NK Čelik

asimdemineri

Re: NK Čelik

Post Postao/la asimdemineri »

Ovo više nema nikakve veze ni sa nogometom ni sa klubom. :dislike:
Alija Izetbegović Čelik
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

Cuj postrojiti Upravu. Pa drugovi bujrum postrojite ih na Skupstini. Tu cemo iznijeti sve za i sve protiv. Zato valjda i imamo klub kakav imamo.

Sto se igraca tice, a posto znam da ovdje ima i drugova tih igraca, samo da kazem da bi trebali ozbiljno shvatiti upozorenje koje su dobili od Robijasa.

Lahko je sada biti general poslije bitke, a bice i lakse kada ispadnemo, ali ja ne podrzavam zaduzivanje. Koja je onda razlika? Ako nismo za ovog ranga, onda cemo igrati rang koji mozemo i to je to.

P.s. popisam i nase "navijace". Sramotna posjeta, a trazimo puno.
Milicajac

Post Postao/la Milicajac »

Allgunsblazing je napisao/la: 05 tra 2025, 19:43 Cuj postrojiti Upravu. Pa drugovi bujrum postrojite ih na Skupstini. Tu cemo iznijeti sve za i sve protiv. Zato valjda i imamo klub kakav imamo.

Sto se igraca tice, a posto znam da ovdje ima i drugova tih igraca, samo da kazem da bi trebali ozbiljno shvatiti upozorenje koje su dobili od Robijasa.

Lahko je sada biti general poslije bitke, a bice i lakse kada ispadnemo, ali ja ne podrzavam zaduzivanje. Koja je onda razlika? Ako nismo za ovog ranga, onda cemo igrati rang koji mozemo i to je to.

Ima zaduživanja itekako, a posuđivale su se pare i od, u najmanju ruku sumnjivih tipova. Transparentnost je nešto što ne postoji zadnjih godinu dana. Nek se ljuti ko hoće, ali na svaku dobronamjernu kritiku odgovara se sa " mi ćemo napustit , vi vodite bolje".
Sportski segment je u potpunosti zapostavljen, nažalost.
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Jasno je da i uzasni Radnički ne mogu dobiti pošteno, a sad već mnogo više sumnje imam na utakmicu s Travnikom ..
JonSnow

Post Postao/la JonSnow »

Uprava je pogriješila, i neažalost nema zaobilaženja te činjenice.
Ok, stabilizacija je broj 1, ali ispadanje u 2.LC je smrtni udar procesu ozdravljenja kluba. Nije mi jasno kako to nisu vidjeli i kako im se nisu upalile sve lampice kad je najavljeno smanjenje lige. Znale su i ptice na grani da će svi igrat prljavo. Mi kad već nismo htjeli bit takvi, morali smo imat ekipu koja će premostit taj jaz, i ako treba se zadužit za takvu ekipu bar ovu polusezonu (posudbe, igrači pred penzijom,bilo šta). Ne znam iskreno, ispadanje će bit katastrofalno.
Neću prestat bit član kluba, neću prestat podržavat, ali ovo je loše, loše.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

Allgunsblazing je napisao/la: 05 tra 2025, 19:43 Cuj postrojiti Upravu. Pa drugovi bujrum postrojite ih na Skupstini. Tu cemo iznijeti sve za i sve protiv. Zato valjda i imamo klub kakav imamo.

U afektu svi govorimo I rijeci koje nebi kad se slegnu stvari.Ko je kriv?Svi smo krivi!Pocevsi od nase podrske klubu u broju clanova,kupljenih ulaznica.. Moze i mora to puno bolje!Kad je najteze treba pomoci klubu svojom podrskom,a lako je puniti stadione na derbijima.Znaci I mi navijaci smo zakazali j to puno!Upravni odbor krivac od najave deblokade racuna,pa do realno katastrofalnog skatinga I sportskog segmenta.Prelazni rokovi su nam totalni promasaji.Znam nase prioritete ali to MORA bolje.Naveo sam Masica koji je ujedno Ronaldo I Mesi za sve nase napadace .Pustiti njega najveci kiks sto postoji.Ali miramo dalje ici ,ucinjenoj stvari nema povratka.Trener I igraci najvecu krivicu snose!Kvaliteta nema,ali mogu se potruditi,i ginuti kad zele.Ali ovu tekmu su prespavali,nikakve zelje nisam vidio,fizicki inferiorni,kurcobolja prava .Nismo jos ispali,ima jios nade,mislim da treba ozbiljno popricati sa igracima,pruziti I'm podrsku u Lukavcu,Tomislavu ,Tesnju, za 80 godina kluba ne smijemo ispasti...
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Travnik da igramo sutra s njima mi bi opet pobjedili 100% jer Travnik se uvijek usere kad dodje u goste u Zenicu. Radnickog necemo dobiti,moguce bod al i to teskom mukom.
Sto se tice danas nema se sta tu napisati sto vec nije napisano,ali sve vise se vidi da su nam igraci kite a ne legende kluba! Mekani ste u pisanju i kritici prema igracima a i sami vidite da ono sto sam ja pisao i pisat cu uvijek da pola ekipe Čelika pojma nema,pojma! Al zato se uzimaju plate redovno! Dzankovic,Puce,Martinovic,Durmo,Hodzic,Vardo,Bajramovic,Smajlovic,Ahmetspahic,Isakovic to su igraci koji apsolutno ne donose promil prevage na terenu,igrali ne igrali,bili u timu ili ne nista se nece osjetiti...previse je tu trenutno losih taraba u timu da bi bio klub bolje plasiran.Ne znam zasto Kadric i Buza ne igraju od prve minute!
Juzni Front 1988

Post Postao/la Juzni Front 1988 »

Treba Kemu zvat dok nije kasno
moSa likCe
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Ne seri.Sto niste govorili kad ste trazili da vas guraju.Poseru i "navijaci" vas.Cuj ako nismo za ovog ranga igrat cemo koji mozemo.
Guest.1945

Zamorano je napisao/la: 05 tra 2025, 20:22 Travnik da igramo sutra s njima mi bi opet pobjedili 100% jer Travnik se uvijek usere kad dodje u goste u Zenicu. Radnickog necemo dobiti,moguce bod al i to teskom mukom.
Sto se tice danas nema se sta tu napisati sto vec nije napisano,ali sve vise se vidi da su nam igraci kite a ne legende kluba! Mekani ste u pisanju i kritici prema igracima a i sami vidite da ono sto sam ja pisao i pisat cu uvijek da pola ekipe Čelika pojma nema,pojma! Al zato se uzimaju plate redovno! Dzankovic,Puce,Martinovic,Durmo,Hodzic,Vardo,Bajramovic,Smajlovic,Ahmetspahic,Isakovic to su igraci koji apsolutno ne donose promil prevage na terenu,igrali ne igrali,bili u timu ili ne nista se nece osjetiti...previse je tu trenutno losih taraba u timu da bi bio klub bolje plasiran.Ne znam zasto Kadric i Buza ne igraju od prve minute!
Zamorano dragi svi mi to znamo, igraci su karine i to je to pa do trenera.Ali ko je dovodio trenere i ko je doveo te igrace.Ko je bio siguran da cemo biti u top 5 ekipa najmanje.Robert ponovi isto to na gostovanju na RTVZE i da se vidi u top 5.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Ne moraš biti general poslje bitke brate, sve se vidjelo na zimu u kojem pravcu ide.

Bolje 100, 200 000 KM novog duga, nego te pare izgubiti u drugoj ligi centar. Ispadanje u drugu ligu centar u ovakvoj konkurenciji klubova je ravno gašenju, epska sramota koju ne mogu ni zamisliti.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Ne svidja mi se ni price nek ispadnemo igrat cemo ligu koju mozemo ,mozes ti druze igrat ligu tu ali ces bit ranga nekadasnjeg Zelje zenickog ,Rudara,tetovskog Borca,Nemile ali onda ocekuj i tu 200 ljudi koji ce pratit a ne zivit u nekim.bajkama onda se pomiri sa svim.Lahko rec jebes navijace i tjerat ih i onda kukat nema ih.
I meni isto sastav nekad nema logike i po meni i Kadric i i Buza trebaju igrat a sve sto vise pratim ligu i misljenja da nam je golman jedan od slabijih u ligi a onapadacu bez komentara
Mi nikakve ideje nemamo u igri danas pa Radnik poveo 0-1 rano pa ko da igras protov reprezentacije Italije pa ti cuvaju rezultat da ne mozes sanse napravit a kamoli dat gol.
Ovdje nijedan igrac ne moze igrat Wwin ligu BiH ,poneki mozda maximum 1 liga ostalo je 2 liga i Kanton.
Treba se borit do kraja i moze se opstat u lig ima puno utakmica ,nemas ti sta od sile nekog postrojavanja ,ja bi prije njima psihologa ili hodzu doveo jer oni mentalno nisu dobri nisu glavom u utakmici.
072

Post Postao/la 072 »

Kurcu ovo ne valja.
Najvece dostignuce ce biti sto se i Kurta i Murta naplatio od kluba. A Čelik ko’ Čelik ce haman opet niz provaliju.
Guest.1945

Truhlo je napisao/la: 05 tra 2025, 21:04

Ne moraš biti general poslje bitke brate, sve se vidjelo na zimu u kojem pravcu ide.

Bolje 100, 200 000 KM novog duga, nego te pare izgubiti u drugoj ligi centar. Ispadanje u drugu ligu centar u ovakvoj konkurenciji klubova je ravno gašenju, epska sramota koju ne mogu ni zamisliti.
Ma pusti ovu gore budalu bliskoj upravi, oni da su postavili bandere na teren on bi reko j.ebes navijace.Da mu nije i ovo malo navijaca ugasili bi se.Navijaci vracaju 5 godina iz svog dzepa dugove a gledaju se u nizim rangovima i svakakve invalide a on ti bi reko on sam vraća dugove.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Koliko si prepotentan da je to vise bezobrazno ,ti mislis da smo mi svi glupi pa konstantno pises skoro pa iste stvari.
Ima nas koji imamo pamcenje i one zadnje skupstine i obecanja borbe za vrh deblokade racuna i jos jbt koliko se nahvalise kao da cemo prosetat ligom ,to je bilo jadno i bjedno i licemjerno.
A sad sa poslovne strane da ti ja napisem levatino zesca o zaduzivanju, sve si mogao pokrit sa 200k i da se to sve isplati samo ako si oko 2 mjesta 10000% ,karte sponzori pa mozda koji i transfer a i kad bi bio na 0 opet se isplati jer ces levatino izgubit ugled ,citavu godinu dana i jos 300k na plate u 2LC.
Ekonomski je bilo bolje da se zaduzilo jer se znalo da ce i kanton uletit kes a i grad i mi cemo ispast ,jadno i tuzno
Odgovori