NK Čelik

PatrickBateman

Re: NK Čelik

Post Postao/la PatrickBateman »

Stvarno suvisno bilo sta reci za ovu utakmicu. Sljedece tri ako ne uzmemo 9 bodova mozemo se yebat
Srce, čast i ponos!
strucnjak9

Post Postao/la strucnjak9 »

Tek ce se vremenom vidjeti kolika je ubleha ovaj Regoje, kojem je vrhunac karijere do sad bio da vodi Gorazde.

Neznalica ima negativan rezultat, katastrofalan teren i umjesto da ubaci jos jednog visokog spica (Bajrica ili Ahmetspahica) i da ide na duge lopte, on izbaci Pucu koji je svaki skok dobio a ubaci Dzankovica u spicu koji to ne moze igrati na idealnom terenu, a ne ovdje.

Kostace nas ovaj balijski mentalitet, da kod nas dolaze treneri sa strane da se uce poslu. Npr. Regojina Slavija nije nikada, niti ce uzeti trenera iz Federacije… ali kod nas sve moze

Aferim :like:
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Bruka i sramota :oops:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Najviše uskurćeni igrač nonšalantno što igra je Horić.Čovjek preko k.urca igra,on može pogriješiti on može sve.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

3 gostovanja x 3 gola = 9 golova :pray:
Kakav raspad i kakve greške uprave u zimskom prelaznom roku.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Zenicaokamog

Post Postao/la Zenicaokamog »

Prava pojacanja su dovedena, ako ostanemo u ligi, to ce biti pravo cudo.

Katastrofa ziva. Ne zna se ko je gori, tacno ne mozes izabrati najveceg bolida u ekipi.
JonSnow

Post Postao/la JonSnow »

strucnjak9 je napisao/la: 29 ožu 2025, 14:52 Tek ce se vremenom vidjeti kolika je ubleha ovaj Regoje, kojem je vrhunac karijere do sad bio da vodi Gorazde.

Neznalica ima negativan rezultat, katastrofalan teren i umjesto da ubaci jos jednog visokog spica (Bajrica ili Ahmetspahica) i da ide na duge lopte, on izbaci Pucu koji je svaki skok dobio a ubaci Dzankovica u spicu koji to ne moze igrati na idealnom terenu, a ne ovdje.

Kostace nas ovaj balijski mentalitet, da kod nas dolaze treneri sa strane da se uce poslu. Npr. Regojina Slavija nije nikada, niti ce uzeti trenera iz Federacije… ali kod nas sve moze

Aj ne piši pizdarije, molim te.
Regoje je možda ubleha, ali igrači su takvi da ni Klopp ne bi bolje prošao.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

Nisu oni bili toliko jaci koliko rezultat pokazuje, mi promasili svoje sanse a oni zabili i to je to.
Teren katastrofa al njima vise odgovara.

Sad u naredne 3 dat sve od sebe da dobijemo
Delirijum1988

Post Postao/la Delirijum1988 »

Golmani odlucili utakmicu. Njihov odbranio 3-4 dobre prilike, nas stoji u petercu dok mu igrac izlazi 1 na 1. Dalje standardni raspad sistema.
phillies

Post Postao/la phillies »

Mi smo svoje sanse propustili u prvim poluvremenu plus pomocnik nam je sigurno uzeo pogodak. Kasnije je tezak teren uzeo svoje, pa i nije vise igre neke bilo (pogotovo nakon njihovog gola). Penal za Zvijezdu smjesan, jos ovaj govori, ovo se u modernom fudbalu svira. :shock: :shock: :shock: Treci gol je kad su nasi vise odustali od utakmice. A i greska Masetica.
Definitivno neki igraci nisu bili na nivou i nadam se da ce Regoje praviti rezove u ekipi.

Zaimovicu, jbo li te Puce u stau, da te jbo. On od fubalske igre jedino zna faul u napadu napraviti.
Samo Čelik zenički !!!
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

phillies je napisao/la: 29 ožu 2025, 15:01 Mi smo svoje sanse propustili u prvim poluvremenu plus pomocnik nam je sigurno uzeo pogodak. Kasnije je tezak teren uzeo svoje, pa i nije vise igre neke bilo (pogotovo nakon njihovog gola). Penal za Zvijezdu smjesan, jos ovaj govori, ovo se u modernom fudbalu svira. :shock: :shock: :shock: Treci gol je kad su nasi vise odustali od utakmice. A i greska Masetica.
Definitivno neki igraci nisu bili na nivou i nadam se da ce Regoje praviti rezove u ekipi.

Zaimovicu, jbo li te Puce u stau, da te jbo. On od fubalske igre jedino zna faul u napadu napraviti.
Ja kad sam govorio da treba igrat Jahja ispred njega vi ste rekli Puce dobar igrač jer vrši presing.Ljudi moji vi ne znate šta je presing onda očigledno.Bajric je pravi napadač koji je target man al to naši ne znaju nego momku guraju u prostor loptu to je samoubistvo.
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

strucnjak9 je napisao/la: 29 ožu 2025, 14:52 Tek ce se vremenom vidjeti kolika je ubleha ovaj Regoje, kojem je vrhunac karijere do sad bio da vodi Gorazde.

Koju si ti utakmicu gledao pa ti je Puce dobio svaki skok? Druže ne da nije dobio svaki nego ako je dobio 3 duela objesi me za jaja. A to mi je najveća snaga u igri, tehnika nula samo izgleda dobro.
MrAdislic

Post Postao/la MrAdislic »

Kako lose izmjene i postavka
Katastrofa

Mislim i ocekivano od covjeka koji nema uspjeha u trenerskom poslu, ali sam bar vjerovao da moze opstanak osigurati.

Mali Buza je u jednom trku pokazao da brzini i da je trebao ici ranije i igrati kao i Dzankovic kojeg ne forsira nikako.
Izvadi Talhu jbt
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Ma ovo je sramota pogotvo kad se uzme od koga gubimo. Ova Zvijezda je qurac goli i takvi nam daju tri gola. Jednostavno mi se ne znamo postavit nakon primljenog gola i tako bude svaki put. U 99,9% situacija znas da nema snase da cemo poravnati.

Nije bilo nikakve igre od primljenog gola, nismo ni znali bunarit kako treba.

Radnik, Radnicki i Rahic trebamo uzeti kako znamo i umijemo ako hocemo opstanak.
Srce, čast i ponos!
JonSnow

Post Postao/la JonSnow »

Ovakvi pašnjaci i groblja su za iskusne lisce, i obrambene i vezne i napadačke. Mi ćemo se u skorijoj budućnosti morat pojačat baš takvima, jer ćemo u suprotnom idući deceniju igrat u ovom smeću od lige, protiv ovih vukojebina na njihovim oranicama.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Odgovori