Generalno jako mnogo je prostora za napredak u marketinškom smislu i to je velika prednost ovog kluba. S minimalnim resursima se izvlači maksimum u svakom smislu, sada je vrijeme za dodatni iskorak.
Moglo bi se ovdje nabrajati do sutra šta se može uraditi po tom pitanju, ali ono što je najbitnije je da oni koji odlučuju o tome znaju da marketing nije trošak nego investicija sa velikim prinosom na istu.
Opet kažem, ne sumnjam da će tako biti, ali je vrijeme za iskorak!
Članstvo u klubu
Re: Članstvo u klubu
Ako hocemo marketing na nivou, moramo biti spremni izdvajati mjesecno par hiljada samo u te svrhe.
Ja sam siguran da to vrijeme dolazi i do marta da ce se mnoge stvari unutar kluba posloziti.
Ja sam siguran da to vrijeme dolazi i do marta da ce se mnoge stvari unutar kluba posloziti.
Članstvo za 2026. godinu nam ubrzo stiže.
U vrhu anketa za istu.
Napomena da će sada po prvi put biti omogućeno online učlanjenje putem bankovne kartice.
U vrhu anketa za istu.
Napomena da će sada po prvi put biti omogućeno online učlanjenje putem bankovne kartice.
Do utakmice u kupu protiv pitara očekujem 1000+ članova, mora marketing krenuti jako od sredine decembra, fino bi bilo kad bi pred kampanju pao potpis kakavog pojačanja 
Nadam se da ce biti opcija za sve kategorije clanova.