GOŠK GABELA

Odgovori
Juzni Front 1988

Re: GOŠK GABELA

Post Postao/la Juzni Front 1988 »

Avenija je napisao/la: 13 srp 2025, 12:39 Kaze moj prijatelj @zamorano naograisao avenija, pa gdje neces kad ti klub za koji zivis ne moze dovesti ni otpad Stupčanice ili Goška kojeg se rješavaju tipa Delić, Mašić, jer ti klubovi imaju veće ciljeve, nego Čelik dovodi otpad iz treće lige koji se čak nije mogao se nametnuti u Vitezu u trećoj ligi.
A jednostavno znam da neće ni biti bolje, znamo iz prelaznih rokova zadnjih godina. Nema kapitala u klubu @truhlo dzaba kmečiš na rutonje i pojačanja. :mrgreen: Nemamo mi Luju da izvali gutu i finansira.

De nam sliku tog Luje :D
Znam za njega sto godina, a lika nikad nisam vidio nigdje :lol:
moSa likCe
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Samo klikni stranica broj 3 na ovoj temi i sam će ti iskočiti :D
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Juzni Front 1988

Jel ovo stvarno izjavio ili je to zayebancija 😁
moSa likCe
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Najveci problem trenutno Zenice je gradska uprava i gradonačelnik. To je najsporija i najnesposobnija i najgora uprava na svijetu. Pokušajte pokrenuti nesto u Zenici. Proklinjati će te dan kad ste se odlučili! Znam licno momka koji čeka i ganja dozvole za tower pored IK banke, nije iz Zenice, sve predano, sve uradjeno, finansije tu, projekat, dozvole se čekaju godinama, čovjek iznevjerovao ! Gradska uprava ne radi! Na hiljade projekata stoje! Zato ljudi bjeze u okolna sela gdje se otimaju za takve ! Dudlaju im jaja samo da ulazu!

Dosta za večeras uhvatio me bijes zbog Zeničana koga su izabrali pišam nam se u lokalpatriotizam! Odlazi grobaru neka Zenica krene naprijed! 10 godina vlasti 0 investitora! Zenica šuti!

Hocete Mašića e nećete jer nema para a da ima investitora i napretka bilo bi i keša!
Zadnja izmjena: Avenija, dana/u 14 srp 2025, 23:43, ukupno mijenjano 1 put.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Klepi i ti avenijo milion pa budi gospodin :grljenje:
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Ali nije da nema neke satisfakcije. Sve sto je naumio ugasiti i uništiti, preuzeti, prodati, gurnuti u stečaj je uspio osim jednog!

NOGOMETNI KLUB ČELIK ZENICA ! VELIKAN JE BIO NAJŽEŠČE NAPADNUT ALI NA NJEMU JE POLOMIO ZUBE I POVUKAO SE!

Sad se moze lakše spavati. Čelik živi i živjet će. Šta je migrant iz Vakufa umislio bio, giganta Zenice ugasiti! Ha ha ha

Ne treba nikada zaboraviti da ga je pola Zenice podržavalo sa komentarima RUPA BEZ DNA, GASI! Izdajnici! Sluge režima!

Ima jos zdravog tkiva u Zenici! Nisu to dopustili!
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Kaže mi pripadnik stranke BHI KF da je migrant čistio avliju i drveće i pomalo cugao rakiju, kad je sve sabrao na jedno mjesto i htio zapaliti, otpad i korov( iako je zabranjeno sada zbog susa i mogucih požara) polio benzinom da pojaca vatru sto je bilo kobno po migranta. Već 10 dana ga niko nije vidio u javnosti. Gdje ide zajedno temperatura zraka 40 stepeni, rakija od 40 stepeni i benzin tokmak jedan Vakufski. Trenutno je v.d. gradonačelnika Keleštura a grad funkcionise.nikako! Dva mjeseca bez gradonačelnika jer je prije bolovanja bio na godišnjem!

Zenico ko te kleo nije vrijeme gubio!
Avenija

Post Postao/la Avenija »

slika

Neko sumnjao u gospon Luju?
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Ljudi moji da li je moguće. Samo 13 kola klubovi će biti domacini! 13 utakmica kuci za CIJELU SEZONU! Nerealno mala brojka!

Ko kiksne prvih 5 kola i napravi zaostatak nema više vađenja, dok se zagrijes u pola sezone kraj! Na 26 kolu!
Juzni Front 1988

Avenija je napisao/la: 15 srp 2025, 13:00 Kaže mi pripadnik stranke BHI KF da je migrant čistio avliju i drveće i pomalo cugao rakiju, kad je sve sabrao na jedno mjesto i htio zapaliti, otpad i korov( iako je zabranjeno sada zbog susa i mogucih požara) polio benzinom da pojaca vatru sto je bilo kobno po migranta. Već 10 dana ga niko nije vidio u javnosti. Gdje ide zajedno temperatura zraka 40 stepeni, rakija od 40 stepeni i benzin tokmak jedan Vakufski. Trenutno je v.d. gradonačelnika Keleštura a grad funkcionise.nikako! Dva mjeseca bez gradonačelnika jer je prije bolovanja bio na godišnjem!

Jel to migrant sam sebe zapalio 🤔🤣🤣
moSa likCe
Avenija

Post Postao/la Avenija »

https://www.zenicablog.com/gradonacelni ... jen-u-kbz/

Migrant nije sposoban očistiti dvorište da se ne zapali benzinom pa šta očekujete kako da vodi sistem od 110 000 ljudi?

10 godina 0 investitora!
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Avenija je napisao/la: 15 srp 2025, 13:00 Kaže mi pripadnik stranke BHI KF da je migrant čistio avliju i drveće i pomalo cugao rakiju, kad je sve sabrao na jedno mjesto i htio zapaliti, otpad i korov( iako je zabranjeno sada zbog susa i mogucih požara) polio benzinom da pojaca vatru sto je bilo kobno po migranta. Već 10 dana ga niko nije vidio u javnosti. Gdje ide zajedno temperatura zraka 40 stepeni, rakija od 40 stepeni i benzin tokmak jedan Vakufski. Trenutno je v.d. gradonačelnika Keleštura a grad funkcionise.nikako! Dva mjeseca bez gradonačelnika jer je prije bolovanja bio na godišnjem!

😂😂😂😂😂😂😂

A jebem male migrante
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Miran sam danas jer sam nanjusio neke rutonje u Čelik da bi mogli doci pa da pomrsimo račune Luji, Sisoju i Stupčanici.
Uvjeren sam da Čelik moze za 12 mjeseci početi pripreme za PL!

12 mjeseci je ogroman period za srediti posljednje stvari.

2 napadača i 2 vezna pojačanja i ja miran što se tiče Čelika. ALI POJAČANJA!

Odlicna postavka u muzeju pokazuje koliki je Čelik klub. Ima materijala i za otvaranje sportskog muzeja Čelika na BP nekada u budućnosti..

Zato se ja više ne mogu pomiriti da Čelik igra ovu ligu sa Lujom i ostalima i da nas jos karaju i da mi se gostujuće ekipe poput Toška šepure Bilinim Poljem!
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Zamislite da Čelik dovede ova 4 imena.
Kalesić
Delić
Mašić
Mahmutović

Ko ne bi svrsio od navijaca Čelika ?
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Avenija je napisao/la: 15 srp 2025, 22:54 Zamislite da Čelik dovede ova 4 imena.
Kalesić
Delić
Mašić
Mahmutović

Ko ne bi svrsio od navijaca Čelika ?
Dosta i trojica od navedenih :like:
Odgovori