NK Čelik
-
Re: NK Čelik
Ko je ovog Puceta uvalio kod nas.Kaže pusti treneru da odabite igrače, to se možda radilo u 90. godinama i onaj spori fudbal.
Momak samo izgleda kao neki robusni igrac i to je sveGuest.1945 je napisao/la: ↑29 ožu 2025, 14:35 Ko je ovog Puceta uvalio kod nas.Kaže pusti treneru da odabite igrače, to se možda radilo u 90. godinama i onaj spori fudbal.
-
Durmo ko izgubljen skakuce po petercu.Defiinitivno ga moramo zamjeniti.
Ovaj Horić ništa karina živa
Ovaj Horić ništa karina živa
Ovo je bilo za ocekivat, nakon gola i posebno nakon ovih izmjena je raspad sistema kod nas
Dajte ba ljudi kako je ovo penal
Sve do jednog i kazniti i raspustiti na ljeto. Posebno ove iskusnije.
-
Kako nerealan rezultat.. sekunde ova pobjeda nije zasluzena.
Nema govora o penalu, ali kad već nismo sposobni zabit svoje šanse, neka nam.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
-
Ma niša mi nismo napravili u drugom poluvremenu ništa gubimo lopte sve na sredini, duele, šut nago onaj traljavi od Međuseljca imali i to je to.
-
Ma de ba druže budi realan.Ljudi bolji ne mozes osutat na gol.prisonbreak je napisao/la: ↑29 ožu 2025, 14:48 Kako nerealan rezultat.. sekunde ova pobjeda nije zasluzena.
- mosalikce7
Da se ja pitam sve bi ih ostavio u Gradacu. Jebo ga hljeb vise jel se moram svake sedmice nervirat, ovo je zalosno al Bgm
Mi volimo KP-Dom i njegov bijeli sjaj, mi volimo Celika i nikog vise znaj
-
Zvat sve hodže i popove, sve psihologe, psihijatre, da se ispita ovo ludilo, prvo poluvrijeme odigramo lijepo i onda u drugom poluvremenu šta se desi u njihovim glavama to samo dragi Allah zna..
Ludilooooo
je zarobiloooo