Uprava je u sportskom segmentu zestoko pogrijesila.Niko ih od toga ne moze opravdati.Prodati Masica koji je jedini mogao rijesiti ovakve utakmice svojim kvalitetom ,jednim potezom,lucidnoscu...Kiks zestoki!Ali ovo danas nije licilo ni na sto.Postavka igre nula,igraci bezvoljni...Shvatam da nema kvaliteta,ali da nemas motiva,srcanosti zelje...E to nije do upave!Kako su odigrali protiv Travnika,u Banja Luci,prvo poluvrijeme u Gradaccu?KURCOBOLJAKakhaKaladze je napisao/la: ↑05 tra 2025, 18:17 Uzmi megafon i u prostorije kluba, oni trebaju dat odgovore a ne igrači. Postrojeni su jednom, nije dalo rezultata. Kad će postrojavanje uprave? Ili oni nisu ništa krivi?
NK Čelik
Re: NK Čelik
-
APEL clanovima uprave da jos veceras otjeraju Regoju! Evo ne morate nas sa foruma slusati, porazgovarajte s igracima reci ce vam oni kakva je to neznalica i da ih nikad gori trener u karijeri nije vodio! Ja sam pricao sa par igraca, za 2 sedmice koliko je tu su ga provalili…
Ovdje su me napadali mnogi kada sam pisao prosle godine da se nekada mora rizikovati sa igrackim kadrom i finansijama i preplatiti kvalitet makar bilo iznad nasih mogucnosti. Napadali su me da je najbitnija stabilizacija kluba itd itd, kao da se to jedno s drugim ne moze uskladiti… Rezultat toga je da pustis Masica koji ti je bio skup ali donosio razliku, a dovedes Pucu na kojeg nemas troskova jer ga Velez placa! Ljudi vi time ne stedite, vi nas ubijate, shvatite to!!!
Ps.
Ustvari Puce je dosao kao konkurencija Masicu, jer je doveden prije nego je otisao. Jahja Bajric je dosao kao pojacanje umjesto Masica! Nije do Puce sto nema drugog napadaca i sto Bajric ne moze u Usori igrat.
Ovdje su me napadali mnogi kada sam pisao prosle godine da se nekada mora rizikovati sa igrackim kadrom i finansijama i preplatiti kvalitet makar bilo iznad nasih mogucnosti. Napadali su me da je najbitnija stabilizacija kluba itd itd, kao da se to jedno s drugim ne moze uskladiti… Rezultat toga je da pustis Masica koji ti je bio skup ali donosio razliku, a dovedes Pucu na kojeg nemas troskova jer ga Velez placa! Ljudi vi time ne stedite, vi nas ubijate, shvatite to!!!
Ps.
Ustvari Puce je dosao kao konkurencija Masicu, jer je doveden prije nego je otisao. Jahja Bajric je dosao kao pojacanje umjesto Masica! Nije do Puce sto nema drugog napadaca i sto Bajric ne moze u Usori igrat.
Zadnja izmjena: strucnjak9, dana/u 05 tra 2025, 18:45, ukupno mijenjano 1 put.
-
To su ba šuplje priče o trudu i zalaganju, koje su samo izgovor da bude da je do igrača. Nije kriv Puce što ne zna, kriva je uprava što ga je dovelo i tako je za manje više sve igrače. Možemo se mi tješiti borbom zalaganjem i svim i svačim al to je nemjerljiva kategorija. Broj izgubljenih lopti, broj šansi driblinga tačnih dodavanja su egzaktne brojke. Nek uvalja neko 3 komada i nek skine sorc na pola terena i drka ku*ac niko mu ništa neće rec. Ovo što je @avenija napisao je tačno u glavu. Možeš ti tjerati golfa dvojku kolko hoćeš al je dzaba kad ne može i zato i postoji trojka četvorka itd.FRLegioen je napisao/la: ↑05 tra 2025, 18:32Uprava je u sportskom segmentu zestoko pogrijesila.Niko ih od toga ne moze opravdati.Prodati Masica koji je jedini mogao rijesiti ovakve utakmice svojim kvalitetom ,jednim potezom,lucidnoscu...Kiks zestoki!Ali ovo danas nije licilo ni na sto.Postavka igre nula,igraci bezvoljni...Shvatam da nema kvaliteta,ali da nemas motiva,srcanosti zelje...E to nije do upave!Kako su odigrali protiv Travnika,u Banja Luci,prvo poluvrijeme u Gradaccu?KURCOBOLJAKakhaKaladze je napisao/la: ↑05 tra 2025, 18:17 Uzmi megafon i u prostorije kluba, oni trebaju dat odgovore a ne igrači. Postrojeni su jednom, nije dalo rezultata. Kad će postrojavanje uprave? Ili oni nisu ništa krivi?
I govorite zar smo mi toliko toksična sredina. Pa brate meni neprijatno slusat psovke iako ne igram a mi pričamo o nekoj sredini. Odigras 4 utakmice i neko te zovne da ti je*e sve po spisku i to je idealna sredina za igrača. Vodile su se već debate na ovu temu pa me bih da opet otvaram, razumijem sve stoji ali se nadam da će tribina shvatit da je uzalud to i da frustraciju trebaju iznijeti upravi a ne igračima. Nisu oni krivi što su loši, ne trebaju bit tu ako hoćemo bolje i tjt.
Jako loš potez zabraniti komentarisanje…
Sve se vidjelo u kojem smjeru ide u januaru, tako da sad gledamo samo rasplet. Jednostavno se moralo ići u novi dug u crveno, zovi kako hoćeš, da se napravi jaka i iskusna ekipa koja može izboriti opstanak.
Sad se spremaj za drugu ligu centar
Sad se spremaj za drugu ligu centar

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Pogrijesili su I to svi znamo,potcijenili su ovu ligu,doveliKakhaKaladze je napisao/la: ↑05 tra 2025, 18:43To su ba šuplje priče o trudu i zalaganju, koje su samo izgovor da bude da je do igrača. Nije kriv Puce što ne zna, kriva je uprava što ga je dovelo i tako je za manje više sve igrače. Možemo se mi tješiti borbom zalaganjem i svim i svačim al to je nemjerljiva kategorija. Broj izgubljenih lopti, broj šansi driblinga tačnih dodavanja su egzaktne brojke. Nek uvalja neko 3 komada i nek skine sorc na pola terena i drka ku*ac niko mu ništa neće rec. Ovo što je @avenija napisao je tačno u glavu. Možeš ti tjerati golfa dvojku kolko hoćeš al je dzaba kad ne može i zato i postoji trojka četvorka itd.FRLegioen je napisao/la: ↑05 tra 2025, 18:32Uprava je u sportskom segmentu zestoko pogrijesila.Niko ih od toga ne moze opravdati.Prodati Masica koji je jedini mogao rijesiti ovakve utakmice svojim kvalitetom ,jednim potezom,lucidnoscu...Kiks zestoki!Ali ovo danas nije licilo ni na sto.Postavka igre nula,igraci bezvoljni...Shvatam da nema kvaliteta,ali da nemas motiva,srcanosti zelje...E to nije do upave!Kako su odigrali protiv Travnika,u Banja Luci,prvo poluvrijeme u Gradaccu?KURCOBOLJAKakhaKaladze je napisao/la: ↑05 tra 2025, 18:17 Uzmi megafon i u prostorije kluba, oni trebaju dat odgovore a ne igrači. Postrojeni su jednom, nije dalo rezultata. Kad će postrojavanje uprave? Ili oni nisu ništa krivi?
I govorite zar smo mi toliko toksična sredina. Pa brate meni neprijatno slusat psovke iako ne igram a mi pričamo o nekoj sredini. Odigras 4 utakmice i neko te zovne da ti je*e sve po spisku i to je idealna sredina za igrača. Vodile su se već debate na ovu temu pa me bih da opet otvaram, razumijem sve stoji ali se nadam da će tribina shvatit da je uzalud to i da frustraciju trebaju iznijeti upravi a ne igračima. Nisu oni krivi što su loši, ne trebaju bit tu ako hoćemo bolje i tjt.
tarabe I to im je greska.Na racun vracanja dugova sportski aspekt su zanemarili.Mislili su lako cemo.Slazem se da su krivi,ali igraci koji odigraju onakvu borbenu tekmu u BL,protiv Travnika super,prvo pol protiv Gradacca dobro,j onda ovaku pokazu Kurcobolju onda je do njih.MOGU KAD HOCE,ALI NECE!Trebamo pokusati spasit sto se spasiti da ,da ne ispadnemo na 80.rodjendan.Pustimo sad upravu,na igrace pritisak izvrsiti da GINU na terenu !Kad mi mozemo po vukojebinama gostovati zanemarujuci svoje porodice radi manekena ,e MORACE I ONI SE BORITI !
Ja sam odmah rekao da nisam zadovoljan a Bojanom. Ako ne ide treba ga promijeniti. Ali sama cinjenica da bi onda doveli 4. trenera u sezoni sve govori. Nema u ovoj ekipi kvaliteta i ne moze njima pomoci ni 15 trenera Citya da se dovede. Oni kazu Regoje neznalica, oni kazu Zaimovic kriv, oni nemaju odnose s Duvnjakom, pa kakvi su to oni znalci? Oni su retardi. Ne poznajem ih u privatnom zivotu i ne zelim vrijedjati nikoga, ali zbog cega igraju nogomet? Pa valjda zbog sebe. Zbog uzitka ili valjda egzistencije. A kako ga igraju? Ili se ne trude dovoljno da napreduju ili su ograniceni. Pretpostavljam da rade ono sto vole, a ni za to se ne mogu dovoljno potruditi i dati sebe da bi napredovali. Pa kako ce onda uspjeti kao ljudi, clanovi porodica ili bilo kako? Hoce li samo nijemo posmatrati svoj zivot sa strane? Zamorano kaze Vardo sljivotres, pa tko ovdje nije sljivotres? Kojeg oni trenera prihvataju da je dovoljno dobar za njih? Koje se njima utakmice igraju? Nek odigraju dobro u BL gdje su kamere, izgube 3-0, ostatak sezone prespavaju, osim par trenutaka i prodat ce se u Zrinjski pa im nece kasniti plate. A tamo nek igraju samo protiv Sarajeva i Borca da ne trose nogice na neku Slobodu. Cekamo tu deblokadu da nas kao krene. A ljudi se umaraju. U svakom pogledu sve vise nazadujemo. Ne krivim upravu. Oni pisaju krv za Celik. Ne krivim 1000 navijaca. Oni pisaju krv za Celik. Ali nema novih lica. Nema zelje, volje, strasti. Pa nemamo ni 1000 clanova, a pitanje hocemo li imati. Zasto? Zato sto su nasi sugradjani uspavani. Gradili bi super klub za nas 1000. Netko ce reci da ne zeli, da su umorni. Od cega? Kada je bio pun stadion poslije 2020? Sarajevo, Klis i Radnik. 2/3 pobjede. Pa zasto nisu dosli sljedecu utakmicu? Zasto je protiv Moscanice bilo 500 ljudi 3 dana poslije Sarajeva? Jer ih ne zanima Celik. Nemaju fudbalsku kulturu. Pasivni su.
Necu brisati komentar kada sam sve ovo napisao. Jeste u afektu i pretjerano, ali sve su ovo cinjenice od kojih nazalost ne mozemo pobjeci.
Necu brisati komentar kada sam sve ovo napisao. Jeste u afektu i pretjerano, ali sve su ovo cinjenice od kojih nazalost ne mozemo pobjeci.
Mala skupina antitalentovanih invalida na celu sa PuceTom. Sve je drug zamorano u pravu, sljivotres do sljivotresa, koji ne bi osvojili bajramski turnir u Lugovima.
Ma mrsh vise sve do jednog!!! I sta kazu "provalili su trenera neznalicu" ? Celik - ekipa koja nema skok igru, operisani od tehnike, al su zato spori.
Regoje je tu na njihovom levelu.
Ako slijedece godine od kantona dobijemo 10.000 nek se udaraju u guzicu.
Ako iko na forumu, ja sam im davao podrsku i saburao na njihove kurcevite igre, al dosta je vise...pa dovedite djecu iz juniora, kad vec ispadamo da ne gledam brizonje koji se vuku po terenu ili od statistike imaju 4 faula u napadu...mrsh iz Celika. Zaista se nadam da je ovo zadnja polusezina da vecina ovih igraca vise nece proviriti na stadion. Pa u kojoj god Celik ligi igrao.
Ma mrsh vise sve do jednog!!! I sta kazu "provalili su trenera neznalicu" ? Celik - ekipa koja nema skok igru, operisani od tehnike, al su zato spori.
Regoje je tu na njihovom levelu.
Ako slijedece godine od kantona dobijemo 10.000 nek se udaraju u guzicu.
Ako iko na forumu, ja sam im davao podrsku i saburao na njihove kurcevite igre, al dosta je vise...pa dovedite djecu iz juniora, kad vec ispadamo da ne gledam brizonje koji se vuku po terenu ili od statistike imaju 4 faula u napadu...mrsh iz Celika. Zaista se nadam da je ovo zadnja polusezina da vecina ovih igraca vise nece proviriti na stadion. Pa u kojoj god Celik ligi igrao.
Samo Čelik zenički !!!
- BatistutA19
Ne znam sta da kazem ,tesko je ovim trenerima jer ne znaju tesko je ovim.igracima jer su preslabi i izgleda njima je mnogim domet 2 liga i nekima mozda 1 liga a. Ijedan igrac se hljeba nece najest od nogometa.Tesko je ovoj upravi koja ima srce ima ljubav ima volju, puno stvari su uradili ali sportski segment je totalno slabo ali realno nemas ni novca.Tesko je navijacima ovima koji idu na gostovanja i ovim sto gledaju domace utakmice a i tesko je i ovim tzv derbi navijacima pratit sa strane u nadi da ce i oni doci na utakmice pocet pratit jak Celik.
Ovo danas nemas sta komentarisat toliko jadno,negledljivo,bezidejno,bez ikakve volje a utakmica ti biti ili ne biti..
Treba se borit do kraja pa sta bude daleko od toga da treba se predat.
U slucaju ispadanja totalni pad u svemu od clanova,sponzora,fan shopa,12igraca,zidova,broja navijaca ali ne vredi se ni sekirat ako je njima svedno.svedno je i meni.Ispratit ovu ligu dok ima nade za opstanak ,cim teoretski ispadnu nijednu vise necu gledat do baraza za ulazak ponovni nit cu produzit clansku.Ispadanje stvarno necu moci podnijet da bi dalje pratio utakmice sa stadiona a vjerovatno se odjavit i sa foruma.
Opstanak se moze opet uhvatit ako zele ali ovo danas je ocito da ne zele da su se predali.
Ovo danas nemas sta komentarisat toliko jadno,negledljivo,bezidejno,bez ikakve volje a utakmica ti biti ili ne biti..
U slucaju ispadanja totalni pad u svemu od clanova,sponzora,fan shopa,12igraca,zidova,broja navijaca ali ne vredi se ni sekirat ako je njima svedno.svedno je i meni.Ispratit ovu ligu dok ima nade za opstanak ,cim teoretski ispadnu nijednu vise necu gledat do baraza za ulazak ponovni nit cu produzit clansku.Ispadanje stvarno necu moci podnijet da bi dalje pratio utakmice sa stadiona a vjerovatno se odjavit i sa foruma.
Opstanak se moze opet uhvatit ako zele ali ovo danas je ocito da ne zele da su se predali.
U pravu si ti druze u mnogim stvarima,ali to da vise ne gledas utakmice(ne daj Boze da ispadnemo u 2LC),da ne produzis clansku i slicno, to ti samo u afektu kazes.Celik nisu ovi igraci,strucni stab,pa ni uprava.Svi su prolazni ,Celik je nas klub,mi smo Celik!BatistutA19 je napisao/la: ↑05 tra 2025, 19:08 Ne znam sta da kazem ,tesko je ovim trenerima jer ne znaju tesko je ovim.igracima jer su preslabi i izgleda njima je mnogim domet 2 liga i nekima mozda 1 liga a. Ijedan igrac se hljeba nece najest od nogometa.Tesko je ovoj upravi koja ima srce ima ljubav ima volju, puno stvari su uradili ali sportski segment je totalno slabo ali realno nemas ni novca.Tesko je navijacima ovima koji idu na gostovanja i ovim sto gledaju domace utakmice a i tesko je i ovim tzv derbi navijacima pratit sa strane u nadi da ce i oni doci na utakmice pocet pratit jak Celik.
- BatistutA19
Znam da sam u pravu za mnoge stvari nije lahko nikom ovde sve je to.limitirano od trenera ,igraca,uprave jer ocito i oni grese u tom sporgskom segmentu i olako su shvatili ovu ligu a pogotovo sad 6 klubova ispada.FRLegioen je napisao/la: ↑05 tra 2025, 19:18U pravu si ti druze u mnogim stvarima,ali to da vise ne gledas utakmice(ne daj Boze da ispadnemo u 2LC),da ne produzis clansku i slicno, to ti samo u afektu kazes.Celik nisu ovi igraci,strucni stab,pa ni uprava.Svi su prolazni ,Celik je nas klub,mi smo Celik!BatistutA19 je napisao/la: ↑05 tra 2025, 19:08 Ne znam sta da kazem ,tesko je ovim trenerima jer ne znaju tesko je ovim.igracima jer su preslabi i izgleda njima je mnogim domet 2 liga i nekima mozda 1 liga a. Ijedan igrac se hljeba nece najest od nogometa.Tesko je ovoj upravi koja ima srce ima ljubav ima volju, puno stvari su uradili ali sportski segment je totalno slabo ali realno nemas ni novca.Tesko je navijacima ovima koji idu na gostovanja i ovim sto gledaju domace utakmice a i tesko je i ovim tzv derbi navijacima pratit sa strane u nadi da ce i oni doci na utakmice pocet pratit jak Celik.
Navijaci ko navijaci nadaju se a nikad docekat bolje i ovi sto gledaju i ovi sto ocekuju da ce pocet gledat ,ja i te ljude shvatam ,mozda cemo i mi takvi bit mnogi uskoro,jos kad neko nesto pocne mastat o nekim cjenama ili necemo mi bit filijala nikom ..
Mozda ima i afekta nesto ko.i svi komentari vecinom.ali stvarno ja ne bi mogo podnijet da ja opet gledam neke Lijeseve,Batone,Koline i slicno ,gledo sam ja i Sehera i slicne i u Kantonu i 2 Ligi i negdje i u goste iso nesto ali onda si iso uzlaznom.putanjom ali sad je obratno sad ti padas to je velika razlika.
Gledo ne gledo nije to ni bitno ali realno da nam je pad u svemu nabrojanom.
Vidjet cemo treba se borit dok god ima nade predaja nije opcija i ne smije bit ima jos puno utakmica ali da je tesko jezt tesko
Uuu koliko ste me samo napadali za zaduzenje posudbe veresije ,jakw ljude i sl
-
Cuj u slucaju ispadanja, mi smo druze vec ispali. I to se znalo u januaru.