NK Čelik

Zamorano

Re: NK Čelik

Post Postao/la Zamorano »

Guest.1945 je napisao/la: 05 tra 2025, 20:51
Zamorano je napisao/la: 05 tra 2025, 20:22 Travnik da igramo sutra s njima mi bi opet pobjedili 100% jer Travnik se uvijek usere kad dodje u goste u Zenicu. Radnickog necemo dobiti,moguce bod al i to teskom mukom.
Sto se tice danas nema se sta tu napisati sto vec nije napisano,ali sve vise se vidi da su nam igraci kite a ne legende kluba! Mekani ste u pisanju i kritici prema igracima a i sami vidite da ono sto sam ja pisao i pisat cu uvijek da pola ekipe Čelika pojma nema,pojma! Al zato se uzimaju plate redovno! Dzankovic,Puce,Martinovic,Durmo,Hodzic,Vardo,Bajramovic,Smajlovic,Ahmetspahic,Isakovic to su igraci koji apsolutno ne donose promil prevage na terenu,igrali ne igrali,bili u timu ili ne nista se nece osjetiti...previse je tu trenutno losih taraba u timu da bi bio klub bolje plasiran.Ne znam zasto Kadric i Buza ne igraju od prve minute!
Zamorano dragi svi mi to znamo, igraci su karine i to je to pa do trenera.Ali ko je dovodio trenere i ko je doveo te igrace.Ko je bio siguran da cemo biti u top 5 ekipa najmanje.Robert ponovi isto to na gostovanju na RTVZE i da se vidi u top 5.
Uprava je dovodila igrace ili trener ne znam tacno,al opet i trenera bira uprava sto ti dodje isti klinac.Sto se tice Roberta kojeg poznajem i licno i njeg i porodicu mu mogu reci da je super lik i dobar i posten momak koji se u finansije i ostale cake itekako razumije,al sto se sporta tice i sportskog segmenta momak je totalni amater jer mislim da u zivotu lopte sutnuo nije! Ja ga barem nisam vidio da se ikad lopto :D
MrAdislic

Post Postao/la MrAdislic »

Jah eto na upravu sad.
Na ljude koji su usli u klub iz ljubavi kad je sve na dnu bilo i koji su sad tu isti iz ljubavi bez ikakve podrske i ffinansija, da nisu usli djeca bi vam u budicnosti za Sarajevo i Fortunu navijala ebote.

Ljudi okolo nista ne rade i kad je lose odmah se pljuje kao da ulazu hiljade u klub.

Ljudi rade sta im je u moci i sve od sebe daju, jbg lose je sa Regojem i ovom ekipom, a i bez adekvatnih plata i bonusa igracima.

Ja ne znam sta je lose toliko i da se ispadne ako ceko dobiti Plandilo i biti na nuli od sljedece sezone.
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

Guest.1945 je napisao/la: 05 tra 2025, 21:14
Ma pusti ovu gore budalu bliskoj upravi, oni da su postavili bandere na teren on bi reko j.ebes navijace.Da mu nije i ovo malo navijaca ugasili bi se.Navijaci vracaju 5 godina iz svog dzepa dugove a gledaju se u nizim rangovima i svakakve invalide a on ti bi reko on sam vraća dugove.
Ne znas citati. Glupane da znas citati znao bi da mislim na one koji nisu dosli danas. Glupane jedan, ovi sto su bili danas tu nose Celik zadnjih pet godina, njima se nema sta reci. Ne vidis sumu od jednog stabla, ali ces zato komentarisati.
Cinvict35 je napisao/la: 05 tra 2025, 21:22 Koliko si prepotentan da je to vise bezobrazno ,ti mislis da smo mi svi glupi pa konstantno pises skoro pa iste stvari.
Ima nas koji imamo pamcenje i one zadnje skupstine i obecanja borbe za vrh deblokade racuna i jos jbt koliko se nahvalise kao da cemo prosetat ligom ,to je bilo jadno i bjedno i licemjerno.
A sad sa poslovne strane da ti ja napisem levatino zesca o zaduzivanju, sve si mogao pokrit sa 200k i da se to sve isplati samo ako si oko 2 mjesta 10000% ,karte sponzori pa mozda koji i transfer a i kad bi bio na 0 opet se isplati jer ces levatino izgubit ugled ,citavu godinu dana i jos 300k na plate u 2LC.
Ekonomski je bilo bolje da se zaduzilo jer se znalo da ce i kanton uletit kes a i grad i mi cemo ispast ,jadno i tuzno
Pa daj kandiduj se i uzimaj kredite od 200.000 i dovodi nam zvijezde. Evo obecavam da cu prvi glasati za tebe. Lahko je tudjim kurcem glog mlatit. Tako je lahko i uzeti novac i zaduziti se kad ga ti ne vracas.

Moras shvatiti da svako od nas ima drugacije vidjenje situacije na terenu i u klubu. Tako ima i uprava. Medjutim, jedini koji ce na kraju odgovarati su redom: igraci, strucni stab i upravni odbor. Ostalo je sve samo sranje bez pokrica i odgovornosti.

Nisam clan UO, niti sam blizak sa UO. Morate shvatiti da je sasvim normalno da neko ima suprotno misljenje. Samo cu ja na Skupstini izaci i pitati za transparentnost, a vi cete srati po forumu. Tu je razlika. Imate mogucnost da kaznite upravu, koristite to, nemojte se samo zaliti po forumu pa onda dodje Skupstina bude nas 60 i niko nema pitanja.
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Allgunsblazing je napisao/la: 05 tra 2025, 21:40
Ma pusti ovu gore budalu bliskoj upravi, oni da su postavili bandere na teren on bi reko j.ebes navijace.Da mu nije i ovo malo navijaca ugasili bi se.Navijaci vracaju 5 godina iz svog dzepa dugove a gledaju se u nizim rangovima i svakakve invalide a on ti bi reko on sam vraća dugove.
Ne znas citati. Glupane da znas citati znao bi da mislim na one koji nisu dosli danas. Glupane jedan, ovi sto su bili danas tu nose Celik zadnjih pet godina, njima se nema sta reci. Ne vidis sumu od jednog stabla, ali ces zato komentarisati.
Cinvict35 je napisao/la: 05 tra 2025, 21:22 Koliko si prepotentan da je to vise bezobrazno ,ti mislis da smo mi svi glupi pa konstantno pises skoro pa iste stvari.
Ima nas koji imamo pamcenje i one zadnje skupstine i obecanja borbe za vrh deblokade racuna i jos jbt koliko se nahvalise kao da cemo prosetat ligom ,to je bilo jadno i bjedno i licemjerno.
A sad sa poslovne strane da ti ja napisem levatino zesca o zaduzivanju, sve si mogao pokrit sa 200k i da se to sve isplati samo ako si oko 2 mjesta 10000% ,karte sponzori pa mozda koji i transfer a i kad bi bio na 0 opet se isplati jer ces levatino izgubit ugled ,citavu godinu dana i jos 300k na plate u 2LC.
Ekonomski je bilo bolje da se zaduzilo jer se znalo da ce i kanton uletit kes a i grad i mi cemo ispast ,jadno i tuzno
Pa daj kandiduj se i uzimaj kredite od 200.000 i dovodi nam zvijezde. Evo obecavam da cu prvi glasati za tebe. Lahko je tudjim kurcem glog mlatit. Tako je lahko i uzeti novac i zaduziti se kad ga ti ne vracas.

Moras shvatiti da svako od nas ima drugacije vidjenje situacije na terenu i u klubu. Tako ima i uprava. Medjutim, jedini koji ce na kraju odgovarati su redom: igraci, strucni stab i upravni odbor. Ostalo je sve samo sranje bez pokrica i odgovornosti.

Nisam clan UO, niti sam blizak sa UO. Morate shvatiti da je sasvim normalno da neko ima suprotno misljenje. Samo cu ja na Skupstini izaci i pitati za transparentnost, a vi cete srati po forumu. Tu je razlika. Imate mogucnost da kaznite upravu, koristite to, nemojte se samo zaliti po forumu pa onda dodje Skupstina bude nas 60 i niko nema pitanja.
Nije transparentnost reci transparentno stvari kad nisu do tebe. Sazvat press pa bit transparentan da je do suda, da političari love u mutnom suprotno interesu čelika. Nije transparentnost rec klub je u teškoj finansijskoj situaciji. Transparentno je rec igrači nisu dobili platu 3 mjeseca. E to je transparentnost i glavni neuspjeh ove uprave. Reci kad je i do tebe i da ti neke stvari nisi uspio. Uspjeli su mnoge i ja ne umanjujem njihov rad. Samo ja se neću zavaravati da cvjetaju ruže i da se vraćaju dugovi ako se stvaraju novi. Sve dok igrači u aprilu dobijaju plate za decembar mi dugove ne vraćamo. Sve dok kasne tekuće obaveze mi ne vraćamo ništa. Treba stisnut muda i stat u zaštitu igračima ili ih potjerati. Nema sredine. Ako su oni tvoj izbor ti imaš obavezu da stojis iza njih a ne da ih prepuštas nama da im krpimo sve od do. Ja razumijem da je i uprava frustrirana rezultatima podjednako kao i mi ali oni se ne mogu ponašati kao mi. Njima je posao da zaštite igrače ili da ih puste niz vodu. Ovo je izuzetno šupacki od uprave prema igračima i to je to. Ne može Horic miriti situaciju sa tribinom nego to treba da radi uprava. I član sam i doći ću na skupštinu sa samo jednim pitanjem koje privlačnom ovdje cijele sezone a preko njega se šutke prelazi jer nije popularno. Svaki put se ospe paljba na mene a za dva mjeseca kad i uprava to provuče onda se kaže a jbg teško je. Plate kasne a isplaćuju se zaostali dugovi i imaš ovaj kurac od situacije. Igraci nezadovoljni navijači nezadovoljni uprava nezadovoljna. Ako tražimo profesionalizam od igrača onda treba da ih gledamo kao profesionalce koji žive od toga. Njihova igra je za ku*ac i oko toga nema polemike to je svima sad već jasno. Ja ću ponoviti samo postaviti pitanje kakav je oporavak kluba ako tri mjeseca nema plate. Kakvo zalaganje mi očekujemo i zašto bi xz igrač koji sutra dodje sa strane, igrač koji živi od fudbal, da ne dobije platu 3 mjeseca i da mu se javno prijeti? Svi mi gledamo iz perspektive Čelika ali je*o trenutni kadar, sta ce bit za 5 godina kad ode Šero u neki klub pa iznese svoje iskustvo Čelika. Svima će bit boli me ona stvar sta ce rec ali hajd malo da razmislimo bil mi otišli u neku firmu u kojoj plate kasne i u kojoj je loše radno okruženje.
Nemamo para da izmirimo panjeve iz Hercegovine s kamo li za neke ozbiljnije igrače. To je neuspjeh uprave a ne igrača.
asimdemineri

Post Postao/la asimdemineri »

Ma najveća podvala je socius model. Još od zadnje sjednice gdje je sumnjiv bio kvorum, vidjelo se da nema interesa među navijačima da oni odlučuju, tačnije da je broj ljudi od starta ideje socius modela toliko mali da se jedva može skupiti dovoljno ruku da se izabere nova/stara uprava. Sumnjam da postoji na tim sjednicama i skupštinama drugo mišljenje, to su samo isforsirani događaji pod plaštom demokratičnosti, transparentnosti, na kojima se govori kako bi Čeliku vratili stari sjaj ako bi se nama navijačima dale naše pare koje nam pripadaju od političkih institucija. I mi na tome jašemo ima evo 10 godina. Prvo je bilo daj stadion evo stadion, daj reprogram evo reprogram, daj poslovne prostore evo poslovni prostori, daj zakon od klubova od značaja evo zakona šta još treba dati da se skonta da ovaj model djelovanja ne može.Iluzija socius modela leži u tome da se navijačima prodaje priča o učešću i odlučivanju, dok se u stvarnosti sve vrti u krugu istih ljudi, bez stvarne kritike, bez dijaloga i bez želje za promjenama. Skupštine su samo forma – kvorum na ivici, odluke već unaprijed donesene, a glasanja se svode na potvrdu dogovorenog. Socius je trebao biti način da klub vratimo sebi, ali bez dovoljno aktivnih, informisanih i zainteresovanih članova kojih mi nemamo sve to postaje obična fasada.
Dinar da uđem u socius model, dva da izađem. Nakon svih tih godina neuspjeha, uprava bi sada vrlo rado prepustila nekome drugom da nastavi, ali kad se okreneš, shvatiš da si u labirintu iz kojeg ne možeš izaći nažalost.
Alija Izetbegović Čelik
ronaldo

Post Postao/la ronaldo »

Au, nesto je truhlo u zemlji Danskoj...

Sta se sve pise, ovo je strasno, nista mi haman nismo zasluzili.

Bosnjo je pogan, al haman ovaj neuki i pasivni zenicanin jos gori...
Che!
strucnjak9

Post Postao/la strucnjak9 »

KakhaKaladze je napisao/la: 05 tra 2025, 22:06
Allgunsblazing je napisao/la: 05 tra 2025, 21:40

Nije transparentnost reci transparentno stvari kad nisu do tebe. Sazvat press pa bit transparentan da je do suda, da političari love u mutnom suprotno interesu čelika. Nije transparentnost rec klub je u teškoj finansijskoj situaciji. Transparentno je rec igrači nisu dobili platu 3 mjeseca. E to je transparentnost i glavni neuspjeh ove uprave. Reci kad je i do tebe i da ti neke stvari nisi uspio. Uspjeli su mnoge i ja ne umanjujem njihov rad. Samo ja se neću zavaravati da cvjetaju ruže i da se vraćaju dugovi ako se stvaraju novi. Sve dok igrači u aprilu dobijaju plate za decembar mi dugove ne vraćamo. Sve dok kasne tekuće obaveze mi ne vraćamo ništa. Treba stisnut muda i stat u zaštitu igračima ili ih potjerati. Nema sredine. Ako su oni tvoj izbor ti imaš obavezu da stojis iza njih a ne da ih prepuštas nama da im krpimo sve od do. Ja razumijem da je i uprava frustrirana rezultatima podjednako kao i mi ali oni se ne mogu ponašati kao mi. Njima je posao da zaštite igrače ili da ih puste niz vodu. Ovo je izuzetno šupacki od uprave prema igračima i to je to. Ne može Horic miriti situaciju sa tribinom nego to treba da radi uprava. I član sam i doći ću na skupštinu sa samo jednim pitanjem koje privlačnom ovdje cijele sezone a preko njega se šutke prelazi jer nije popularno. Svaki put se ospe paljba na mene a za dva mjeseca kad i uprava to provuče onda se kaže a jbg teško je. Plate kasne a isplaćuju se zaostali dugovi i imaš ovaj kurac od situacije. Igraci nezadovoljni navijači nezadovoljni uprava nezadovoljna. Ako tražimo profesionalizam od igrača onda treba da ih gledamo kao profesionalce koji žive od toga. Njihova igra je za ku*ac i oko toga nema polemike to je svima sad već jasno. Ja ću ponoviti samo postaviti pitanje kakav je oporavak kluba ako tri mjeseca nema plate. Kakvo zalaganje mi očekujemo i zašto bi xz igrač koji sutra dodje sa strane, igrač koji živi od fudbal, da ne dobije platu 3 mjeseca i da mu se javno prijeti? Svi mi gledamo iz perspektive Čelika ali je*o trenutni kadar, sta ce bit za 5 godina kad ode Šero u neki klub pa iznese svoje iskustvo Čelika. Svima će bit boli me ona stvar sta ce rec ali hajd malo da razmislimo bil mi otišli u neku firmu u kojoj plate kasne i u kojoj je loše radno okruženje.
Nemamo para da izmirimo panjeve iz Hercegovine s kamo li za neke ozbiljnije igrače. To je neuspjeh uprave a ne igrača.
Aferim! Potpisujem sve od do!

Milion pozitivnih komentara sam procitao za rad UO, sada kada se ukaze na lose stvari koje rade, odmah si neprijatelj kluba.

Ne ide to tako momci.

Volio bi da mi neko iz uprave objasni sta su reference bile Regoji da se imenuje za sefa? Sta su oni to vidjeli u njemu pa su ga doveli? Njegov stil igre koji odgovara ekipi, njegovi trofeji i uspjesi u karijeri ili nesto trece?
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

Sve dok se ne pojavi neko na skupstini, iznese kritiku i bude odstranjen s iste zbog toga, ova prica je sbbkbb.

Posto sumnjas da imaju suprotna misljenja, znaci da ne znas, znaci da nisi prisustvovao. Kako onda znas da je podvala? Zasto ti je lakse u udobnosti svoga doma kritikovati nesto?

Dobijes priliku da spasis klub i onda dopustamo da se to naziva podvalom. Dopustamo da se laze o tome koliko dugo traje, sta su bili uslovi. I sve to pod krinkom brige o klubu. Ma hajte molim vas.

A ko to pise da je neko ko kritikuje upravu neprijatelj kluba? Samo u klubu u kojem vlada ovaj model, forum nije ni vrijeme ni mjesto za kritiku uprave. Bukvalno svaki clan kluba ima ALAT za kritikovanje uprave i to da se ta kritika mora argumentovano odbiti ili prihvatiti. U tom grmu lezi zec. I Asimdemineri sa svojim lazima.
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

asimdemineri je napisao/la: 05 tra 2025, 22:46 Ma najveća podvala je socius model. Još od zadnje sjednice gdje je sumnjiv bio kvorum, vidjelo se da nema interesa među navijačima da oni odlučuju, tačnije da je broj ljudi od starta ideje socius modela toliko mali da se jedva može skupiti dovoljno ruku da se izabere nova/stara uprava. Sumnjam da postoji na tim sjednicama i skupštinama drugo mišljenje, to su samo isforsirani događaji pod plaštom demokratičnosti, transparentnosti, na kojima se govori kako bi Čeliku vratili stari sjaj ako bi se nama navijačima dale naše pare koje nam pripadaju od političkih institucija. I mi na tome jašemo ima evo 10 godina. Prvo je bilo daj stadion evo stadion, daj reprogram evo reprogram, daj poslovne prostore evo poslovni prostori, daj zakon od klubova od značaja evo zakona šta još treba dati da se skonta da ovaj model djelovanja ne može.Iluzija socius modela leži u tome da se navijačima prodaje priča o učešću i odlučivanju, dok se u stvarnosti sve vrti u krugu istih ljudi, bez stvarne kritike, bez dijaloga i bez želje za promjenama. Skupštine su samo forma – kvorum na ivici, odluke već unaprijed donesene, a glasanja se svode na potvrdu dogovorenog. Socius je trebao biti način da klub vratimo sebi, ali bez dovoljno aktivnih, informisanih i zainteresovanih članova kojih mi nemamo sve to postaje obična fasada.
Dinar da uđem u socius model, dva da izađem. Nakon svih tih godina neuspjeha, uprava bi sada vrlo rado prepustila nekome drugom da nastavi, ali kad se okreneš, shvatiš da si u labirintu iz kojeg ne možeš izaći nažalost.
Nista onda daj nam ponovo Zaime Mujezinovice, Kasumovice, Olugune i slicne hamelje. Kao drustvo nismo nista bolje ni zasluzili od toga.

Kakav debilan komentar...
Srce, čast i ponos!
phillies

Post Postao/la phillies »

Padaju maske :lol: :lol: :lol:
Samo Čelik zenički !!!
Avenija

Post Postao/la Avenija »

slika

4 boda već u minusu, Radnik danas osim bodova je napravio i bolji medjusobni. Imamo i utakmicu vise od svih ekipa koje trenutno ispadaju. Ako se u iduce dvije ne osvoji 6 bodova do kraja nam ostaju samo revijalni mečevi.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

FRLegioen je napisao/la: 05 tra 2025, 18:20 Pratim Celik 40 godina ,nikad goru,bezvoljniju utamicu nisam gledao.Pa nismo pogledali prema golu!Samo pritisak izvrsiti na igace,postrojiti to treba.I Admiru Hasancicu se na.ebem svega po spisku.
Sta je uradio on nisam najbolje vidio,bio sam tu blizu ali nisam vidio.
bartoli

Post Postao/la bartoli »

Sta su robijasi rekli igracima ukratko ako moze neko reci?
LimVo likČe
asimdemineri

Post Postao/la asimdemineri »

Allgunsblazing je napisao/la: 05 tra 2025, 23:02 Sve dok se ne pojavi neko na skupstini, iznese kritiku i bude odstranjen s iste zbog toga, ova prica je sbbkbb.

Posto sumnjas da imaju suprotna misljenja, znaci da ne znas, znaci da nisi prisustvovao. Kako onda znas da je podvala? Zasto ti je lakse u udobnosti svoga doma kritikovati nesto?

Dobijes priliku da spasis klub i onda dopustamo da se to naziva podvalom. Dopustamo da se laze o tome koliko dugo traje, sta su bili uslovi. I sve to pod krinkom brige o klubu. Ma hajte molim vas.

A ko to pise da je neko ko kritikuje upravu neprijatelj kluba? Samo u klubu u kojem vlada ovaj model, forum nije ni vrijeme ni mjesto za kritiku uprave. Bukvalno svaki clan kluba ima ALAT za kritikovanje uprave i to da se ta kritika mora argumentovano odbiti ili prihvatiti. U tom grmu lezi zec. I Asimdemineri sa svojim lazima.
Ma zaključaj mi komentar
Alija Izetbegović Čelik
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

R0B1J4SH je napisao/la: 05 tra 2025, 23:24
FRLegioen je napisao/la: 05 tra 2025, 18:20 Pratim Celik 40 godina ,nikad goru,bezvoljniju utamicu nisam gledao.Pa nismo pogledali prema golu!Samo pritisak izvrsiti na igace,postrojiti to treba.I Admiru Hasancicu se na.ebem svega po spisku.
Sta je uradio on nisam najbolje vidio,bio sam tu blizu ali nisam vidio.
Zasluzio je pljuvanje ,a I Japaur se nesto smjeskao nakon poraza...Imamo puno dusmana medju "legendama"
Odgovori