Legende su na muralu,to su i meni legende kluba!R0B1J4SH je napisao/la: ↑02 tra 2025, 13:04Za 2 gola nego ko ce bit kriv nego sudija,ono penala nije vidjelo a to sto neki ne vide dalje od nosa nije moj problem i ne bi ulazio u to.Zamorano je napisao/la: ↑01 tra 2025, 22:49 Primis u Gorazdu 2 gola za 4 minute u sudijskoj nadoknadi i kriv ti sudija!!!Cim su nama "legende" Isakovic,Salcinovic,Horic nema tu ozbiljnog kluba!
To se nazove pravim imenom "legende" su samo oslikane na muralu ostalo su samo igraci,igracici,loptaši i karinaši. U gostima smo uzeli 3 boda i to je mjerilo jacine ekipe! Al zato smo jarane dobili 60 zutih kartona i u tome smo daleko najbolji tim lige.![]()
A ko je tebi legenda kluba?
Imaš svojih par igrača koji su ti najdraži i bez obzira na igru govoriš da su oni najbolji i kao i obicno pises standardne gluposti.
Vrijedjas Vardu kao da ti je dušman najveći,tako ljudi za četnike ne govore a ti se naso fudbalski veleznalac.
A ta trojica nego sta su nego legende oprostili hiljade i hiljade dugova i plus i dan danas igraju za Čelik,da ti nisu legende oni igrači što su osli igrat za Sarajevo il Želju il možda slučajno su to igrači koji su kamatarili klub?
Pise ti citaj malo

Vardu ja ne vrijedzam kao covjeka,oca,radnika,momka i nikad necu uvrijediti nikog tako,al kao igrac Vardo je obican sljivotres! Nemam ja svojih igraca

Ostalo sta si komentariso to me ne zanima

@convitis35 ja sam ateista

@Eugen necemo bolan ispast

Racunam eto na vas trojicu za obnovu akcije "Hiljadarka za Čelik" Vas trojica i ja to je vec 4000 km

Nije lose za pocetak!