NK Čelik
Re: NK Čelik
Apel Upravi da izvrse pritisak na Nog savez FBiH da bi do kraja sezone imali regularno suđenje
-
Najgora si druže gostujuca ekipa i tišu.Sa sudijama nema ekipe koja nije zakinuta u ligi, ali mi ne znamo u gostima ništa napraviti kad je na našoj strani a kamoli regularno.Daleko je naša ekipa od toga da bi se krivile sudije.Sa ofsajdima je pomoćni i njih znao zajebavati gledao sam utakmicu, pomoćni je pogubljen bio.Penal mi je sumnjiv, a Horić mi svakako za k.urac igra.Isaković godinu dana ne igra ne trenira,pušì i odigra ko i on.Odbrana je tanka ko flis papir od cigara a napad ne postoji.Jusića u špic a Puceta u odbranu da ganja igrača makar da ne dobiva platu đaba.Brotherze je napisao/la: ↑01 tra 2025, 14:30Haha pa onda treba ukinut aute, faulove i ostalo i igrat. Lopta ocigledno izasla van granica i nasi igraci usporili ocekujuci da svira a ovaj nista. Prvi a i drugi go neregularni i naravno da ces izgubit, moras biti duplo jaci da igras i protiv sudija a mi to nismo. A nama prije njihovih golova svira nepostojeci ofsajd kad su nasa trojica sami izasli ispred njihovog golmana.Guest.1945 je napisao/la: ↑01 tra 2025, 13:59Izvlačit se na out smiješno.Sami smo sebi krivi, drugo poluvrijeme nisi ništa napravio imao si mlitavi šut Alija prema golu i to je sve.Svaku loptu si na sredini gubio ili se dođe do 16 pa se ne zna šta sa njom.Prvo poluvrijeme smo bili dobri imali smo svoje šanse nismo iskoristili i ćao, zašto tu nisi primio golove.Drugopoluvrijeme ljudi iskoristili svoje šanse i to je to.Eugen je napisao/la: ↑01 tra 2025, 11:15 Čelik oštećen u Gradačcu, kome je u interesu da Zeničani ispadnu? (VIDEO)
https://sportbc.ba/fudbal/celik-ostecen ... dnu-video/
Opet smo pokradeni kao i u Goraždu
Nisu ni oni imali nista bolje sanse od nas i da nisu imali sudije na svojoj strani pitanje kako bi zavrsilo. I da nisu oni zabili gol iz auta pitanje kako bi nasi igrali dr poluvrijeme, al ovakvo nesto te poremeti i utice sigurno na igru.
Primis u Gorazdu 2 gola za 4 minute u sudijskoj nadoknadi i kriv ti sudija!!!
Cim su nama "legende" Isakovic,Salcinovic,Horic nema tu ozbiljnog kluba!
To se nazove pravim imenom "legende" su samo oslikane na muralu ostalo su samo igraci,igracici,loptaši i karinaši. U gostima smo uzeli 3 boda i to je mjerilo jacine ekipe! Al zato smo jarane dobili 60 zutih kartona i u tome smo daleko najbolji tim lige.

To se nazove pravim imenom "legende" su samo oslikane na muralu ostalo su samo igraci,igracici,loptaši i karinaši. U gostima smo uzeli 3 boda i to je mjerilo jacine ekipe! Al zato smo jarane dobili 60 zutih kartona i u tome smo daleko najbolji tim lige.

Kako dokuciti tvoj mozak i ove tvoje bolesne komentare. Mi se samo zezamo pa cemo na kraju ispasti iz lige. 80 godina je kluba ne smijemo si dozvoliti taj luksuzZamorano je napisao/la: ↑01 tra 2025, 22:49 Primis u Gorazdu 2 gola za 4 minute u sudijskoj nadoknadi i kriv ti sudija!!!Cim su nama "legende" Isakovic,Salcinovic,Horic nema tu ozbiljnog kluba!
To se nazove pravim imenom "legende" su samo oslikane na muralu ostalo su samo igraci,igracici,loptaši i karinaši. U gostima smo uzeli 3 boda i to je mjerilo jacine ekipe! Al zato smo jarane dobili 60 zutih kartona i u tome smo daleko najbolji tim lige.![]()
- Allgunsblazing
Imate glupe argumente. Ko je legenda, ko nije, nidje veze. I jos vise nidje veze ovo losi smo pa nek nas i sudije jebu. Ili, jebu sve, pa nek jebu i nas.
Sudije su nam uzele najmanje 3 boda od pocetak ove polusezone na gostovanjima. S tim bodovima bi bili na 9. mjestu, sa isto bodova kao osmoplasirani. To umanjivati pricama o tome kako nismo kvalitetni ili kako nismo zasluzili JE GLUPOST. Zasluzili ili ne, imali smo aktivan rezultat koji smo izgubili zbog losih sudijskih odluka.
Sudije su nam uzele najmanje 3 boda od pocetak ove polusezone na gostovanjima. S tim bodovima bi bili na 9. mjestu, sa isto bodova kao osmoplasirani. To umanjivati pricama o tome kako nismo kvalitetni ili kako nismo zasluzili JE GLUPOST. Zasluzili ili ne, imali smo aktivan rezultat koji smo izgubili zbog losih sudijskih odluka.
-
Najveci problem je sto vecina ljudi te sudijske kradje gleda samo kroz krupne greske koje su manji problem za igru koliko god to cudno zvucalo.
Vise ti igru unistava kad pola-pola situacija svaka ide na stranu protivnika nego da ti svira penal. Kazem utice vise na igru ne govorim o rezultatu. Vecina gleda rezultat i sto je normalno i kad pogledas 3 1 reko bi zvijezda nas unistila a realno nije. Ostaje ono da si zabio u prvoj minuti il jedan uvaljao u prvom poluvremenu sve bi bilo drugacije. Sve je to sta bi bilo kad bi bilo Boze moj al nije igra bila toliko losa kakav je rezultat. Zvijezda ti je zabila 3 gola iz dvije sumnjive situacije i treci iz greske jer su svi krenuli naprijed.
A ovo za legende stvarno ne bih ulazio, Bgm zamorano bas si toksican. Svi ti sa murala jesu legende al su Bgm meni legende i Horic i Isakovic koji su se vratili da pomognu klubu kad je na najnizim granama. To se ne moze izmjeriti i mi ako cemo njih populjuvati radi losih igara jer Boze moj odigraju lose, je*o ti nas. Ni ne trebamo da imamo bolje i nek nam Puce postane legenda kluba dok trpa Ljesevi i Krivaji po 5 komada u trecoj ligi.
Vise ti igru unistava kad pola-pola situacija svaka ide na stranu protivnika nego da ti svira penal. Kazem utice vise na igru ne govorim o rezultatu. Vecina gleda rezultat i sto je normalno i kad pogledas 3 1 reko bi zvijezda nas unistila a realno nije. Ostaje ono da si zabio u prvoj minuti il jedan uvaljao u prvom poluvremenu sve bi bilo drugacije. Sve je to sta bi bilo kad bi bilo Boze moj al nije igra bila toliko losa kakav je rezultat. Zvijezda ti je zabila 3 gola iz dvije sumnjive situacije i treci iz greske jer su svi krenuli naprijed.
A ovo za legende stvarno ne bih ulazio, Bgm zamorano bas si toksican. Svi ti sa murala jesu legende al su Bgm meni legende i Horic i Isakovic koji su se vratili da pomognu klubu kad je na najnizim granama. To se ne moze izmjeriti i mi ako cemo njih populjuvati radi losih igara jer Boze moj odigraju lose, je*o ti nas. Ni ne trebamo da imamo bolje i nek nam Puce postane legenda kluba dok trpa Ljesevi i Krivaji po 5 komada u trecoj ligi.
Za 2 gola nego ko ce bit kriv nego sudija,ono penala nije vidjelo a to sto neki ne vide dalje od nosa nije moj problem i ne bi ulazio u to.Zamorano je napisao/la: ↑01 tra 2025, 22:49 Primis u Gorazdu 2 gola za 4 minute u sudijskoj nadoknadi i kriv ti sudija!!!Cim su nama "legende" Isakovic,Salcinovic,Horic nema tu ozbiljnog kluba!
To se nazove pravim imenom "legende" su samo oslikane na muralu ostalo su samo igraci,igracici,loptaši i karinaši. U gostima smo uzeli 3 boda i to je mjerilo jacine ekipe! Al zato smo jarane dobili 60 zutih kartona i u tome smo daleko najbolji tim lige.![]()
A ko je tebi legenda kluba?
Imaš svojih par igrača koji su ti najdraži i bez obzira na igru govoriš da su oni najbolji i kao i obicno pises standardne gluposti.
Vrijedjas Vardu kao da ti je dušman najveći,tako ljudi za četnike ne govore a ti se naso fudbalski veleznalac.
A ta trojica nego sta su nego legende oprostili hiljade i hiljade dugova i plus i dan danas igraju za Čelik,da ti nisu legende oni igrači što su osli igrat za Sarajevo il Želju il možda slučajno su to igrači koji su kamatarili klub?
Malo sine hodza ,pop ,psihijatar ono malo obidzi radi redaZamorano je napisao/la: ↑01 tra 2025, 22:49 Primis u Gorazdu 2 gola za 4 minute u sudijskoj nadoknadi i kriv ti sudija!!!Cim su nama "legende" Isakovic,Salcinovic,Horic nema tu ozbiljnog kluba!
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
Čelik-Radnik glavni sudija Nurić Suad (Gračanica), pomoćnici su Mehmedović Samir (Sanski Most) i Šišić Ekrem (Busovača), četvrti sudija Bakula Marijo (Posušje).
-
3 iz premijer lige
1 mjesto skraćivanje(+1 sim bau već odbijeni)
2 iz treće lige
6 mjesta se mora otvoriti slobodnih u našoj ligi za iduću sezonu tako da sve je jasno...
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE