne zajebavaju. Drago mi je što to Regoje reže brutalno u 30 sec izmjene odmah. Šeru je poštedio noćas.

Ništa ni blizu nije gotovo sad slijedi bitka ali ako ništa konačno van zone ispadanja.
Umjesto Jedinstva tu će se naći Gradina i to je to. Mislim da ni ovi Tuzlaci nisu sigurni, mada mislim po formi da će Gradina out s obzirom da ćemo ih mi na kraju zakucati.
Tomislav nece ispasti. Pored Gradine jedan klub jos dole ide.
RealMadrid

Post Postao/la RealMadrid »

Izgleda bez Horića i u Gračanici.
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Cestitke svima na pobjedi. Atmosfera nije bila losa, ali moze i mora bolje. Najbitnije je da protiv Stupcanice A pokusamo zadrzati ovu brojku i da ona ne pada. Tuzla bez par igraca jako slaba i osjetila se razlika u kvaliteti. Ipak, i s tom razlikom u kvaliteti oni su drzali loptu na Bilinom. Tuzla nije uputila posten sut ka golu samo zato sto nisu znali. Islo nam je u prilog sto smo zabili rano, ali morali smo igrati bolje. Nas vezni red nije postojao. S ovakvim protivnikom mi moramo igrati bolje. Bas slaba, spora i troma igra veceras. Marin igrac utakmice, iz kola u kolo sve bolji i bolji. Sero isto tako odigrao dobro, ali nedostaje mu ucinkovitosti, trosi puno lopti. Vezni red kao cjelina nije postojao, izdvajao ne bih nikoga. Isakovic je bio slab u posjedu. Svaka cast za sve, ali vrijeme je... Nadam se za rodjendan dobiti oprostaj kakav zasluzuje mozda i najvazniji igrac od 2020. godine. Mislim da Kadric treba dobiti vise minuta za igru. Veceras pri rezultatu 3-0 u 80 i nekoj minuti odmah je trebalo uvesti Telalovica. Neka dobiju minute da vidimo sta mozemo ocekivati od njega. Sljedece gostovanje ne ocekujem pobjedu, ali nadam se maximalnom zalaganju iz kojeg ce izaci pozitivan rezultat.
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Čestitke momcima na pobjedi i dobroj predstavi.
Marin nocas najbolji uz Masetica i moram pohvaliti didu Isakovica da je odigrao na iskustvo i bez gluposti u ponasanju.Al zato je tu Vardo prvak u glupostima,da dobije 6ti karton u sezoni!!! Jedini od njeg jos gluplji je Hodzic koji ne zasluzuje uopste mjesto medju prvih 11!
Publika nije izdala i nece izdat nikad ako se pomaci u klubu vide i dogadjaju a sad se itekako dogadjaju. Bod protiv Bratstva mislim i da je i realan i dostizan gdje ti protiv Stupcanice automatski dolazi minimalno 4000 ljudi.
limvolikce

Post Postao/la limvolikce »

Redbull je napisao/la: 04 svi 2025, 21:10 Vratili smo se opet u igru, ovakav pristup i na gostujucim utakmicama i sigurno da nema zime za nas. Posjeta takodjer dobra, svaka cast momci na igri.
Baš sam o tome razmišljao, kako to da je nemoguće imati ovakav pristup i u gostima. Nameće mi se samo jedan odgovor: i druga (domaća) strana se nešto pita. Na Bilinom se useru većinom pa ovi naši izlgedaju ko da melju, a čim malo mentalno ojačaju ovi drugi kući, našim je teško u gostima.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

prisonbreak je napisao/la: 04 svi 2025, 22:12

Tek sad treba iskoristiti pozitivan niz i bolju atmosferu i dotegnuti pojedine igrače da se ne zajebavaju. Drago mi je što to Regoje reže brutalno u 30 sec izmjene odmah. Šeru je poštedio noćas.

Ništa ni blizu nije gotovo sad slijedi bitka ali ako ništa konačno van zone ispadanja.
Umjesto Jedinstva tu će se naći Gradina i to je to. Mislim da ni ovi Tuzlaci nisu sigurni, mada mislim po formi da će Gradina out s obzirom da ćemo ih mi na kraju zakucati.
Ide TOŠK dole :alkohol: :mrgreen: Naredno kolo odmaraju, onda idu u goste Gradini koja će poginuti za bodove, a onda im stiže u provinciju slavni Čelik da ih zakuca :rock:

Ma najrealniji je ishod da Radnik BN ispada iz PL, a Tomislav i Gradina zamijene mjesta i to je to.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
limvolikce

Post Postao/la limvolikce »

Truhlo je napisao/la: 04 svi 2025, 22:17

Ide TOŠK dole :alkohol: :mrgreen: Naredno kolo odmaraju, onda idu u goste Gradini koja će poginuti za bodove, a onda im stiže u provinciju slavni Čelik da ih zakuca :rock:
Ne možeš protiv Tešnjaka, zaJabandžić i tako to, arbitri fazoni, joj, ko ne zna tešanjska posla... Prije će ova sterilna Tuzla ispasti. pa se ugasiti kao i SimBau.
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Truhlo je napisao/la: 04 svi 2025, 22:12
R0B1J4SH je napisao/la: 04 svi 2025, 22:04
Truhlo je napisao/la: 04 svi 2025, 21:29 Mala pobjeda i sve je savršeno.

Sad malo realno, ne dižite ih u nebesa, kao što sam najavio pred utakmicu, 3 razlike lagano, bez stresa, čisto jer je Tuzla došla osakaćena, sa dva solidna igrača (Halilović i Čivić), ostalo su djeca, juniori bili.

Marina smo najviše kritikovali sa razlogom skoro cijelu sezonu, ali kao što @avenija kaže popravlja se korak po korak iz utakmice u utakmicu, večeras je sa asistencijom, golom, generalno igrom, zaslužio da ga izglasamo za igrača utakmice.

Najneozbiljniji Šerex, zabio gol na početku i zayebavao se ostatak utakmice, yebi ga može mu se, klasa za ovu ligu. I kad je ispodprosječan nastup, opet odskače od ostatka ekipe.

Pisao sam i za kartone prije tekme, drago mi je što Vardo dobi 3. žuti :mrgreen: Neka odmori jedan vikend, jer nam protiv Stupčanice treba njegova najbolja utakmica u karijeri ako planiramo uzeti 3 boda.

Da sam Regoje, protiv Bratstva bi samo gurno na zadnjeg veznog Hodžića umjesto kartoniranog Varde, a sa Horom upario Mašetića, jer je zbog večeras zasluẓ̌io poziciju startera , da mu se pruži prilika.

Dakle Durmo, Jusić, Horić, Mašetić, Smajlović, Hodžić, Tabaković, Međuseljac, Šero, Popović, Džanković. Martinovića još sačuvati za Stupčanicu. Idemo po 3 boda, invazija u Gračanicu :srce:
Ja da sam Regoje,stavio bi Kadrica umjesto Hodžića,Hodžić neandertalac čovjek,meni je zao stvarno ali tako je,dižemo ga u nebesa radi jedne dobre utakmice,zapravo dvije utakmice,prva protiv Slobode na debiju kad smo pobijedili 1 0 i druga utakmica kad smo pobijedili Tomislava na Bilinom.
Hodžić je kod Zaimovića na zadnjem veznom skoro sve utakmice fantastično odradio. Tomislav, Stupčanica u gostima sa Prgudom u paru igrao jbt, Goražde u gostima izdominirao. Meni je žao što ga guraju na stopera, jer je na zadnjem veznom baš imao izdanja. A to "neandertalac", takvi nam trebaju za gostovanja da oru i mogu što dalje izbiti loptu :mrgreen: Kadrić mi je baš tanak, protiv juniora ne bi mogao duela uzeti, a znamo kako je gadna ova liga i da samo sivonje i rutonje ovdje dobro prolaze.
Ma takav neandertalac je u zadnjem kolu jesenjem dijelu prvenstva,dobio crveni u 10 minuti utakmice,i to nije direktan,nego 2 žuta,što je po meni smiješno i apsurdno.
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

Tuzlu drze ova cetvorica sa preko 30 godina, danas dvojica falila i vidjelo se odmah.

Bratstvo promijenilo trenera i to se osjetilo jer su uzeli 3 boda u Srebreniku. Imaju i oni nekoliko dobrih igraca ali mi moramo ici na 3 boda pa ako bar remi izvucemo valjace. Ako se budemo branili od pocetka i ganjali bod gubimo 99%.
prisonbreak

Od svih ekipa koje se bore za opstanak, imamo najtezi raspored. Velik plus bi bio kada bi Radnik ispao, to nam je bas jako vazno.

I Posusje i Radnik grozan raspored imaju..
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

prisonbreak je napisao/la: 04 svi 2025, 22:32 Od svih ekipa koje se bore za opstanak, imamo najtezi raspored. Velik plus bi bio kada bi Radnik ispao, to nam je bas jako vazno.
Ma nama je Stupčanica ključ, a da bi njih dobili, moramo izvući X u Gračanici, da bi dovukli sigurno 4000 ili 5000 na Bilino, rasuli bi ih ko rižu tad. Kasnije nam dolaze Banovići rasterećeni, oni će se osigurati do tad i onda Gradina. Nema šanse da šta uzmemo u Tešnju, zato ginuti za bod u Gračanici :rock:

@prison Posušje ima Gošk, tu će preskočit Radnik, a zadnje kolo ako Radnik bude uzimao željkana, uzet će posušje sarajevo.
prisonbreak

Truhlo je napisao/la: 04 svi 2025, 22:36
prisonbreak je napisao/la: 04 svi 2025, 22:32 Od svih ekipa koje se bore za opstanak, imamo najtezi raspored. Velik plus bi bio kada bi Radnik ispao, to nam je bas jako vazno.
Ma nama je Stupčanica ključ, a da bi njih dobili, moramo izvući X u Gračanici, da bi dovukli sigurno 4000 ili 5000 na Bilino, rasuli bi ih ko rižu tad. Kasnije nam dolaze Banovići rasterećeni, oni će se osigurati do tad i onda Gradina. Nema šanse da šta uzmemo u Tešnju, zato ginuti za bod u Gračanici :rock:

@prison Posušje ima Gošk, tu će preskočit Radnik, a zadnje kolo ako Radnik bude uzimao željkana, uzet će posušje sarajevo.
Ako Borac ne popusti prije titulu pa puste Radniku..

Ja sam opet misljenja da ako se Tosk osigura gore mogu uzeti bodovi.
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Dobra partija, kontrolisali smo utakmicu i zasluzeno dobili. Tuzla totalno bezopasna bez ikakve sanse. Valjda i u Gracanici izvucemo pozitivan rezultat, dobra je stvar sto su oni poprilicno sigurni tj. ne bore se ni za opstanak ni za PL.

Isto tako po meni je bolje da Tosk dobije Gradinu da ih gurne jos dole, pa da protiv nas budu rasterecni. Jer u protivnom tesko da imamo sanse tamo, prosle godine su bas u kost protiv nas isli u Tesnju.
Srce, čast i ponos!
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

Tomislav, Radnik, Tuzla imaju tekmu manje od nas plus sva 3 kluba igraju protiv otpisanih Radnickog i Rahica, tako da ce oni sigurno zavrsiti ispred nas.

Tosk ima 4 boda vise od nas a imaju i savez iza sebe pa i oni ostaju sigurno.

Gradina ima tezak raspored i oni bi mogli dole a zadnji putnik ce se traziti izmedju Jedinstva i nas. Mi imamo nesto laksi raspored i bod vise od njih pa valjda to bude dovoljno.

Osim ako i Radnik ispadne iz PL pa se spasimo i Jedinstvo i mi.
Odgovori