NK Čelik
-
Re: NK Čelik
Da li će nam sada biti dostupna sredstva od sponzora i šta je još ostalo za deblokadu?
-
Mislim da sad više nema nikakvih prepreka osim suda i banaka, nadam se da će ovaj put biti ažurniji i da neće iskakat neki novi dugovi.
Ludilooooo
je zarobiloooo

-
Dvije godine od prve najave...
2023. pred utakmicu sa Natronom se prvi put najavila deblokada. Jbt pa dvije godine plivamo sa betoskim cizmama i opet se nekako odrzavamo da ne potonemo.
Kapa dole svima u klubu!
2023. pred utakmicu sa Natronom se prvi put najavila deblokada. Jbt pa dvije godine plivamo sa betoskim cizmama i opet se nekako odrzavamo da ne potonemo.
Kapa dole svima u klubu!
Srce, čast i ponos!
Svaka iskra pozitivna u ovim teškim vremenima daje nadu za bolje sutra koje će neminovno doći nakon silnih rješenih problema, samo je pitanje kada? Sutra ili za godinu, dvije, najvažnije je da Čeliku spašen život i da nastavlja živjeti i poslije 80 rođendana a isto tako treba razumjeti sve na velikom nesrtpljenju da se Čelik vrati gdje pripada jer se odužilo.
Nadam se pjesmi u nedelju na Bilinom Polju i velikom broju gledalaca. Do nas je što neko napisa.
Nadam se pjesmi u nedelju na Bilinom Polju i velikom broju gledalaca. Do nas je što neko napisa.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Svakog dana u svakom pogledu sve vise napredujemo, svakog dana u svakom pogledu sve vise napredujemo, svakog dana..
-
Pišu pišu mediji o nama.Samo opstanak da obezbjedimo.
Ima. U ovoj se obavjesti radi o dugu prema UIO zbog kojeg sponzori nisu mogli uplacivati sredstva na skolu nogometa tako da su se sva sredstva od sponzora uplacivala na blokirani racun s kojeg je UIO uzimala ta sredstva da sebe namiri. Ovim se otvorila mogucnost da klub naplati sponzorstva na skolu nogometa i da normalno izmiruje tekuce obaveze. Nema ovo veze sa preostalim blokadama. Ostale blokade ce se rijesiti kada grad uplati ostatak novca za ovu godinu ili kada kanton uplati prvu transu nedavno odobrenog novca. Ja se nadam da ce to biti odmah nakon ovih praznika. S tom uplatom ce se otvoriti po mom misljenju mogucnost da se eliminisu i rijese sva utuzena dugovanja i da se na osnovu toga deblokiraju racuni. Ja se iskreno nadam da ce doci do deblokade do rodjendana ali ovom dinamikom bio bih zadovoljan ukoliko se to desi i do pocetka slijedece sezone. Bilo bi mocno da se pred zadnje kolo na ovakav slican nacin kao za ovaj dug javi da su sanirana sva utuzena dugovanja a malo nakon toga i da su racuni deblokirani.carsija072 je napisao/la: ↑01 svi 2025, 10:53 Mislim da sad više nema nikakvih prepreka osim suda i banaka, nadam se da će ovaj put biti ažurniji i da neće iskakat neki novi dugovi.
U svakom slucaju ja sam optimistican i sa ove organizacione kao i sa ove takmicarske strane. Nadam se da su u klubu vec sada poceli da sklapaju tim za slijedecu sezonu. Mi moramo imati 95% ekipe pod ugovorima prije pocetka priprema da se ti momci pripreme kako treba.
Tacno dvije godine od prve najave na utakmici s Natronom kad je Arezina dao onaj pobjednicki vrhunski gol.Zanimljivo je da je na toj utakmici prodato 1935 ulaznica sa prihodom od skoro 10000 km.PatrickBateman je napisao/la: ↑01 svi 2025, 11:41 Dvije godine od prve najave...
Kapa dole svima u klubu!
Tad se izletilo s najavama a kako vrijeme odmice i uprava daje opreznije izjave i nema vise izletanja u izjavama.
Mislim i ubjedzen sam da ce sad klub prodisati a siguran sam 100% da ce i deblokada biti odradjena do sljedece sezone. Upravi,Robijasima,simpatizerima i navijacima naklon do poda jer ovo i jest pobjeda svih nas zajedno!
Svi smo svjesni da su u pocetku navijaci usli da vode klub. Cista srca i celicne volje da spase Celik gasenja. Isto tako znali smo da su u ovom poslu prvi put i ni sami nisu znali s cime se susrecu (kao ni mi, ali mi smo to gledali sa strane i komentarisali). Zato su mi greske koje su pravili u pocetku sasvim opravdane, takoreci morali su "preboliti djecije bolesti" ovog posla kojeg su se prihvatili da bi se kasnije profilisali i iskusnije suocavali sa mnostvom problema koji su pritiskali klub.
Ovo danas je naravno prije svega njihova pobjeda i zato kapa im do poda! Ali ima i nase koje zrno, kao sto rece drug Zamorano.
Svaka cast!
PS. A dusmani nek se napuše.
Kad smo ovako optimisticni, nadam se da ce rodjendan biti uz deblokiran racun. Pa da ga proslavimo kako spada

Ovo danas je naravno prije svega njihova pobjeda i zato kapa im do poda! Ali ima i nase koje zrno, kao sto rece drug Zamorano.
Svaka cast!
PS. A dusmani nek se napuše.
Kad smo ovako optimisticni, nadam se da ce rodjendan biti uz deblokiran racun. Pa da ga proslavimo kako spada

Samo Čelik zenički !!!
Izgovora nema u nedjelju svi na Bilino
Pusti ulaznice u prodaju! Večeras i sutra će da gore bašte pogotovo u objektima koji su prijatelji kluba i gdje se prodaju ulaznice.
Svi svi sviiii
Mojih 10 donatorski za svaku domacu utakmicu vec odradjene!
Limvo likCe do Bagro
Mojih 10 donatorski za svaku domacu utakmicu vec odradjene!
Limvo likCe do Bagro