Cuj niko u strucnost stabu iole normalan, eto ti nisi normalan, pa s ovim igracima je tesko zagrijavanje odraditi cast izuzetcima. Protiv Tuzla Citya stoperi ce biti Vardo i Masetic, lijevo Smajlovic desno Jusic, Kadric bi konacno trebao dobtii sansu od prve minute. Upitan je MartinovicAvenija je napisao/la: ↑27 tra 2025, 14:47 Jesu nam pametni stoperi onda svaka im čast. Obojica suspenzije na istoj utakmici zarade
Još i onaj Mašetić ulazi da popuni rupu Horića a nije ni ušao žuti. Nemoguce da nema niko u stručnom staba iole normalan da ustroji raspuštenu bandu bez trunke pameti i mozga.
NK Čelik
Re: NK Čelik
Prije utakmice bio sam zadovoljan bodom,ali sad zalim za pobjedom.Drugo poluvrijeme smo bili dosta bolji,imali precku ,i 2 odlicne prilike.Oni imali tu precku na samom pocetku(nismo je vidjeli)...Teren odlican,domacini korektni,policija takodj, podrska odlicna...Steta
Durmo,Jusic,Bajramovic,Vardo,Dzankovic,Sero,Tabakovic,Kadric,Popovic,Alli,Buza.Avenija je napisao/la: ↑27 tra 2025, 14:19 ....................Durmo..............
Jusic....Hodzic.....Vardo....Dzanković
Šero.....Talha......Kadrić......Popović
....................Medjuselac.....
.
.....................Martinović....
Daj bože da se klub potrudi što se tiče marketinga jer ove 50-50 utakmice publika i navijači na BP mogu dobiti. Treba izgurati jos 3 domaće a svaka finale. Kod Robijaša se brojka na domaćim popravila i vjerujem da će ici jos prema gore u subotu iducu a o gostovanjima ne treba rijeci trositi![]()
Odkad ja pisem da Kadric i Buza moraju vise igrat,jednostavno moraju.
Hodzic ove sezone vec tri zuta i crveni dobio,bistar ko i Vardo

Prve rezerve Smajlovic,Martinovic,Prguda,Puce,Bajramovic

-
Gorazde vodi, katastrofalan rez po nas.
Gledaj rezultata i govana a dignut će se raspali Tesanj cijeli kad Čelik bude gost, dogovarati će se sudije i krv propisati.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Tomislav smo morali dobiti!Ocekivati je da ce biti cudnih rezultata,sami smo sebi krivi zbog kikseva protiv Lukavca,Hadzica,Gorazda...Kuci sve dobiti moramo i od 2 gostovanja najmanje 3 boda uzeti...
Utakmica protiv Tuzla City u subotu vaznija nego protiv Klisa iz doigravanja kad je bilo 9000-10 000 ljudi na stadionu.
Sta reci.
Izgleda da idu mutne radnje sad pred kraj kad je pitanje opstanka. Mislim da je to za ocekivati u ovakvom trenutku .
Al sami smo krivi.
Tesko cemo mi opstati u ovoj ligi ovu sezonu sa nasim postenim pristupom.
Ali nema veze. Najbitnije je da se klub prodise abd od sljedece sezone pa makar i u trecoj ligi. Pripremit se treba za ispadanje psihicki jer bit ce ovde puno,puno namjestsnja al sacekajmo rezultate do kraja
Izgleda da idu mutne radnje sad pred kraj kad je pitanje opstanka. Mislim da je to za ocekivati u ovakvom trenutku .
Al sami smo krivi.
Tesko cemo mi opstati u ovoj ligi ovu sezonu sa nasim postenim pristupom.
Ali nema veze. Najbitnije je da se klub prodise abd od sljedece sezone pa makar i u trecoj ligi. Pripremit se treba za ispadanje psihicki jer bit ce ovde puno,puno namjestsnja al sacekajmo rezultate do kraja
Treba srusiti Bilino Polje ako ispadnemo za 80 rodjendan u 3 ligu, nikakvo prisihicno pripremanje za bilo sta drugo.
Za 2 minuta 2 gola Tesnja, 2-2
Za 2 minuta 2 gola Tesnja, 2-2
Jel sigurno ovo da se u slucaju istog broja bodova gleda medjusobni omjer, Mi smo tu u prednosti nad ovima koji su tu negdje s nama po bodovima osim Radnika.
-