NK Čelik

Allgunsblazing

Re: NK Čelik

Post Postao/la Allgunsblazing »

Zamorano je napisao/la: 30 ožu 2025, 21:47 U prvom poluvremenu smo bili bolji u drugom smo popusili i to je sva prica! Teren je isti i nama i njima,ljudi dali posteno 3 gola i tu se prica zavrsava!
Sad idu tri R Radnik,Radnicki,Rahic osvojiti 5 bodova i gledat druge rezultate :D
Pa nije bas isti teren nama i njima. Oni treniraju na ovom terenu, ali i pored toga je teren bio dosta los i klizav.

Treba i spomenuti sudiju u prvom poluvremenu. Izmislio im je sigurno 5 faulova. U drugom je bio ok, osim mozda penala, nije mi izgledao kao penal, ali nisam gledao ponovo.

Na ovom videu jos nije prikazana sansa koju je Marin propustio u prvoj minuti utakmice. Trebao je zabiti gol.
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

Allgunsblazing je napisao/la: 30 ožu 2025, 20:55 U prvom smo bili bolji. I energija i prilike. Drugo, utakmica prije cetiri dana i nikakve izmjene. Teren los.
Upravo tako, mi smo u prvom stvarali prilike ali promasivali, i u drugom je Ali imao odlicnu sansu za izjednacenje ali promasio. Njihove najbolje sanse osim golova su bili prekidi radi Durmine nesigurnosti.
Penal sumnjiv i sudija imao jos nekoliko diskutabilnih odluka.

Ovi dezurni kriticari jedva docekali poraz da se ovdje raspisu. Svima je jasno da mnogima smeta ova uprava jer vise ne mogu kao nekad da imaju koristi od kluba pa slave svaki kiks.
A ima i ovih koji nasjedaju na pricu ovih kriticara i zele neke rezultate a mi jos uvijek pokusavamo da prezivimo i gleda se svaka marka. Pa da nije bilo ovih ljudi u upravi koji su se zrtvovali mi sad ne bi ni imali klub. Celik u Zenici ima toliko neprijatelja da nam ne treba niko sa strane.
Zenicanin988

Post Postao/la Zenicanin988 »

Brotherze je napisao/la: 31 ožu 2025, 17:37
Allgunsblazing je napisao/la: 30 ožu 2025, 20:55 U prvom smo bili bolji. I energija i prilike. Drugo, utakmica prije cetiri dana i nikakve izmjene. Teren los.
Upravo tako, mi smo u prvom stvarali prilike ali promasivali, i u drugom je Ali imao odlicnu sansu za izjednacenje ali promasio. Njihove najbolje sanse osim golova su bili prekidi radi Durmine nesigurnosti.
Penal sumnjiv i sudija imao jos nekoliko diskutabilnih odluka.

Ovi dezurni kriticari jedva docekali poraz da se ovdje raspisu. Svima je jasno da mnogima smeta ova uprava jer vise ne mogu kao nekad da imaju koristi od kluba pa slave svaki kiks.
A ima i ovih koji nasjedaju na pricu ovih kriticara i zele neke rezultate a mi jos uvijek pokusavamo da prezivimo i gleda se svaka marka. Pa da nije bilo ovih ljudi u upravi koji su se zrtvovali mi sad ne bi ni imali klub. Celik u Zenici ima toliko neprijatelja da nam ne treba niko sa strane.
Nisu izgleda ljudi svjesni da je Zenica mogla ostat bez Celika. I sad da uprava digne ruke pitanje je kako bi, ko bi preuzeo iako je 90 posto posla mozda uradjeno da se klub dovede na sigurno. Ja sam kao navijac i clan kluba ovoj upravi zahvalan. Toliko
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Realnost je da je Uprava napravila sjajan posao i zaslužuju da budu upisani zlatnim slovima u noviju historiju kluba, isto tako treba priznati da su napravili dosta loših poteza ali im se to toleriše jer su klub preuzeli kad niko nije htio i što sada niko ne želi da se upušta u tu priču.

Sportski segment kluba je na nivou kantonalne lige i tu su potrebne promjene odnosno da se poprave stvari. Nadam se da ćemo izboriti opstanak, te na ljeto imenovati sportskog direktora, skauta ili nekog treće g i da unaprijedimo sportski segment kluba
Zenicanin988

Post Postao/la Zenicanin988 »

Eugen je napisao/la: 31 ožu 2025, 21:37 Realnost je da je Uprava napravila sjajan posao i zaslužuju da budu upisani zlatnim slovima u noviju historiju kluba, isto tako treba priznati da su napravili dosta loših poteza ali im se to toleriše jer su klub preuzeli kad niko nije htio i što sada niko ne želi da se upušta u tu priču.

Sportski segment kluba je na nivou kantonalne lige i tu su potrebne promjene odnosno da se poprave stvari. Nadam se da ćemo izboriti opstanak, te na ljeto imenovati sportskog direktora, skauta ili nekog treće g i da unaprijedimo sportski segment kluba
Sve to stoji, ali bez para ne moze bolje.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Zenicanin988 je napisao/la: 31 ožu 2025, 23:32
Eugen je napisao/la: 31 ožu 2025, 21:37 Realnost je da je Uprava napravila sjajan posao i zaslužuju da budu upisani zlatnim slovima u noviju historiju kluba, isto tako treba priznati da su napravili dosta loših poteza ali im se to toleriše jer su klub preuzeli kad niko nije htio i što sada niko ne želi da se upušta u tu priču.

Bolan klubovi s manje para su bolje organizovani u sportakom segmentu nego mi. Mi se još vadimo na ime, treba to u svim segmentima opravdati a ne samo reci mi smo iz Čelika i to je to. Treba biti ozbiljan pa kada je lijepa priča koja ima viziju i buducnost doce ti ljudi ibza manje para...
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Čelik oštećen u Gradačcu, kome je u interesu da Zeničani ispadnu? (VIDEO)
https://sportbc.ba/fudbal/celik-ostecen ... dnu-video/

Opet smo pokradeni kao i u Goraždu
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Vec sada lica iza kulisa prave scenarije(vidite i objave ovih stranica sto prate 1LF), predsjednici klubova dogovaraju kome gdje treba itd, to su lisci i vukovi koji 20 godina vedre ovom ligom i znaju sve, bojim se da mi kao naivni i neupuceni na kraju ne dobijemo po usima, sudeci po tretmanu koji Čelik ima u ligi. U svakom slucaju iduce tri se moraju dobiti, zadnjih 5 kola ne racunam tu ce se tesko ko izvuci ko ostane na dnu jer ce se svasta desavati.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

Eugen je napisao/la: 01 tra 2025, 11:15 Čelik oštećen u Gradačcu, kome je u interesu da Zeničani ispadnu? (VIDEO)

Vec sam napisao da je bio aut kod prvog gola,vidjelo se s nase tribine
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Eugen je napisao/la: 01 tra 2025, 08:45
Zenicanin988 je napisao/la: 31 ožu 2025, 23:32

Bolan klubovi s manje para su bolje organizovani u sportakom segmentu nego mi. Mi se još vadimo na ime, treba to u svim segmentima opravdati a ne samo reci mi smo iz Čelika i to je to. Treba biti ozbiljan pa kada je lijepa priča koja ima viziju i buducnost doce ti ljudi ibza manje para...
To je realno jedina zamjerka upravi, hajd prošle sezone ok, tek ušli u ligu, dok se snađemo, ali ove sezone se očekivala mirna sredina tabele gdje su npr tošk i gradina sad, a mi totalno podbacili. Čelik je sigurno među top 5 ekipa po budžetu koji se troši na prvi tim i stručni štab, a to nam prvi tim ne vraća rezultatima, što znači da su te pare vrlo loše potrošene. Jednostavno neki minimum je bio gornja polovina tabele (top 8) s obzirom na sve, nadam se da će se uhvatiti to 9. mjesto, trenutni plasman je baš ravan katastrofi.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

slika

Posjeta ove sezone, ligaške utakmice, top 15 klubova u BiH. Imamo još 6 domaćih utakmica, realno je očekivati da ćemo pokvariti ovaj prosjek i završiti tu negdje malo jače od 1500 ljudi u prosjeku.

Prosjek prošle sezone nam je bio 1600 i završili smo na 8. mjestu po posjeti u BiH, isto očekujem i ove godine, tj da će nas Posušje preskočiti.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Eugen je napisao/la: 01 tra 2025, 11:15 Čelik oštećen u Gradačcu, kome je u interesu da Zeničani ispadnu? (VIDEO)

Izvlačit se na out smiješno.Sami smo sebi krivi, drugo poluvrijeme nisi ništa napravio imao si mlitavi šut Alija prema golu i to je sve.Svaku loptu si na sredini gubio ili se dođe do 16 pa se ne zna šta sa njom.Prvo poluvrijeme smo bili dobri imali smo svoje šanse nismo iskoristili i ćao, zašto tu nisi primio golove.Drugopoluvrijeme ljudi iskoristili svoje šanse i to je to.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Prvi covjek federalnog saveza sa sjedištem u Zenici, Jabandzic
Drugi čovjek u hijerarhiji NS BiH poslije Vice takodjer uskoro Jabandzic. Čelik ga je podržao?

Niko nista ne traži neregularno ali omogući barem regularno sudjenje Čeliku. Pa nama ona dva ukradena boda iz Goražda mogu život značiti na kraju.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

Guest.1945 je napisao/la: 01 tra 2025, 13:59

Izvlačit se na out smiješno.Sami smo sebi krivi, drugo poluvrijeme nisi ništa napravio imao si mlitavi šut Alija prema golu i to je sve.Svaku loptu si na sredini gubio ili se dođe do 16 pa se ne zna šta sa njom.Prvo poluvrijeme smo bili dobri imali smo svoje šanse nismo iskoristili i ćao, zašto tu nisi primio golove.Drugopoluvrijeme ljudi iskoristili svoje šanse i to je to.
Haha pa onda treba ukinut aute, faulove i ostalo i igrat. Lopta ocigledno izasla van granica i nasi igraci usporili ocekujuci da svira a ovaj nista. Prvi a i drugi go neregularni i naravno da ces izgubit, moras biti duplo jaci da igras i protiv sudija a mi to nismo. A nama prije njihovih golova svira nepostojeci ofsajd kad su nasa trojica sami izasli ispred njihovog golmana.
Nisu ni oni imali nista bolje sanse od nas i da nisu imali sudije na svojoj strani pitanje kako bi zavrsilo. I da nisu oni zabili gol iz auta pitanje kako bi nasi igrali dr poluvrijeme, al ovakvo nesto te poremeti i utice sigurno na igru.
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

Prvo poluvrijeme nas je sudija razbio faulima, sto je i gore jer smo tad mogli nesto i ostvariti.

Ovu loptu u autu iskreno nisam dobro vidio da mogu reci da li je bila stvarno vani. Penal mi je izgledao kao da je sasvim prirodan polozaj ruke, odnosno cuvanje glave.

Naravno, nas klub ima puno mana, ali situacija sa sudijama je definitivno nesto sto je dodatni problem i sto treba naglasavati. Ponistili su nam i gol u Bihacu pa se niko na to nije zalio jer nismo ni blizu bili nekog rezultata i sa tim.
Odgovori