NK Čelik

Truhlo

Re: NK Čelik

Post Postao/la Truhlo »

KakhaKaladze je napisao/la: 29 tra 2025, 15:55
Truhlo je napisao/la: 29 tra 2025, 15:43
Avenija je napisao/la: 29 tra 2025, 14:22 Evo 100 000 od grada, sad ce im isplatiti platu dvije pa nema razloga da ne poginu u kljucnoj utakmici protiv TUZLE.
Stavite karte ranije u prodaju po ovim kaficima sponzorima pune su baste sve velika je kretnja ljudi a do nedelje 5 suncanih dana sto puni bašte i te objekte. Sibica sada puna prije pola sata i Avanti.
Ide 100 000 KM na blokiran račun koje će onda povući UIO. Zaključno sa 31.01.2025 klub je dužan 80 000 KM glavnice, iznos kamate nije poznat javno, valjda će tih 100k biti dovoljno da se UIO isplati u potpunosti.

Kako kr0lj to fino upakovao, kao dodatna pomoć, a u biti prva rata onih 200k što klub dobije pored reprograma :lol:
Ma brale iskreno nek pakuje kako hoce samo nek daje pare. Mi mozemo pricat sta hocemo al nama su te pare prijeko potrebne i svaki politicar koji da marku ocekuje nesto zauzvrat. To je u ovom slucaju politicka promocija i svi ce to raditi al Boze moj. Nadat se vremenima u kojima necemo zavisiti od politickih strujanja.
Ma ne kažem ništa, nego obradova me naslov Čeliku dodatnih 100 k, kad pročita, ono kurčina :lol:

@avenija za nadati se, da će UIO nakon što im se isplati dug, ponovo dozvoliti sponzorima uplate na školu nogometa. Direktor je na zadnjem presu spomenuo da je na čekanju oko 90 000 KM od sponzora, to bi sigurno bilo dovoljno za dosta zaostalih obaveza, između ostalog i plate igrača ako im se već toliko kasni kao što se piše.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Truhlo je napisao/la: 29 tra 2025, 16:07
KakhaKaladze je napisao/la: 29 tra 2025, 15:55
Truhlo je napisao/la: 29 tra 2025, 15:43
Ide 100 000 KM na blokiran račun koje će onda povući UIO. Zaključno sa 31.01.2025 klub je dužan 80 000 KM glavnice, iznos kamate nije poznat javno, valjda će tih 100k biti dovoljno da se UIO isplati u potpunosti.

Kako kr0lj to fino upakovao, kao dodatna pomoć, a u biti prva rata onih 200k što klub dobije pored reprograma :lol:
Ma brale iskreno nek pakuje kako hoce samo nek daje pare. Mi mozemo pricat sta hocemo al nama su te pare prijeko potrebne i svaki politicar koji da marku ocekuje nesto zauzvrat. To je u ovom slucaju politicka promocija i svi ce to raditi al Boze moj. Nadat se vremenima u kojima necemo zavisiti od politickih strujanja.
Ma ne kažem ništa, nego obradova me naslov Čeliku dodatnih 100 k, kad pročita, ono kurčina :lol:

@avenija za nadati se, da će UIO nakon što im se isplati dug, ponovo dozvoliti sponzorima uplate na školu nogometa. Direktor je na zadnjem presu spomenuo da je na čekanju oko 90 000 KM od sponzora, to bi sigurno bilo dovoljno za dosta zaostalih obaveza, između ostalog i plate igrača ako im se već toliko kasni kao što se piše.
I ja sam na to pomislio da se porezna napokon namiri i da mi prodisemo sa ovim sponzorima i da imamo bar tog operativnog kesa.
Malo nesto od tih 90k igracima malo sudijama malo protivnickim klubovima i eto opstanak ,jbsga bolje i tako nego gubit godinu vremena i kesa 300k za DLC
Avenija

Post Postao/la Avenija »

▶️ Igrači koji zbog kartona propuštaju 24. kolo Prve lige

FK Budućnost Banovići: Tarik Saletović, Muris Pirić, Elnes Alajmović, Mahir Rizvić.

FK Tuzla City: Ermin Huseinbašić, Sedad
Subašić, Adnan Šećerović.

NK Jedinstvo Bihać: Mladen Zgonjanin, Kenan Salkanović.

NK Bratstvo Gračanica: Husein Poturalić.

NK Čelik Zenica: Kenan Horić, Amer Hodžić.

FK Radnik Hadžići: Amer Bekić, Almir Bekić.

FK Radnički Lukavac: Sedin Hadžić.

NK Zvijezda Gradačac: Tallison.

NK TOŠK Tešanj: Mirsad Čabrić.

FK Gornji Rahić: Anel Čavalić.

FK Goražde: Haris Konjalić.

NK Travnik: Nijaz Fazlić.

HNK Tomislav: Andre.

@truhlo ili bilo ko upućen kakav je ostatak ove ekipe Tuzla C. Jesu iskusnjare i prvoligaški igrači ili je to mladi neiskusni tim. Mislim na ostatak ekipe koji nije suspendovan.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
JonSnow

Post Postao/la JonSnow »

A kad sjedaju pare od kurčevog kantona? Možda i za to postoji 57 pravnih začkoljica, 456 potražitelja, 4 komisije i podkomisije.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

@avenija kod tuzle ima još Čivić i Halilović što je za Veleẓ̌ igrao. Ostalo su djeca ranga Durmiša, mislim da i on neće igrati zbog povrede. 3 boda su naša, ovim levatima će Puce hettrick spakovati :mrgreen:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Još jedna dobra vijest je da je Poturalić dobio 3 utakmice suspenzije, tako da neće igrati protiv nas za Bratstvo. Sigurno najbolji napadač lige.

Gdje su kometlije? @laudrop ili ko već može vidjeti ko kod nas ima po 2 žuta? Nešto razmišljam da ne bi bilo loše sad taktički očistit kartone pred Bratstvo, da budemo u full sastavu protiv Stupčanice. Jusić i Vardo ako imaju po 2 kartona, sad je vrijeme, u Gračanici desnog beka bi mogao Hodžić, Hora i Mašetić stoperi, Kadrić umjesto Varde u vezi.

Isto tako vidjeti Smajlović/Marin, jednog očistiti/odmoriti. Biće pakleno do kraja, sve treba uzeti u obzir. Mislim da i Šerex :mrgreen: ima dva žuta.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Hajmo sociosi kad je najteže ispuniti, neka delegat piše 2500 duša, da preskočimo Široki, a onda protiv žutih šupčina zakucati 4000 :rock:

slika
Avenija

Post Postao/la Avenija »

https://www.facebook.com/share/p/1EMSoY ... tid=qi2Omg

Eto vam i komentari pušteni da ne kmečite sad će @zamorano kupiti 5 ulaznica ! :mrgreen:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
phillies

Post Postao/la phillies »

Nema jos odluke koliko ce Horic dobiti za svoj crveni? Nadam se samo ovu utakmicu al da Bog da. I onda mu opet ostaju dva zuta od prije, tako da je svaku slijedecu tekmu i svaki start rizik da ce utakmicu nakon toga odmarati.

Jbt, jos cemo zazivati Isakovica u finisu prvenstva :mrgreen:
Samo Čelik zenički !!!
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

phillies je napisao/la: 29 tra 2025, 20:04 Nema jos odluke koliko ce Horic dobiti za svoj crveni? Nadam se samo ovu utakmicu al da Bog da. I onda mu opet ostaju dva zuta od prije, tako da je svaku slijedecu tekmu i svaki start rizik da ce utakmicu nakon toga odmarati.

Otjeran Bajram po meni bez razloga.Sad kad imamo kratak roster bas ce nam faliti u odbrani.Igrao kod nas beka,a to nije njegovo prirodno mjesto.Isakovic ce morati nema ko drugi uskociti.Ima pored ova 3 igraca jos I Prguda koji nije zadovoljan minutazom,I on bi mogao dici sidra...Vise mi je pokazao Tolja od njega ,tako da to nije nikakav hendikep ako ode
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

phillies je napisao/la: 29 tra 2025, 20:04 Nema jos odluke koliko ce Horic dobiti za svoj crveni? Nadam se samo ovu utakmicu al da Bog da. I onda mu opet ostaju dva zuta od prije, tako da je svaku slijedecu tekmu i svaki start rizik da ce utakmicu nakon toga odmarati.

Cekaj zar horic nije dobio 2 zuta a ne direktni crveni,kako ce mu ostat 2 zuta ako je tako
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

FRLegioen je napisao/la: 29 tra 2025, 21:03

Otjeran Bajram po meni bez razloga.Sad kad imamo kratak roster bas ce nam faliti u odbrani.Igrao kod nas beka,a to nije njegovo prirodno mjesto.Isakovic ce morati nema ko drugi uskociti.Ima pored ova 3 igraca jos I Prguda koji nije zadovoljan minutazom,I on bi mogao dici sidra...Vise mi je pokazao Tolja od njega ,tako da to nije nikakav hendikep ako ode
Igrao je on svoju prirodnu poziciju vise puta i nije nista pokazao. Pa da je imalo dobar nametnuo bi se na prirodnu poziciju. U pola sezone ga otjerati jest cudno, ali poznavajuci njegove poroke nisam iznenadjen. Daj boze da on i minute vise zaigra u federalnoj.
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

Rz88 je napisao/la: 29 tra 2025, 21:50
FRLegioen je napisao/la: 29 tra 2025, 21:03

Igrao je on svoju prirodnu poziciju vise puta i nije nista pokazao. Pa da je imalo dobar nametnuo bi se na prirodnu poziciju. U pola sezone ga otjerati jest cudno, ali poznavajuci njegove poroke nisam iznenadjen. Daj boze da on i minute vise zaigra u federalnoj.
Ne kazem da je igrao bajno,ali nije trebao dobiti otkaz u sred sezone..Sad nek nam Isakovic bez treninga diriguje odbranom.Ispocetka sam pruzao podrsku Zaimovicu,ali taj lik nas je zavalio samo tako "svojim igracima"...Samo da se zavrsi ova sezona,da ostanemo u ligi pa se onda veliki remont mora praviti.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Bajramović je meni solidan na stoperu bio u paru sa Horom prošle sezone na proljeće. Realno, sa njim je trebalo raskinuti na zimu, on je na jesen bio katastrofa čista, šta god je igrao. Velika greška je što nismo to na zimu uradili, a ostavili Raševića, ali tako je kako je sad.

Na ljeto ćemo morati dovesti kamion igrača, totalni remont. Od ove trenutne ekipe, možda u 6, 7 ima nekog materijala za ostaviti. Ima i ovih koji imaju dosta staža kod nas, koji će gledati da promjene sredinu, itd. O tome možemo kad opstanak izborimo, sad svakako nema smisla.
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Avenija je napisao/la: 29 tra 2025, 19:41 https://www.facebook.com/share/p/1EMSoY ... tid=qi2Omg

Eto vam i komentari pušteni da ne kmečite sad će @zamorano kupiti 5 ulaznica ! :mrgreen:
Prosla su vremena kad je Zamorano doniro i od srca gurao za klub! Sad nek kupuju karte ovi levati sto podrzavaju odluku uprave da se komentari zakljucaju!
Odgovori