Ma ne kažem ništa, nego obradova me naslov Čeliku dodatnih 100 k, kad pročita, ono kurčinaKakhaKaladze je napisao/la: ↑29 tra 2025, 15:55Ma brale iskreno nek pakuje kako hoce samo nek daje pare. Mi mozemo pricat sta hocemo al nama su te pare prijeko potrebne i svaki politicar koji da marku ocekuje nesto zauzvrat. To je u ovom slucaju politicka promocija i svi ce to raditi al Boze moj. Nadat se vremenima u kojima necemo zavisiti od politickih strujanja.Truhlo je napisao/la: ↑29 tra 2025, 15:43Ide 100 000 KM na blokiran račun koje će onda povući UIO. Zaključno sa 31.01.2025 klub je dužan 80 000 KM glavnice, iznos kamate nije poznat javno, valjda će tih 100k biti dovoljno da se UIO isplati u potpunosti.Avenija je napisao/la: ↑29 tra 2025, 14:22 Evo 100 000 od grada, sad ce im isplatiti platu dvije pa nema razloga da ne poginu u kljucnoj utakmici protiv TUZLE.
Stavite karte ranije u prodaju po ovim kaficima sponzorima pune su baste sve velika je kretnja ljudi a do nedelje 5 suncanih dana sto puni bašte i te objekte. Sibica sada puna prije pola sata i Avanti.
Kako kr0lj to fino upakovao, kao dodatna pomoć, a u biti prva rata onih 200k što klub dobije pored reprograma![]()

@avenija za nadati se, da će UIO nakon što im se isplati dug, ponovo dozvoliti sponzorima uplate na školu nogometa. Direktor je na zadnjem presu spomenuo da je na čekanju oko 90 000 KM od sponzora, to bi sigurno bilo dovoljno za dosta zaostalih obaveza, između ostalog i plate igrača ako im se već toliko kasni kao što se piše.