NK Čelik
Re: NK Čelik
Sta ovdje ljudi pišu ja ne mogu da vjerujem
Cuj sad sta treba samo Bošnjake za našeg trenera da bude
Pa ljudi kada će te shvatiti vise nije do trenera ni do jednog od Duvnjaka preko Damjanovica Zaimovica do Rogoja sada problem je u igracima ne znaju ljudi bolje
Doveli smo igrace koje smo mogli trenutno sa našim financijama u to je to
Boriti se na BP da sve domaće pobijedimo
U gostima valjda koji bod izvučemo
I moliti Boga da nam to bude dovoljno za opstanak
A složio bi se sa ovim iz Bihaća u ovoj ligi sad kad krenu igre ispod stola toga se bojim iskreno to je specijalnost ove lige
Cuj sad sta treba samo Bošnjake za našeg trenera da bude
Pa ljudi kada će te shvatiti vise nije do trenera ni do jednog od Duvnjaka preko Damjanovica Zaimovica do Rogoja sada problem je u igracima ne znaju ljudi bolje
Doveli smo igrace koje smo mogli trenutno sa našim financijama u to je to
Boriti se na BP da sve domaće pobijedimo
U gostima valjda koji bod izvučemo
I moliti Boga da nam to bude dovoljno za opstanak
A složio bi se sa ovim iz Bihaća u ovoj ligi sad kad krenu igre ispod stola toga se bojim iskreno to je specijalnost ove lige
-
Horiću i Isakoviću, vrijeme je…
- Zenicanin988
Znaci ne vjerujem, juce Hora kralj, majstor, sad najgori. Juce Regoje ekstra, vidi se da ih je ustrojio, danas najgori, juce ekipa top, danas najgora, ne moze Gvardiola pomoci. Haj razumijem onaj seljakluk od komentara po facebooku, jer na fb je svakakva šuša, i s mozgom i bez, haj kontam bar da je na forumu pismenije. Ja bih rekao da smo prvo poluvrijeme bili bolji, vidi se igra, svako malo prilika, sut, napad. Jbg primismo go u nevrijeme, sve se raspade. Zalosno ali tako je. Ovu drugu sramotnu temu koju ste poceli, ne bih uopste komentarisao. Mislim da ce ici sve bolje i bolje abd.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Što se tiče Horića iducu utakmicu će izdominirati i biti najbolji igrač. Citirajte me. Ne opravdavam ja kriminalne partije u proljetnom dijelu ali znam razlog. Čovjeku je vjera na prvom mjestu a sport mozda na 3. 30 dan posta, iscrpljen, izmoren, kada ga kamera zumirala sve se vidilo a i po govoru tijela i ostalom vidilo se da je battery low. Sta ćes dalje Durmo pokusao ispucati loptu ne moze dobaciti do 40 metara, Horic isto do 35, iduce ispucavanje zove Horić onog mladog nekog našeg što je ušao nema snage ni da ispuca loptu dalje od napadača Zvijezde koji čeka loptu na 35 metara.
Nema danas bez trke, borbe i energije, motivacije ni boda nigdje a kamoli nesto više.
Nema danas bez trke, borbe i energije, motivacije ni boda nigdje a kamoli nesto više.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
E nemoj me sad pogrešno shvatiti, ali ja bih sad crko da ne odgovorim. Upravo zbog toga, svima kojima je sport, nogometa pa i Čelik na nekom drugom ili trećem mjestu zbog neke druge stvari bio to posao ili vjera marš iz Čelika. Ponoviti ću marš!!!Avenija je napisao/la: ↑29 ožu 2025, 23:02 Što se tiče Horića iducu utakmicu će izdominirati i biti najbolji igrač. Citirajte me. Ne opravdavam ja kriminalne partije u proljetnom dijelu ali znam razlog. Čovjeku je vjera na prvom mjestu a sport mozda na 3. 30 dan posta, iscrpljen, izmoren, kada ga kamera zumirala sve se vidilo a i po govoru tijela i ostalom vidilo se da je battery low. Sta ćes dalje Durmo pokusao ispucati loptu ne moze dobaciti do 40 metara, Horic isto do 35, iduce ispucavanje zove Horić onog mladog nekog našeg što je ušao nema snage ni da ispuca loptu dalje od napadača Zvijezde koji čeka loptu na 35 metara.
Imaš raje koja je obišla državu radi Čelika da bi se dešavala stvari kao danas. Šta mi vrijedi kako smo igrali prvo poluvrijeme i kako smo imali šanse kad smo izgubili. U sranju smo zbog svega ovoga. Primi smo 13 golova od nove godine, Borac,Goražde,Jedinstvo,Zvijeda po 3 komada i Travnik jedan.
Možeš tražiti dlaku u jajetu Hori, pojedincu nekom, Mašetiću, ma nije bitno koji igrač. Jedini krivac ovog kriminala u odbrani je najgori prelazni rok koji pamtim ovaj zimski, možda jedini gori je bio kad je Kemo Hafizović skupio one amatere u PL, kad se klub raspadao i tu se sva priča završava. Pustiti solidnog Raševića/Musu je ravno ludilu i sad se ibretimo što nam ljudi od 35 i 40 godina ne mogu držati odbranu. Isto važi i za napadača, umjesto jednog solidnog (Mašića) sad imamo dva ispodprosječna (Puce i Bajrić), tu je i Ahmetspahić, 3 ispodprosječna, horor od ekipe.
Nemojte mi molite replicirati kako nema para, pa eto plaćaš kamion igrača "sa strane" Džankovića, Martinovića da griju klupu i tribine, a u odbrani nismo mogli zadržati jednog prosječnog stopera za ove lige koji bi bio siguran starter.
Ako izbore opstanak na terenu i u tom slučaju se zahvaliti svim igračima, možda 3 ili 4 ostaviti, ove poput Jusića, možda jedini igrač koji je svojim zalaganjem i igrom ispoštovao ove sezone.
Edit: Još jedan nelogičan potez, ostavljamo Bajramovića i Mašetića isto "sa strane" da bi ispred njih gurao Isakovića koji više ne može odraditi 90 minuta u ovoj ligi, jbg godine čine svoje. Totalno ne mogu da provarim šta uradiše od odbrane na zimu, al nikako.
Nemojte mi molite replicirati kako nema para, pa eto plaćaš kamion igrača "sa strane" Džankovića, Martinovića da griju klupu i tribine, a u odbrani nismo mogli zadržati jednog prosječnog stopera za ove lige koji bi bio siguran starter.
Ako izbore opstanak na terenu i u tom slučaju se zahvaliti svim igračima, možda 3 ili 4 ostaviti, ove poput Jusića, možda jedini igrač koji je svojim zalaganjem i igrom ispoštovao ove sezone.
Edit: Još jedan nelogičan potez, ostavljamo Bajramovića i Mašetića isto "sa strane" da bi ispred njih gurao Isakovića koji više ne može odraditi 90 minuta u ovoj ligi, jbg godine čine svoje. Totalno ne mogu da provarim šta uradiše od odbrane na zimu, al nikako.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
Po tvom misljenju, onda mozda posti i cijela ekipa pa cemo samo preci preko ovog poraza i zaboraviti.Avenija je napisao/la: ↑29 ožu 2025, 23:02 Što se tiče Horića iducu utakmicu će izdominirati i biti najbolji igrač. Citirajte me. Ne opravdavam ja kriminalne partije u proljetnom dijelu ali znam razlog. Čovjeku je vjera na prvom mjestu a sport mozda na 3. 30 dan posta, iscrpljen, izmoren, kada ga kamera zumirala sve se vidilo a i po govoru tijela i ostalom vidilo se da je battery low. Sta ćes dalje Durmo pokusao ispucati loptu ne moze dobaciti do 40 metara, Horic isto do 35, iduce ispucavanje zove Horić onog mladog nekog našeg što je ušao nema snage ni da ispuca loptu dalje od napadača Zvijezde koji čeka loptu na 35 metara.
Horic ako posti ili bilo koji igrac ako posti NE MOZE ONDA DA IGRA!!! Zasto igraju igraci koji poste? Zasto se stavljaju u ekipu? Ne mogu igati i tacka! To se i vidi da ne mogu igrat! Ako mu je vjera na prvom mjestu onda nek bude kapiten medrese u Travniku a ne Čelika! Ili se bavi nogometom ili cesta bolan iz tima taman da si trozeničko dijete! Kazu Vardo radi i igra tako i Isakovic i vidi se da su mlitavi i mutavi obojica,Vardo ubleha opet žuti dobio! 5ti zuti karton ove sezone,sledeca tekma dobija 6sti pa pauzira 1 tekmu pa legne platica u dzepsamocelik je napisao/la: ↑29 ožu 2025, 23:13E nemoj me sad pogrešno shvatiti, ali ja bih sad crko da ne odgovorim. Upravo zbog toga, svima kojima je sport, nogometa pa i Čelik na nekom drugom ili trećem mjestu zbog neke druge stvari bio to posao ili vjera marš iz Čelika. Ponoviti ću marš!!!Avenija je napisao/la: ↑29 ožu 2025, 23:02 Što se tiče Horića iducu utakmicu će izdominirati i biti najbolji igrač. Citirajte me. Ne opravdavam ja kriminalne partije u proljetnom dijelu ali znam razlog. Čovjeku je vjera na prvom mjestu a sport mozda na 3. 30 dan posta, iscrpljen, izmoren, kada ga kamera zumirala sve se vidilo a i po govoru tijela i ostalom vidilo se da je battery low. Sta ćes dalje Durmo pokusao ispucati loptu ne moze dobaciti do 40 metara, Horic isto do 35, iduce ispucavanje zove Horić onog mladog nekog našeg što je ušao nema snage ni da ispuca loptu dalje od napadača Zvijezde koji čeka loptu na 35 metara.
Imaš raje koja je obišla državu radi Čelika da bi se dešavala stvari kao danas. Šta mi vrijedi kako smo igrali prvo poluvrijeme i kako smo imali šanse kad smo izgubili. U sranju smo zbog svega ovoga. Primi smo 13 golova od nove godine, Borac,Goražde,Jedinstvo,Zvijeda po 3 komada i Travnik jedan.

Ostaje zal nakon poraza. Nisu toliko bolja ekipa, ali jesu nekako poslozenija. Mi toliko glupo primamo golove citavu sezonu, toliko glupo rjesavamo napade. Izuzmemo li golove danas, utakmica je bila egal. Oni jesu imali posjed, ali smo mi imali mozda konkretnije zavrsetke akcija iz manjeg broja pokusaja u odnosu na njih. Sudija je sigurno uticao na rezultat. Pitanje je li uopce bio penal i je li lopta izasla van terena kod prvog gola. Durmo opet jedan od krivaca za prva dva gola sa svojim pozicioniranjem i ispucavanjem lopte. Koliko zalosno da od najboljeg igraca prosle sezone ove bude jedan od najlosijih. Generalno, svi su odigrali lose. Prvo poluvrijeme je bilo u redu, drugo toliko naivno. Sljedece tri utakmice (Radnik i Rahic kod kuce i Lukavac u gostima) su kljuc. Moramo uzeti 9 bodova. Pricanje o smjeni trenera je glupost. Greske se prave i s igragima i s trenerima jer nemamo covjeka koji zna sta radi. Tko god se pravi pametan moze doci i pokusati dovesti trenere i igrace. Mozda pogodi pa napravi rezultat, ali to ne moze dugo trajati jer kao i trejutni sportski segment kluba samo nagadjamo. Moja jedina nada je da kada to finansije budu dozvoljavale da ce klub dovesti broj ljudi koji je potreban za odrzavanje sportskog segmenta kluba koji ce dovesti trenere i igrace te im pustiti barem 3-4 godine da rade, a ne poslije prve krize sve tjerati.
-
Haj mogu skontat nema stručnih 100% u upravi za sportski segment, ali kao da fudbala nisu vidili ni na TV nikad.Toliko se patili u polusezoni i svi se nadali barem da ćemo biti za 10% jači a oni prave od gotovine veresiju Mašića kakvog takvog dati za ovog Puceta babinog sina...momak na silu utrpan.Odbrana...doveli oslabljenja taman da ovisimo o Isakovicu i Horiću.Što bi rekli plaćat suhim zlatom nekoga da vodi klub u sportskom segmentu naprijed.Sutra da imamo keša oni bi opet doveli nekoga ko se očešao o klub i pustili trenera da ima "odrješene ruke" da trpa svoje igrače i on poslije nabere uzme keš što od klub što preko veze da ubaci nečijeg malog i tako naš klub funkcionise i zato smo tu gdje jesmo.Svakom odrješene ruke udri mujo ti dovodi, ali da znaš nemamo za toliko kvalitetnog.
-
Nek batali fudbal a pogotovo Čelik ako su mu takvi prioriteti.Avenija je napisao/la: ↑29 ožu 2025, 23:02 Što se tiče Horića iducu utakmicu će izdominirati i biti najbolji igrač. Citirajte me. Ne opravdavam ja kriminalne partije u proljetnom dijelu ali znam razlog. Čovjeku je vjera na prvom mjestu a sport mozda na 3. 30 dan posta, iscrpljen, izmoren, kada ga kamera zumirala sve se vidilo a i po govoru tijela i ostalom vidilo se da je battery low. Sta ćes dalje Durmo pokusao ispucati loptu ne moze dobaciti do 40 metara, Horic isto do 35, iduce ispucavanje zove Horić onog mladog nekog našeg što je ušao nema snage ni da ispuca loptu dalje od napadača Zvijezde koji čeka loptu na 35 metara.
Prioritet je vjera u svakom slucaju i ne postoji nista na dunjaluku sto je bitnije od toga ,ni porodica ni posao a kamoli Celik.RubikovaKocka je napisao/la: ↑30 ožu 2025, 06:37Nek batali fudbal a pogotovo Čelik ako su mu takvi prioriteti.Avenija je napisao/la: ↑29 ožu 2025, 23:02 Što se tiče Horića iducu utakmicu će izdominirati i biti najbolji igrač. Citirajte me. Ne opravdavam ja kriminalne partije u proljetnom dijelu ali znam razlog. Čovjeku je vjera na prvom mjestu a sport mozda na 3. 30 dan posta, iscrpljen, izmoren, kada ga kamera zumirala sve se vidilo a i po govoru tijela i ostalom vidilo se da je battery low. Sta ćes dalje Durmo pokusao ispucati loptu ne moze dobaciti do 40 metara, Horic isto do 35, iduce ispucavanje zove Horić onog mladog nekog našeg što je ušao nema snage ni da ispuca loptu dalje od napadača Zvijezde koji čeka loptu na 35 metara.
To ce samo pojedini shvatit a ovi sto im je boca i kladionica i novci prioritet i sve drugo a vjera zadnja neka se susdrze od komentara za vjeru i sl
-
Pa ako mu je bitnije nek se skloni iz Čelika, nikakav problem.
To mozete reci vi sto niste makeli dalje od Kaknja il Viteza na utakmicu, a mi koji idemo do Bihaca 700 kilometara u oba pravca, ili evo jucer isto do Gradacca se putovalo nazad zbog udesa 4.5 sata, i sve to kad vec u glavi znas da gubis utakmicu, to nista. Ti ljudi nisu bitni koji daju sve za klub, a neko ce da prima platu od Čelika i da ne daje 100% na terenu to opravdavati vjerom i postom. Bavi se druze drugim poslom, ne smije klub da trpi zbog pojedinaca kojima je nesto drugo prioritet u zivotu.
To mozete reci vi sto niste makeli dalje od Kaknja il Viteza na utakmicu, a mi koji idemo do Bihaca 700 kilometara u oba pravca, ili evo jucer isto do Gradacca se putovalo nazad zbog udesa 4.5 sata, i sve to kad vec u glavi znas da gubis utakmicu, to nista. Ti ljudi nisu bitni koji daju sve za klub, a neko ce da prima platu od Čelika i da ne daje 100% na terenu to opravdavati vjerom i postom. Bavi se druze drugim poslom, ne smije klub da trpi zbog pojedinaca kojima je nesto drugo prioritet u zivotu.
Bajram Serif Mubarek Olsun svim Celikovcima Islamske vjeroispovjesti!Religija je licna stvar svakog pojedinca.Mi smo Nk ili Fk a ne vjerska zajednica!Igraci moraju biti svjesni u kakvoj smo teskoj situaciji,da trebaju da daju svoj maksimum.Moraju biti na dan utakmice I mentalno I fizicki spremni,naspavani!Primjetio se pad u drugom poluvremenu zbog nedostatka snage.Igraci mogu napostiti taj dan,ovako klub ispasta.Bio sam u Gradaccu,I ja sam postio I niisam mogao pruziti podrsku Celiku kao kad ne postim.Falilo mi energije,neispavan bio,nije to to!
Mnogo profesionalnih igraca posti i igra bez problema tako da to nema veze, i ja na poslu radim kao i uvijek a postim.
Nije Horic jedini podbacio jucer, svi su bili umorniji od igraca Zvijezde jer su imali nekoliko dana manje za odmor od proslog kola i to je glavni razlog
Nije Horic jedini podbacio jucer, svi su bili umorniji od igraca Zvijezde jer su imali nekoliko dana manje za odmor od proslog kola i to je glavni razlog