NK Čelik

Cinvict35

Re: NK Čelik

Post Postao/la Cinvict35 »

Zamorano je napisao/la: 12 tra 2025, 21:03 MARTINOVIC I PUCE to treba zakonom zabraniti da igraju!
Hodzic katastrofa frajko ko da je veteran od 40 godina.
Marin igrac manje sigurno na terenu + svaki treci napad u ofsajdu. Smajlovic danas daleko najbolji i moraju igrat Buza i Šaric u prvoj postavi. Jebo te vise i Martinovic,Puce i Dzankovic! Jos bih pohvalio Jusica,Vardu,Horica,Talhu i Alija.
Robijašima samo čestitke za današnju podršku,svaka čast momci!
Neznam ko ti je Saric ali Buza i ne trenira redovno cak kazu i da vozari pa nije redovan na treningu.Za Pucea se slazem ali za Martinovica bas i ne ,momak je bio dosta rovit i na treningu par puta od nasih povredzen,a jos od Travnika prosle sezone nije 100% zdrav i njemu bi davao sansu na kriku ispred svih ,Marina Dzankovica Buze i drugih
carsija072

Post Postao/la carsija072 »

Gledam tabelu i naš skor 7 pobjeda 4 remija i 9 poraza, a Tuzla City treća na tabeli ima 9 pobjeda 4 remija i 7 poraza i naumpadne mi Radnički kad smo izgubili na Bilinom, Radnik u Hadžićima sa igračem više i Goražde nedavno.. Sa te 3 pobjede sad bi se borili sa Bratstvom za drugo mjesto, eto halal im bilo sve ostale utakmice al ove 3 nabrojane ne mogu halalit nikako, sami smo sebi zagorčali život, sad vi drugačiji vjetrovi puhali i druge se priče pričale.. Al et, ne bi Čelik bio Čelik da ne fasujemo čireve po želucu svake sezone..
Ludilooooo :srce: je zarobiloooo
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Cinvict35 je napisao/la: 12 tra 2025, 21:58
Zamorano je napisao/la: 12 tra 2025, 21:03 MARTINOVIC I PUCE to treba zakonom zabraniti da igraju!
Marin igrac manje sigurno na terenu + svaki treci napad u ofsajdu. Smajlovic danas daleko najbolji i moraju igrat Buza i Šaric u prvoj postavi. Jebo te vise i Martinovic,Puce i Dzankovic! Jos bih pohvalio Jusica,Vardu,Horica,Talhu i Alija.
Neznam ko ti je Saric ali Buza i ne trenira redovno cak kazu i da vozari pa nije redovan na treningu.Za Pucea se slazem ali za Martinovica bas i ne ,momak je bio dosta rovit i na treningu par puta od nasih povredzen,a jos od Travnika prosle sezone nije 100% zdrav i njemu bi davao sansu na kriku ispred svih ,Marina Dzankovica Buze i drugih
Kadric ba otkud mi Saric. Buza treniro il ne treniro daj covjeku vise sanse kad je vec momak tu,nista nece bit losiji ni od Martinovica i Pucea. U stvari bit ce bolji 100% :D
Ali i Talha su dali zajedno vise golova i asistencija nego NAPADAČI Masic,Martinovic,Dzankovic i Puce ZAJEDNO!
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Avenija je napisao/la: 12 tra 2025, 21:32 Šta ti vidis u Talhi i Aliju? Dva najlaganija igrača koji uzimaju šuteve sa 30 metara kao ispred zgrade da se sprdaju dok imaju 30 puta bolje opcije, odbranu ne igraju, igraju tako nonšalatno kao da nam nije uže oko vrata. Trčkaraju sa 50% svojih mogućnosti. Dodaj uz to da su tromi ko Ruski tenkovi u Ukrajinskom blatu i dobijes nulu od igrača.
Joj i to buraz, uze lik tri šuta ko da je prime camoranesi a ne federalna oyebina, još gori je Regoje bodri ga aplauzom u pičku lijepe matere :pray:

I to situacija 4 na 3, da bira koga će od napadača proigrati, pa ono je bilo odmah za izmjene, tolju bi uveo iste sekunde ako nema ko ući.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

@zamorano nemoj brate na malog Hodžića, prošle sedmice pišem da bezveze momka ubijaju na stoperu, momak je svaku utakmicu koju je igrao na zadnjem veznom pokidao (osim onog crvenog protiv Gradine), bezveze ga zavaljuju na stoperu. Uz Smajlovića, odavno nismo izbacili tako dva kvalitetna omladinca.

Drugo kad je on na stoperu, onda Horu bezveze trošimo na lijevom stoperu, a imaš bajramovića ljevaka koji je prošle godine u paru sa Horom fino igrao na stoperskoj poziciji.

Da sam Regoje, vratio bi Bajramovića na stopera, Hodžića na zadnjeg veznog. U tom slučaju Vardo, Talha ili Ali, neko bi na klupu preselio i to je to. Marin isto klupa, neka bude zamjena za Smajlovića na beku ili Šeru na desnom krilu zadnjih 20ak minuta. Puceta poslati na prvi autobus za mostar.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Zamorano je napisao/la: 12 tra 2025, 22:13
Kadric ba otkud mi Saric. Buza treniro il ne treniro daj covjeku vise sanse kad je vec momak tu,nista nece bit losiji ni od Martinovica i Pucea. U stvari bit ce bolji 100% :D
Ali i Talha su dali zajedno vise golova i asistencija nego NAPADAČI Masic,Martinovic,Dzankovic i Puce ZAJEDNO!
Za Kadrica se slazem mislim da zasluzuje vise minuta u sredini da dobije i bolji je po meni od Varde.
Mogu po poluvrijeme
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Mala pobjeda i sve je savrseno. Igra danas jako slaba. Vidi se da je Radnicki za klasu losiji od svih ostalih ekipa. Sero se kvalitetom izdvaja od ostalih koji su tu negdje i ne zelim ih puno hvaliti. Smajlovic danas gol i izboren penal, ali u globalu puno gresaka i slaba partija. Rahic moramo dobiti na Bilinom, a onda idemo iznenaditi Tomislav.
Zamorano

Truhlo je napisao/la: 12 tra 2025, 22:24 @zamorano nemoj brate na malog Hodžića, prošle sedmice pišem da bezveze momka ubijaju na stoperu, momak je svaku utakmicu koju je igrao na zadnjem veznom pokidao (osim onog crvenog protiv Gradine), bezveze ga zavaljuju na stoperu. Uz Smajlovića, odavno nismo izbacili tako dva kvalitetna omladinca.

Drugo kad je on na stoperu, onda Horu bezveze trošimo na lijevom stoperu, a imaš bajramovića ljevaka koji je prošle godine u paru sa Horom fino igrao na stoperskoj poziciji.

Da sam Regoje, vratio bi Bajramovića na stopera, Hodžića na zadnjeg veznog. U tom slučaju Vardo, Talha ili Ali, neko bi na klupu preselio i to je to. Marin isto klupa, neka bude zamjena za Smajlovića na beku ili Šeru na desnom krilu zadnjih 20ak minuta. Puceta poslati na prvi autobus za mostar.
Ne znam ja gdje je njemu najbolja pozicija to mene ne zanima vec me zanima igra koju pruza na terenu,al dok bude igro ovako kao danas ma vala da mi je babo rodzeni reko bi ono sto vidim! Kilavo,bezvoljno i presporo za momka od 20 godina. Po meni Smajlovic je puno bolji igrac po svemu od Hodzica!
likceze

Post Postao/la likceze »

Zamorano je napisao/la: 12 tra 2025, 22:13
kako ce neko igrati vise od nekog ko je redovnoji od njeg na treninzima koliko god bio bolji moras trenirati i redovan biti ako zelis napredovati
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Puce je stvarno skandalozan, momak bukvalno nema nijednu karakteristiku na nekom da covjek kaze solidnom nivou za ovaj rang, od pozicioniranja, odluka na terenu i ostalog. Cak i kad se nađe u dobroj situciji ne zna opalit kako treba.

A i onaj Bajric nije nista bolji. Nikad gore devetke nismo imali, onaj Kolic iz DLC-a je bolji od njih.
Srce, čast i ponos!
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

PatrickBateman je napisao/la: 12 tra 2025, 23:44 Puce je stvarno skandalozan, momak bukvalno nema nijednu karakteristiku na nekom da covjek kaze solidnom nivou za ovaj rang, od pozicioniranja, odluka na terenu i ostalog. Cak i kad se nađe u dobroj situciji ne zna opalit kako treba.

A i onaj Bajric nije nista bolji. Nikad gore devetke nismo imali, onaj Kolic iz DLC-a je bolji od njih.
Sto se tice fizike Puce mi se svidja.Vraca se nazad ,a to sto mi nemamo veznjaka da ga filuje to jd druga stvar.Masic je klasa iznad realno,ni od ceg zabice gol svojom lucidnoscu.Nikad gori napad nismo imali!
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

Od napadaca mi je jedino zao sto Sijerkic nije tu, ovo ostalo je sve tanko. Sto se Pucea tice, mislim da on i nije spic. U pripremnim je igrao ovo sto Ali igra i nije bio los u smislu da je uvijek tu negdje oko lopte, ali nazalost ima losu zavrsnicu.

Sto se tice kritika za Alija i Talhu, stoje, s tim da ova dva igraca ipak imaju nesto. Ali je opet danas umalo dao gol, golman krajnjim naporom izvukao. Njegov problem je sto cesto zna da ne postoji na terenu. Ako bi kojim slucajem poradio recimo na prenosenju lopte, uz ovu zavrsnicu koju ima, definitivno igrac i za ranga vise. Dakle, nabiti kondiciju, dribling ima i jednostavno ga natjerati da preuzima odgovornost. Talha opet ima smisla s loptom, relativno dobra zavrsnica, ima hrabrosti. Problem kod obojice jeste sto je onaj treci vezni izuzetno nepouzdan, pa se pocesto spuste duboko, ali nisu fizicki prirodno jaki i brzi da mogu dobro iznijeti igru u svim poljima.

Meni je Martinovic danas izgledao zivo. Imao je dosta nespretnih poteza, ali je bio aktivan.

Durmo je izvukao onaj slobodni. Malo je izgledao bolje nego do sas.
AeroMs33

Post Postao/la AeroMs33 »

Ma sve bi ja to raspustio realno. Dva tri igraca za prve postave Smajlovic i jos jednog povecalom trazit,cetri pet za klupe al teze klupe od Durme preko Alija i pajdasa mu u veznom i jos kojeg. Ovo sve nogom nabiti . Trebaju oni placat sto igraju jer nigdje i nebi igrali osim u ovom trenutnom celiku.
Nigdje igraca ovde nema.
Daj Boze da grijesim
JonSnow

Post Postao/la JonSnow »

Najbitnije je opstat u ligi i deblokirat račun. Tek se onda može reći da startamo iz nule, jer ovo do sad je bilo izronjavanje kroz 5 kilometara govana na površinu.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Zamorano

Svi znamo da bi opstanak i ostanak u FL bio ispunjenje sezone. Ostankom u FL dibivenim novcem od grada,od kantona ,Plandilom i deblokiranim racunom ova sezona bi ispala bolja za klub nego zadnjih 20 sezona.Prema tome treba nam samo nekih 15 - 17 bodova da dokucimo ono sto gradimo evo vec 6 godina.
Zato stisnuti redove na terenu i sve uciniti da se ostane,Robijasi,uprava i simpatizeri su sve ucinili i dali za ostanak u ligi,jos samo igraci da zapnu na terenu i da nam svima konacno svane!!!
Odgovori