NK Čelik

Zamorano

Re: NK Čelik

Post Postao/la Zamorano »

R0B1J4SH je napisao/la: 02 tra 2025, 13:04
Zamorano je napisao/la: 01 tra 2025, 22:49 Primis u Gorazdu 2 gola za 4 minute u sudijskoj nadoknadi i kriv ti sudija!!! :lol: Cim su nama "legende" Isakovic,Salcinovic,Horic nema tu ozbiljnog kluba!
To se nazove pravim imenom "legende" su samo oslikane na muralu ostalo su samo igraci,igracici,loptaši i karinaši. U gostima smo uzeli 3 boda i to je mjerilo jacine ekipe! Al zato smo jarane dobili 60 zutih kartona i u tome smo daleko najbolji tim lige. :mrgreen:
Za 2 gola nego ko ce bit kriv nego sudija,ono penala nije vidjelo a to sto neki ne vide dalje od nosa nije moj problem i ne bi ulazio u to.
A ko je tebi legenda kluba?
Imaš svojih par igrača koji su ti najdraži i bez obzira na igru govoriš da su oni najbolji i kao i obicno pises standardne gluposti.
Vrijedjas Vardu kao da ti je dušman najveći,tako ljudi za četnike ne govore a ti se naso fudbalski veleznalac.
A ta trojica nego sta su nego legende oprostili hiljade i hiljade dugova i plus i dan danas igraju za Čelik,da ti nisu legende oni igrači što su osli igrat za Sarajevo il Želju il možda slučajno su to igrači koji su kamatarili klub?
Legende su na muralu,to su i meni legende kluba!
Pise ti citaj malo :D
Vardu ja ne vrijedzam kao covjeka,oca,radnika,momka i nikad necu uvrijediti nikog tako,al kao igrac Vardo je obican sljivotres! Nemam ja svojih igraca :D al da gotivim Talhu,Allija i Jusica to stoji.
Ostalo sta si komentariso to me ne zanima :D
@convitis35 ja sam ateista :mrgreen:
@Eugen necemo bolan ispast ;)
Racunam eto na vas trojicu za obnovu akcije "Hiljadarka za Čelik" Vas trojica i ja to je vec 4000 km ;)
Nije lose za pocetak!
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

bihacusrcu je napisao/la: 02 tra 2025, 16:55
Eugen je napisao/la: 02 tra 2025, 16:45Samo je 9 sigurno
Biće i 10-to baraz jer sjever nema ekipe, ako radnik ispadne 11-to je baraz
Ima sjever Bosna Kalesija ili Orahovica ako završe u top 5 idu u baraž.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Ako sjever ne bude imao nikoga da ide u rang više, na izvlačenju će se odlučiti koji tim od preostale tri regije ide direktno u 1LF a koja dva tima će igrati play off za 1 LF.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Avenija je napisao/la: 03 tra 2025, 10:45 Ako sjever ne bude imao nikoga da ide u rang više, na izvlačenju će se odlučiti koji tim od preostale tri regije ide direktno u 1LF a koja dva tima će igrati play off za 1 LF.
Nije tačno, ako sjever ne bude imao predstavnika, onda će četvrti biti iz prve lige federacije, tj najbolje pozicionirani u zoni ispadanja. Znam da zvuči nakaradno, ali tako piše u propozicijama takmičenja :mrgreen:

Isto tako, ako od 4 regije, budu samo 2 predstavnika iz dvije regije, idu direktno u prvu ligu bez baraža. Npr Vitez i Rudar dobiju licencu, a sjever i jug niko ne zadovolji.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Truhlo je napisao/la: 03 tra 2025, 10:56
Avenija je napisao/la: 03 tra 2025, 10:45 Ako sjever ne bude imao nikoga da ide u rang više, na izvlačenju će se odlučiti koji tim od preostale tri regije ide direktno u 1LF a koja dva tima će igrati play off za 1 LF.
Nije tačno, ako sjever ne bude imao predstavnika, onda će četvrti biti iz prve lige federacije, tj najbolje pozicionirani u zoni ispadanja. Znam da zvuči nakaradno, ali tako piše u propozicijama takmičenja :mrgreen:

Isto tako, ako od 4 regije, budu samo 2 predstavnika iz dvije regije, idu direktno u prvu ligu bez baraža. Npr Vitez i Rudar dobiju licencu, a sjever i jug niko ne zadovolji.
Pa i zvuci nakaradno da je tesko povjerovati :mrgreen:

Možeš li staviti da vidimo gdje to pise. Da malo protumačimo jesu li bas takvi retardirani propisi i propozicije.

Ima jos nesto ludo sto sam se iznenadio, sinoc igrač Sarajeva igrao protiv Borca a u subotu igra drugu ligu protiv Čelika..
Zadnja izmjena: Avenija, dana/u 03 tra 2025, 11:07, ukupno mijenjano 1 put.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Avenija je napisao/la: 03 tra 2025, 11:01
Truhlo je napisao/la: 03 tra 2025, 10:56

Pa i zvuci nakaradno da je tesko povjerovati :mrgreen:

Možeš li staviti da vidimo gdje to pise. Da malo protumačimo jesu li bas takvi retardirani propisi i propozicije.
Jbt zar mi ne vjeruješ :lol:
slika

Član 48.05

Daj nam vremensku prognozu za subotu, haman sunčano 18 stepeni, idelno za 500 isfrustriranih rutavi sociosa na zapadu :lol:
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

@avenija dvojna registracija. Sad kad pitari pošalju 10 komada sa klupe, plus dva Bekića, u pm. Nismo nikako dobili ovaj Radnik a neki gadan osjećaj imam da nećemo ni u subotu, jer oni su bunker ekipa, ne možeš probiti, a yebeni iz kontranapada...
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Truhlo je napisao/la: 03 tra 2025, 11:15 @avenija dvojna registracija. Sad kad pitari pošalju 10 komada sa klupe, plus dva Bekića, u pm. Nismo nikako dobili ovaj Radnik a neki gadan osjećaj imam da nećemo ni u subotu, jer oni su bunker ekipa, ne možeš probiti, a yebeni iz kontranapada...
Što i mi nismo registrovali dvojno 11 igrača Veleža i kad prigusti bitna utakmica ubaciš igrače Veleža iz PL umjesto 11 ovih naših.? :D

Ma mladi su ovi iz Radnika sve akademici svileni, ako se krene ostro na svaku loptu ko za zivot, a situacija je takva da i znaci nam utakmica života, ovi će povuci rucnu i zapitati se sto da ostanem bez noge mlad :mrgreen:

Od pristupa utakmici sve zavisi, ako nasi krenu bez kompromisa lagana pobjeda.

slika

Jedini normalan dan bez kiše i hladnoće u proteklih 15 i iducih 15 dana :alkohol:
Odgovori