NK Čelik
-
Re: NK Čelik
U našoj ekipi po 2 žuta kartona imaju: Horić, Martinović, Jusić, Prguda, Durmo, Vardo, Bajrić, Buza, Međuseljac, Babić i Rašević.
- BatistutA19
Bajram Serif Mubarek Olsun svima koji slave a ostalim navijacima lijep pozdrav.
Sto se tice vjere i to i posta svaka cast ko god posti ali ti tada nisi ni fizicki ni psihicki spreman ,ok.postis postujem svaka cast ali ne mozes da igras taj dan utakmicu i tacka.Mi i smo Nogometni klub nije ovo liga medresa BiH i mejtefa.
Sto se tice za jucer naivno gubimo,bolje nemamo podrzat moramo i izborit opstanak i vjerujem u njeg.
O igracima drugi put iza Bajrama svi dobro znamo kvalitet cime raspolazemo,imas mozda pola igraca koji nisu za Celik kada budemo pravili ekipu koja ce se borit za 1 mjesto,ko su sta su odakle su koje su vjere me ne zanima i igraci i treneri.
Prestanite vise mjesat vjeru sa sportom rasut cemo i ovaj forum ljudi ce otic ,sutra ces trebat imat jakog sponzora npr hrvatsku firmu ili srpsku je li i tada trebamo reci nisu bosnjaci nezelimo .
Samo Ĉelik

Sto se tice vjere i to i posta svaka cast ko god posti ali ti tada nisi ni fizicki ni psihicki spreman ,ok.postis postujem svaka cast ali ne mozes da igras taj dan utakmicu i tacka.Mi i smo Nogometni klub nije ovo liga medresa BiH i mejtefa.
Sto se tice za jucer naivno gubimo,bolje nemamo podrzat moramo i izborit opstanak i vjerujem u njeg.
O igracima drugi put iza Bajrama svi dobro znamo kvalitet cime raspolazemo,imas mozda pola igraca koji nisu za Celik kada budemo pravili ekipu koja ce se borit za 1 mjesto,ko su sta su odakle su koje su vjere me ne zanima i igraci i treneri.
Prestanite vise mjesat vjeru sa sportom rasut cemo i ovaj forum ljudi ce otic ,sutra ces trebat imat jakog sponzora npr hrvatsku firmu ili srpsku je li i tada trebamo reci nisu bosnjaci nezelimo .
Samo Ĉelik
-
Kako imate obraza reci nesto Horiću,nikad nije najlosiji bio otkad gledam Čelik a neki poput Talhe u zadnje vrijeme 0 ali svi plješćemo ko neka pascad.
Sramno od pojedini forumasa,momak dosao u Celik kad je situacija teska a nudili mu i u Posusju da ostane ,mogao je birat u koji ce klub u 1LF gdje bi dobio samo na ruke sigurno cifru koju u Celiku ne dobije za godinu dana,jos mu se zamjera sto posti.
Mozda je on i mogao da ne igra a da posti a sta bi onda pisali ovde bezobraznici ,nit mu igra ta plata nesto nit bi mu ko u klubu zamjerio a opet je stisnuo i odigrao ustalom nismo imali nikog boljeg ni stavit pa da je posti 3 dana opet je bolji od svih stopera zajedno
Mozda je on i mogao da ne igra a da posti a sta bi onda pisali ovde bezobraznici ,nit mu igra ta plata nesto nit bi mu ko u klubu zamjerio a opet je stisnuo i odigrao ustalom nismo imali nikog boljeg ni stavit pa da je posti 3 dana opet je bolji od svih stopera zajedno
- BatistutA19
Ti sad isto kao politicari izvrces situaciju meni je isto kao kad SDA brane lopove i kazu to je napad na bosnjake a ne kaze pravi istinu da to nije napad na bosnjake nego na lopove.Cinvict35 je napisao/la: ↑30 ožu 2025, 17:09 Sramno od pojedini forumasa,momak dosao u Celik kad je situacija teska a nudili mu i u Posusju da ostane ,mogao je birat u koji ce klub u 1LF gdje bi dobio samo na ruke sigurno cifru koju u Celiku ne dobije za godinu dana,jos mu se zamjera sto posti.
Niko ne dira vjeru ,niko nema nista protiv posta ni Ramazana ali je istina ti kad postis nisi ni psihicki ni fizicki spreman za utakmicu jos nasi igraci ionako nisu spremni fizicki i jos posti.
Niko onda nije reko da Horic nije covjek ,naravno.da jest i to veliki i oprostio dug veliki i mogo je igrat i u drugom klubu ali on je zbog sebe izabro Celik sto.misli zavrsit karijeru i zivit ovde isto kao.Isakovic i hvala im.
Previse pisete o vjeri ovde i puno vjeru mjesate sa sportom a ja mislim da nema drzave u Europi da ima vise vjernika a vise lopova ,kriminala,korupcije pa kako je to moguce a sve vjernici.Otisli smo mi sa teme totalno bice i ovde na forumu raspad ako nastavimo ovako.
pored ovakvih prijatelja (vecine forumasa odavde) nama neprijatelj ne treba
Nisi skontao ,mozda je on i trazio odmor da ne igra ,mozda su ga molili da igra JER NEMA NIKO BOLJI A NI PRIBLIZNO KAO ON,a on opet odigrao za klub za sebe i i za ekipu ,za igrace, a komotno je mogao da trazi da ne igra (da glumi umor ,bolest ,povrede ili jednostavno trazi postedu) ko bi mu zamjerio.BatistutA19 je napisao/la: ↑30 ožu 2025, 17:43Ti sad isto kao politicari izvrces situaciju meni je isto kao kad SDA brane lopove i kazu to je napad na bosnjake a ne kaze pravi istinu da to nije napad na bosnjake nego na lopove.Cinvict35 je napisao/la: ↑30 ožu 2025, 17:09 Sramno od pojedini forumasa,momak dosao u Celik kad je situacija teska a nudili mu i u Posusju da ostane ,mogao je birat u koji ce klub u 1LF gdje bi dobio samo na ruke sigurno cifru koju u Celiku ne dobije za godinu dana,jos mu se zamjera sto posti.
Niko ne dira vjeru ,niko nema nista protiv posta ni Ramazana ali je istina ti kad postis nisi ni psihicki ni fizicki spreman za utakmicu jos nasi igraci ionako nisu spremni fizicki i jos posti.
Niko onda nije reko da Horic nije covjek ,naravno.da jest i to veliki i oprostio dug veliki i mogo je igrat i u drugom klubu ali on je zbog sebe izabro Celik sto.misli zavrsit karijeru i zivit ovde isto kao.Isakovic i hvala im.
Previse pisete o vjeri ovde i puno vjeru mjesate sa sportom a ja mislim da nema drzave u Europi da ima vise vjernika a vise lopova ,kriminala,korupcije pa kako je to moguce a sve vjernici.Otisli smo mi sa teme totalno bice i ovde na forumu raspad ako nastavimo ovako.
Mislis da bi mu ljudi u klubi ili treneri pravili problem ,e nebi a on je igrao sigurno max koliko je mogao i niko nebi bio sretniji da su pobjedili
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
90 posto nasih igraca je postilo neki popit Isakovica su izasli iz nocne i igrali 90 minuta u Gradačcu. Mislim da Regoje mora promijeniti jednig ili dvojicu u zadnjoj liniji, a druge strane Vardo protiv Travnika najbolji protiv Zvijezde jedannod najlosikih. Mi napadaca nemamo Puce i Bajric su cisti promasaj
Po ovome mi smo bili bolji i vise pred golom protivnika ali mi sanse oni golove.Avenija je napisao/la: ↑30 ožu 2025, 18:11 https://www.youtube.com/watch?v=kqsxInMpk_w
Izvjestaj iz Gradacca
Negdje ce nam se vratit akB
- Allgunsblazing
U prvom smo bili bolji. I energija i prilike. Drugo, utakmica prije cetiri dana i nikakve izmjene. Teren los.
U prvom poluvremenu smo bili bolji u drugom smo popusili i to je sva prica! Teren je isti i nama i njima,ljudi dali posteno 3 gola i tu se prica zavrsava!
Sad idu tri R Radnik,Radnicki,Rahic osvojiti 5 bodova i gledat druge rezultate
Sad idu tri R Radnik,Radnicki,Rahic osvojiti 5 bodova i gledat druge rezultate

-
Izgubili fer i pošteno utakmicu, nismo iskoristili svoje šanse, protivnik iskoristio svoje i gotovo...
Nešto kao Bihać, mi smo limitirana ekipa, na Biilinom bi iste razbio kao Travnika...
Vratit će nam se ovo, jer sreća prati hrabre...
Kažemo da nemamo legende kluba, a psujemo sve redom, niko nam ne valja... Popljuvati, ogadit nekog tu smo šampioni veliki..
Nešto kao Bihać, mi smo limitirana ekipa, na Biilinom bi iste razbio kao Travnika...
Vratit će nam se ovo, jer sreća prati hrabre...
Kažemo da nemamo legende kluba, a psujemo sve redom, niko nam ne valja... Popljuvati, ogadit nekog tu smo šampioni veliki..