Guest.1945 je napisao/la: ↑05 tra 2025, 21:14
Ma pusti ovu gore budalu bliskoj upravi, oni da su postavili bandere na teren on bi reko j.ebes navijace.Da mu nije i ovo malo navijaca ugasili bi se.Navijaci vracaju 5 godina iz svog dzepa dugove a gledaju se u nizim rangovima i svakakve invalide a on ti bi reko on sam vraća dugove.
Ne znas citati. Glupane da znas citati znao bi da mislim na one koji nisu dosli danas. Glupane jedan, ovi sto su bili danas tu nose Celik zadnjih pet godina, njima se nema sta reci. Ne vidis sumu od jednog stabla, ali ces zato komentarisati.
Cinvict35 je napisao/la: ↑05 tra 2025, 21:22
Koliko si prepotentan da je to vise bezobrazno ,ti mislis da smo mi svi glupi pa konstantno pises skoro pa iste stvari.
Ima nas koji imamo pamcenje i one zadnje skupstine i obecanja borbe za vrh deblokade racuna i jos jbt koliko se nahvalise kao da cemo prosetat ligom ,to je bilo jadno i bjedno i licemjerno.
A sad sa poslovne strane da ti ja napisem levatino zesca o zaduzivanju, sve si mogao pokrit sa 200k i da se to sve isplati samo ako si oko 2 mjesta 10000% ,karte sponzori pa mozda koji i transfer a i kad bi bio na 0 opet se isplati jer ces levatino izgubit ugled ,citavu godinu dana i jos 300k na plate u 2LC.
Ekonomski je bilo bolje da se zaduzilo jer se znalo da ce i kanton uletit kes a i grad i mi cemo ispast ,jadno i tuzno
Pa daj kandiduj se i uzimaj kredite od 200.000 i dovodi nam zvijezde. Evo obecavam da cu prvi glasati za tebe. Lahko je tudjim kurcem glog mlatit. Tako je lahko i uzeti novac i zaduziti se kad ga ti ne vracas.
Moras shvatiti da svako od nas ima drugacije vidjenje situacije na terenu i u klubu. Tako ima i uprava. Medjutim, jedini koji ce na kraju odgovarati su redom: igraci, strucni stab i upravni odbor. Ostalo je sve samo sranje bez pokrica i odgovornosti.
Nisam clan UO, niti sam blizak sa UO. Morate shvatiti da je sasvim normalno da neko ima suprotno misljenje. Samo cu ja na Skupstini izaci i pitati za transparentnost, a vi cete srati po forumu. Tu je razlika. Imate mogucnost da kaznite upravu, koristite to, nemojte se samo zaliti po forumu pa onda dodje Skupstina bude nas 60 i niko nema pitanja.