NK Čelik

FireFireFireFly

Re: NK Čelik

Post Postao/la FireFireFireFly »

Ipak nisu mogli izdržati više pod krinkom zabrinutih navijaća :mrgreen:
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Zabranit komentarisanje kao šlag na tortu cccc.Nema pressa, nema izjava trenera...propadamo polako ali sigurno.Što kaže ovaj dugujes 3 mjeseca plate a oporavak i ovaj dođe ja sam protiv pozajmica da se ne duguje da se dovedu igrači i onda postrojavanje igrača i prijetnje.Nisu igračine ali niko od vas nebi k.urcom na poslu mrdnuo da mu se duguje.Zaslužili ne zaslužili to je odgovornost uprave.

Ćerime umjesto da se valjaš u blatu malo edukacije na sportskom planu ti nebi naškodilo.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Avenija je napisao/la: 05 tra 2025, 23:07 slika

4 boda već u minusu, Radnik danas osim bodova je napravio i bolji medjusobni. Imamo i utakmicu vise od svih ekipa koje trenutno ispadaju. Ako se u iduce dvije ne osvoji 6 bodova do kraja nam ostaju samo revijalni mečevi.
Danas navijamo za Posušje, ukoliko dobiju Slogu, preskaču Radnik na tabeli u PL, imaju bolju gol razliku i omjer međusobni.

Također navijamo protiv Bosne Kalesija i Orahovice :oops: u drugoj ligi sjever da ostanu ispod 5. mjesta.

Kad bi Posušje preskočilo Radnik danas, po trenutnim tabelama mi bi igrali baraž za opstanak/ulazak sa Vitezom, Rudar Kakanj, Čapljina :lol:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Truhlo je napisao/la: 06 tra 2025, 09:41

4 boda već u minusu, Radnik danas osim bodova je napravio i bolji medjusobni. Imamo i utakmicu vise od svih ekipa koje trenutno ispadaju. Ako se u iduce dvije ne osvoji 6 bodova do kraja nam ostaju samo revijalni mečevi.
Danas navijamo za Posušje, ukoliko dobiju Slogu, preskaču Radnik na tabeli u PL, imaju bolju gol razliku i omjer međusobni.

Također navijamo protiv Bosne Kalesija i Orahovice :oops: u drugoj ligi sjever da ostanu ispod 5. mjesta.

Kad bi Posušje preskočilo Radnik danas, po trenutnim tabelama mi bi igrali baraž za opstanak/ulazak sa Vitezom, Rudar Kakanj, Čapljina :lol:
Naravno, Vitez bi nas tu i dobio.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Redbull je napisao/la: 06 tra 2025, 10:04
Truhlo je napisao/la: 06 tra 2025, 09:41

Naravno, Vitez bi nas tu i dobio.
Fortuna bi nas dobila u kakvom smo rasulu.

I vidim gore je neko pisao za plate kako kasne 3 mjeseca. Kako samo kod nas se ne može igrat bez plate? Svi ginu, igrači Tuzle cijelu jesen nisu dobili plate pa završe u top 4 kluba, o Gradini da ne pričamo, bez plata koje su svakako među najmanjim u ligi, bore se, ginu ljudi, donose bodove, samo kod nas se pokušava opravdat qrcobolja na sve načine.

Ne krivim igrače za nekvalitet, ni trenera, tu je sportska politika zakazala, ali da ne napraviš šanse kako treba i da ne gineš na terenu, to stvarno nerazumijem.

Naredni vikend nam je prvo finale za opstanak, nema tu formacije, taktike, premije, qrca, palca, moraju poginuti za 3 boda protiv Lukavca. To ako ne dobiju, mi smo zvanično ispali iz lige.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Kad se Gradine samo sjetim, ljudi se raspali, ured ugasili, a sada iznad nas na tabeli.

Po meni izgurati opstanak kako znaju i umiju, na kraju sezone remont kako strucnog staba, tako i igraca. Imat ce para, moci ce to uraditi, do sad smo se krpili, sad moramo presjeci.

Toliko su gubitnicki mentalitet izgradili da jedino rjesenje, sve raspustiti i pravi novu ekipu. Ukoliko imaju neki drugi faktori, a nama da nisu poznati ja ne znam vise sta moze biti. Kao sto Truhlo kaze i drugi imaju cak vece probleme, pa prave rezultate.

Potez o zabrani komentarisanja me stvarno uvrijedio, cemu to? Da se balerine ne uvrijede?

Sramota prema ljudima koji su uz klub svih ovih godina, da u socius modelu koji se zalaze da imas demokratski i transparentan nacin prema clanovima ti im uskracujes slobodu govora. Razumijem da ima i dezurnih pljuvaca, pisu svasta... ali zbog njih uskratiti pravo na govor svojim clanovima koji su tu od pocetka i u raznim akcijama, neshvatljivo.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Gdje je Martinović? Od Bihaća ga nema u zapisniku. Fali nam on, jest da dosta potroši, promaši šansi, ali u napadu može nešto napravit.

Zašto se Marin forsira na krilu? Ne može probiti, nema brzine, igrač "u godinama", radilica je što bi se reklo, zašto se ne gura u vezni red, gdje je i doveden da igra? On i Vardo, koliko, toliko iskustvo imaju da drže vezu u borbi za opstanak.

Buza ili Džanković bi trebali biti starteri na krilu uz Šeru na drugoj strani. Od svog hamelja u odbrani, Bajramović bi trebao biti u paru sa Horom, prošle sezone i protiv Borca u kupu su solidno izgledali, itd.

I za kraj, Durmu bi prebacio na klupu, probati sa Nanićem, jbt ga više. Dosta nekakvih nelogičnih rotacija, valjda će se dozvati više...
Guest.1945

Ko će se dozvat više Truhlo?Amateri što dovode amatere ili amater koji rotira amatere.
Kakva transparentnost, to je samo kad trebaš prozvati nekoga.Boli me briga sto u Gradini igraju 4 mjeseca bez plate mi nismo Gradina i seoski klub, druga stvar je što funkcionišemo tako.Možemo mi pisati sljedeću moramo dobiti ali nema od toga ništa.Ovo da opstanemo možemo samo ispod stola završit i to je to iskreno.Imaš trenera imaš igrače ne zna se sta je gore od goreg.Ekipa je mentalno pala a klub ih ne moze podici kad radimo na amaterskom nivou.Prvo ih treba podici na psihološkom planu pa onda dalje.Uprava nema konce u rukama i veze nemaju ni sta se desaje u svlacionici.Možete pisat kolko hoćete da moraju dobiti kako znaju sljedeću utakmicu itd.... ne ne moraju i ispadaš.Igraći ne moraju ništa, nego se uprava mora angažovati da opstanemo a igrači su tu sada a za par mjeseci odoše.Isto tako premirati ekipe koji igraju protiv naših direktnih konkurenata za opstanak.Uprava mora mjenjati politiku, a ako misle da će sa ovom svojom kokuznom politikom da opstanu nema gospodo od toga 100% ništa.

Dvije su stvari.Ili će uprava malo dublje posegnuti nego sto oni misle šta je vođenje kluba ili su se pomirili da ispadnemo, treće nema, ja vam to garantujem.A vi možete postrojavati igrače koliki hoćete.
laudrup

Post Postao/la laudrup »

Mislim da bi vanredna Skupština kluba s dnevnim tačkama: izvještaj o finansijskom poslovanju u 2025. godini, izvještaj o sportskom segmentu i izvještaj o radu svih članova UO bila idealna u ovom trenutku. Ja kao član kluba ne osjećam se obavještenim ni po kojem pitanju, osjećam se zapostavljenim. Na stranu što čujem ili dobijem neke informacije s ulice, nije to ono za šta smo se borili. Neupitna volja ljudi koji upravljaju klubu ili njihove namjere...

Htio neko ili ne htio priznati, prošireni UO za mene lično nije donio nikakav napredak. Robert, Elvis, Denis i direktor Emir su bili konkretniji, transparentniji i efektivniji u prethodnom mandatu. Ne kažem da je do momaka, ali evo prošlo je dovoljno vremena da vidimo koliko je ko uradio na planu svog djelovanja unutar Upravnog odbora.

Prilika za sve članove da u ovom revoltu skupe muda i izađu za govornicu kao punopravni članovi i postave pitanja ili upute kritiku.

Ako je istina da se zadužujemo i pravimo dugove koliko se navodi, ne znam šta čeka Nadzorni odbor kluba koji ima puno ovlaštenje da sazove vanrednu Skupštinu kluba i obavijesti članove po ovom pitanju? Nismo se valjda borili za to da nam UO i NO funkcionišu kao istomišljenici i neko ko je tu samo pro-forme na papiru?

A igra na terenu, ne znam. Mislim da je postavljena nerealna slika kvaliteta ekipe, kružile su priče da je ova ekipa bolje od one debitantske u Prvoj ligi FBiH, što je smiješno za poredit.

Ne možeš biti pametan, napišeš nešto pa izbrišeš, pa tako dvadeset puta u krug, ali evo nek' stoji ovo zapisano od mene. Nadam se da će nas novac od Kantona i Grada izvaditi iz ove dubioze, jer ružno je slušati priče po ulici od pojedinih igrača da nisu dobili platu od oktobra, igrača iz Zenice...

Za mene, kapa do poda direktoru Emiru na svemu što radi. Danas u cijeloj Zenici najgore je biti u njegovoj koži.
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Laudrup sve fino objasnio
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Truhlo je napisao/la: 06 tra 2025, 11:04 Gdje je Martinović? Od Bihaća ga nema u zapisniku. Fali nam on, jest da dosta potroši, promaši šansi, ali u napadu može nešto napravit.

Zašto se Marin forsira na krilu? Ne može probiti, nema brzine, igrač "u godinama", radilica je što bi se reklo, zašto se ne gura u vezni red, gdje je i doveden da igra? On i Vardo, koliko, toliko iskustvo imaju da drže vezu u borbi za opstanak.

Buza ili Džanković bi trebali biti starteri na krilu uz Šeru na drugoj strani. Od svog hamelja u odbrani, Bajramović bi trebao biti u paru sa Horom, prošle sezone i protiv Borca u kupu su solidno izgledali, itd.

I za kraj, Durmu bi prebacio na klupu, probati sa Nanićem, jbt ga više. Dosta nekakvih nelogičnih rotacija, valjda će se dozvati više...
Na treningu strada ,da li ga krse namjerno ili ne ,uglavnom sad je loza stradala prije 7 dana.
Uglavnom Marin je igrac manje u ekipi i totalno los od pocetka sezone ali on mora igrat kao i neki igraci koji imaju u ugovorima da moraju 70% tekmi igrat i slicno.
Atmosfera je katastrofa medzu igracima
Guest.1945

Slažem se za vandrednu skupštinu a isto tako i press u ova dan dva.Čelik je na nivou kluba gdje svaki igrač, posebno igrači sa strane gledaju da pobjegnu trenutno iz kluba.Ovi stari što igraju Isaković,Horić,Vardo...i ostali koji imaju poslove njima je rekreacija da igraju u Čeliku imaju svoje poslove imaju plate i biznise.

Prošireni upravni odbor, ma kakav proširen može njih jos deset doći ako su nepismeni u poslu kojeg obavljaju.Svi sem Roberta prvo na edukaciju kako voditi press da ne slušamo kako ćemo nekoga "razvaliti" i tog uličarskog žargona pa onda dalje.Ćerim kad progovori 50 sponzora otjera,a Robert nek više prati fudbal i da ne gleda kroz igrače pa da priča da smo za top 4 ekipe dok je 11. na tabeli.Marketing 0 bodova još te zajebaje.
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

Za vanrednu skupstinu nam treba 20% potpisa. Hocemo li se aktivirati?
FliX

Post Postao/la FliX »

Guest.1945 je napisao/la: 06 tra 2025, 14:13 Prošireni upravni odbor, ma kakav proširen može njih jos deset doći ako su nepismeni u poslu kojeg obavljaju.Svi sem Roberta prvo na edukaciju kako voditi press da ne slušamo kako ćemo nekoga "razvaliti" i tog uličarskog žargona pa onda dalje.Ćerim kad progovori 50 sponzora otjera,a Robert nek više prati fudbal i da ne gleda kroz igrače pa da priča da smo za top 4 ekipe dok je 11. na tabeli.Marketing 0 bodova još te zajebaje.
Ne moze se preko noci neko edokuvati da bude elokventan. To se stice godinama. Jbg moraju sad placat ceh sto nisu voljeli lektire citat. :mrgreen:

Uglavnom, ako iduce godine budemo igrali sa Batonom, Jelahom i to.. da li ce se zapad vratit na pet maraka? - pitam za jarana..
bartoli

Post Postao/la bartoli »

Zeljković: Ako se šta ne promjeni u narednih 30 dana, Nacionalni stadion će biti u Zenici
PROSLO JE MJESEC DANA NIJE SE NIKO OGLASIO.
LimVo likČe
Odgovori